- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.821
iyi olur ferihan yani haftaya bildirim yapmayacaz sonraki hafta 2 tane bildirim yapacaz doğru anlamışım dimi ?arkadaşlar önümüzdeki hafta bayram olduğu için bildirimleri bir sonraki hafta 2 haftalık olarak yapacağız bir çoğumuz şehir dışında yada bildirim yapamayacak yoğunlukta olacak aksi bir düşüncesi olan yoksa bayram sonraki hafta için 2 haftalık bildirim yapacağım diyelim ne dersiniz . cevapp verirseniz sevinirim .
amin canım sıkıntılı zamanlarımda hep şu tesbihi çekiyorum sanada tavsiye ederim insanın ruhu genişliyor sanki çok rahatlıyorum ben (Vela Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Aziym)Allah razı olsun takyoncum inşallah Allah gönlüme göre verir ve biter bu problem anlamaya çalışıyorum niye yaşıyorum bunca şeyi diye ama olmuyor gerçekten hatam olduğunu bilsem offf neyse canım ya içim daralıyor yorum yapmaya çalıştıkça bile iyi dileklerin için çok sağol canım temiz kalpli arkadaşım benim :))
sağol arescim görüşemedik bayadır ben yokum diye nasılsın neler yapıyorsun canımgünaydın canımm oh oh ne güzel tebrik ederim bayram sonu güzel haberlerini bekliyor olacağız(kilo manasında:)
listemizi paylaşıma sundum arkadaşlar kilo verenleri tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum kilo veremeyenlerede önümüzdeki haftalarda sağlıkla bol kilo vermeleri temennisinde bulunuyorum hepinizi bolca öptüm canım takımım :)) a.s.
kalliste ablacım vatan_uğruna kilo bildiriminde bulunmadı geçen haftanın kilosunu aynımı geçeyim ne dersin hazırlamalıyım artık listeyide sorayım dedim .
günaydın kızlar
KİLOM_ 67
8 KİLO VERMİŞİ YAA 75 İLE BAŞLAMIŞTIM HAYIRLISIYLA BAYRAM GEÇSİN TAM GAZ DEVAM......
günadın takımcımm
uyuyakalmışım
kilom 58.8
sağol bluebottle cim valla tam tarih olarak blmiyorum ama buraya katıldıktan sonra verdim herhalde 1 buçuk ay olmuştur yanılmıyorsam ?takyon hayırlı olsun insanın evi gibisi yok hakkaten,
8 kilo süpersin valla. benim de şuan 8 kilo fazlam var, ne kadar zamanda verdin bu 8 kiloyu?
ben herkesten çok ozur dıliyorum daha ılk gunden boyle yaptım ve çok mahçup oldum ben dershaneye gıdıyorum hergun sabahcıyım dun gece sabah tartılır yazar oyle gıderım dedım ama bu sabah uyuya kalmısım ve apor topar cıktım hatta 3.dersın basına yetıstım çok özür diliyorum boyle bı unutkanlık yaptığım ıcın affınıza sığınıyorum
sağol bluebottle cim valla tam tarih olarak blmiyorum ama buraya katıldıktan sonra verdim herhalde 1 buçuk ay olmuştur yanılmıyorsam ?
takyoncum tebrik ederim arkadaşım valla 1.5 ayda süper bir rakam 8 kilo
neler yaptığını ayrıntılı anlatırsan bize de feyz olur haa ne dersin?kaydirigubbakcemile5
canım arada olur böyle şeyler kaptanımız anlayışla karşılayacaktır ama böyle durumlarda akşamdan da yazabilirsin kilonu sabaha sıkıştırmamış olursun hem :1hug:
benbencim aslında sizlerle paylaştığımdan fazlasını yapmadım ama çok azimliydim dolaptaki kıyafetlerim olmuyordu bütün eteklerimin fermuarları patlamıştı etrafımdaki herkes zayıf çıtır dı hırslandım dedimki ben niye böyle kilolu kalayım ki bende çıtır olucam işte :hooray: sabahları yürüyüş yapıyordum biliyorsunuz saat 5 ten 7 ye kadar sahilde yürüyordum ramazan olunca bırakmak zorundakaldım şunu kestim bunu yemedim demiycem herşeyden yedim ekmek bile yedim kesmedim ama porsiyonlarımı küçülttüm bol bol su içtim ve beynime kesin olarak emrettim zayıflamak zorundayım dedim ben buna çok inanıyorum çünkü herşey beyinde bitiyor sürekli devam ettiğim yürüyüştü sadece yemeklerden herşeyi yedim ama 300 gram yediğim yemeği 75 grama düşürerek yedim mesela kilo verdiğimi görünce daha çok azimlendim bu kadar benbencim başka bişi yapmadım ama dur bak bayramdan sonra inşallah dahada vericem kocama inat:lepi:sağol bluebottle cim valla tam tarih olarak blmiyorum ama buraya katıldıktan sonra verdim herhalde 1 buçuk ay olmuştur yanılmıyorsam ?
takyoncum tebrik ederim arkadaşım valla 1.5 ayda süper bir rakam 8 kilo
neler yaptığını ayrıntılı anlatırsan bize de feyz olur haa ne dersin?kaydirigubbakcemile5
ne sakıncası olacak canım haklısın okulda olunca erken gidiyorsun felan sıkma kendini akşamdan yap bildirimini rahat edersin öptüm canım:1hug:
teşekkür ederim,bundan sonra aksam yazarım ben daha sağlıklı olur bi sakıncası olmazsa okullar acılcak cunku bıldırım saatı okulda oluyorum
destekledim kallisim ama hala 44 destekliyeni var niyeki?
destekliyorum kısmına bastım umarım oyum gitmiştir kalişim ....:hulya:canlarım selam.... bu gün unuttuğumuz bir elektrik fatursaından sebep elektriğimiz kesildi( tüm gün internetsiz vs geçirdim çok bunaldım biraz önce açtılarda ancak geldim..
ETİ Browni
arkadaşlar bu likide oylayalım lütfen elif üncü arkadaşımıza destek verilecek.. onuda birinci yapalım :))
şu an 44 oyu var ama bizim takımdan en azından 4 oy çıkar değil mi hadi bakalım destek...
destekledim maşallah şimdilik 1. sıradacanlarım selam.... bu gün unuttuğumuz bir elektrik fatursaından sebep elektriğimiz kesildi( tüm gün internetsiz vs geçirdim çok bunaldım biraz önce açtılarda ancak geldim..
ETİ Browni
arkadaşlar bu likide oylayalım lütfen elif üncü arkadaşımıza destek verilecek.. onuda birinci yapalım :))
şu an 44 oyu var ama bizim takımdan en azından 4 oy çıkar değil mi hadi bakalım destek...
Allah yardımcın olsun reyhan ablacım çalışan bayan olmak gerçekten zor zaten birsürü sorumluluk var başımızda birde iş stresi çekilmiyor vallaselamlar..
cocuklar bendeydi az önce gittiler bakamadim size.. yarinda calisiyorum kismetse.
su önümüzdeki haftayida gecirseydim hayirlisiyla rahat bir nefes alacaktim.. baska bir bölümde calisiyorumda iki haftadir. bayramdan sonra yine kendi isime dönecegim insallah..kaydirigubbakcemile5
canım listen gayet güzel ama sporuda eklemen lazım mesela bol bol yürüyüş yap daha yaşın küçük yorulmazsın evde hareket yapıyormusun ? diyette egzersizin gerçekten büyük katkısı var yiyeceklerden ziyade sporla katkıda bulununca kilo vermek daha kolay oluyor en azından benim fikrim bu yerimsenibenolumunekankayizsmileiyi akşamlar herkese bugun yedıklerımı paylaşmak istiyorum
sabah:1 küçük kutu seftalı suyu,1paket etıform
ara:2 tane kurabiye
öğlen:3 mücver,2 kasık yoğurt
ara:1 armut
aksam:3 tane kanat,2 kasık pilav,2 kasık yoğurt
ben herkesten çok ozur dıliyorum daha ılk gunden boyle yaptım ve çok mahçup oldum ben dershaneye gıdıyorum hergun sabahcıyım dun gece sabah tartılır yazar oyle gıderım dedım ama bu sabah uyuya kalmısım ve apor topar cıktım hatta 3.dersın basına yetıstım çok özür diliyorum boyle bı unutkanlık yaptığım ıcın affınıza sığınıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?