Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öncelıkle tekrar hoşbulduk,bu içten mesajınız için çok teşekkur ederım,Allah bir mani vermezse hergun sızınle olmak ısterım,yenı bi takım yenı bı başlangıc olur ınsallah benım için

adım zerrin ocakta 18 olucam,lise sona geçtım bu sene össye hazırlanıyorum yeni adıyla ygs-yls1,ysl2..delikafadulden
izmirde yasıyorum
normal bı vucud yapım vardı hep ama 8.sınıfta 5. kattan dustum ve kılom 60 lı rakamlardan 89 a yukseldı ilaçlar,uzun sure yatmak vs. lise2nın sonunda tartıda 90a yaklaştığımı gorunce bayılacak gıbı oldum cunku boyum da kısa 157 lise3 basladığımda 75 falandım,şimdi 72li rakamlarda oynuyorum hedefım sağlıklı ve kalıcı bi şekılde 60 a ınebılmek,inşallah bunu da sızlerle bırlıkte basarıcam,butun arkadaslara dilekleri kıloya ınmelerını dılıyorumopuyorumnanaktan

zerrincim geçmiş olsun canım hem öss ye hazırlanıp hem diyet yapmak zordur ama imkansız değil tabiki heleki yaşın daha çok küçükmüş bu yaşta alınan kilolar ya vücuda dikkat edilmezse yerleşir yada tamamen gider ve sağlıklı bir vücuda sahip olursun sende kilo verme isteği varken eminim istediğin kiloya ulaşacaksın hep birlikte ulaşacağız . neler yiyorsun belli bir diyet şeklin varmı yada geçirdiğin rahatsızlık sonucu spor yapmanı engelleyecek bir durum varmı canım sporda kilo vermede büyük bir etken biliyorsun ki hiçbirşey yapmasan bile yürüyüş çok faydalı olacaktır eminim hep birlikte kurtulacağız bu kilolardan bende bu takım sayesinde 16 kilo verdim isteyen herkez inanrak ve motivasyonla başarılı olabilir buna inanıyorum canım .

tebrık ederım ne kadar surede verdınız 16 kıloyu maşallah,darısı basımıza
belırlı bı dıyet seklım yok kalori hesabı yaparak yıyorum ozaman hem kendımı kısıtlamamıs hem de ne yedığımı bılyıorum gunde 1000 kaloriyi gecmeyeye çalısıyorum

gecırdığım kaza sonucu kalıcı bişey yoktu ama hazıranın ortasında belımde fıtık patlamış onun için bel fıtığı amelıyatı oldum,buda tabı spor yonunden kısıtlama getırdı ama doktor spor olarak yuruyus,yuzme olabilir dedi hergun 1,1bucuk saat arası yuruyorum,ben daha yazlıktayım o yuzden yuzme ımkanım oldu sıksık sımdıde de havalar sersınledı usuyorum,ondan gırmıyorum bu ara

okullar açılana kadar 70 altına ınmek ıstıyorum inşallah sızınle basarıcamkaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim canım darısı başına ve isteyen herkezin başına aslında 3 ay gibi bir zamanda verdim ama yaptığım diyet beni hem mutlu eden hemde zorlamayan bir diyetti ve gitti . benim daha yolum uzun en az 20 kilo vermem gerekiyor ama bu işler aceleye gelmiyor malesef yavaş yavaş sindire sindire vermek gerekli aç kalıp kendini vücudu yıpratmadan sen en güzel yöntemi seçmişsin kendini kısıtlamadan kalori hesabı en iyi yöntem bence bu yöntemde daha önce 4 ayda 20 kilo vermiştim tabi sonra dikkat etmediğin zaman geri geliyor kilolar ama dikkat edersen hiç problem olmaz yürüyüş yapman çok iyi yüzme yapamıyorsan bile artık yürüyüşü tavsiye ederim günde 30 dk bile olsa çok faydalı bir spor yürüyüş sayesinde incelme oluyor ben her hafta ölçüyordum kendimi yürüyüş incelme yapmışmı diye ve basen kısmından epey inceldiğimi gördüm inşallah okullar açılana kadar istediğin kiloya geliceksin hatta daha fazlasınıda yapacaksın .

herkese selamlar vatan_uğruna hoşgeldin canım yahu herkes dökülüyo yüksek tutun morallerinizi bırakmayın kendinizi ben çok şükür kendimi çok iyi hissediyorum bugün içim kıpır kıpır (eşim döndüya....:) diyet le ilgili bişey yapmadım oruç tutuyorum akşama misafirim gelecek yemeklerimi yaptım klimayı açıp serinlemek istiyorum yanıyor mersin çok sıcak ferihan benben ve morali bozuk olan arkadaşlar booşşşverinn herşeyi yaşamak çok güzel nefes alabiliyoruzya bizden daha şanslısı daha mutlusu yoktur inanın dünyevi şeylere üzülmeyin hepsi gelip geçici sağlığınıza dikkat edin kızlar o giderse gelmez geri neyse akşama yazarım yediklerimi zaten sıcak ta pek bişi yiyebileceğimide sanmıyorum belli olmaz yinede :=) görüşmek üzere öptüm hepinizi tek tek :=)

birde daha önceden sayfanın en altında kimler şu an burda isimleri yazıyordu şu kadar kişi var diye neden artık yazmıyor ki ?

gözün aydın canım inşallah bir daha yalnız kalmazsın çok şükür istanbul biraz serinledi moral bozukluğu oluyor işte dediğin gibi Allah sağlık versin gerisi boş ...

selamlarrrrrr
ferihancigim hayirdir niye moralin bozuk eski konumu yoksa hala? sikma canini canim hersey olacagina varir. geriye birtek üzüntüsü kalir. belkide hersey senin icin hayirli olacaktir. umarim öyle olacaktir serde bile hayir vardir. hayir iste hayir bul canim allah baska keder vermesin kafani dik tut sakin birakma kendini. öpüyorum kocaman.Şeniz

vatan ugruna hosgeldin canim ne güzel nickin var.. hayirli olur insallah yeni takimindaki yeni baslangic.Şeniz

takyon gözün aydin canim esin gelmis sen evine dönmüssün.. ayrilikta zor baska evde kalmakta evine dönmen en güzeli olmus.kaydirigubbakcemile5

sabahtan beri iğrenç bir internet bağlantım var gelip gelip düşüyorum... bu sayfayıda saatlerdir açmaya çabalıyorum... eski mesajları bile okuyamadım oyy..

herkese hoşgeldin dilekleri için çok tesekkur ederım
bugun yedıklerımı paylaşmak istiyorum,bugun de kardesımın doğum günüydü bu sebeble bi tane kaçamak yaptım

sabah:1 parca yağsız kıymalı patatesli börek,1haşlanmış yumurta,
1 salatalık,1kk peynir,1bardak yeşilçay

öğlen:3 tane mücver

ara:1 dilim (kremalarını sıyırdım) pasta

akşam:2 mücver,1salatalık,1kasık yoğurt

75 dk hızlı tempoda yürüyüş

sağol takyoncum ışık saçıyorsun vallahi goncana pek sevinmişsin maşallah olumunekankayizsmile

geçmiş olsun canım kaza yapmışsın, yürüyüş yapman çok güzel metabolizmanı çok olumlu şekilde etkiliyor, arada kaçamaklar yapsan da yürüyüş yaptığın için amorti edersin, yürüyüşle ben de çok güzel kg vermiştim hiç sıkıntı yapmadan kendime

yarışmayı 1.likle aldık haber vereyim dedim :))
oo çok güzel haber ben önceden oy vermiştim, sen söyleyince de verdim kabul olmuştur inşallah yerimseniben

kalori hesabı yapıyorum dedin zerrin nasıl hesaplıyorsun? örneğin bu menün kaç kalori? aşağı yukarı değerler nedir? Biliyorsan paylaşır mısın canımyerimseniben

aaa az daha kilo bildirimini unutuyordum bugün cuma değil mii
tartım bozuk tartılamadım geçen haftayla aynıyım sanırım
65.5

ferihancım daha önce bayram yada benzer tatillerde hep 2 haftalık bildirim yapıldı birazdan paylaşıma yazalım oylamaya açılır büyük ihtimal ile.. o zamanda takıma duyurulur...

5.TAKIM 172.ETAP

ferihann( 91.0
takyon ( 68,0 /
aresozgur ( 59.0 /
bluebottle ( 59.0 /
benben ( 65,5 / 65.5 7 0.0 / 0.00% )
vatan_uğruna ( 72.1 /

5. TAKIM TOPLAM KİLO (

gözün aydın canım inşallah bir daha yalnız kalmazsın çok şükür istanbul biraz serinledi moral bozukluğu oluyor işte dediğin gibi Allah sağlık versin gerisi boş ...
sağol gülüm Rabbim kimseyi ayırmasın yarinden kalbim buruktu vallahi şükür çok mutluyum ferihanım canını sıkmamaya çalış herşeyde bir hayır muhakkak vardır tabiki sıkıntısız hayat olmaz ama en azından hafif geçirmeye çalışmak elimizdedir dualarım seninle canım Rabbim gönlüne göre versin herşeyi Allah yar ve yardımcın olsun :Saruboceq::teselli:
takyon gözün aydin canim esin gelmis sen evine dönmüssün.. ayrilikta zor baska evde kalmakta evine dönmen en güzeli olmus.kaydirigubbakcemile5
Allah razı olsun haklısın valla sağolasına.sa.s.

günaydın kızlar

KİLOM_ 67

8 KİLO VERMİŞİ YAA 75 İLE BAŞLAMIŞTIM HAYIRLISIYLA BAYRAM GEÇSİN TAM GAZ DEVAM......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…