Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ii geceler arkadaşlar
nasılsınız takım malesef formunda değil
normal tabi ramazan dan sonra bomba
gibi geri dönücez
değilmiii...:)

az kaldı kızlar bayramdan sonra azmin tavan noktasıyla giriş yapıcazzz....
a e olunn..

nerde bu millet pijamalarim nerde?himmmmmm
bu takımı benim teklif ettiğim zaman kpamalıydıkbilmiyorumkismile kimseye bir heyecan vermiyor artık hele ki ben bu takımdan bu nedenle kopabilecğimi tahmin etmezdim, arada geliyorum ama kediden köpekten yazıp çıkıyorum:roflol: diyet yapasım gelmiyor çünkü buraya bakınca insana bir heves katmıyor..

ablacım maşallah diyelim ne güzel bir sürpriz yapmış size kaanopuyorumnanaktan çok hoş bir durum...

banucum sen bu takımın bomba gibi geri döneceğine ciddi inanıyormusunlaelaelaelaelae

86.7 kiloyla mayıs başı katıldın sen buraya yani senin gibi bir çok kişinin yol katetmediği bir gerçek bu da takımın motivasyonsuz oluşundan kaynaklanır bana göre.. yanlış düşünüyorsam yazın lütfen ama artık mezun bile vermiyoruz aylar geçti...

evet ablacım sanırım haklısın o zaman kapanmalıydı bu takım ama kapansaydı eğer ben 16 kilo veremezdim karbonhidrat diyetine başlayamazdım değilmi . ben hala inanıyorum ki ramazan sonrası bir hareketlenme olacak yavaş yavaş başlanacak kilo vermeler olmazsa zaten yapılacak bişey yok seninle beraber bende kapanması taraftarı olurum tabi senden ve reyhan abladanda tam destek bekliyoruz şimdi ramazan rehaveti var üzerimizde ama çabuk toparlanacağız inşallah ... ramazan sonrası karbonhidrat diyetine başlayacağım haftada 2 kilo verince sende hevesleneceksin eminim motivasyonumuz artacak opuyorumnanaktan

günaydın takımcığım nasılsınız ben iyiyim sahurda kahvaltı yaptım peynir domates biraz zeytini abarttım sanırım ellerim şişti tuzdan dolayı haftasonu çok sıcak ve nem vardı istanbulda evde bile nefes almakta zorlandım ama bugün çok şükür bir serinlik oldu yağmur geliyor sanırım :)) yağmura sevineceğim hiç aklıma gelmemişti :)) neyse canım takımım hepinizi çok öpüyorum herkeze güzel bol kilo verilen sağlıklı bir hafta diliyorum .

slm kızlar?
nasılsınız 2 gündür evde yoktuk yatılı misafirliğe gitmiştik.oruca devam ediyorum şükür.malesef kabızlığım da devam ediyor..az az da olsa herşeyden yiyorum sonra pişman oluyorum..yediklerimi yazamıycam herkese iyi günlerr

ferihancım sen benim yazılarıma artık alışmış olmalısınkaydirigubbakcemile3 bir tür uyarı şeklim bu benim biliyorsun ki..
tabiki ne sen ne ben o son kiloları veremezdik .. bayram sonrası yeniden hızlanabiliriz reyhan ablayla ben de tabiki eski şevkimizle devam ederiz ama bir şartla.. bayram sonrası her şey düzene girmeli girmeyenleri ayıklamalıyız...yoksa böyle olmayacak.. düzenli paylaşım ve düzenli kilo vermek olmazsa bu takım toparlanmayacak boş yere yer işgali..

ablacım tabiki haklısın bu tarz uyarıları yapmak lazım zaten rahat davranmamın sebebi sadece ramazan kendim dikkat edemiyorum ki diğer arkadaşlar dikkat edebilsin diye düşünüyorum o yüzden benim yapamadığım konularda onları uyarmak yanlış olur diye herhangi bir uyarıda bulunmadım şu varki ramazan sonraki herkez olduğundan fazla bir motivasyon göstercek göstermeyenlerse zaten ayıklanacak paylaşım ve kilo verimi olmak zorunda takım olmanın gerekliliği bunlar elbirliğiyle vericez hem dur bakalım daha 20 kilom var en az beni önümüzdeki yaza kadar mezun durumuna getirmeniz lazım ona göre eyvahedigeldismile opuyorumnanaktan

Herkese merhaba oğlumdan ve evden fırsat buldum geçmişi okdum geldiiimm
İnanılmaz bir sıcak var dayanılcak gibi değil durduğumuz yerde pişiyoruz resmen şu sıcaklar bir an önce gitsin lütfen kışı daha çok seveceğim aklıma gelmezdi.
Kızlar benim egzersiz araştırmalarım vardı geçmiş sayfalarda bluebottle da bahsetmiş spor olmadan olmuyor bu iş en azından benim içni öyle.Kendime pilates-leslie-slim in 6-callenetics ten oluşan cd ler yaptım.Dün akşam ilk defa callanı yaptım zaten sıcakta suyum çıktı.Bölgesel incelmeliyim kızlar yoksa benim sorunum çözülmüycek.Şimdilik araştırmalarım devam ediyor, bu konuda isteyen herkese yardımcı olabilirim epey şey okudum, pilates de favorilerim arasında, yediklerime dikkat etmeye devam ediyorum tek sıkıntım dondurmamdan vazgeçemiyorummeyvahedigeldismile

benbencim olacak bölgesel zayıflayacaksın inşallah sana şu pilates için imrendiğim kadar kimseye imrenmiyorum emin ol :kedi: keşke bende azıcık merak olsada yapsam merak varda yapmak için azim yok işte halbuki kollarım kalın onları zayıflatmak isterdim pilates çok faydalı diye duymuştum ama nerdeee .. sen yap yaptıklarını paylaş belki heveslenirim senden dolayı verdiğin kiloları gördükçe birdde canım madem incelmek istiyorsun sadece her hafta göğüs bel ve basen ölçüleri alıp paylaşırmısın bizimle hep beraber görürür haftada ne kadar incelmişsin bende ramazan sonrası yürüyüşe başlayıp tekrar ölçülmeye başlayacağım . opuyorumnanaktan

reyhan abla sana müjdeli bi haberim var bu gün nihayet başladım hiç bozmdan sıfır karbonla gidiyorum .. elim ayağım titredi ama açlıktan bi sürü vitamin aldım..

tamam kallisim destekleme tusuna tikladim. 1. siradasin insallah hep orda kalirsin.boshayallersmile bir keremi destekleme hakkimiz var?
demek bugün basladin canim insallah cok basarili olursun ben cumartesiden beri gevsettim.. ama toparliyacagim.. yalniz degilim artik.opuyorumnanaktan

pardon ablam eşim geldide yazamadım ona bakmaktan...
evet yalnız hiç olmadık zaten o geçiciydi değil mi... ben senide toparlıycam söz.. bir şeyler düşünmekteyim :))

bir oy hakkı var... facebook varmı varsa ordan evde kaç kayıtlı kişi varsa atabilirsiniz ve atmalıyız bu ciddi valla yardım için...

facebook abir tek ortanca kizim kayitli canim onund nicki kayiitli oldugu isim nedir bilmiyorum.. sorarim ben onu..
tabiki geciciydi ve gecti.zemuszemus neler düsünüyorsun bakalim merakla bekliyecegim.

facebook abir tek ortanca kizim kayitli canim onund nicki kayiitli oldugu isim nedir bilmiyorum.. sorarim ben onu..
tabiki geciciydi ve gecti.zemuszemus neler düsünüyorsun bakalim merakla bekliyecegim.

valla ablam bu günde pc başında yoğunum oy için herkese yalvarıyorum:roflol: kızlar diğer pclerden çalışıyor bi gör...alkisalkisalkis

yarın sabah düşüncelerimi inşallah netleştirip yapmak istediğimi yaparım sen de işten gelince okursun..

insallah canim. cok ugras ama tamammi. isten gelme saatini zor bekliyeyim.naniknanik
simdi nasil giydireceksiniz teyzeleri nasil olacakkki? bugün kafammi kalin ne:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…