- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #278.321
Olur cnm. Kabak candır.Ay tabii ki öyle orticim. İpin ucunu tutmayı beceremiyoruz çünkü. Çıkmak falan da yok öyle, nereye çıkıyonn bacımmmm
Hadi başladık güzel güzel dukana. Cumaya güzel rakamlar göreceğiz. Dukan bitince 1 gün ara verip şu azimli ve kararlı kızın 3 günlük kabak yaparım diyordum. Eşlik eder misin beybi?
Geçmiş olsun esimde ayni durumdaSelam kizlar sabahleyin ise gittim grip nezle gibiyim bu kosturmada dr 3 gun rapor verdi isten cikip babami dr a goturdum kontrole simdi eve biraktim diger dr u ile gorusmeye gidecegim gecmisi okudum yazamadim
Listeye bakinca ptesi arti gelenleri gorduk bugun eksi gelenler cumaya guzel bir eksiyle gelecekler inaniyorum
al benden de o kadarbu saatten sonra da pek değişmez sanki benim huyum. Seni bilemem bebeyim
Eeyyyyy buldum akşam ne yapacağımı. Adana yapicim
Valla ya, bişi yokmuş ki, sarımsak ve baharat. Oh mis, at ızgaraya yansın geceler
0zlem
Öğle de dukan ekmekten vazgeçtim yoğurt ve yulaf kepeği yapacağım. Doymazsam hindi füme falan da yiyebilirim.
Süpersiniz canım inşallah haftaya 6lı rakamlara veda etmiş olacaksın..
3 öğün sadece ananas ve peynir yiceksin dimi?
Hadi bakalım güzel vermiştik yine öyle olacak inşallah.
Merak ettim ananas diyetini daha önce ananas detoxu denemiştim yine peynir ile birlikte tüketiliyor bir günlük aşırıya kaçtığım bir haftanın sonunda yapmıştım kalıcı 1 kilo vermiştim işe yarıyor gerçekten paylaşmanı çok isterim kilo vermekte zorlandığımız dönemlerde uygulamak güzel olur :))
Eki Görüntüle 2125708 An ıtıbarı ıle 507kcal yakısmıştır. 67dk eliptik
Ne desen haklısın canım o kadar yoğunluğunun arasında sen zayıf halinle bile mücadele ediyorsun ve takımla ilgileniyorsun..
Biz kaçamaklı bir menu de olsa 2 dakikamızı ayırıp buraya yazsaydik belki o kötü menülerin devamı gelmeyecekti.
Ama zaten yazmıyoruz deyip daha fazla kendimizi salıyoruz.
--
Ben de 2 haftadır ayrılmayı düşünDüm ama vazgeçtim. Bu hafta kendi düşünceme göre de son şansım. Ya Cuma'ya kadar güzelce beslenip kilomu vericem yada ayrılcam. Ama güzel beslenmekten başka şansım yok çünkü eminim ayrılırsam daha kötü sonuçlar görme oranım çook çook yüksek..
Selam kizlar sabahleyin ise gittim grip nezle gibiyim bu kosturmada dr 3 gun rapor verdi isten cikip babami dr a goturdum kontrole simdi eve biraktim diger dr u ile gorusmeye gidecegim gecmisi okudum yazamadim
Listeye bakinca ptesi arti gelenleri gorduk bugun eksi gelenler cumaya guzel bir eksiyle gelecekler inaniyorum
Çok geçmiş osun canım. Dilerim raporlu olduğun süreçte biraz istirahat etme fırsatın olur. En kısa sürede eski sağlığına kavuşmanı diliyorum.Selam kizlar sabahleyin ise gittim grip nezle gibiyim bu kosturmada dr 3 gun rapor verdi isten cikip babami dr a goturdum kontrole simdi eve biraktim diger dr u ile gorusmeye gidecegim gecmisi okudum yazamadim
Ben memnunum canım benim salonun ortasında duruyor yani yer kaplaması veya kaplamaması çok mühim değil önemli olan benim işimi görmesi kullandığım markası Evet üzerinde yazar arada çocuklar da çıkıyor üzerinde onlar da spor yapıyor Evet kademelerde var sanırım beşe kadar mı altıya kadar mı neYaa sorma benim huyum da değişmeyecek galiba. 9’da uyanıyorum ama ortalığı topla, çocuğa kahvaltı hazırla kendine ayrı hazırla, ortalığı topla vs derken 11’i buluyorum yine... ancak o zaman kahvaltı yapabiliyorum.
Bu arada o Adana’yı0zlem iyi bilir. Daha önce köfte tarifi verdiğimde bana biz böyle yaparız diye sarımsaklı, baharatlı bir tarif vermişti sanki. Bende unuttum ama Özlem, tarifi yeniden yazarsan faydalanırız. :))
Sen şu anda ne diyeti yapıyorsun Ferah?
Amiiinnn Özlem’cim inşallah hep birlikte bol eksilerimiz olsun bu hafta! Bak Nisan’da hava güzelleşir içimiz kıpır kıpır kilomuz da hafif olsun inşallah! :))))
Listeyi paylaştım zannediyorum ama çocuk benim aklımı alıp götürdüğü için paylaşmamışta olabilirim :)))) Birazdan ayrı postla sadece diyet listemi paylaşacağım. Yapmak istyenler yarın başlayabilir. Normalde 2 günlük liste. Daha önce yine vermişti bana bu listeyi. Şimdi 3 gün hap dedi ama yapacak olanlar diyet süresince spor yapmasın. Halsiz bırakır ani iniş çıkışlar olmasın ve daha çok acıkıp yemeğe saldırmamak için bu diyet süresince spor yapma dedi bana diyetisyenim aklınızda olsun. Hem spora 3 gün ara vermiş olursunuz. İsterseniz 2 gün de yapabilirsiniz tabii.
Eliptik aletinden memnun musun? Çok yer kaplıyor mu ve kademeleri var mı? Bir de üzerind yazan marka mı?
Özleeemmmm... sana daha önce de söyledim bırakmak yok. Eğer kilo vermek istiyorsan bu işin başka yolu yok biliyorsun değil mi? Ha şimdi ha sonra... zayıflamak istiyorsan yapman gereken olay belli. Az yemek ve spor.... Bunu ertelemekle hayatından çalıyorsun. 1 sene sonra da yapsan aynı yoldan geçeceksin, geçmek zorunda kalacaksın. Öyleyse neden sonra? Neden şimdi değil????
Çok geçmiş olsun @toplight dikkat et kendine, bol sıvı al....
Ben de dukkan bira içtim.Bende gidip Yeşilçay la aramı yapayım yanina 3 kadar erik ve 10 kadar siyah kuru uzum alıyorum
Teşekkür ederim araştırayım. Devasa birşeyi de eve alıp koymak istmiyorum malum hareket ettirmekte zor oluyor yerinden bunları:)) sağolasın.Ben memnunum canım benim salonun ortasında duruyor yani yer kaplaması veya kaplamaması çok mühim değil önemli olan benim işimi görmesi kullandığım markası Evet üzerinde yazar arada çocuklar da çıkıyor üzerinde onlar da spor yapıyor Evet kademelerde var sanırım beşe kadar mı altıya kadar mı ne
Birden bire halsizlestim ve midem bulamayan başladı. Ne güzel kızımla zuma yapıcaktık. KomşuM kahveye çağırdı oraya gittim orada oldu kahveyi bile içemedim.
Karnım da açıktı ama bişey yenmez bu bulantiyla.
Oluyor oluyor canım keşke herkes senin gibi aktif katılım gösterseTeşekkür ederim inşallah katılımlarım yeterli oluyordur :))
Evet o yüzden bas bas bağırıyorum menü yazın diye çünkü menü yazılmıyorsa löp löp kaçamaklar götürülüyor demektir. Menü yazmayana da o yüzden ceza kesiyorumNe desen haklısın canım o kadar yoğunluğunun arasında sen zayıf halinle bile mücadele ediyorsun ve takımla ilgileniyorsun..
Biz kaçamaklı bir menu de olsa 2 dakikamızı ayırıp buraya yazsaydik belki o kötü menülerin devamı gelmeyecekti.
Ama zaten yazmıyoruz deyip daha fazla kendimizi salıyoruz.
--
Ben de 2 haftadır ayrılmayı düşünDüm ama vazgeçtim. Bu hafta kendi düşünceme göre de son şansım. Ya Cuma'ya kadar güzelce beslenip kilomu vericem yada ayrılcam. Ama güzel beslenmekten başka şansım yok çünkü eminim ayrılırsam daha kötü sonuçlar görme oranım çook çook yüksek..
Uzun süre aç kalınca da oluyor canım malesef..Özlem bir defa daha olmuştu sana böyle. Ara ara oluyor mide bulantıların böyle. Neden ki acaba? Yediğin veya yemediğin birşey mi dokunuyor acaba?? :)))
Kaptanım Ekinezya çayının faydaları ile ilgili şu yazıyı buldum.Kizlar ekinezya cayi denedinizmi ise yarar mi babam kanser hastasi oldugu icin ondan uzak durmaya calisiyorum ama onun dr kontrolleri olunca maske falan takiyorum artik adacayi ihlamur vs iciyorum zaten
Canm calışma konforu acısından cok farkedıyor ama arkadasıma basit bir şey aldık kendisi öyle istedi çalışma konforu çok düşük ben biraz daha profesyonel aldım Konfor ve rahatlık açısından çok iyi miTeşekkür ederim araştırayım. Devasa birşeyi de eve alıp koymak istmiyorum malum hareket ettirmekte zor oluyor yerinden bunları:)) sağolasın.
Onu da yaparızOlur cnm. Kabak candır.
Balmagun ananasli peynirli listesi de hoşuma gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?