Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bilgi verdiğin için teşekkürler canım bende yürüyüş bandı için annemi sıkıştıırıyordum alalım eve diye gerek yok o zaman zaten günde bir saat yürüyorum dışarıda evde olsa daha çok yürürüm diye düşünmüştüm ama sağlıksızsa grek yokmuş eyvahedigeldismile

günaydın canım takımım ben günaydın demeden hemen geçmişe baktım tabi vakit geçti öylece sabah bir domates bir salatalık ve bir lokmada fırnda patates dilimi yedim tatmak için sadece akşam kardeşim için hazırlamıştım ben kh değeri hesapladığım için patates yemiyorum ama tatmak için yedim yinede işte güne yoğurtla devam edeceğim haftasonunun pişmanlığını ancak yoğurt yada kh değeri 0 olan gıdaları yiyerek atlatabilirim sabah aldığım kh miktarı 10 kh inşallah cuma günü kilo vermiş olurum ...

arkadaşlar geçen hafta kalliste abladamda hatırlattı bende hatırlatayım takımımız şuan kaptansız ben kaptan olma yolunda gibiyim ve kendi çapımda deneme süresindeyim ama bir takım arkadaşımızın canı gönülden yardımcı olması gerekiyor bu takıma bir kaptan ve yardımcısı bildirmek gerekiyor arkadaşlar kaptan olmak için ben gönüllüyüm aranızdan yardımcı olarak bildirmemiz gereken bir kişi çıkmalı şimdiden teşekkür ederim .

canım ben yardımcı olmak isterim ama izne ayrılacağım yakında bu da bilgisayardan netten 1 aya yakın uzak kalmam demek. bir de yeniyim takımda tecrübesizim ne kadar faydalı olabilirim bilmiyorum sanki biraz deneyim gerekir bu işler için

canım bende çok tecrübeli değilim ama burada sık sık bulunmak gerekiyor evet ve özellikle cuma günleri destek olacak ve olur ya işim olduğunda listeleri hazırlayacak biri olmalı o yüzden bir yardımcı gerek zaten takımda hemen hemen herkez yeni aslında bende eski değilim ama öğrenicez birlikte izin durumun olmasa idi güzel olurdu aslında bakalım diğer arkadaşlardan da çıkacakmı yardımcı olmak isteyen olumunekankayizsmile

canım bir ay dediğin nedir ki gelir geçer o zamana dek başkaları da yardım eder ben de arada gelir bakarım sen yinede yardımcı adaylığını koyopuyorumnanaktan ferihanada yazık tek kişinin üstlenmesi insanı zor durumda bırakabiliyor...

buralar yanıyor nihayet .. istanbulunda yağmurları durmuştur umarım nasıl oralar fıstıklar..

sabah dışarı çıktım şimdi eldim her yanımdan terler akıyor...

reyhan ablada aramadı merak ettim onu gelmiştir inşallah sağ salim ..

istanbulda 2 gündür yanıyor ablacım zaten bu yaz bir dengede kalamadı havalar bir yağmur bir güneş mevsimler şaşırdı yani yaz bitecek hala gelemedi diye üzülüyoruz evet inşallah hayırlısıyla gelmişlerdir opuyorumnanaktan

tabiki yardımcı olmak isterimkaydirigubbakcemile5

selam kızlar uzun bir aradan sonra tehrar girebildim ve sizleri unutmuş değilim.
eski arkadaşlar hatırlar benii.
nasılsınız bakalımm sonuçları merak ettim neler gelişti ben yokken bakalım

ay şaka gibi :)) dün bu gün yazılan hiç bir mesaj yok ne özelde ne buradakiler hepsi uçmuş amaninnn off yaa..

umarım bunlar çıkarlar...

bir saat sonra yoldayım kısmetse .. gidince ilk müsait zamanda gelirim hoşkalın...

merhaba hanımlar
ben geldim ama bebeğim hasta 2gündür onunla uğraşıyorum bugün daha iyi çok şükür ama moralim bozuk bissürü mesele var uğraşmam gereken maalesef diyet falan yapamıyorum zaten açmıyım tokmuyum aklıma bile gelmiyor çoğu zaman
ben bu sıralar takıma maalesef katkı sağlayamıyorum paylaşımda bulunamıyorum ve bu yerine getiremediğim sorumluluk beni üzüyor dolayısıyla eğer uygun görürseniz sevgili takım arkadaşlarım bir süre misafir olmak istiyorum zaten haftaya tekrar şehir dışına çıkacağım tahminen15 gün kalırım
yinede fırsat buldukça uğrarım şekerler öptüm hepiniziiii

güle güle git gel ablacım hayırlı yolculuklar nihayet girebildim foruma eski haline gelmiş şükürler olsun dünden beri giremedim dün bomboş bir gündü ve sürekli girmeye denedim ama olmadı neyseki düzelmiş sık sık uğra ablacım bizi yalnız bırakma öpüyorum ...opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım geçmiş olsun bebeğine inşallah çabucak iyileşir senide üzmeden hiçbişey için üzülme canım meseleni bilmiyorum ama emin ol üzülmeye değmez hiçbir konu Allah sağlık versin gerisi boş zaten izinli göstermiştik seni yine izinli saymaya devam ederiz özletme kendini iiyi tatiller ...opuyorumnanaktan

günaydın takımcığım bu sabah çok sıcak çok bişey istemedi canım biraz peynir yarım salatalık yiyebildim ancak güne yoğurtla devam edeceğim akşamda büyük ihtimalle yoğurt yerim yada ne yemek varsa belki azıcık ondan yerim yarın tartılma günü acaba haftasonu yaptığım kaçamaktan sonra kilo aldımmı çok merak ediyorum inşallah kilo almamışımdır vermesemde üzülmeyeceğim yeterki almamış olayım dün akşam kıyafetlerimi deniyordum çok güzel yazlık elbiselerim var zayıfken aldığım ama artık içine sığamadığım giydim birde baktım ki baya zayıflamışım ve içinde harika gözüküyorum fiziğim çok güzel çıkmış ortaya devam etmeliyim dedim kendime kardeşimin bir abiye elbisesi vardı ki 65 kiloyken almıştı şimdi 10 kilo aldı onu giydim dar oldu ama oldu sonuçta dedim bunun içinede girmeliyim inşallah ben sevdim bu eski kıyafetlere sığmak için kilo verme işini bundan sonra her giden kilonun ardından olmayan bir kıyafeti giyicem bakalım ne kadar zamanda hedefe ulaşıcaz çok yazdım yine neyse öpüyorum canım takımım hepinizi inşallah yarın hepimiz bol kilo vermiş oluruz ...

çok geçmiş olsun honey sen sıkıntılarını gider biz buralarda olucaz dönünce devam edersin

çok güzel haber ferihan insan nasıl mutlu oluyor değil mi eski kıyafetlere sığdığını görünce heves de geliyor ayrıca durmak yok devam..
günaydın takımım ben de yine dün winsorla bacak pilatesi yaptım leslie ile yürüyüş de yapıyodum oğlum fırsat vermedi ebrudan da yaptım bi kaç hareket toplam yarım saat yapmış oldum yani

günaydın canım ne güzel vallahi gıpta ile bakıyorum sen spor yaptığını yazdığında bende her akşam leslie yapıcam diye bir hevesle gidiyorum eve yemek bulaşık azıcık sohbet derken hiç bişey yapamıyorum bir bakmışım saat 10 olmuş o saatten sonrada ertesi güne hazırlık derken yatağa atıyorum kendimi ayy benim tembelliğim aslında isteyen fırsat yaratıp yapıyor benim biraz daha gayret göstermem lazım leslie çok iyiymiş kardeşim geçen akşam 5 dk sadece yaptı ve kalçalarım yandı resmen abla dedi denemeden sonucu göremeyiz değilmi lütfen beni zorlayın yaptınmı akşam spor diye yoksa günde bir saat yürüyüşle kilo vermeyi bekleyeceğim olumunekankayizsmile

canım aslında günde 1 saat yürüyüş hiç de az değil ama süreci hızlandırmak istiyorsan bölgesel spor da yapmalısın yürüyüşten sonra fırsatın varsa ısınmış olduğun için bölgesel sporunu da yap yarımsaat bak faydasını ne kadar hızlı göreceksin bugün denemekle başla sadece deneyim bir de bakalım.Yürüyüşten sonra yarım saat yer ya da karın hareketleri işte nerende kilon toplanmışsa yap bakalım hoşuna gidecek devam ettirceksin zatenyerimseniben

kardeş takımıma selam eder,hepinize tıbbı şaşırtacak kadar sağlık,melekleri kıskandıracak kadar mutluluk diliyorum.
a.s.

evet canım bu akşam hiç olmazsa mekik çeksem hiç fena olmayacak bir kaç haftadır yapmıyorum yürüyüş nedeniyle haftada kaç cm inceldiğimi ölçüyordum tekrar başlamam gerekiyor onada bakalım fark varmı artık hergün yediklerimin yanında akşamları ne kadar mekik çektiğimide yazıcam canım senden ve diğer arkadaşlardanda ricam yaptığınız sporları ne kadar ve neyaptıığınızı paylaşmanız hergün biribirimizi motive etmiş oluruz bende hiç olmazsa aşka gelirim spor aşkına kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…