- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.721
ne kadar güzel ablacım inşallah bundan sonra hep koşar küçük adam o yorulmadan koşar yaraamazlık yapar arkasındakiler yorulur ama hepbirlikte daha nice güzel günlerine birlikte şahit olacaksınız onunla üzülüp onunla sevineceksiniz inşallah . opuyorumnanaktan
bu takımı benim teklif ettiğim zaman kpamalıydıkbilmiyorumkismile kimseye bir heyecan vermiyor artık hele ki ben bu takımdan bu nedenle kopabilecğimi tahmin etmezdim, arada geliyorum ama kediden köpekten yazıp çıkıyorum:roflol: diyet yapasım gelmiyor çünkü buraya bakınca insana bir heves katmıyor..nerde bu millet pijamalarim nerde?himmmmmm
ablacım maşallah diyelim ne güzel bir sürpriz yapmış size kaanopuyorumnanaktan çok hoş bir durum...günaydinnnnnnnnnn..
tesekkürler ferihancigim.opuyorumnanaktan
yas gününde cok heyecanliydi minik adam ve annesine dogru ilk üc adimini yari kosar yari düser gibi yapti ve sonra yürüdügünü kesfetti hic oturmak bilmedi.. günün highlighti bu olay oldu hem yasini doldurdu hem yürüdü bizim minik dam kocaman bir delikanli oluverdi..:lepi:
banucum sen bu takımın bomba gibi geri döneceğine ciddi inanıyormusunlaelaelaelaelaeii geceler arkadaşlar
nasılsınız takım malesef formunda değil
normal tabi ramazan dan sonra bomba
gibi geri dönücez
değilmiii...:)
az kaldı kızlar bayramdan sonra azmin tavan noktasıyla giriş yapıcazzz....
a e olunn..
bu takımı benim teklif ettiğim zaman kpamalıydıkbilmiyorumkismile kimseye bir heyecan vermiyor artık hele ki ben bu takımdan bu nedenle kopabilecğimi tahmin etmezdim, arada geliyorum ama kediden köpekten yazıp çıkıyorum:roflol: diyet yapasım gelmiyor çünkü buraya bakınca insana bir heves katmıyor..
ablacım maşallah diyelim ne güzel bir sürpriz yapmış size kaanopuyorumnanaktan çok hoş bir durum...
banucum sen bu takımın bomba gibi geri döneceğine ciddi inanıyormusunlaelaelaelaelae
86.7 kiloyla mayıs başı katıldın sen buraya yani senin gibi bir çok kişinin yol katetmediği bir gerçek bu da takımın motivasyonsuz oluşundan kaynaklanır bana göre.. yanlış düşünüyorsam yazın lütfen ama artık mezun bile vermiyoruz aylar geçti...
evet ablacım sanırım haklısın o zaman kapanmalıydı bu takım ama kapansaydı eğer ben 16 kilo veremezdim karbonhidrat diyetine başlayamazdım değilmi . ben hala inanıyorum ki ramazan sonrası bir hareketlenme olacak yavaş yavaş başlanacak kilo vermeler olmazsa zaten yapılacak bişey yok seninle beraber bende kapanması taraftarı olurum tabi senden ve reyhan abladanda tam destek bekliyoruz şimdi ramazan rehaveti var üzerimizde ama çabuk toparlanacağız inşallah ... ramazan sonrası karbonhidrat diyetine başlayacağım haftada 2 kilo verince sende hevesleneceksin eminim motivasyonumuz artacak opuyorumnanaktan
ferihancım sen benim yazılarıma artık alışmış olmalısınkaydirigubbakcemile3 bir tür uyarı şeklim bu benim biliyorsun ki..
tabiki ne sen ne ben o son kiloları veremezdik .. bayram sonrası yeniden hızlanabiliriz reyhan ablayla ben de tabiki eski şevkimizle devam ederiz ama bir şartla.. bayram sonrası her şey düzene girmeli girmeyenleri ayıklamalıyız...yoksa böyle olmayacak.. düzenli paylaşım ve düzenli kilo vermek olmazsa bu takım toparlanmayacak boş yere yer işgali..
Herkese merhaba oğlumdan ve evden fırsat buldum geçmişi okdum geldiiimm
İnanılmaz bir sıcak var dayanılcak gibi değil durduğumuz yerde pişiyoruz resmen şu sıcaklar bir an önce gitsin lütfen kışı daha çok seveceğim aklıma gelmezdi.
Kızlar benim egzersiz araştırmalarım vardı geçmiş sayfalarda bluebottle da bahsetmiş spor olmadan olmuyor bu iş en azından benim içni öyle.Kendime pilates-leslie-slim in 6-callenetics ten oluşan cd ler yaptım.Dün akşam ilk defa callanı yaptım zaten sıcakta suyum çıktı.Bölgesel incelmeliyim kızlar yoksa benim sorunum çözülmüycek.Şimdilik araştırmalarım devam ediyor, bu konuda isteyen herkese yardımcı olabilirim epey şey okudum, pilates de favorilerim arasında, yediklerime dikkat etmeye devam ediyorum tek sıkıntım dondurmamdan vazgeçemiyorummeyvahedigeldismile
birsey anlamadim kallisim nasil verecegiz destegi?eyvahedigeldismile
tamam kallisim destekleme tusuna tikladim. 1. siradasin insallah hep orda kalirsin.boshayallersmile bir keremi destekleme hakkimiz var?
demek bugün basladin canim insallah cok basarili olursun ben cumartesiden beri gevsettim.. ama toparliyacagim.. yalniz degilim artik.opuyorumnanaktan
facebook abir tek ortanca kizim kayitli canim onund nicki kayiitli oldugu isim nedir bilmiyorum.. sorarim ben onu..
tabiki geciciydi ve gecti.zemuszemus neler düsünüyorsun bakalim merakla bekliyecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?