Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşlar daha öncede yazmıştım takımımız şuanda kaptansız görünüyor ben kaptan adayıyım fakat birde yardımcı bildirmemiz gerekiyor benben haricinde yardımcı olmak için hiç kimse bir cevap yazmadı lütfen bu konuda fikir verin ve bildirelim takımımız daha fazla kaptansız ve yardımcısız kalmasın bu konuda hepinizden fikir bekliyorum teşekkür ederim .

ferihancım canım,bende çok teşekkürediyorum,inşallah istediğimiz kilolara beraber ulaşacağız. sende çok azimlisin,gerçekten iyi gidiyorsun aman nazar değmesin canım. kurallar meselesine gelince mutluluk duyarım canım kolay gelsin. kaydirigubbakcemile5

ay ben de gelemedim hiç cuma günü yalnız bıraktım ferihancımı :gitme:

ama nikahıma hafta düğünüme 2 aycık kaldı.. çok telaşım var.. nikah işlemleri var bu hafta da.. düğün salonlarını tuttuk.. davetiye baktım dün de.. allahım.. daha gelinlik var.. ben aynı kilodayım tabi.. artık battı balık yan gider ağustosun başında dananın kuyruğu kopacak ama nasıl kopacak bilemiyorum 2 haftacık kaldı..

herşey ayarlandı herşey.. eğer kilomla ilgili bi problem olursa çok kötü olacak.. korse falan da alıcam.. 5 kilo falan versem bari :gitme:

hiç uğrayamıyorum kusura bakmayın

ferihancım kutluyorum seni çok :içelim: :hooray:

canım kardeş takımım, bu bilgilerinizi bizim takımda kullanmamda sakınca varmı. bizimkilerde bilsin isterim. bende önemli olduğunu düşünüyorum paylaşan arkadaşlarımada teşekkürediyorum. a.s. :1hug:

canım çok merak ettik seni uğrayamadın hiç cuma gününü hallettim sen takma kafana sağolsun yardım ettiler kalliste ablam kardeş takım yanımdaydı ee tabi kolay değil hem evlilik telaşesii hemde iş yoğunluğu normaldir sen iyi olda gerisi kolay, olur yavaş yavaş hayırlı uğurlu olsun canım şimdiden arada yaz muhakkak 5 kilo vermen zor değil biliyorsun ufak bir tavsiye vereyim istersen ağustosa kadar 2 haftacık düşük karbonhidratlı bol proteinli bir diyet yap benim reyhan ablamın ve kalliste ablamın yaptığı gibi bak göreceksin nasıl gidiyor hemen kilolar gerçi dediğim gibi sen mutlu olda kilo falan dert olmaz Allah mesut etsin şimdiden canım geldimi sevgilinin ailesi nikahtamı gelecekler detayları yazmadın hiç konuşamadık neler yaptın fırsat bulabilirsen anlat merak ediyoruz seni çok öpüyorum canım görüşürüz yine opuyorumnanaktan

ad1, benim için hiç bi sakıncası yok elbette. faydası olduysa ne mutlu bize a.s.

arkadaşlar selam, ben de aşırı bir iş yoğunluğu içerisindeyim malesef. şu sıcak yaz günlerinde bir de yoğun iş hiiç çekilmiyor. tamam insanı zinde tutuyor ama erken yaşlancam diye üzülüyorum mafoldumben

diyete buna rağmen oldukça iyi bi şekilde devam ettim bu hafta içi.
öğünlerim genelde fix, yeniden paylaşmak iyi olacaksa,
sabah kahvaltıda 2 dilim incecik tahıllı ekmek yiyorum birazcık peynirle. bir tane de incir atıp çıkıyorum. arada 10 tane de fındık ekliyorum buna. veya incir ve fındık yerine 1 tatlı kaşığı bal. daha önce dediğim gibi kan şekeri sorunum var. tamam 8 kilo fazlam var ama ben bu diyeti çoook uzun vadede devam ettirmek ve sağlıklı kalmak istediğim için çok sıkı bir şekilde herşeyi kesmiyorum. haftada 1 kilo vermeye çalışıyorum. başladığımdan beri de 3 kilo verdim 21 hazirandan beri..
bu hafta hiç tartılmadım. tartılmaya vaktim olmadı desem güler misiniz yaa :kedi:
bakalım ne çıkacak :)

canım çok yoğun çalışan erken yaşlanmazki aksine zinde ve genç kalır kaydirigubbakcemile3 bunun için üzülme ama kendini hırpalayacak kadarda yorma lütfen neolursa olsun herşeyin başı sağlık diyetin çok güzel keşke bende böyle yiyebilsem ama ben yapamıyorum yapım gereği ya hep ya hiç tarzındayım kaçamaklarımıda öyle tadıp bırakayım şeklinde yapamıyorum o yüzden sonuna kadar yiyip 2 kilo birden alan biriyim ama yok artık yapmamaya kararlıyım bu haftasonu dikkat edeceğim zayıfladıkça ne güzel elbiseler oluyor üstüme ama en sağlıklı kilo verme şekli tabiki yavaş olandır geri alma riskin çok azdır tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum haa haftada bir tartılmakta iyidir hem psikolojin bozulmaz eyvah eksik yada fazla çıktım diye hemde haftalık kilo verme dengeni bilirsin en ideali haftada bir tartılmak bence opuyorumnanaktan

tabiki canım ben yaptıkça mutlaka yazıyorum zaten ne yaparsan kardır az olsun ama yine de yap keyfim yok bugün yapmayım deme yapabildiğin kadar yapyerimseniben

kardeş takımıma selam eder,hepinize tıbbı şaşırtacak kadar sağlık,melekleri kıskandıracak kadar mutluluk diliyorum.
a.s.
teşekkür ederiz kardeş takımcım

tabiki paylaşabilirsiniz ne demek faydası olursa memnun olurum kendi adıma

gülmem ben daha iyi diyet psikolojisinden uzaklaşınca insan daha rahat düzenliyor beslenme düzeniniyerimseniben
yarın yarışma günü tartıda çok kg oynayacağını sanmıyroum ama belki pilatesin faydası olur cm bazında incelmelerimizi de yazalım kızlarkaydirigubbakcemile2

ferihann cım desteğin için çok teşekkürler, umarım dediğin gibi verdiğim kiloları kalıcı olarak veririm. umarım hepimizin giden kiloları kalıcı olarak gider innncecik oluruz zemuszemus

haklısınız kızlar haftada 1 tartılmak daha iyi, yağ oranını ölçen tartıyla tartılırsanız suyu hep sabit tutarak yağ yaktığından emin olmak mümkün oluyor bayanlar..cm ölçümü yapmıyorum ben aslında o da mantıklı.

iş yoğunluğundan spor yapamıyorum ona üzülüyorum sadece. neyse bakalım elbet bir gün rahatlıcaz :))

bi de adetimin ilk günü, umarım geçen haftadan fazla çıkmam yaa eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3

ferihancım tabiki sana yardımcı olmak isterim bende ama işe başladım çalıştığım yerde internet yok sabah 8 akşam 8 çalışıyorum bir faydam olursa yardımcı olmaya çalışırım ama cuma günleri felan yoğun oluyor biliyorsun bendede net yok bi yardımım dokunmaz sana

herkese iyi akşamlar arkadaşlar malum tadilattadn dolayı giremiyoruz 2 gündür gündüz işyerindeyim giremedim şimdi ancak vakit buldum hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın yarın sabah işe gitmeden bugünki menümü ve kilo bildirimimi yaparım

günaydın regl günlerinde oynuyor kg değil mi ben de iki gündür 1 kg fazla görünüyorum da noldu birden diyordum çözüldü
günaydın takımcığım bugün yarışıyoruz

bu arada ferihan sana bugün yardımcı olabilirim ben ama sistemi hiç bilmiyorum ona göre canım yönlendirmen gereklikaydirigubbakcemile5

Günaydın sevgili kardeş takım,
Bugün takımımdan 9 ay sonra kendi isteğimle ayrılıyorum. Hedef kilom 58 idi, ancak 58,5 a ulaşabildim ama bu kiloyu gördüğüm için de mutluyum. 70 den döndüm. Nasıl mutlu olmayayım değil mi :))))
Sizlere güzel sohbetlerle dolu sağlıklı kilo vermeler diliyorum. Herşey gönlünüzce olsun :))))

Not: ferhancım, canım ben bugün de burada olacağım. Gerçi sen işleri çözdün ama kafana bi şey takılırsa hiç çekinme canım :)))

Sevgiler...

foruma dün gece giremedim.baktım bugünde eski paylaşımlar yine silinmiş.bugün de giren olmamış anladığım kadarıyla.diyet açısından çok kötü bir haftasonu geçirdim inşallah bugün tekrardan devam edicem..evde yaklaşık 3 aile misafirimiz var.bir süre sonra yoruyor zor geliyor insana.yeşil çayımı ve 4 bardak suyumu içtim şimdilik bakalım=)

ben de cumartesi gelmiştim baya bi paylaşım vardı aslında ben de bişeyler yazmıştım ama hepsi silinmiş. akannehir
ben de bu öğlen hafif olur diye tavuk aldım ama baya yağlı yapmışlardı. o yüzden şimdi ara öğünü az yapıcam. diyet form çayımı içiyorum şuanda. akşam da evimi güzelce temizlemem lazım sanırım baya bi spor olur kaydirigubbakcemile2 tabi hiçbi zaman evdeki hareketi spor saymamak lazım. yarın da yürüyüşe devam..

slm evet bende öğlen girmiştim
şimdi yeniden kimler var diye geldim herşey delete olmuş
kizlar neden siliniyor paylaşımlar bilen varmı
noluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…