- 12 Temmuz 2006
- 1.290
- 1.280
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.701
Günaydın kalliste sonuncu mu? fena olmuşuz ben sıralamaları çok takip etmemiştim üzüldüm şimdi:kedi:5.TAKIM 171.ETAP
ferihann( 91.0
takyon ( 68,0
aresozgur ( 59.0
bluebottle ( 59.0
benben ( 65.5
Günaydınlar, hala netimin bağlantısı çok kötü sayfalarım açılmıyor sanırım ben yokken büyük kızım program ve film indirme işini abartmış ay sonuna dek yavaşlatıyorlar yoksa bu durumda öyle oldu diye tahmin ediyorum..
erken geldiğim için listenizi ekliyeyim dedim ama geçen hafta sonuncu olmuşsunuz içim burkuldu mafoldumben herkes iyice saldı demek ki ramazanda... neyse bakalım bu hafta ne çıkacak..
canım umutlusun ne güzel ben de umutluyum her ne kada üzerimde miskinlik ve halsizlik olsa da umutluyum bu süreç gececek gidecek yaptığımız sporları yazıp yorumlar yapacağız inşallahgünaydın canlarım nasılsınız ramazan dolayısıla herkez çöküşe uğradı farkındayım ama kimseye hadi hızlanın çok motivasyonumuz düştü diyemiyorum . biliyorum ki çok zor ramazanda hem yeme düzenine dikkat edip hemde spor yapmak ben yapamıyorum bu sabah itibariyle yine 91 çıktım en azından daha fazla kilo almadığıma seviniyorum bu hafta epey alırım diye düşünmüştüm şükürler olsun almamışım geçen hafta sonuncuu olsakta ramazan boyunca pek bir derece almamış olsakta ben şuna inanıyorum ki ramazan sonrası herkez diyetlere ve spora saldıracak ve fazlalık kilolardan hep birlikte hızla uzaklaşıcaz . hepinizi öpüyorum canım takımcığım herkeeze başarılar diliyorum .
selam ad1 kilolar verilmedi henüz ama toparlanmaya çalışıyoruz biraz ağırlık çöktü takım olarak üzerimize, sagol desteğin için.selam kardeş takımın güzelleri,gününüz aydın olsun. kilolar veilmiştir inşallah. verilmesede sıkıntı yok haftaya gider onlar gider. ama azim ve istek gelirse. neyse bir sıkıntı olursa buralardayım.
çoook güzel birgün diliyorum.cumanız mübarek olsun.
selammmmmmmm
kaanim 1 yasini doldurdu bugün. partiden geliyoruz.:lepi:
günaydinnnnnnnnnn..
tesekkürler ferihancigim.opuyorumnanaktan
yas gününde cok heyecanliydi minik adam ve annesine dogru ilk üc adimini yari kosar yari düser gibi yapti ve sonra yürüdügünü kesfetti hic oturmak bilmedi.. günün highlighti bu olay oldu hem yasini doldurdu hem yürüdü bizim minik dam kocaman bir delikanli oluverdi..:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?