- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.181
bu saatte kilo bildirimi mi olurmuş geldiğiniz ilk günden itibaren hangi gün saat kaça kadar bildirim yapma zorunluluğu olduğunu yazdık durduk... ayrıca miss rosese az önce yazdığım mesaj sizin içinde geçerlidir günde tek bir mesaj takımda kimseye fayda sağlamaz... canı isteyen gelir istemeyen gelmez kanunu yok burada her gün düzenli paylaşım yapanlar içinde aşırı motive düşürücü bir durum bu herkes her gün paylaşım yapacak.. herkesin her kuraldan haberi olacak.. ilk gün bir sürü link verdik kaç kişi okudu bilmiyorum ama burada hesap kitap işini ferihan geçici olarak üstlendi şu anda ve acil bir yardımcıya ihtiyacı var kuralları okuyup birinin gönüllü olması gerek... ancak böyle takım olunabilir...
bence de bu konu önemli arkadaşlar, koşunun ayrıca yağları erimeden kasa çevirme riski de var. erkekler için sorun değil ama biz çok kaslı bacaklara sahip olursak güzel durmaz zaten. bir de park alanlarında gördüğümüz kahverengi daha yumuşak zeminler vardır yürüyüş için. tartan zemin denir. imkanınınız varsa beton zeminde değil de bu tartan zeminlerde yürüyün, bileklerinize kaslarınıza zarar gelmez bu şekilde. babam profesyonel sporcu, bunlar onun tavsiyeleri şutarafagitti
Arkadaşlar dün hürriyette koşu bantlarında yürürken çok dikkat edilmesi gerektiğini yazıyordu. Diz kapaklarına çok yükleniliyormuş onda yürürken.Haftada 3-4 kez 20 dakikayı geçmesin demiş Prof.Ben hep bantta yürürdüm ve kilolarımı verirken çok yardımcı olmuştu. Gerçi doktorun önerdiği kadar yürüyordum aşırıya kaçmamıştım Allahtan ve koşmanın da aslında insan anatomisine uygun olmadığını söylüyordu çünkü biz iki ayaklıyız ve koşmak bize uygun bi hareket değilmiş yürüyüş daha uygunolduğunu söylüyordu ilgisini çeken arkadaşlara duyurulurr
ay ben de gelemedim hiç cuma günü yalnız bıraktım ferihancımı :gitme:
ama nikahıma hafta düğünüme 2 aycık kaldı.. çok telaşım var.. nikah işlemleri var bu hafta da.. düğün salonlarını tuttuk.. davetiye baktım dün de.. allahım.. daha gelinlik var.. ben aynı kilodayım tabi.. artık battı balık yan gider ağustosun başında dananın kuyruğu kopacak ama nasıl kopacak bilemiyorum 2 haftacık kaldı..
herşey ayarlandı herşey.. eğer kilomla ilgili bi problem olursa çok kötü olacak.. korse falan da alıcam.. 5 kilo falan versem bari :gitme:
hiç uğrayamıyorum kusura bakmayın
ferihancım kutluyorum seni çok :içelim: :hooray:
ad1, benim için hiç bi sakıncası yok elbette. faydası olduysa ne mutlu bize a.s.
arkadaşlar selam, ben de aşırı bir iş yoğunluğu içerisindeyim malesef. şu sıcak yaz günlerinde bir de yoğun iş hiiç çekilmiyor. tamam insanı zinde tutuyor ama erken yaşlancam diye üzülüyorum mafoldumben
diyete buna rağmen oldukça iyi bi şekilde devam ettim bu hafta içi.
öğünlerim genelde fix, yeniden paylaşmak iyi olacaksa,
sabah kahvaltıda 2 dilim incecik tahıllı ekmek yiyorum birazcık peynirle. bir tane de incir atıp çıkıyorum. arada 10 tane de fındık ekliyorum buna. veya incir ve fındık yerine 1 tatlı kaşığı bal. daha önce dediğim gibi kan şekeri sorunum var. tamam 8 kilo fazlam var ama ben bu diyeti çoook uzun vadede devam ettirmek ve sağlıklı kalmak istediğim için çok sıkı bir şekilde herşeyi kesmiyorum. haftada 1 kilo vermeye çalışıyorum. başladığımdan beri de 3 kilo verdim 21 hazirandan beri..
bu hafta hiç tartılmadım. tartılmaya vaktim olmadı desem güler misiniz yaa :kedi:
bakalım ne çıkacak :)
tabiki canım ben yaptıkça mutlaka yazıyorum zaten ne yaparsan kardır az olsun ama yine de yap keyfim yok bugün yapmayım deme yapabildiğin kadar yapyerimsenibenevet canım bu akşam hiç olmazsa mekik çeksem hiç fena olmayacak bir kaç haftadır yapmıyorum yürüyüş nedeniyle haftada kaç cm inceldiğimi ölçüyordum tekrar başlamam gerekiyor onada bakalım fark varmı artık hergün yediklerimin yanında akşamları ne kadar mekik çektiğimide yazıcam canım senden ve diğer arkadaşlardanda ricam yaptığınız sporları ne kadar ve neyaptıığınızı paylaşmanız hergün biribirimizi motive etmiş oluruz bende hiç olmazsa aşka gelirim spor aşkına kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederiz kardeş takımcımkardeş takımıma selam eder,hepinize tıbbı şaşırtacak kadar sağlık,melekleri kıskandıracak kadar mutluluk diliyorum.
a.s.
tabiki paylaşabilirsiniz ne demek faydası olursa memnun olurum kendi adımacanım kardeş takımım, bu bilgilerinizi bizim takımda kullanmamda sakınca varmı. bizimkilerde bilsin isterim. bende önemli olduğunu düşünüyorum paylaşan arkadaşlarımada teşekkürediyorum. a.s. :1hug:
gülmem ben daha iyi diyet psikolojisinden uzaklaşınca insan daha rahat düzenliyor beslenme düzeniniyerimsenibenarkadaşlar selam, ben de aşırı bir iş yoğunluğu içerisindeyim malesef. şu sıcak yaz günlerinde bir de yoğun iş hiiç çekilmiyor. tamam insanı zinde tutuyor ama erken yaşlancam diye üzülüyorum mafoldumben
diyete buna rağmen oldukça iyi bi şekilde devam ettim bu hafta içi.
öğünlerim genelde fix, yeniden paylaşmak iyi olacaksa,
sabah kahvaltıda 2 dilim incecik tahıllı ekmek yiyorum birazcık peynirle. bir tane de incir atıp çıkıyorum. arada 10 tane de fındık ekliyorum buna. veya incir ve fındık yerine 1 tatlı kaşığı bal. daha önce dediğim gibi kan şekeri sorunum var. tamam 8 kilo fazlam var ama ben bu diyeti çoook uzun vadede devam ettirmek ve sağlıklı kalmak istediğim için çok sıkı bir şekilde herşeyi kesmiyorum. haftada 1 kilo vermeye çalışıyorum. başladığımdan beri de 3 kilo verdim 21 hazirandan beri..
bu hafta hiç tartılmadım. tartılmaya vaktim olmadı desem güler misiniz yaa :kedi:
bakalım ne çıkacak :)
arkadaşlar daha öncede yazmıştım takımımız şuanda kaptansız görünüyor ben kaptan adayıyım fakat birde yardımcı bildirmemiz gerekiyor benben haricinde yardımcı olmak için hiç kimse bir cevap yazmadı lütfen bu konuda fikir verin ve bildirelim takımımız daha fazla kaptansız ve yardımcısız kalmasın bu konuda hepinizden fikir bekliyorum teşekkür ederim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?