- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.781
canım aramıza hoşgeldin başka bir takımdan geldiğin için takım kurallarına çok yabancı değilsindir ben yinede küçük bir hatırlatmada bulunayım . zaman içinde sende takımımıza ve takım arkadaşlarımıza alışacaksındır . takımda bulunmanın ve listeye girmenin birinci şartı sık sık paylaşımda bulunmak kendin hakkında yaptığın diyet ve spor hakkında sıksık paylaşımda bulun ki bizde seni daha rahat tanıyıp takip edebilelim diğer arkadaşların yaptığı yorumlara mümkün mertebede cevap vermek onlarda sana samimi davranıp her yazdığın mesaja cevap vereceklerdir kimse yoksa bile takımda sen yaz muhakkak biri girdiğinde cevap gelecektir . her gün yediğin içtiğin şeyleri yaptığın sporları düzenli olarak yazmamız gerekiyor . cuma günleri kilo bildiririmi yapmaktayız saat 12 ye kadar takım içinde kilo bildirimlerinin yapılması şartı vardır . bu şartı iki hafta üstüste ihlal eden kişi takımdan diskalifiye olur hergün takıma giremeyeceğin ve kilo bildirimi yapamayacağın zamanlarda haber vererek izinli sayılabilirsin . kardeş takımımız 13 takımdır onlarlarda iletişimimiz iyidir . önemli olan tek şey paylaşımda bulunmak ve motivasyonu yakalamak inşallah hep birlikte güzel kilolar vererebiliriz. tekrar aramıza hoşgeldin a.s. bizlere kendin hakkında bilgi verirsen seviniriz .opuyorumnanaktan
öncelıkle tekrar hoşbulduk,bu içten mesajınız için çok teşekkur ederım,Allah bir mani vermezse hergun sızınle olmak ısterım,yenı bi takım yenı bı başlangıc olur ınsallah benım için
adım zerrin ocakta 18 olucam,lise sona geçtım bu sene össye hazırlanıyorum yeni adıyla ygs-yls1,ysl2..delikafadulden
izmirde yasıyorum
normal bı vucud yapım vardı hep ama 8.sınıfta 5. kattan dustum ve kılom 60 lı rakamlardan 89 a yukseldı ilaçlar,uzun sure yatmak vs. lise2nın sonunda tartıda 90a yaklaştığımı gorunce bayılacak gıbı oldum cunku boyum da kısa 157 lise3 basladığımda 75 falandım,şimdi 72li rakamlarda oynuyorum hedefım sağlıklı ve kalıcı bi şekılde 60 a ınebılmek,inşallah bunu da sızlerle bırlıkte basarıcam,butun arkadaslara dilekleri kıloya ınmelerını dılıyorumopuyorumnanaktan
zerrincim geçmiş olsun canım hem öss ye hazırlanıp hem diyet yapmak zordur ama imkansız değil tabiki heleki yaşın daha çok küçükmüş bu yaşta alınan kilolar ya vücuda dikkat edilmezse yerleşir yada tamamen gider ve sağlıklı bir vücuda sahip olursun sende kilo verme isteği varken eminim istediğin kiloya ulaşacaksın hep birlikte ulaşacağız . neler yiyorsun belli bir diyet şeklin varmı yada geçirdiğin rahatsızlık sonucu spor yapmanı engelleyecek bir durum varmı canım sporda kilo vermede büyük bir etken biliyorsun ki hiçbirşey yapmasan bile yürüyüş çok faydalı olacaktır eminim hep birlikte kurtulacağız bu kilolardan bende bu takım sayesinde 16 kilo verdim isteyen herkez inanrak ve motivasyonla başarılı olabilir buna inanıyorum canım .
tebrık ederımne kadar surede verdınız 16 kıloyu maşallah,darısı basımıza
belırlı bı dıyet seklım yok kalori hesabı yaparak yıyorum ozaman hem kendımı kısıtlamamıs hem de ne yedığımı bılyıorum gunde 1000 kaloriyi gecmeyeye çalısıyorum
gecırdığım kaza sonucu kalıcı bişey yoktu ama hazıranın ortasında belımde fıtık patlamış onun için bel fıtığı amelıyatı oldum,buda tabı spor yonunden kısıtlama getırdı ama doktor spor olarak yuruyus,yuzme olabilir dedi hergun 1,1bucuk saat arası yuruyorum,ben daha yazlıktayım o yuzden yuzme ımkanım oldu sıksık sımdıde de havalar sersınledı usuyorum,ondan gırmıyorum bu ara
okullar açılana kadar 70 altına ınmek ıstıyorum inşallah sızınle basarıcamkaydirigubbakcemile2
herkese selamlar vatan_uğruna hoşgeldin canım yahu herkes dökülüyo yüksek tutun morallerinizi bırakmayın kendinizi ben çok şükür kendimi çok iyi hissediyorum bugün içim kıpır kıpır (eşim döndüya....:) diyet le ilgili bişey yapmadım oruç tutuyorum akşama misafirim gelecek yemeklerimi yaptım klimayı açıp serinlemek istiyorum yanıyor mersin çok sıcak ferihan benben ve morali bozuk olan arkadaşlar booşşşverinn herşeyi yaşamak çok güzel nefes alabiliyoruzya bizden daha şanslısı daha mutlusu yoktur inanın dünyevi şeylere üzülmeyin hepsi gelip geçici sağlığınıza dikkat edin kızlar o giderse gelmez geri neyse akşama yazarım yediklerimi zaten sıcak ta pek bişi yiyebileceğimide sanmıyorum belli olmaz yinede :=) görüşmek üzere öptüm hepinizi tek tek :=)
yarışmayı 1.likle aldık haber vereyim dedim :))
yarışmayı 1.likle aldık haber vereyim dedim :))
sağol takyoncum ışık saçıyorsun vallahi goncana pek sevinmişsin maşallah olumunekankayizsmileherkese selamlar vatan_uğruna hoşgeldin canım yahu herkes dökülüyo yüksek tutun morallerinizi bırakmayın kendinizi ben çok şükür kendimi çok iyi hissediyorum bugün içim kıpır kıpır (eşim döndüya....:) diyet le ilgili bişey yapmadım oruç tutuyorum akşama misafirim gelecek yemeklerimi yaptım klimayı açıp serinlemek istiyorum yanıyor mersin çok sıcak ferihan benben ve morali bozuk olan arkadaşlar booşşşverinn herşeyi yaşamak çok güzel nefes alabiliyoruzya bizden daha şanslısı daha mutlusu yoktur inanın dünyevi şeylere üzülmeyin hepsi gelip geçici sağlığınıza dikkat edin kızlar o giderse gelmez geri neyse akşama yazarım yediklerimi zaten sıcak ta pek bişi yiyebileceğimide sanmıyorum belli olmaz yinede :=) görüşmek üzere öptüm hepinizi tek tek :=)
geçmiş olsun canım kaza yapmışsın, yürüyüş yapman çok güzel metabolizmanı çok olumlu şekilde etkiliyor, arada kaçamaklar yapsan da yürüyüş yaptığın için amorti edersin, yürüyüşle ben de çok güzel kg vermiştim hiç sıkıntı yapmadan kendimetebrık ederımne kadar surede verdınız 16 kıloyu maşallah,darısı basımıza
belırlı bı dıyet seklım yok kalori hesabı yaparak yıyorum ozaman hem kendımı kısıtlamamıs hem de ne yedığımı bılyıorum gunde 1000 kaloriyi gecmeyeye çalısıyorum
gecırdığım kaza sonucu kalıcı bişey yoktu ama hazıranın ortasında belımde fıtık patlamış onun için bel fıtığı amelıyatı oldum,buda tabı spor yonunden kısıtlama getırdı ama doktor spor olarak yuruyus,yuzme olabilir dedi hergun 1,1bucuk saat arası yuruyorum,ben daha yazlıktayım o yuzden yuzme ımkanım oldu sıksık sımdıde de havalar sersınledı usuyorum,ondan gırmıyorum bu ara
okullar açılana kadar 70 altına ınmek ıstıyorum inşallah sızınle basarıcamkaydirigubbakcemile2
oo çok güzel haber ben önceden oy vermiştim, sen söyleyince de verdim kabul olmuştur inşallah yerimsenibenyarışmayı 1.likle aldık haber vereyim dedim :))
kalori hesabı yapıyorum dedin zerrin nasıl hesaplıyorsun? örneğin bu menün kaç kalori? aşağı yukarı değerler nedir? Biliyorsan paylaşır mısın canımyerimsenibenherkese hoşgeldin dilekleri için çok tesekkur ederım
bugun yedıklerımı paylaşmak istiyorum,bugun de kardesımın doğum günüydü bu sebeble bi tane kaçamak yaptım
sabah:1 parca yağsız kıymalı patatesli börek,1haşlanmış yumurta,
1 salatalık,1kk peynir,1bardak yeşilçay
öğlen:3 tane mücver
ara:1 dilim (kremalarını sıyırdım) pasta
akşam:2 mücver,1salatalık,1kasık yoğurt
75 dk hızlı tempoda yürüyüş
tamam ablacım yanlışı düzelttiğin için teşekkür ederim cuma günü senden alırım yeni listeyi bu arada haftaya cuma günü bayrama denk geliyor yarışma ne olacak ablacım bu konuda bir değişiklik olucakmış sorayımda yanlış bişey olmasın bayram günü herkez kilo bildirimi yapamaz takıma giremez bir sürü sebepp olabilir ..bilmiyorumkismile
sağol gülüm Rabbim kimseyi ayırmasın yarinden kalbim buruktu vallahi şükür çok mutluyum ferihanım canını sıkmamaya çalış herşeyde bir hayır muhakkak vardır tabiki sıkıntısız hayat olmaz ama en azından hafif geçirmeye çalışmak elimizdedir dualarım seninle canım Rabbim gönlüne göre versin herşeyi Allah yar ve yardımcın olsun :Saruboceq::teselli:gözün aydın canım inşallah bir daha yalnız kalmazsın çok şükür istanbul biraz serinledi moral bozukluğu oluyor işte dediğin gibi Allah sağlık versin gerisi boş ...
Allah razı olsun haklısın valla sağolasına.sa.s.takyon gözün aydin canim esin gelmis sen evine dönmüssün.. ayrilikta zor baska evde kalmakta evine dönmen en güzeli olmus.kaydirigubbakcemile5
sağol takyoncum ışık saçıyorsun vallahi goncana pek sevinmişsin maşallah olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?