Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selamlar kızlar nasılsınız yanıyorum ben susuzluk sıcak derken kavrulduk valla neyse az kaldı bayrama geçmişi okuyamadım çıkmam lazım ama yarın gece evime dönüyorum inşallah bol bol yazarım hoşçakalın

insallah canim. cok ugras ama tamammi. isten gelme saatini zor bekliyeyim.naniknanik
simdi nasil giydireceksiniz teyzeleri nasil olacakkki? bugün kafammi kalin ne:bbo:

ablam estafurullah kafan kalın neden olsun...

şimdi bu yarışmada her 3 günde bir 3000 lira veriliyor.. biz kk yani iki kez kazandık bunu elimizde 6000 var.. bir kaç yarışma daha var.. bu hediye çekleriyle beymen marka kıyafet alabiliyoruz... bu kıyafetleride sonradan değişebilir ama şimdilik karar bakımevlerinde ki teyzelere vereceğiz..

ablacım beymen ve eti sponsor:roflol:

ablacım destekledim seni hala birincisin inşallah hediye çeklerini toplarız ve teyzelerimiz yeni cicilerini giyerler ne kadar güzel bir yardım bu böyle. dün başlamışsın diyete bugünde devam ediyorsun sanırım bakalım bayrama kadar ne kadar gidecek sporlada destekleyecekmisin ablacım koşu bandı vardı sende sen şimdi kızlarıda yanına diyet arkadaşı alırsın hepberaber kimse tutamaz sizi öpüyorum ablacım .opuyorumnanaktan

günaydın takımcığım bugün rahatsızım malesef oruç tutamıyorum ve tabiki şişim cumaya kadar iner inşallah şişkinliğim bir anda moral bozukluğu yaşamak istemiyorum şahsen dün gece iftara davetliydim ekmek hiç yemesemde az ondan az bundan bir sürü şey yedim çok kızdım kendime ama normalde yapmayacağım şeydi malesef oldu birkaç gün oruç tutmayacağım iiçin daha dikkat edicem zaten ne kaldı şurda bayrama sonrada son hız karbonhidrat diyetine devam hepinizi öpüyorum yazarım yine .

canım benim sağolasın... şu saat itibari ielde halen 1. durumdayız...olumunekankayizsmile

evet canım dün başladım tavuktan gidiyorum bakalım iki gündür tavuk yemekten bi halde kaldım yarın neyse ki aybaşı alışverişe çıkıcam doğru dürüst bi diyet yaparım artık.. halen spora başlayamadımakannehir kızların biri tatilde diğeri dersaneye başlıyor yalnız kalınca daha iyi yaparım sanırım ...

selam kallisim.
demek bebeginiz dogdu.. masallah ...allah saglikla anneli babali büyütmek nasip etsin insallah..
yarin olsun canim acele yok. ben iyice gevsetmistimya diyeti. bu sabah cezasi kesildi.. 80,4 kilo. hemen baslADIM bende bugün.

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar çok şükür bu gece döndüm evime eşim sabah evde olacak inşallah insanın evi gibisi yok vallahi özledim evimi Allah kimseyi evinden ayrı koymasın çok rahatladım öpüyorum hepinizi iyi geceler

Herkese günaydın..
Yoğun bir hafta başladı yanımdaki arkadaş izne ayrıldı yalnızım her işe ben koşturuyorum, biraz yoğun geçiyor.
Takyoncum gözün aydın kaç zamandır uzaktaydın evinden, Allah ayırmasın.
Kallistecim maşallah hızla başladın diyete güzel sonuçlar olacak inşallah.
Benim şimdilik rejim-diyet çok dikkat etmiyorum, porsiyonlarımı azaltmam ve biraz hareketlenmem gerekecek, oğlum bugün ilk defa kreşe gitti aklım onda ne yapacak ne edecek çok ağlayacak mı ona bir düzen oturtunca inşallah ben de beslenme düzenimi oturtacağım..
Hepinizi öpüyorum

günaydın kardeş takımın güzelleri

epeydir gelip halinizi hatrınızı soramıyorum,inşallah iyisinizdir,herşeyin yolunda olmasını dilerim. bizlerde iyiyiz çok şükür,sıkıntı yok. kilo verememenin dışında.
takyon canım neredeydin bilemedim ama evine hoşgeldin. ferihancım geçmişolsun canım. :teselli:
kalliste ablam,söylediğin kişilere oyumu veriyorum yerimseniben

inşallah hepiniz güzel birgün geçirirsiniz. çok öpüyorum.

günaydın takımcığım nasılsınız ben uykuya doyamıyorum yemekten değil ama uyumaktan kilo alıcam sanırım iyice psikolojim bozuldu bu ramazanda kilo alıcam diye takıntılı bir insan haline geldim . inşallah çabuk kurtulurum bu durumdan .

kalliste ablam bebeğiniz hayırlı olsun ne tatlıdır o şimdi güle güle analı babalı sağlıklı büyüsün inşallah .

takyoncum evine hoşgeldin canım insanın evi gibisi yok gerçekten bende hiç rahat edemem evimden başka bir yerde en rahat yerde olsa yinede evim evim evim :))

benbencim hayırlı olsun oğlun kreşe başlamış merak etme hiç aklın kalmasın onlar çok daha çabuk alışıyor arkadaşları çok olunca orada annelerden daha çabuk alışmış oluyorlar bir iki güne kalmaz neler yaptığını anlatmaya başlar zevkle ...

bugün yine uyuşukluğum üstümde öff ne zaman toparlanıcam bilmiyorum sanki tüm kemiklerim ağrıyor dayak yemişim gibi :)) hepinizi öpüyorum tekrar yazarım inşallah ...

slm canlarım
nasılsınız?ben dün adet oldum.yani oruca ara vermek zorunda kalcam.
bugün uyanır uyanmaz 3 bardak su,yeşil çay ve sonrasında malesef kahvaltı niyetine 2 dilim börek yedim.günün kalan kısmını iyi geçirmek ümidiyle..
esen kalın:)

herkese iyi günler öncelıkle Kallisteye benım bu gruba gelmeme neden olduğu için teşekkurlerımı sunarım,eğer kabul ederseniz sizinle bırlıkte kilo vermek istiyorum

merhaba takım arkadaşlarım,

30 ağustos dolayısıyla 3 gün tatili değerlendirdim ve eşimle güzel bi istanbul tatili yaptık. insan bulunduğu şehirden uzaklaşınca bile çok rahatlıyor :) istanbul çok sıcaktı, oruçken de zor oldu ama yine de güzeldi :)

ramazan bitene kadar kilo verememek çok anormal bişey değil arkadaşlar, bi kere vücut normalden çok daha az su alıyor ve daha az yakmaya çalışıyor. metabolizma yavaşlıyor. ayrıca sahurda yiyip yatıyoruz sonra iftardan sonra da hareketsiz kalıyoruz. bence çok normal ve sıkıntı etmeye gerek yok. bayram da dahil olmak üzere tekrar eski düzene döneriz inş. mesela bence ramazandan ziyade bayram önemli.. ben ramazanda sadece 1 gün şerbetli tatlı yedim onun dışında da 2-3kez sütlü tatlı yemişimdir, onun dışında normalden de az yedim ama kilo veremedim. çünkü hareket yok halsiz bi şekilde ortada geziyorum :)
çok uzattım, hepinize hayırlı sağlıklı günler.. a.s.

Allah yardımcın olsun canım oğlun için sevindim kreş çok faydalı oluyor ilk bir iki gün alışma süreci geçirecektir muhakkak ama sonra çok alışacağına emin ol.bu arada teşekkür ederim ruhum dinlendi valla evime gelince.
selam ad1 cim eşim istanbula gitmişti iş için bende evde yalnız kalamıyorum geceleri o yüzden kayınvalidemde kalıyordum dün akşam döndüm evime çok şükür bu sabahta eşim eve döndü
sağol ferihancım dediğin gibi diken üstünde gibiydim gidip gelmek güzel ama başka yerde kalmak hiç bana göre değil kızım da huy değiştirdi dede şımartıyor ben sınırlıyorum olan çocuğu oldu hiç yapmadığı şeyleri yapmaya başladı söz dinlemiyor bağırıyor Allahtan eve geldik biraz düzene sokmam gerekiyor bir dahamı tövvbee.......
haklısın canım katılıyorum sana bu arada tatile çıkmakta çok iyi etmişsiniz çok rahatlatıyor insanı arada kaçmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…