Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5.TAKIM 172.ETAP

ferihann( 91.0 / 91,0 / 0,0 / 0,00 % )
takyon ( 68,0 / 67,0 / 1,0/ 1,47 % )
aresozgur ( 59.0 / 58,8 / 0,2 / 0,34 % )
buebottle ( 59.0 / 59,5 / -0,5 / -0,85 % )
benben ( 65,5 / 65.5 / 0.0 / 0.00% )
vatan_uğruna ( 72.1 / 72,1 / 0,0 / 0,00 % )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 414,6 / 413,9 / 0,7/ 0,17 % )

arkadaşlar listemiz hazır sayılır kardeş takımdan kontrol ettirip paylaşıma sunacağım .

ferihancım listeniz doğru hayatım.benim listede yanlış yazmışım canım.
çok teşekkürederim.

listemizi paylaşıma sundum arkadaşlar kilo verenleri tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum kilo veremeyenlerede önümüzdeki haftalarda sağlıkla bol kilo vermeleri temennisinde bulunuyorum hepinizi bolca öptüm canım takımım :)) a.s.

iyi olur ferihan yani haftaya bildirim yapmayacaz sonraki hafta 2 tane bildirim yapacaz doğru anlamışım dimi ?
amin canım sıkıntılı zamanlarımda hep şu tesbihi çekiyorum sanada tavsiye ederim insanın ruhu genişliyor sanki çok rahatlıyorum ben (Vela Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Aziym)
günaydın canımm oh oh ne güzel tebrik ederim bayram sonu güzel haberlerini bekliyor olacağız(kilo manasında:)
sağol arescim görüşemedik bayadır ben yokum diye nasılsın neler yapıyorsun canım

ellerine sağlık kaptan a.s.

kalliste ablacım vatan_uğruna kilo bildiriminde bulunmadı geçen haftanın kilosunu aynımı geçeyim ne dersin hazırlamalıyım artık listeyide sorayım dedim .

ben herkesten çok ozur dıliyorum daha ılk gunden boyle yaptım ve çok mahçup oldum ben dershaneye gıdıyorum hergun sabahcıyım dun gece sabah tartılır yazar oyle gıderım dedım ama bu sabah uyuya kalmısım ve apor topar cıktım hatta 3.dersın basına yetıstım çok özür diliyorum boyle bı unutkanlık yaptığım ıcın affınıza sığınıyorum

günaydın kızlar

KİLOM_ 67

8 KİLO VERMİŞİ YAA 75 İLE BAŞLAMIŞTIM HAYIRLISIYLA BAYRAM GEÇSİN TAM GAZ DEVAM......

takyon hayırlı olsun insanın evi gibisi yok hakkaten,
8 kilo süpersin valla. benim de şuan 8 kilo fazlam var, ne kadar zamanda verdin bu 8 kiloyu?

takyon hayırlı olsun insanın evi gibisi yok hakkaten,
8 kilo süpersin valla. benim de şuan 8 kilo fazlam var, ne kadar zamanda verdin bu 8 kiloyu?
sağol bluebottle cim valla tam tarih olarak blmiyorum ama buraya katıldıktan sonra verdim herhalde 1 buçuk ay olmuştur yanılmıyorsam ?

canım arada olur böyle şeyler kaptanımız anlayışla karşılayacaktır ama böyle durumlarda akşamdan da yazabilirsin kilonu sabaha sıkıştırmamış olursun hem :1hug:

canım arada olur böyle şeyler kaptanımız anlayışla karşılayacaktır ama böyle durumlarda akşamdan da yazabilirsin kilonu sabaha sıkıştırmamış olursun hem :1hug:

teşekkür ederim,bundan sonra aksam yazarım ben daha sağlıklı olur bi sakıncası olmazsa okullar acılcak cunku bıldırım saatı okulda oluyorum

canlarım selam.... bu gün unuttuğumuz bir elektrik fatursaından sebep elektriğimiz kesildi ( tüm gün internetsiz vs geçirdim çok bunaldım biraz önce açtılarda ancak geldim..

ETİ Browni

arkadaşlar bu likide oylayalım lütfen elif üncü arkadaşımıza destek verilecek.. onuda birinci yapalım :))
şu an 44 oyu var ama bizim takımdan en azından 4 oy çıkar değil mi hadi bakalım destek...

selamlar..
cocuklar bendeydi az önce gittiler bakamadim size.. yarinda calisiyorum kismetse.
su önümüzdeki haftayida gecirseydim hayirlisiyla rahat bir nefes alacaktim.. baska bir bölümde calisiyorumda iki haftadir. bayramdan sonra yine kendi isime dönecegim insallah..kaydirigubbakcemile5

iyi akşamlar herkese bugun yedıklerımı paylaşmak istiyorum

sabah:1 küçük kutu seftalı suyu,1paket etıform

ara:2 tane kurabiye

öğlen:3 mücver,2 kasık yoğurt

ara:1 armut

aksam:3 tane kanat,2 kasık pilav,2 kasık yoğurt

destekliyorum kısmına bastım umarım oyum gitmiştir kalişim ....:hulya:

hayırlı geceler ....:1hug:

destekledim maşallah şimdilik 1. sırada
Allah yardımcın olsun reyhan ablacım çalışan bayan olmak gerçekten zor zaten birsürü sorumluluk var başımızda birde iş stresi çekilmiyor valla
canım listen gayet güzel ama sporuda eklemen lazım mesela bol bol yürüyüş yap daha yaşın küçük yorulmazsın evde hareket yapıyormusun ? diyette egzersizin gerçekten büyük katkısı var yiyeceklerden ziyade sporla katkıda bulununca kilo vermek daha kolay oluyor en azından benim fikrim bu yerimsenibenolumunekankayizsmile

herkese iyi geceler arkadaşlar daha yatmıyorum ama bulaşık makinasını felan boşaltayım gece iş yapmayı daha çok seviyorum bide şu ses olayı olmasa temizliğide gece yapacam :=)
bu akşam iftarda sadece 1 porsiyon mantı yedim zaten hamur işi diye çorba salata felan hiçbişey yemedim sahurda yapmıycam sadece su içiyorum kadın milleti işte hamur işi görünce dayanamıyorum sonrada kıvranıyorum nasıl telafi etsem diye :)

canım merak etme olur arada böyle şeyler bildirim saatleri cuma günü 12 ye kadardır belki görmemişsindir diye düşündüm madem dersaneye gidiyorsun sabahları o zaman takyonun dediği gibi perşembe akşamdan kilonu yazar çıkarsın 2 hafta üstüste kilo bildirimi geç kalındığında diskalifiye sebebidir canım .

takyoncum teşekkür ederim canım hemen yardımcı olmuşsun zerrine çok sağol canım arkadaşım öpüyorum seni opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…