Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kalliste sonuncu mu? fena olmuşuz ben sıralamaları çok takip etmemiştim üzüldüm şimdi:kedi:
Kendi adıma saldım ben öyle bulduğumu yemiyorum ama eskisi kadar da dikkat etmiyorum önceki gün akşam hamur işi yedim, bugün sabah da yedim, tatlı ağır yemekler yemiyorum ama kg vermiyorum da yani itiraf edeyim aynıyım geçen haftayla enerjimi toplayıp bi silkelensem de kendime gelsem biraz daha zamanı var sanki

günaydın canlarım nasılsınız ramazan dolayısıla herkez çöküşe uğradı farkındayım ama kimseye hadi hızlanın çok motivasyonumuz düştü diyemiyorum . biliyorum ki çok zor ramazanda hem yeme düzenine dikkat edip hemde spor yapmak ben yapamıyorum bu sabah itibariyle yine 91 çıktım en azından daha fazla kilo almadığıma seviniyorum bu hafta epey alırım diye düşünmüştüm şükürler olsun almamışım geçen hafta sonuncuu olsakta ramazan boyunca pek bir derece almamış olsakta ben şuna inanıyorum ki ramazan sonrası herkez diyetlere ve spora saldıracak ve fazlalık kilolardan hep birlikte hızla uzaklaşıcaz . hepinizi öpüyorum canım takımcığım herkeeze başarılar diliyorum .

kilom 91

selam kardeş takımın güzelleri,gününüz aydın olsun. kilolar veilmiştir inşallah. verilmesede sıkıntı yok haftaya gider onlar gider. ama azim ve istek gelirse. neyse bir sıkıntı olursa buralardayım.

çoook güzel birgün diliyorum.cumanız mübarek olsun.

canım umutlusun ne güzel ben de umutluyum her ne kada üzerimde miskinlik ve halsizlik olsa da umutluyum bu süreç gececek gidecek yaptığımız sporları yazıp yorumlar yapacağız inşallah

selam ad1 kilolar verilmedi henüz ama toparlanmaya çalışıyoruz biraz ağırlık çöktü takım olarak üzerimize, sagol desteğin için.

arkadaşlar bluebottle henüz bildirimde bulunmadı bildirir bildirmez listemizi ekleyeceğim .diğer arkadaşlarda bende hiç kilo vermemişiz aynı kiloda duruyoruz bu haftada sonuncu olucaz sanırım neyse artık hayırlısı motivasyonumuzu düşürmeyelim diyorum ama ister istemez düşüyor malesef (

bluebottle 3 gündür girmemiş hiç takıma arkadaşlar 12 ye kadar gelmezse kilosunu aynı geçicem bu hafta böyle olsun ama bu genel kurallar hatırlatmalarını sıksık yapalım diyorum ramazan rehavetini üstümüzden atar atmaz daha çok paylaşımda bulunmalıyız epey eksildi paylaşımlarımız çünkü .

Katılıyorum ferihan biraz daha bekle blue gelir sanıyorum hep bildirimini yapıyordu çünkü

evet canım hep dikkat ederdi ama sanırım işleri yoğun gelmezsede artık aynı geçicem zaten kimse kilo verememiş tüm değerler 0 sıfır :)) inşallah çabuk toparlarız .

reyhan ablacım başla ve yavaş yavaş kilo vermeye başlaki şu karbonhidrat diyetiyle hemen bende yanaşayım yanına senin ramazan sonrası nerde o haftada 3 kilo verdiğim ve her hafta kesin 1 kilo verdiğimiz günler yine olacak değilmi ablacım sen başla bende hemen yetişicem sana ...

5.TAKIM 171.ETAP

ferihann( 91.0 / 91.0 / 0,0 / 0,00 % )
takyon ( 68.0 / 68,0 / 0,0 / 0,00 % )
aresozgur ( 59.0 / 59.0 / 0.0 / 0.00 % )
bluebottle ( 59.0 / 59.0 / 0.0 / 0.00 % )
benben ( 65.5 / 65,5 / 0,0 / 0,00 % )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 342,5 / 342,5 / 0,0 / 0,00 % )

listemiz hazır arkadaşlar kardeş takımdan onay alıp paylaşıma sunacağım .

ferihancım uğraştırıcı bir listeniz yokmuş,kontrol ettim canım. :hulya:
sende bizim listemize bakabilirmisin hayatım.

13.TAKIM 171 ETAP

Ad1 ( 56.2 / 55.8 / 0.4 / 0.71%)
Bhr.87 ( 78.5 / 78.7 / -0.2 / -0.25 %)
Dosba ( 68.6 / 69.0 / -0.4 / -0.58%)
Ethos ( 67.2) geri dönmek üzere ayrıldı.
ela26yeni ( 61.5 / 61.4 / 0.1 / 0.16 %) eski adı ela26 değişti - ela26yeni oldu.
Greendreams (94.5 / 94.0 / 0.5 / 0.53%)
nur_84 ( 66.0 ) geri dönmek üzere ayrıldı.
Uzaktandunyalı ( 75.4 / 74.0 / 1.4 / 1.86%)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 434,7 / 432.9 / 1.8 / 0.41 %)

arkadaşlarım merhaba,
kusura bakmayın ne olur yaa ben yine gelemedim. düşünceleriniz için teşekkürler, gerçekten aksatmak istemiyorum ama sabahları işyerinde olmadığım için yazamıyorum. bu hafta itibariyle eğitimim bittiği için bundan sonrasında aksatmadan yazabilicem inş.
zaten kilomda değişiklik de yok ramazan dolayısıyla diyet havasından çıkmış bulunmaktayım. gelip burada okuyorum mutlaka hergün, ama bazen yazmaya fırsat bulamıyorum, son günlerde olduğu gibi. rmazan sonrasında bomba gibi geri dönüş yapıcaz buna inanıyorum :)

okuduğum başarı öykülerinde de hep bahsediyor arkadaşlar, bu işin sırrı az yemekten ziyade istikrar ve spor. özellikle pilates. insanlar pilatesle müthiş zayıflamışlar. şimdi ben masa başında otursam ve sadece yediğimi azaltsam zayıflayınca vıcık vıcık bi bedene sahip olurum ve zayıfladığım görülmez bile. sıkılaşmak şart..

tekrar özür diliyorum, görüşmek üzere..

günaydın arkadaşlar bugün sıkıcı bir gün moralsizim hep uyumak istiyorum ama ne mümkün öğlene kadar çalışacağım dün iftarda çorba yeşil mercimek ve 2 kızartma biber yedim küçük bir parça pide yedim sahurda ise kahvaltı yaptım yine pide küçük parça yedim kilo almadığım için daha bir mutlu olarak yiyebiliyorum abartmadan tabiki tek problem tatlı istiyor canım neyse arada bir yiyerek bu ramazan geçicek muhakkak çok keyfim yok arkadaşlar bugün o yüzden yazamayacağım çok hepinizi öpüyorum görüşmek üzere tekrar .

bluecum üzülme canım anlayışla karşıladık olabilir arada böyle şeyler hepimiz çalışıyoruz sonuçta iş yoğunluğu nasıldır biliyorum . zaten kilonu aynı geçtik sendede kilo değişikliği olmamış sorun yok yani öpüyorum canım .

günaydinnnnnnnnnn..
tesekkürler ferihancigim.opuyorumnanaktan
yas gününde cok heyecanliydi minik adam ve annesine dogru ilk üc adimini yari kosar yari düser gibi yapti ve sonra yürüdügünü kesfetti hic oturmak bilmedi.. günün highlighti bu olay oldu hem yasini doldurdu hem yürüdü bizim minik dam kocaman bir delikanli oluverdi..:lepi:

ne kadar güzel ablacım inşallah bundan sonra hep koşar küçük adam o yorulmadan koşar yaraamazlık yapar arkasındakiler yorulur ama hepbirlikte daha nice güzel günlerine birlikte şahit olacaksınız onunla üzülüp onunla sevineceksiniz inşallah . opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…