Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Karatay yapıyorsun galiba lavaş azda olsa diyetine uymamış onun yerine ayran ekleseydin ya da salatani cevizli bir salata yapsaydin

Kızlarrr menumm
Sabah
1elma
1avuc ıcı kayısı cekırdegı
2kayısı1ıncır kurusu
1bardak sut

Oglen
Sutlu Kahve
Yarımpaket altınbasak

Aksam
Salata
Yogurt corbası
2kasık pilav
4tane buruksel lahana
Bir kase patates kızartması
2 .3 parca kırmızı pancar

2fıncan cay
Bıraz fıstık

medusaciim chia yi nasil kullaniyoruz? Karistirip hemen tuketiyor muyiz yoksa sisiyormus beklicek miyiz sismesini?
oglen yemek yememeni gormezden gelirdim ama patates kizartmasi da neee! Diyet yapiyoruz burda

yavrum emziriyorsun meyve cok gibi geldi ama en azindan sagliksiz birsey yok fark ediyorum azmediyorsun artik
Evet denemek için 5-6 kayısı bile olur mavi hashasim yok ama almam lazim
nerden alcazz nilgunimo
tezzz zamanda mezun olasin insaaallaaahh. Ben geldim geleli takim mezun yuzu gormedi bende mi var bisey acaba
Kizlar bugun cok yogundu ama sizlerde siteye ugramamissiniz pek aksama kadar islerle kosturdum yarin sabah seyahate gidiyorum gene az sonra bskmaya calisirim evdekilere yarin aksam icin yemek pisiriyorum
kaptanim kolay gelsin. Senin yogun olmayan gunun yok zaten maasallah ac bak takimdaki son 100 mesajinin 87si yazamiyorum yogunum bakamiyorum seklinde. En yogun kaptan sensin kazenden madalya isteyelim buna uygun
Kahvaltı peynir zeytin çay yağsız yumurta
Ara 1 armut
Öğle çay ve bikaç bisküvi
Ara yok
Aksam tavuklu salara mercimek corbasi
boyle olmaz yavrum yaa biskuvi zaten seker safi yemek de yememissinn ornek diyet listelerine bak istersen. Ya bi protein olur veya sebze. Yaninda mutlaka salata yogurt.
Mercimek çorbasına havuç ve patates koyuyorm kilo aldırır mi kızlar
bisey olmaz bence, sadece corba ictigin ogunlerde ekmek sayisini azaltmak lazim
canim afiyet olsunnn 2 ogun olarak super gidiyorsun hic ara ogun yapmiyorsun galiba? Zor degil mi boyle

Eki Görüntüle 2120374 5-6 yıl onceki ölçülerim ve şimdikiler. Cok fark yok aslinda ama yinede aşağı yukarı ayni ölçülerde olmakta güzel
katiliyorum ben 2 3 sene onceki olculerimde olsam daha ne isterdim aah maasallahh
Eheh aynen, yalnız günlerimiz için birazcık daha zaman var sanki
dur daha bular iyi gunleriiim
kayinvalidem gitsin yalniz wcye gitmeyi bile ozliycem
cok iyi yaaaaa
ay ben gulerim. Babasi kizar
Selam kızlar bugün belediye başkanı ile gorusmwmiz var bakalım bir Adim atabilecekmiyiz saat bir gibi orda olacak inşallah güzel sonuçlar alalım görüşme bitince haber veririm bizim için dua edin
yavrumm insaallah hayirlisi olur cok guzel bir ise giristiniz onunuz kolayca akar gider umarim
yemissin 3 tabak mercimegi o yuzden miktar yazmamissin diig mi yemezlerr miktar istiyoruzz diig mi morordek
hiiii bu nasil kahvalti yaa ne bir tost ne bir yimirtaaa ne birrr peynirre begenmedim
temizlerken seversin gel bi isin ucundan tut gel

Kızlar sıstımde sıstım yuzuklerım olmuyor
olanlari tak ben bilerek rahat olani degil parmagimi kesen alyansimi takiyorum ki zayiflamam gerektigini hatirlayim. Neden cunku unutma egilindeyim

Vallahi eliptiğe tırmanacagım birazdan
hiiiiii yatana kadar eliptik yaparsan anca yakarsin canimss
Kızlar bendede var chia ama bir turlu kullanamadım help lutfen
sen bendensin. Aaaa instagramda herkes bunla zayifliyoooo diye alip sonra melul melul chiayla bakismaca

medusaciim chia yi nasil kullaniyoruz? Karistirip hemen tuketiyor muyiz yoksa sisiyormus beklicek miyiz sismesini?

oglen yemek yememeni gormezden gelirdim ama patates kizartmasi da neee! Diyet yapiyoruz burda
Canım chiali aksamdan süte veya yoğurda koyup yiyeceğin meyvenin katabilirsin bekleyince sisiyor ve jolemsi oluyor
Ama ben çıtır çıtır sevdiğim için yiyeceğim zaman yapıyorum
Ayrıca omlet yaparken bir kaşık chia biraz peynir ve yumurtayı cirpip yaparsan çok güzel oluyor omlet te deneyebilirsiniz
Bazense yulaf ezmesine koyuyorum öylede seviyorum ben
evlaefe sende deneyebilirsiniz
Omlet yapınca resim çekmiştir ama burdan eklenmiyor

Canm havuza yetişmek için erken cıktım arabada bende olmayınca tabanlara kuvvet o yuzden yanıma aldım yolda yedım bunlarıda

ee fark etmiyormus demek. Bizi tok tutuyor di mi? Neden yiyoruz yani tam olarak?

Canm bizdeki kedi beni hasat ettı oyle olunca elim yuzukler bıde el sısınce takamadım cıkardım vallahıbaksana halee

Bir ara atıstırmalık yapıyordum Bir gün burada da tarifini yapayım fotoğrafını paylaşayım onda mesela chia tohumu keten tohumu hurma kayısı yulaf unu yumurta akı o şekilde bir cevizli Bademli fındıklı fıstıklı bir atıştırmalık yapıyordum ben seni bir oyunda Onu yediğim zaman baya doyurucu oluyordu Ama mesela çiye yoğurdu koyup yiyorlar o şekilde yedim öyle pek hoşuma gitmedi kızlar Şimdi bir chialı puding puding yazmışlar Hani belki o şekilde tüketebilir mi iki paket şeye var anasını satayım ne yapacaksam

Bugun dedim bir yapayım meyveleri doğrayıp üzerine Yoğurt Koydum üstüne atayım dedim o arada eşim geldi tekrardan yemek hazırla bilmem ne normal örnek yemek yedim akşam benim hafif yemem lazım akşamleyin yediğimde beni şişiriyor iki üç gündür Elimi yüzümü her yerimi şişiyor Bu aile dostu alakalı da oluyormuş akşam bir doktora açıklama yaptı 23 kilo insanlarda fark edebiliyor musun ödem yapıyormuş ya ben de Denizin dibinde yem Sarıyer diyim lodosun dibine vuruyorum anlayacağınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…