Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dukan ekspress yapıyorum Esracım. Ve sabahları bende aynı modayım. Kafam açılmıyor zaten, ayılamıyorum.

Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede babanız da sizde iyileşirsiniz.

Arada öğün yap o zaman canım
Canım tuzlu bişeyler istedi baktım zeytin var onu yiyince kendime geldim. Üzerine 20 dk zumba yaptık kızımla. Daha devam edecektik ama tefonla televizyon arasındaki bağlantı koptu ve tekrar baglanmadi.
Şimdi de pilates yapalım diyor cadı.

Ohhh ne güzel eşlik ediyor sana. Benimki o kıvama gelene kadar çok var.

Durumunun farkındayım ancak maalesef takımı da düsünmek durumunda kalıyoruz.
Ben yoğunluğun daha sürecek sanıyordum, belki önceki mesajlarında belirtmişsindir ben kaçırmışımdır kusura bakma. Azminin farkındayım ve bu zamana dek verdiğin kiloların da... Bu hafta güzel bir eksi ile geleceğine inanıyorum. İzne ayırmak tabi ki istemiyoruz ve son seçeneğimiz

Ne güzel keşke hepimizin böyle spora eşlik eden tatlı bir motivasyon kaynağı olsa :) :)

geçmiş olsun şahnurum o koşuşturmalar da kendini ihmal etme lütfen

Ebru Şallı'nın kardiyo pilates videosunun 30 dakikasını yaptım. Çok yoruldum devam edemedim. Aman çok konuşuyor yaa..

Menüm;
11:00
2 yumurtalı Menemen ve peynir

16:30
Zeytin, 1 parça peynir ve 1 yumurta
1 d ekmek

(Rahatsızlanınca akşam Eksprese uymadı!!)

2,5 L su
1,2 L dukan bira
3 küçük t.kahvesi

Spor;

Sabah; 1 saat açık havada yürüyüş

Aksam: 20 dk zumba, 30 dk kardiyo pilates

Birazda barfikte sallanma

Ohhh ne güzel eşlik ediyor sana. Benimki o kıvama gelene kadar çok var.
Şaka bir yana ciddi ciddi yaptı benimle zIP ZIP topu var pilates topu gibi Ebru'nun al gülüm ver gülüm hareketini bile yaptı. Squat, lunge, mekik hepsini yapti. 30 dk.dan sonra kapattım diye üzüldü ben devam ederdim niye kapattin diyor.
Bir zararı olur mu acaba?

Bende bir menü yazayım
Sabah
1 yumurtadan menemen 2 kişi yedik
3-4 zeytin
1 dilim tbe
Ara
Detoks içeceği
Öğle
Kabak sote dereotu yoğurtlu
Ara
Yeşilçay 3 kuru erik 10 kadar kuru uzum
Akşamı geç yiyeceğim için bi ara daha yaptım
Ara
Küçük muz ve elmayı tarcinladim
Aksam
Balkabağı çorbası
Turna balığı tavada pisirecem
Salata
Su 3lt
Spor
1sa15 dakika yürüyüş
15 dakika bölgesel
100 mekik
100 omuz kol hareketi

Olmaz herhalde sporu çocukluktan yapanlarda var yarin bende sana katılacağı sabah erken yuruyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…