- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.761
herkese iyi günler öncelıkle Kallisteye benım bu gruba gelmeme neden olduğu için teşekkurlerımı sunarım,eğer kabul ederseniz sizinle bırlıkte kilo vermek istiyorum
takım kaptanı ferihandır canım geldiğinde sana kuralları ve varsa yapman gerekenleri yazacaktır... hoşgeldin...
takım kaptanı ferihandır canım geldiğinde sana kuralları ve varsa yapman gerekenleri yazacaktır... hoşgeldin...
canım siyasi içerikli avatar yasak biliyorum..ama nasıl oluyorda vatan_uğrunanın avatarı hala değişmiyor..
içeriği de gayet açık sanırım dimi..Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı rencide ediliyor..
iki büyük lider yanyana gelmiş tamam ama..Başbakanımızı küçültücü bir avatar..
ve benim takıma ait arkadaşı buraya yönlendirmen de şaşırttı beni doğrusu..
kurallar bu şekildemi işliyordu acaba:uhm:
canım siyasi içerikli avatarın yasak olup olmadığını bilmiyorum kalliste abla muhakkak bilgi verecektir bu konuda fakat vatan_uğruna isimli arkadaş sizin takımda ve 5 takımamı geçmek istiyor bunu anlamadım takımımıza gelmek isteyen herkeze kapılarımız sonuna kadar açıktır ama tabi başka bir takımdaysa bir yanlış anlaşılma olmasın bilgi verirseniz ona göre arkadaşa takımla ilgili gerekenleri söyleyelim teşekkür ederim .
canım siyasi içerikli avatar yasak biliyorum..ama nasıl oluyorda vatan_uğrunanın avatarı hala değişmiyor..
içeriği de gayet açık sanırım dimi..Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı rencide ediliyor..
kalliste özelden avatarla ilgili durumu yönetime bildirdigini söyledi, sonucu bekliyoruz.
yalniz bir yaptirimi olmazsa herkes avatarinda ve imzasinda istedigine küfredebilirse ve bu bircok kisiden sikayet aldigi halde uyari almazsa. topiklerde kavga eksik olmaz
neden canım farklı bir takımda da yazışamıyormuydukkaçıncı uyarıyı yapıyorum lütfen yazmak istediklerinizi kendi takımınızda yazınız yada özelden paylaşınız buraya olayla yani sizin tartışmanızla ilgisi olmayan üyelerin ortasında tartışma ortamı yaratamazsınız..
avatarla ilgili şikayetiniz yönetimce değerlendirilecektir karşılıklı yazışmalara bir na önce son verin hepinizin uzaklaştırma cezası almanıza neden olacaktır yoksa bu yazışmalarınız....
yönetime şikayet ettiniz ve bitti ama siz bir türlü bitirmiyorsunuz karşıklıklı ortam germeye hala devam ediyorsunuz...
5. takım üyeleri lütfen bu olaya yorum yazmasınlar...
sizin takımda ki gerginlikten dolayı üyenize istediği takıma geçiş yapabileceğini belirttim yarışmayı böyle sebeplerden dolayı terk etmesini istemedim benim avatarlarla ya da üyelerle bir sorunum yok ben yarışmayı ve bölümü düzenli tutmaya çalışıyorum o kadar..
kurallara gelince 3 yıldır süren bir durumdur bu akrep sen de bir çok kez takım değiştirdin bilirsin isteyen istediği takıma geçiş yapmakta serbesttir yeter ki zayıflamayı isteyen düşüncede olsun..
üyeler bize ait değildir takımlara ait hiç değildir... bu arkadaşımızda isterse avatarı için yönetimden ceza alsın isterse serbest kalsın bu takımda yarışacaktır ...
günaydın arkadaşlar bugünde keyfim pek yok moralim bozuk hiçbirşey yapmak istemiyorum oruç tutmuyorum 3 gündür bu sabah kahvaltı yapmadım canımda hiçbirşey istemiyor zaten belki acıkırsam bişeyler atıştırırım su içmeye çalışıyorum gerçi onuda yapamıyorum ama zorluyorum en azından kendimi neyse yazacak bişeyde bulamadım .
Kalliste ablacım yeni gelen arkadaşla ilgili bir sorun yoksa kendisine hatırlatayımmı gereken bilgileri takıma geçecekmi yoksa kendi takımındamı kalacak bilgilendirirsen sevinirim teşekkürler .
Hepinizi öpüyorum canım takımım moralim biraz düzelirse yine yazarım hoşçakalın .
hoşgeldin kardeş takımın yardımsever kaptanı ben kendi adıma hiç uğrayamıyorum kendi takımıma uğrayamıyorum ki sizi ziyaret edeyimgünaydın kardeş takımın güzelleri
epeydir gelip halinizi hatrınızı soramıyorum,inşallah iyisinizdir,herşeyin yolunda olmasını dilerim. bizlerde iyiyiz çok şükür,sıkıntı yok. kilo verememenin dışında.
takyon canım neredeydin bilemedim ama evine hoşgeldin.ferihancım geçmişolsun canım. :teselli:
kalliste ablam,söylediğin kişilere oyumu veriyorum yerimseniben
inşallah hepiniz güzel birgün geçirirsiniz. çok öpüyorum.
benbencim hayırlı olsun oğlun kreşe başlamış merak etme hiç aklın kalmasın onlar çok daha çabuk alışıyor arkadaşları çok olunca orada annelerden daha çabuk alışmış oluyorlar bir iki güne kalmaz neler yaptığını anlatmaya başlar zevkle ...
sağol canım ikinci günü bugün dün çok güzel vakit geçirmiş şimdilik keyifliyiz maşalah umarım hep öyle devam eder ama hala endişeleniyorum tabi bi gözüm de orda olsa izleyebilsem bakabilsem ne yapıyor ne ediyor diye
hoşgeldin yeni takımına canım, biz biraz tembel dönemdeyiz (en azından kendim öyleyim) ramazanla birlikte bir salma sözkonusu umarım bizi de hareketlendirirsinyerimsenibenherkese iyi günler öncelıkle Kallisteye benım bu gruba gelmeme neden olduğu için teşekkurlerımı sunarım,eğer kabul ederseniz sizinle bırlıkte kilo vermek istiyorum
blue cum nerdesin merak ettim seni valla ben de az uğruyorum gerçi ama seni de özledikmerhaba takım arkadaşlarım,
30 ağustos dolayısıyla 3 gün tatili değerlendirdim ve eşimle güzel bi istanbul tatili yaptık. insan bulunduğu şehirden uzaklaşınca bile çok rahatlıyor :) istanbul çok sıcaktı, oruçken de zor oldu ama yine de güzeldi :)
ramazan bitene kadar kilo verememek çok anormal bişey değil arkadaşlar, bi kere vücut normalden çok daha az su alıyor ve daha az yakmaya çalışıyor. metabolizma yavaşlıyor. ayrıca sahurda yiyip yatıyoruz sonra iftardan sonra da hareketsiz kalıyoruz. bence çok normal ve sıkıntı etmeye gerek yok. bayram da dahil olmak üzere tekrar eski düzene döneriz inş. mesela bence ramazandan ziyade bayram önemli.. ben ramazanda sadece 1 gün şerbetli tatlı yedim onun dışında da 2-3kez sütlü tatlı yemişimdir, onun dışında normalden de az yedim ama kilo veremedim. çünkü hareket yok halsiz bi şekilde ortada geziyorum :)
çok uzattım, hepinize hayırlı sağlıklı günler.. a.s.
moral bozukluğu benim de var ferihancım genel bi mutsuzluk var üzerimde.O yüzden hiçbişeye adapte olamıyorum, günü kurtarmaya bakıyorum galiba, geçecek bu karabulutlar güzel kaptanım olumunekankayizsmilegünaydın arkadaşlar bugünde keyfim pek yok moralim bozuk hiçbirşey yapmak istemiyorum oruç tutmuyorum 3 gündür bu sabah kahvaltı yapmadım canımda hiçbirşey istemiyor zaten belki acıkırsam bişeyler atıştırırım su içmeye çalışıyorum gerçi onuda yapamıyorum ama zorluyorum en azından kendimi neyse yazacak bişeyde bulamadım .
Kalliste ablacım yeni gelen arkadaşla ilgili bir sorun yoksa kendisine hatırlatayımmı gereken bilgileri takıma geçecekmi yoksa kendi takımındamı kalacak bilgilendirirsen sevinirim teşekkürler .
Hepinizi öpüyorum canım takımım moralim biraz düzelirse yine yazarım hoşçakalın .
teşekkür ederim,hoşbuldum
selamlar takım arkadaşlarım,
dün iftarda yalnızdım kendime sucuklu yumurta yaptım, öğleden sonra aklıma geldi canım çekti. :kedi:
sahura da kalkamadığım için sahurda bişi yiyemedim:) biraz acıkmış hissediyorum umarım çok acıkmam akşama kadar.
benbencim, teşekkürler canım ilgin için, işler çok yoğun gidiyordu, sabahları ayrıca işim oluyordu o yüzden uğrayamadım ama bundan sonra daha sık gelebilirim inş.
yarın akşam memlekete gidiyorum bayram dolayısıyla. çok mutluyum delikafadulden
ferihann kaptan hayırdır ya ne oldu neden canın sıkkın?
ferihancım canım benim yeni arkadaşımıza yazdığın mesajı editleyip 2 cümleni sildim çünkü arkadaşımız transfer oldu yeni yarışmacı olmadığı için hemen listede olacaktır kilosu eski takımından buraya devam edecek aktarılacak yani ben cuma listeye eklerim :))
slm canlarım nasılsınız?
ferihancımm moralini yüksek tut kaptanımızın canı sııkkın olunca biz de üzülürüz...
bluecum göremiyoduk özlemişdik hoşgeldin canımm evet haklısın insan yalnız olunca basit menüler hazırlıyor ramazanda afiyet olsunn..
kalliste ablamız sağolsun uyarılarını yine tam zamanında yapıyor:)
vatan uğruna hoşgeldin canım aramıza:)
benbencim inşallah bu tembellik dönemini atlatıp adapte olcaz moralini yüksek tut..
hepinizi ayrı ayrı öpüyorumm
esen kalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?