Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

diyetten bahsetmedim hiç iftarda 1 kase çorba birkaç kaşık yemek yiyince doyuyorum hatta şişiyorum ama ilerleyen saatlerde acıkıyorum hafif şeyler le geçiştiriyorum açlığımı ama gün boyu oruç tutunca iftar ve sonrasındada yemeyince ayağa kalkacak halim olmıyor o yüzden iftardan sonra hafif ağır dinlemiyorum
yiyorum (çok değil ama ) bu şekilde yiyince gece sahurda sadece su içiyorum

takım kaptanı ferihandır canım geldiğinde sana kuralları ve varsa yapman gerekenleri yazacaktır... hoşgeldin...

canım siyasi içerikli avatar yasak biliyorum..ama nasıl oluyorda vatan_uğrunanın avatarı hala değişmiyor..
içeriği de gayet açık sanırım dimi..Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı rencide ediliyor..
iki büyük lider yanyana gelmiş tamam ama..Başbakanımızı küçültücü bir avatar..
ve benim takıma ait arkadaşı buraya yönlendirmen de şaşırttı beni doğrusu..
kurallar bu şekildemi işliyordu acaba:uhm:

canım siyasi içerikli avatarın yasak olup olmadığını bilmiyorum kalliste abla muhakkak bilgi verecektir bu konuda fakat vatan_uğruna isimli arkadaş sizin takımda ve 5 takımamı geçmek istiyor bunu anlamadım takımımıza gelmek isteyen herkeze kapılarımız sonuna kadar açıktır ama tabi başka bir takımdaysa bir yanlış anlaşılma olmasın bilgi verirseniz ona göre arkadaşa takımla ilgili gerekenleri söyleyelim teşekkür ederim .

kalliste özelden avatarla ilgili durumu yönetime bildirdigini söyledi, sonucu bekliyoruz.
yalniz bir yaptirimi olmazsa herkes avatarinda ve imzasinda istedigine küfredebilirse ve bu bircok kisiden sikayet aldigi halde uyari almazsa. topiklerde kavga eksik olmaz

kaçıncı uyarıyı yapıyorum lütfen yazmak istediklerinizi kendi takımınızda yazınız yada özelden paylaşınız buraya olayla yani sizin tartışmanızla ilgisi olmayan üyelerin ortasında tartışma ortamı yaratamazsınız..

avatarla ilgili şikayetiniz yönetimce değerlendirilecektir karşılıklı yazışmalara bir na önce son verin hepinizin uzaklaştırma cezası almanıza neden olacaktır yoksa bu yazışmalarınız....

yönetime şikayet ettiniz ve bitti ama siz bir türlü bitirmiyorsunuz karşıklıklı ortam germeye hala devam ediyorsunuz...

5. takım üyeleri lütfen bu olaya yorum yazmasınlar...

sizin takımda ki gerginlikten dolayı üyenize istediği takıma geçiş yapabileceğini belirttim yarışmayı böyle sebeplerden dolayı terk etmesini istemedim benim avatarlarla ya da üyelerle bir sorunum yok ben yarışmayı ve bölümü düzenli tutmaya çalışıyorum o kadar..

kurallara gelince 3 yıldır süren bir durumdur bu akrep sen de bir çok kez takım değiştirdin bilirsin isteyen istediği takıma geçiş yapmakta serbesttir yeter ki zayıflamayı isteyen düşüncede olsun..

üyeler bize ait değildir takımlara ait hiç değildir... bu arkadaşımızda isterse avatarı için yönetimden ceza alsın isterse serbest kalsın bu takımda yarışacaktır ...

neden canım farklı bir takımda da yazışamıyormuyduk
amacım tartışmak yada gerginlik çıkartmak değil ki zaten..anlayamadığım durumu seni burda gördüğüm için geldim yazdım..ha vatan_uğruna da bizim takımdaydı biliyosun..
yani buraya yazmam gayet doğal..
bunun için uzaklaştırma mı alıcaz..bu ne şimdi bunu da anlamadım.1. sınıf çocukları azarlar gibi..opuyorumnanaktan

iyi de canım gerginlik dediğin boyutta değildi ki..takımda menü paylaşımına devam ederken başka bir takıma yönlendirilmesi özellikle de eski takımına olması düşündürdü sadece bu...sorumlu olarak orta yolu bulmak varken taraf tutmuş gibi davranmak dimi sence de bu.a.s.
ha bu arada ben bir çok kez takım değiştirmedim canım..
fazla kilo aldım diye sorgusuz sualsiz takımdan çıkarıldım...ufak bir aradan sonra 4. takımda istediğim kiloya ulaşarak sonuçlandırdım yarışmayı..daha sonra tekrar aldım..monti grubunda devam ederken tesadüf püsküütümü 2. takımda gördüm.hem püsküütüm hem de boşluktan dolayı 2. takımda kilo vermeye devam ediyorum..
takımlar arası sohbeti sevdiğim için yanlış hatırlıyor olabilirsin şeker..
zaten son cümlenle kalemi kırmışsın şeker..
sövene destek sövülene de uzaklaştırma dimiyerimseniben

herkese iyi akşamlar arkadaşlar bu akşam iftarda 1 kase çorba yarım porsiyon salata ve bide 2 dilim börek yedim yememem gerekiyordu ama tutamadım bi kaçamak yaptım sahur olarak 1 şeftali yiyecem ve bol bol su içiyorum zaten sadece su bile doyuruyor ama işte gözüm doymuyor :) çok şükür ki canım istese bile yiyemiyorum fazlasını kabul etmiyor miğdem (çok az yemiş gibi konuşuyorum :) )görüşmek üzere arkadaşlar

günaydın arkadaşlar bugünde keyfim pek yok moralim bozuk hiçbirşey yapmak istemiyorum oruç tutmuyorum 3 gündür bu sabah kahvaltı yapmadım canımda hiçbirşey istemiyor zaten belki acıkırsam bişeyler atıştırırım su içmeye çalışıyorum gerçi onuda yapamıyorum ama zorluyorum en azından kendimi neyse yazacak bişeyde bulamadım .

Kalliste ablacım yeni gelen arkadaşla ilgili bir sorun yoksa kendisine hatırlatayımmı gereken bilgileri takıma geçecekmi yoksa kendi takımındamı kalacak bilgilendirirsen sevinirim teşekkürler .

Hepinizi öpüyorum canım takımım moralim biraz düzelirse yine yazarım hoşçakalın .

ferihancım vatan uğruna arkadaşımız bizimle canım sen kuralları ve hatırlatmalarını yap...opuyorumnanaktan

hoşgeldin kardeş takımın yardımsever kaptanı ben kendi adıma hiç uğrayamıyorum kendi takımıma uğrayamıyorum ki sizi ziyaret edeyim

herkese iyi günler öncelıkle Kallisteye benım bu gruba gelmeme neden olduğu için teşekkurlerımı sunarım,eğer kabul ederseniz sizinle bırlıkte kilo vermek istiyorum
hoşgeldin yeni takımına canım, biz biraz tembel dönemdeyiz (en azından kendim öyleyim) ramazanla birlikte bir salma sözkonusu umarım bizi de hareketlendirirsinyerimseniben

blue cum nerdesin merak ettim seni valla ben de az uğruyorum gerçi ama seni de özledik

moral bozukluğu benim de var ferihancım genel bi mutsuzluk var üzerimde.O yüzden hiçbişeye adapte olamıyorum, günü kurtarmaya bakıyorum galiba, geçecek bu karabulutlar güzel kaptanım olumunekankayizsmile

selamlar takım arkadaşlarım,

dün iftarda yalnızdım kendime sucuklu yumurta yaptım, öğleden sonra aklıma geldi canım çekti. :kedi:
sahura da kalkamadığım için sahurda bişi yiyemedim:) biraz acıkmış hissediyorum umarım çok acıkmam akşama kadar.

benbencim, teşekkürler canım ilgin için, işler çok yoğun gidiyordu, sabahları ayrıca işim oluyordu o yüzden uğrayamadım ama bundan sonra daha sık gelebilirim inş.
yarın akşam memlekete gidiyorum bayram dolayısıyla. çok mutluyum delikafadulden

ferihann kaptan hayırdır ya ne oldu neden canın sıkkın?

teşekkür ederim,hoşbuldum

canım aramıza hoşgeldin başka bir takımdan geldiğin için takım kurallarına çok yabancı değilsindir ben yinede küçük bir hatırlatmada bulunayım . zaman içinde sende takımımıza ve takım arkadaşlarımıza alışacaksındır . takımda bulunmanın ve listeye girmenin birinci şartı sık sık paylaşımda bulunmak kendin hakkında yaptığın diyet ve spor hakkında sıksık paylaşımda bulun ki bizde seni daha rahat tanıyıp takip edebilelim diğer arkadaşların yaptığı yorumlara mümkün mertebede cevap vermek onlarda sana samimi davranıp her yazdığın mesaja cevap vereceklerdir kimse yoksa bile takımda sen yaz muhakkak biri girdiğinde cevap gelecektir . her gün yediğin içtiğin şeyleri yaptığın sporları düzenli olarak yazmamız gerekiyor . cuma günleri kilo bildiririmi yapmaktayız saat 12 ye kadar takım içinde kilo bildirimlerinin yapılması şartı vardır . bu şartı iki hafta üstüste ihlal eden kişi takımdan diskalifiye olur hergün takıma giremeyeceğin ve kilo bildirimi yapamayacağın zamanlarda haber vererek izinli sayılabilirsin . kardeş takımımız 13 takımdır onlarlarda iletişimimiz iyidir . önemli olan tek şey paylaşımda bulunmak ve motivasyonu yakalamak inşallah hep birlikte güzel kilolar vererebiliriz. tekrar aramıza hoşgeldin a.s. bizlere kendin hakkında bilgi verirsen seviniriz .opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:

ohhh sucuklu yumurtalar yenmiş kaloriler alınmış yarın bir kilo olarak geri gelmesin sakın eyvahedigeldismile
sahi haftaya bayram var kilo bildirimlerini bayramda nasıl yapıcaz acaba.
moralim bozuk canım aslında hiç keyfim yok anlatsam uzun hikaye hiç girmeyeyim düşündükçe daha çok çıkmaza giriyorum çünkü en iyisi hiçbirşey yokmuş gibi keyifsiz yaşamak . :çok üzgünüm:

slm canlarım nasılsınız?
ferihancımm moralini yüksek tut kaptanımızın canı sııkkın olunca biz de üzülürüz...
bluecum göremiyoduk özlemişdik hoşgeldin canımm evet haklısın insan yalnız olunca basit menüler hazırlıyor ramazanda afiyet olsunn..
kalliste ablamız sağolsun uyarılarını yine tam zamanında yapıyor:)
vatan uğruna hoşgeldin canım aramıza:)
benbencim inşallah bu tembellik dönemini atlatıp adapte olcaz moralini yüksek tut..
hepinizi ayrı ayrı öpüyorumm
esen kalın..

ferihancım canım benim yeni arkadaşımıza yazdığın mesajı editleyip 2 cümleni sildim çünkü arkadaşımız transfer oldu yeni yarışmacı olmadığı için hemen listede olacaktır kilosu eski takımından buraya devam edecek aktarılacak yani ben cuma listeye eklerim :))

tamam ablacım yanlışı düzelttiğin için teşekkür ederim cuma günü senden alırım yeni listeyi bu arada haftaya cuma günü bayrama denk geliyor yarışma ne olacak ablacım bu konuda bir değişiklik olucakmış sorayımda yanlış bişey olmasın bayram günü herkez kilo bildirimi yapamaz takıma giremez bir sürü sebepp olabilir ..bilmiyorumkismile

canım benim sağol moralimi elimden geldiğince yüksek tutmaya çalışacağım canım desteğin için çok teşekkür ederim çok öpüyorum seni opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…