- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #279.141
Bence hiç öğrenme dayanamayıp yersin mıhlama diyor bazilariKuymak ne oluyor ben bilmiyorum
Evlenince 3 diyoduk ama çok zor zanaat hep dönem hep dönem yok 2 yaş yok 4 yaş sabır anlayış kalmıyor şuan beklemedeyim çok beklersen yapmam galiba nasip allah isteyenlere versinMaddi ve manevi olarak yeteceğini düşünüorsan yap canım, yetişemem diyorsan hiç gerek yok bence Allah bağışlasın ne güzle iki çocuğun varmış
İşi öğrendiğine göre bence kalırsın canım. Zaten kalmak istediğimiz kiloyu en az 1 yıl korumalıyız ki otursun. Şimdi hedeflerimize ulaşınca işimiz bitmiyor, başka bir yolumuz başlıyor. Korumada da burda kiste dışı takılmaya devamAyrica kizlar cumartesi günde herkesin 2 lafindan biri benim cok zayifladigimdi cok vermişsin dediler cok iyi olmussun dediler cok mutlu oldumbidaha insallah 57 nin uzerini görmek istemiyorum. Neler yaptigimi falan anlattirdilar bana zaten artik kurtarma yollarini bildigim icin hamile kalmadigim surece korurum insallah ama kalayim bence
Adını duydum da yemedim hiç, hedefime ulaşana kadar duymazlıktan geliyorum o zaman, hiç sormadım farz edinBence hiç öğrenme dayanamayıp yersin mıhlama diyor bazilari
Evet ya haftalık tartılmak lazım hedefe ulaştıktan sonra da, diyet bitti diye salarsak eski halimize döneriz boşa gider bu emeklerİşi öğrendiğine göre bence kalırsın canım. Zaten kalmak istediğimiz kiloyu en az 1 yıl korumalıyız ki otursun. Şimdi hedeflerimize ulaşınca işimiz bitmiyor, başka bir yolumuz başlıyor. Korumada da burda kiste dışı takılmaya devam
Tabiii canımmm hiiççç kalorili değilll. Cık cık yağdan bahsediyoruz şekerim. Kaşar peynir kendi başına yağlı bir peynir öyle azıcıkta konulmuyor içine ve tereyağında kavrulan bir un. Yağ oranı çok yüksek olduğu için kalorisi az bile olsa cıssslara giriyor canım.Tereyağında mısır unu kavurup su ekleyip en son onun özel peynirj var ama ben kaşar ekledim çok çok kalori bişey gibi gelmedi bana ki ekmekle yenir ban ban ben direk kaşıkladim sıcak sıcak ekmekle iyi gider mihlama diger adi
Valla benimde kaçıyor ne yalan söyleyeyim ama mecburen o saatlerde yapıyorum. Çocuklardan anca fırsat kalıyor çünkü. Benimkiler uyumayan modellerden bir de.Geç saatte spor yapınca kolay uyuyabiliyor musun canım? Benim uykum kaçıyor
Hoşgeldin kaptaniçem. Bir ordasın bir burda valla yetişemiyorum hızınagünaydınlarr
haftasonu konyadaydım yorucu geçti biraz ,inşallah işler düzene girdi daha iyiyim bu hafta kızlar daha çok aranızda olabileceğim
Baktık göstermiyor doktor sen aşağı inip tatlı birşeyler ye 15 dk sonra gel demişti hareket etsin yer değiştirsin diye ama hepten döndü totosunu zilliGonlumden sadece sağlıklı olmasi geçiyor canım.
Valla herkes aynı şeyi söylüyor kizdir o zaman diyorlar. 1 ay daha bekleyeceğiz artık .bir dahakine cikilatlar yiyeyim bakalım gostercekmi
Ama nimetler size kıyıyooorrrr. Bana da başka nimetler kıydı.Kuymak severleri sevelim yazık nimete kıyamıyor onlar
Maaalesef aynen öyle oluyorEvet ya haftalık tartılmak lazım hedefe ulaştıktan sonra da, diyet bitti diye salarsak eski halimize döneriz boşa gider bu emekler
Nice sağlıklı, mutlu seneleriniz olsun birlikte, sevgiyle inşallah canım.Amin canım Teşekkür ederim :))
Teşekkürler inşallah oda yakın hayırlısıyla :))
Çok teşekkürler askere gitsin gelsin inşallah bence de biraz fazla uzadı valla
Nice mutlu yıllarınız olsunİyi akşamlar kızlar
Bugün gün çok hızlı geçti nişanlım ile 4. Yılımızı kutladıkregl tarihimde yakın olduğundan kaçamaksız geçti diyemem iyi başlayıp iyi bitirdim öğlen biraz sakat oldu reglimden önce tartılıp moral bozmak istemediğim için ben peşin peşin cezamı alayım morordek
Bugün ki menüm
Sabah (08.20)
2 yumurta 30 gram ev yapımı lor ve dereotu ile cirpilmis omlet yanında bol yeşillik 1 kupa yeşil çay
Ara (10.00)
6 çiğ fındık
Öğlen (12.40)
Akşam (19.00)
Beyaz lahana yemeği 6 kaşık
3 kaşık ev yoğurdu
Hepsi bu kadar verilecek her cezaya razıyım çok güzel bir toparlayıcı detox arastirdim buldum diyetisyen Merve bilge atalayin youtube sayfasında var yarın alış veriş yapacagim salı çarşamba perşembe detoxtayim söz 56.3 hedefine cuma sabahı ulaşacağım
Akşamki ara öğün bence çok olmuş Çiklatım..Menüm yine karman curman
15.30 kahvaltı
1 tbe tost
1 haslanmıs yumurta beyazı
1kk kaşar
6 yeşil zeytin
Yarım avuç karışık çerez
Aksam
6kucuk köfte
2 kaşık patates salatası ( 3 küçük parça geldi tabağıma patatesten tam patates salatası değil yani)
Domates
2 kaşık yoğurt
Küçük 1 dilim tahılli ekmek
Ara
Yarım portakal
1orta muz
1 avuç çiğ fındık
1 şekersiz çay
Geç oldu ama sizce zencefil zerdecal tarcınlı yogurdumu yesem mi?
Oh oh sporlar çok güzel :)Sporum bittiiii bende bittim.
15 dk Leslie
35 dk eliptik
40 dk callanetics
Yarın herkesler güzel rakamlar görür inşallah. Birde kaçamak yapıyorsunuz madem, sporunuzu yapıp yakın yakabildiğinizi beybiler. Spora vakit yoksa 10-15 dk dans edin, 2 defa yapsanız yarım saat eder. ipiniz yoksa ya da ip atlamak gözünüzde büyüyorsa jumping jack yapın. O da mı zor geldi, yerinizde zıplayın hiç yapamıyorsanız. Maksat hareket di miiii
Yarın artı gelenlere spor cezası var ve en geç Salı’ya kadar yapılacak o sporlar.
Öfff bir milyon konuştum, artı gelmem inşallah yarın
Ben cumartesi menünü beğenmedim ama ceza yazılacak bi şey de yok. Az yemişsin dengesiz yemişsin. Misafirin var diye oldu sanırsam o yüzden bu kez görmezden geliyorum :)Cumartesi menüm
Sabah 09.00
1 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Domates
Sekersiz cay(acele kahvalti)
Ara yok malesef koşturmaktan
Öğle hazirladigim hicbirseyden yiyemedim sadece sekersiz cay ve ikramliklari hazirlarken 3 tane sarma
Aksam
2 sarma 1 poğaça
Su 1 lt anca icmisimdir
Spor yok
Hareket acisindan bol, beslenme acisindan kötü bir gündü
Pazar
Sabah
Kızarmış ekmek 2 dilim salcali
Peynir
Zeytin
Domates
1 tk incur receli
Sekersiz cay
Ara
Activia yoğurt
Aksam
Hamsi tava
Bol yesil salata
Ara
Muz+kivi+süt somoti
Su 2 lt
Spor tk 500 40 dakikada 500 kalori
2 saat sahilde yürüyüş
Sizin kilo vermeniz bizi de mutlu ediyor, daha çok eksiler görün diye uğraşıyoruzCuma gününden pazartesiye 300 gr verdigine sevinirmi ama sevinirmis suan okadar mutlu oldumki inanin bunlar kaptanlarimin bizleri sıkı şekilde kontrol etmesindeen oluyor çok tesekkur ederim her birinize
100 gr fazlaya sadece 100 ip olsun mademBende tartıldım81,2
Ya sporlardan ya da reglin yan etkileri herhalde. Neyse 100 gr fazla geldim cumaya göre ama çok sinirlendim.
Yine döndüm yumurtayaNice mutlu yıllarınız olsun
Öğleni yazmayacak kadar bir kaçamakmış demek, o zaman 500 ip oraya bi gelsin. Pazartesi bildirimi yapmış mıydın ben mi göremedim? Eğer artı gelmişsen ona göre bi ceza daha keselim.
Akşamki ara öğün bence çok olmuş Çiklatım..
Meyveyi akşam saatlerine bırakmayın diyorlar zaten ama bence miktarlar da fazla. Muz, portakal ve 1 avuç fındık akşam için kalorili kaçmış
Oh oh sporlar çok güzel :)
Ben cumartesi menünü beğenmedim ama ceza yazılacak bi şey de yok. Az yemişsin dengesiz yemişsin. Misafirin var diye oldu sanırsam o yüzden bu kez görmezden geliyorum :)
Sizin kilo vermeniz bizi de mutlu ediyor, daha çok eksiler görün diye uğraşıyoruz
100 gr fazlaya sadece 100 ip olsun madem
Aa ama dur ip atlamıyordun sen o zaman 1 milcik Leslie olabilir ya da ne istiyorsan işte onun ayarlarında bi şeyler yap
Artı da gelinmiş
Haşlanmış yumurta yemekten bıktıysan omlet şeklinde yap şekerim. Kaymak çikolata yiyeceğine.. Bak sonuçları böyle oluyor işte..
cezalar kesilmiş ellerinize sağşlıkNice mutlu yıllarınız olsun
Öğleni yazmayacak kadar bir kaçamakmış demek, o zaman 500 ip oraya bi gelsin. Pazartesi bildirimi yapmış mıydın ben mi göremedim? Eğer artı gelmişsen ona göre bi ceza daha keselim.
Akşamki ara öğün bence çok olmuş Çiklatım..
Meyveyi akşam saatlerine bırakmayın diyorlar zaten ama bence miktarlar da fazla. Muz, portakal ve 1 avuç fındık akşam için kalorili kaçmış
Oh oh sporlar çok güzel :)
Ben cumartesi menünü beğenmedim ama ceza yazılacak bi şey de yok. Az yemişsin dengesiz yemişsin. Misafirin var diye oldu sanırsam o yüzden bu kez görmezden geliyorum :)
Sizin kilo vermeniz bizi de mutlu ediyor, daha çok eksiler görün diye uğraşıyoruz
100 gr fazlaya sadece 100 ip olsun madem
Aa ama dur ip atlamıyordun sen o zaman 1 milcik Leslie olabilir ya da ne istiyorsan işte onun ayarlarında bi şeyler yap
Artı da gelinmiş
Haşlanmış yumurta yemekten bıktıysan omlet şeklinde yap şekerim. Kaymak çikolata yiyeceğine.. Bak sonuçları böyle oluyor işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?