- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.801
ferihancım paylaşım alanında oylama var haftaya bildirimlerin nasıl olması yönünde oy kullanıyor diğer arkadaşlar, sen de fikrini belirtirsen sonuç daha çabuklaşır..
yarışmayı 1.likle aldık haber vereyim dedim :))
sağol gülüm Rabbim kimseyi ayırmasın yarinden kalbim buruktu vallahi şükür çok mutluyum ferihanım canını sıkmamaya çalış herşeyde bir hayır muhakkak vardır tabiki sıkıntısız hayat olmaz ama en azından hafif geçirmeye çalışmak elimizdedir dualarım seninle canım Rabbim gönlüne göre versin herşeyi Allah yar ve yardımcın olsun :Saruboceq::teselli:
Allah razı olsun haklısın valla sağolasına.sa.s.
ferihancım paylaşım alanında oylama var haftaya bildirimlerin nasıl olması yönünde oy kullanıyor diğer arkadaşlar, sen de fikrini belirtirsen sonuç daha çabuklaşır..
günaydın arkadaşlar,
59,5 kilom.
ferihanncım haftaya bayram, bildirimler nasıl olacak?
ablacım vatan_uğruna hangi takımdan katıldı bizim takıma yanına listeyi paylaşırken not düşmem gerekiyormu onuda öğreneyim senden bir yanlışlık yapmayalım .
selamlarrrrrr
ferihancigim hayirdir niye moralin bozuk eski konumu yoksa hala? sikma canini canim hersey olacagina varir. geriye birtek üzüntüsü kalir. belkide hersey senin icin hayirli olacaktir. umarim öyle olacaktir serde bile hayir vardir. hayir iste hayir bul canim allah baska keder vermesin kafani dik tut sakin birakma kendini. öpüyorum kocaman.Şeniz
vatan ugruna hosgeldin canim ne güzel nickin var.. hayirli olur insallah yeni takimindaki yeni baslangic.Şeniz
takyon gözün aydin canim esin gelmis sen evine dönmüssün.. ayrilikta zor baska evde kalmakta evine dönmen en güzeli olmus.kaydirigubbakcemile5
2. takım canım
Allah razı olsun inşallah Allah gönlüme göre verir ve biter bu problem anlamaya çalışıyorum niye yaşıyorum bunca şeyi diye ama olmuyor gerçekten hatam olduğunu bilsem offf neyse canım ya içim daralıyor yorum yapmaya çalıştıkça bile iyi dileklerin için çok sağol canım :))
günaydın kızlar
KİLOM_ 67
8 KİLO VERMİŞİ YAA 75 İLE BAŞLAMIŞTIM HAYIRLISIYLA BAYRAM GEÇSİN TAM GAZ DEVAM......
ferihancımm canım benim unutma imtihan dünyasındayız Rabbim sabrımızı ölçüyor o yüzden sakın isyanın eşigine düşme.sonuçta sen o temiz kalbinin karşılığını alacaksın zamana bırak başka şeyler düşünmeye çalış.seni pozitif görmeye alışığız biz=))
bi de sana katılıyorum bayramda ben şehirdışında olcam 2 haftalık yapalım kilo bildirimi
öpüyorum tatlım esen kal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?