Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Doğrudur :)
Zamanla azalır ekmek sayısı ve bir de ben akşama kalmasından yana değilim o yüzden, yoksa gayet güzel bir menü :)

Ağustosta gitmiştim diyetisyene ve bu kilo civarlarındaydım. Çok ünlü bir diyetisyen aslında dediklerini yapsaydım 3-4 aya kesin hedeflediğim kiloya gelirdim :eek: Bende motivasyon eksikliği olduğu için yapamadım. Bir de eşim sağolsun hergün tatlı getiren ya da yemeğe götüren bir insan onun yüzündende uygulayamadım listemi :) ama o da şuanda diyette o yüzden tatlı olayına son verdik :halay:

Diyetisyen listesinde ilk gunun mu? Emzirmeyi bıraktın mı?
Sen listene uy,sporunu yap çatır çatır gidecek o kilolar. Ama yeter ki bırakma.
:KK66:

Bugün yeniden başladım listeye ilk gün yani :) 9 ay emzirebildim sonra sütüm kesildi malesef :KK43: Zaten anne sütü + formül mama şeklinde gidiyorduk 9 ay oluncada sadece mama ile devam edebildik. Emzirmenin kilo vermemde hiç katkısı olmadı aksine süt olsun diye dünyaları yedirdiler :sinirli:

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Bugünde yoğun bir gündü ve şükür kaçamaksız tamamlayabildim :21:
Kızımın havuz günüydü hatta orda biraz tatsız bir durum yaşandı ( ben sonradan olaya dahil oldum ve dahil olmaya da devam edeceğim :KK67: ) hala kafam biraz o olaya takıldı ama peşini bırakmayacağım :(
Ufak bir kızın durumu çok canımı sıktı hatta bizim takımda anlattım da sizleride uzun uzuna sıkmak istemedim ;)

Hesapta yarın dinlenecektim ama sonradan aklıma geldi Annem Fatih çarşambaya gidecekmiş sizde kardeşinle gelin demişti ben tamam demişim unutuyordum az daha :D Perşembe de benim büyük görümcenin görümcesinde :KK48: mevlüt var öğlen 1 saatte olsa ona uğrayıp ordan çıkıştada kızı Annemden alıp direk yine havuza gideceğiz :D cumada malum Sİbel günü :D

Anam şimdi yazında fark ettim bu hafta ayağı yanmış kediden beter oluyorum :D hatta alev çıkacak ayaklardan :D

Banum, geçen haftaki mutsuzluğumdan sonra bilsen nasıl iyi geldi:21:
tamamdır canımcımHoppa

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68: Hep böyle iyi ol kuzummmm :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
Rabbim bozmasın ...Aminnn

Ya ben de anne ve eş kurbanı oldum aslında. Bi de cidden 1 aya yakın bekledim bekledim ilk zamanlarda ağzına götüren bebe habire oynayıp oynayıp yere atar oldu, 1 kere bile ağzına götürmedi. Sonra hadi bi ağzına vermeyi deneyeyim dedim kuş gibi ağzını açıp beslememi bekledi çocuk :olamaz: önüne yine koyuyorum ama genelde hep oynuyor, ben yedirince anca.. Zorlamadan o istedikçe yediriyorum.
Bence blwnin en onemli ozelligi zorlamamak, onu da yapiyosun zaten :KK15:karisik gitmek en rahati dert etme:KK19:

Ağustosta gitmiştim diyetisyene ve bu kilo civarlarındaydım. Çok ünlü bir diyetisyen aslında dediklerini yapsaydım 3-4 aya kesin hedeflediğim kiloya gelirdim :eek: Bende motivasyon eksikliği olduğu için yapamadım. Bir de eşim sağolsun hergün tatlı getiren ya da yemeğe götüren bir insan onun yüzündende uygulayamadım listemi :) ama o da şuanda diyette o yüzden tatlı olayına son verdik :halay:
Ah şu eşler olmasa kimse kilo almazdı zaten :KK53:
Bence blwnin en onemli ozelligi zorlamamak, onu da yapiyosun zaten :KK15:karisik gitmek en rahati dert etme:KK19:
Evet ben de kendimi öyle rahatlatıyorum :KK51::KK15:

Saniye saniye irade savasi:skandal: Screenshot_2018-02-06-23-06-25.webp

Insaatlarda beyaz baretle havalı oluyor kaptanim :süslü:
Ah ah tek havası beyaz baret. O çamurun içind e tozun pisliğin içinde çalışman çok da havalı değil. Ben mesela sahaya çıkmayı hiç sevmiyorum. Erkek gibisin. Şantiye insanı şıkır şıkır giyinemez. Saçında fön tırnağında oje olmaz. Aylarca karılarını görmeyen erkeklerin içindesin. Aman oram belli olmasın buram belli olmasın diye dolanır durursun.
Böyle anlatınca bana da çok havalı geldi :KK70::KK70::KK70:

Ya ben de anne ve eş kurbanı oldum aslında. Bi de cidden 1 aya yakın bekledim bekledim ilk zamanlarda ağzına götüren bebe habire oynayıp oynayıp yere atar oldu, 1 kere bile ağzına götürmedi. Sonra hadi bi ağzına vermeyi deneyeyim dedim kuş gibi ağzını açıp beslememi bekledi çocuk :olamaz: önüne yine koyuyorum ama genelde hep oynuyor, ben yedirince anca.. Zorlamadan o istedikçe yediriyorum.
Bence siz bi yerde yanlış yaptınız gibi geliyor. Bana kalırsa siz önce besleyip kalani onun yemesi için vermeliydiniz. Adım adım yani. Sonra kendi kendine yemeye başlıyor.

Sabah dukan krep ile dürüm
Öğlen
tavuk salata domates sos gibi bir meze. (Yağsızdi)
Ara 10tane çiğ fındık
Akşam
Vicdan çorbası
2.8lt su
1 yeşil çay 1 sade Türk kahvesi
500 ip
Her yüz arasında da
50 push up
50 mekik
50 yan mekik
50 jumping jack
50 squat
50 bisiklet mekik
50 alt karın,
50 bacak egzersizi
20 sumo squat dizim ağrıdı squatı yarın bıraktım

Ah ah tek havası beyaz baret. O çamurun içind e tozun pisliğin içinde çalışman çok da havalı değil. Ben mesela sahaya çıkmayı hiç sevmiyorum. Erkek gibisin. Şantiye insanı şıkır şıkır giyinemez. Saçında fön tırnağında oje olmaz. Aylarca karılarını görmeyen erkeklerin içindesin. Aman oram belli olmasın buram belli olmasın diye dolanır durursun.
Böyle anlatınca bana da çok havalı geldi :KK70::KK70::KK70:
Aysem cok dogru ve guzel anlatmissin canim ya bizim meslegi

Sabah dukan krep ile dürüm
Öğlen
tavuk salata domates sos gibi bir meze. (Yağsızdi)
Ara 10tane çiğ fındık
Akşam
Vicdan çorbası
2.8lt su
1 yeşil çay 1 sade Türk kahvesi
500 ip
Her yüz arasında da
50 push up
50 mekik
50 yan mekik
50 jumping jack
50 squat
50 bisiklet mekik
50 alt karın,
50 bacak egzersizi
20 sumo squat dizim ağrıdı squatı yarın bıraktım
Spor da spor hani masallah kuzuma

Selam kızlar hızlıca menü yazıyım geç oldu orda ama
Sabah
Kk peynir
Çeyrek avakado
Bir yumurta
Domates marul
Öğlen
1 su bardağı süt 3 yk yulafı pişirip yarım muz ve bol tarçınla yedim
Ara
Bir kuru hurma çiğ badem on tane yoktu
Akşam
1 kaşık pirinç pilavı
Yeşil fasulye üç kaşık
Üç kaşık yoğurt
2.5 lt su bir lt Yeşilçay soda limon kürü
40 dk eliptik 100 squat 200 tüm vücut mekik daha bacak hareketleri farklı şeyler yaptım benden bugün bu kadar yarın spor yok lazere gideceğim

Back
X