Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

izinlisin diye salmadin demi ben nasil olayim hala mezuniyete cabaliyorum

Yok canım salmadım aynıyım yine :) ya haftaya gelir senin mezuniyet ben eminim, haftaya perşembe bi detoks yaparsın olmadı 1 günlük eksiyle halledersin. Bu halimden memnunum dediğin için söylüyorum bunu.

Bu hafta mezun olacaksın inşallah canım

Yok canım salmadım aynıyım yine :) ya haftaya gelir senin mezuniyet ben eminim, haftaya perşembe bi detoks yaparsın olmadı 1 günlük eksiyle halledersin. Bu halimden memnunum dediğin için söylüyorum bunu.
evet canim memnunum insallah haftaya olur

eline saglik canim

Ben öyle olduğu zaman peketin üzerindeki adını kesip üstüne yapıştırıyorum üşengeçliğime gelirse içine atıveriyorum
mantikli

Bu hafta mezun olacaksın inşallah canım
insallah canim

Cumaya guzel bir sonuc geliyor sanki
Canm tartılıyorum aynıyım ama tuvalet sorunum var bıraz lodos vururnca benı hem odem oluyor hem bas agrısı 2gundur sancılıyım ama herkes kılo verdın dıyor cevremde artık gozle gorulur bır ıncelmem basladı 38bedene dogru yol alıyorum

Bugünkü menü
Sabah
Kahvaltılık sos 1tk
1 dilim tbe
5 zeytin
Öğle yok kurstaydim sabahı geç yedim o yüzden
16:30 meyve salatası keten tohumu ve chiali
18:30 aksam
Pazı kavurma
Kırmızı lahana ve yarim havuctan salata
1 dilim tbe
Yarin glutensiz diyete başlıyorum diye son ekmeği de yedim
11.500 adim yürüyüş
2.5 lt su

Ayy yapalimmm valla güzel olur grupca karar verilirse ne derseniz uyarim
Ben glüten laktoz ve seker olmayan bir diyete başlıyorum yarin bir aylığına basarili olursam devam ettireceğim bir ay bitince azar azar sut ürünlerini ekleyebilirim ama glüten yani buğday ürünlerini yiyince direk kilo alıyorum şişlik hissediyorum sürekli o yüzden olabildiğince az tuketecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…