Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ferihancım paylaşım alanında oylama var haftaya bildirimlerin nasıl olması yönünde oy kullanıyor diğer arkadaşlar, sen de fikrini belirtirsen sonuç daha çabuklaşır..

arkadaşlar önümüzdeki hafta bayram olduğu için bildirimleri bir sonraki hafta 2 haftalık olarak yapacağız bir çoğumuz şehir dışında yada bildirim yapamayacak yoğunlukta olacak aksi bir düşüncesi olan yoksa bayram sonraki hafta için 2 haftalık bildirim yapacağım diyelim ne dersiniz . cevapp verirseniz sevinirim .

günaydın canım takımım bu haftada kilo vermemiş yada almamışım yarım kilo oynuyor vermiş gibiyim ama aynı olarak geçeceğim eminim bayram sonrası müthiş bir değişim olacaktır inşaallah kilomu bildireyim hemen hepinizi çok öpüyorum .herkeze başarılar dilerim .

kilom 91

Allah razı olsun takyoncum inşallah Allah gönlüme göre verir ve biter bu problem anlamaya çalışıyorum niye yaşıyorum bunca şeyi diye ama olmuyor gerçekten hatam olduğunu bilsem offf neyse canım ya içim daralıyor yorum yapmaya çalıştıkça bile iyi dileklerin için çok sağol canım temiz kalpli arkadaşım benim :))

ferihancım paylaşım alanında oylama var haftaya bildirimlerin nasıl olması yönünde oy kullanıyor diğer arkadaşlar, sen de fikrini belirtirsen sonuç daha çabuklaşır..

ablacım vatan_uğruna hangi takımdan katıldı bizim takıma yanına listeyi paylaşırken not düşmem gerekiyormu onuda öğreneyim senden bir yanlışlık yapmayalım .

günaydın arkadaşlar,

59,5 kilom.

ferihanncım haftaya bayram, bildirimler nasıl olacak?

canım oylamaya sunuldu bende takım adına bayram sonrası olan cuma günü 2 haftalık bildirim yapılsın diye kullandım oyumu kesin karar çıktığında paylaşıcam takımda hepinizle ona göre nasıl bildirim yapılacaksa uyarız hepimiz .

ahh ablacım çok teşekkür ederim bende ona üzülüyorum ya hayır istedim ama sanki sonu şer olacak gibi Allah korusun ondan çok üzülüyorum ben böyle beklememiştim hiçbirşeyi eski konuya benzer ama tabanı eski konuyla ilgili tabi içim daralıyor inşallah düzelir herşey istediğim gibi olur dualarını eksik etme tabiki hayırlı olan olsun tek dileğim opuyorumnanaktan

aresözgür ve vatan_uğruna arkadaşlarımızdan kilo bildirimlerini bekliyoruz . daha sonra listemizi hazır hale getirip paylaşacağım .

ferihancımm canım benim unutma imtihan dünyasındayız Rabbim sabrımızı ölçüyor o yüzden sakın isyanın eşigine düşme.sonuçta sen o temiz kalbinin karşılığını alacaksın zamana bırak başka şeyler düşünmeye çalış.seni pozitif görmeye alışığız biz=))
bi de sana katılıyorum bayramda ben şehirdışında olcam 2 haftalık yapalım kilo bildirimi
öpüyorum tatlım esen kal...

canım benim teşekkür ederim tek tesellim imtihan dünyasında olmamız bunlarda geçecek herkezin sıkıntısı büyük isyan etmeden sabırla bitirriim inşallah bu sınavıda sağol canım en yakın zamanda inşallah yeniden pozitif olurum zor olsada öpüyorum canım opuyorumnanaktan

kalliste ablacım vatan_uğruna kilo bildiriminde bulunmadı geçen haftanın kilosunu aynımı geçeyim ne dersin hazırlamalıyım artık listeyide sorayım dedim .

selam kardeş takımcım.inşallah herkesler iyidir.

ferihan canım listemiz hazır kontrol edersen sevinirim hayatım.nurun başlangıç kilosu 65.4 olarak hesplandı kafanı karıştırmasın canım.

13.TAKIM 172 ETAP

Ad1 (55.8 / 55.8 / 0.0 / 0.00 %)
Bhr.87 (78.7 / 79.7 / -1.0 / -1.27 %)
Dosba (69.0 / 69.3 / -0.3 / -0.43 %)
ela26yeni (61.4 / 61.0 / 0.4 / 0.61 %)
Greendreams (94.0 / 95.0 / -1.0 / -1.06 %)
nur_84 ( 66.0 / 64.9 / 0.5 / 0.76 %) geçen hafta bildirimde bulunmadı diye ceza olarak izinli yazıldı ama bildirimde bulunmuş ve farketmemişim. geçen haftaki kilosu 65.4 başlangıç kilosu olarak hesabı yapıldı.
Uzaktandunyalı (74.0 / 74.0 / 0.0 / 0.00 %)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 498.3 / 499.7 / -1.40 / -0.28 %)

ferihancım vatan uğruna saati okumamış olabilir bence bekleme canım aynı geç kilosunu sonra gelince hatırlatırsın ona bildirimin kaça kadar olacağını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…