- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.161
Arkadaşlar dün hürriyette koşu bantlarında yürürken çok dikkat edilmesi gerektiğini yazıyordu. Diz kapaklarına çok yükleniliyormuş onda yürürken.Haftada 3-4 kez 20 dakikayı geçmesin demiş Prof.Ben hep bantta yürürdüm ve kilolarımı verirken çok yardımcı olmuştu. Gerçi doktorun önerdiği kadar yürüyordum aşırıya kaçmamıştım Allahtan ve koşmanın da aslında insan anatomisine uygun olmadığını söylüyordu çünkü biz iki ayaklıyız ve koşmak bize uygun bi hareket değilmiş yürüyüş daha uygunolduğunu söylüyordu ilgisini çeken arkadaşlara duyurulurr
canım ben yardımcı olmak isterim ama izne ayrılacağım yakında bu da bilgisayardan netten 1 aya yakın uzak kalmam demek. bir de yeniyim takımda tecrübesizim ne kadar faydalı olabilirim bilmiyorum sanki biraz deneyim gerekir bu işler için
canım ben yardımcı olmak isterim ama izne ayrılacağım yakında bu da bilgisayardan netten 1 aya yakın uzak kalmam demek. bir de yeniyim takımda tecrübesizim ne kadar faydalı olabilirim bilmiyorum sanki biraz deneyim gerekir bu işler için
buralar yanıyor nihayet .. istanbulunda yağmurları durmuştur umarım nasıl oralar fıstıklar..
sabah dışarı çıktım şimdi eldim her yanımdan terler akıyor...
reyhan ablada aramadı merak ettim onu gelmiştir inşallah sağ salim ..
tabiki yardımcı olmak isterimkaydirigubbakcemile5canım bir ay dediğin nedir ki gelir geçer o zamana dek başkaları da yardım eder ben de arada gelir bakarım sen yinede yardımcı adaylığını koyopuyorumnanaktan ferihanada yazık tek kişinin üstlenmesi insanı zor durumda bırakabiliyor...
ay şaka gibi :)) dün bu gün yazılan hiç bir mesaj yok ne özelde ne buradakiler hepsi uçmuş amaninnn off yaa..
umarım bunlar çıkarlar...
bir saat sonra yoldayım kısmetse .. gidince ilk müsait zamanda gelirim hoşkalın...
merhaba hanımlar
ben geldim ama bebeğim hasta 2gündür onunla uğraşıyorum bugün daha iyi çok şükür ama moralim bozuk bissürü mesele var uğraşmam gereken maalesef diyet falan yapamıyorum zaten açmıyım tokmuyum aklıma bile gelmiyor çoğu zaman
ben bu sıralar takıma maalesef katkı sağlayamıyorum paylaşımda bulunamıyorum ve bu yerine getiremediğim sorumluluk beni üzüyor dolayısıyla eğer uygun görürseniz sevgili takım arkadaşlarım bir süre misafir olmak istiyorum zaten haftaya tekrar şehir dışına çıkacağım tahminen15 gün kalırım
yinede fırsat buldukça uğrarım şekerler öptüm hepiniziiii
çok geçmiş olsun honey sen sıkıntılarını gider biz buralarda olucaz dönünce devam edersinmerhaba hanımlar
ben geldim ama bebeğim hasta 2gündür onunla uğraşıyorum bugün daha iyi çok şükür ama moralim bozuk bissürü mesele var uğraşmam gereken maalesef diyet falan yapamıyorum zaten açmıyım tokmuyum aklıma bile gelmiyor çoğu zaman
ben bu sıralar takıma maalesef katkı sağlayamıyorum paylaşımda bulunamıyorum ve bu yerine getiremediğim sorumluluk beni üzüyor dolayısıyla eğer uygun görürseniz sevgili takım arkadaşlarım bir süre misafir olmak istiyorum zaten haftaya tekrar şehir dışına çıkacağım tahminen15 gün kalırım
yinede fırsat buldukça uğrarım şekerler öptüm hepiniziiii
çok güzel haber ferihan insan nasıl mutlu oluyor değil mi eski kıyafetlere sığdığını görünce heves de geliyor ayrıca durmak yok devam..günaydın takımcığım bu sabah çok sıcak çok bişey istemedi canım biraz peynir yarım salatalık yiyebildim ancak güne yoğurtla devam edeceğim akşamda büyük ihtimalle yoğurt yerim yada ne yemek varsa belki azıcık ondan yerim yarın tartılma günü acaba haftasonu yaptığım kaçamaktan sonra kilo aldımmı çok merak ediyorum inşallah kilo almamışımdır vermesemde üzülmeyeceğim yeterki almamış olayım dün akşam kıyafetlerimi deniyordum çok güzel yazlık elbiselerim var zayıfken aldığım ama artık içine sığamadığım giydim birde baktım ki baya zayıflamışım ve içinde harika gözüküyorum fiziğim çok güzel çıkmış ortaya devam etmeliyim dedim kendime kardeşimin bir abiye elbisesi vardı ki 65 kiloyken almıştı şimdi 10 kilo aldı onu giydim dar oldu ama oldu sonuçta dedim bunun içinede girmeliyim inşallah ben sevdim bu eski kıyafetlere sığmak için kilo verme işini bundan sonra her giden kilonun ardından olmayan bir kıyafeti giyicem bakalım ne kadar zamanda hedefe ulaşıcaz çok yazdım yine neyse öpüyorum canım takımım hepinizi inşallah yarın hepimiz bol kilo vermiş oluruz ...
çok geçmiş olsun honey sen sıkıntılarını gider biz buralarda olucaz dönünce devam edersin
çok güzel haber ferihan insan nasıl mutlu oluyor değil mi eski kıyafetlere sığdığını görünce heves de geliyor ayrıca durmak yok devam..
günaydın takımım ben de yine dün winsorla bacak pilatesi yaptım leslie ile yürüyüş de yapıyodum oğlum fırsat vermedi ebrudan da yaptım bi kaç hareket toplam yarım saat yapmış oldum yani
canım aslında günde 1 saat yürüyüş hiç de az değil ama süreci hızlandırmak istiyorsan bölgesel spor da yapmalısın yürüyüşten sonra fırsatın varsa ısınmış olduğun için bölgesel sporunu da yap yarımsaat bak faydasını ne kadar hızlı göreceksin bugün denemekle başla sadece deneyim bir de bakalım.Yürüyüşten sonra yarım saat yer ya da karın hareketleri işte nerende kilon toplanmışsa yap bakalım hoşuna gidecek devam ettirceksin zatenyerimsenibengünaydın canım ne güzel vallahi gıpta ile bakıyorum sen spor yaptığını yazdığında bende her akşam leslie yapıcam diye bir hevesle gidiyorum eve yemek bulaşık azıcık sohbet derken hiç bişey yapamıyorum bir bakmışım saat 10 olmuş o saatten sonrada ertesi güne hazırlık derken yatağa atıyorum kendimi ayy benim tembelliğim aslında isteyen fırsat yaratıp yapıyor benim biraz daha gayret göstermem lazım leslie çok iyiymiş kardeşim geçen akşam 5 dk sadece yaptı ve kalçalarım yandı resmen abla dedi denemeden sonucu göremeyiz değilmi lütfen beni zorlayın yaptınmı akşam spor diye yoksa günde bir saat yürüyüşle kilo vermeyi bekleyeceğim olumunekankayizsmile
canım aslında günde 1 saat yürüyüş hiç de az değil ama süreci hızlandırmak istiyorsan bölgesel spor da yapmalısın yürüyüşten sonra fırsatın varsa ısınmış olduğun için bölgesel sporunu da yap yarımsaat bak faydasını ne kadar hızlı göreceksin bugün denemekle başla sadece deneyim bir de bakalım.Yürüyüşten sonra yarım saat yer ya da karın hareketleri işte nerende kilon toplanmışsa yap bakalım hoşuna gidecek devam ettirceksin zatenyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?