Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maddi ve manevi olarak yeteceğini düşünüorsan yap canım, yetişemem diyorsan hiç gerek yok bence Allah bağışlasın ne güzle iki çocuğun varmış
Evlenince 3 diyoduk ama çok zor zanaat hep dönem hep dönem yok 2 yaş yok 4 yaş sabır anlayış kalmıyor şuan beklemedeyim çok beklersen yapmam galiba nasip allah isteyenlere versin

İşi öğrendiğine göre bence kalırsın canım. Zaten kalmak istediğimiz kiloyu en az 1 yıl korumalıyız ki otursun. Şimdi hedeflerimize ulaşınca işimiz bitmiyor, başka bir yolumuz başlıyor. Korumada da burda kiste dışı takılmaya devam

Evet ya haftalık tartılmak lazım hedefe ulaştıktan sonra da, diyet bitti diye salarsak eski halimize döneriz boşa gider bu emekler

Tabiii canımmm hiiççç kalorili değilll. Cık cık yağdan bahsediyoruz şekerim. Kaşar peynir kendi başına yağlı bir peynir öyle azıcıkta konulmuyor içine ve tereyağında kavrulan bir un. Yağ oranı çok yüksek olduğu için kalorisi az bile olsa cıssslara giriyor canım.

Geç saatte spor yapınca kolay uyuyabiliyor musun canım? Benim uykum kaçıyor
Valla benimde kaçıyor ne yalan söyleyeyim ama mecburen o saatlerde yapıyorum. Çocuklardan anca fırsat kalıyor çünkü. Benimkiler uyumayan modellerden bir de. Mücadeleden vazgeçtim, sızdıkları zaman spor saatim başlıyor.

Gonlumden sadece sağlıklı olmasi geçiyor canım.
Valla herkes aynı şeyi söylüyor kizdir o zaman diyorlar. 1 ay daha bekleyeceğiz artık .bir dahakine cikilatlar yiyeyim bakalım gostercekmi
Baktık göstermiyor doktor sen aşağı inip tatlı birşeyler ye 15 dk sonra gel demişti hareket etsin yer değiştirsin diye ama hepten döndü totosunu zilli sağlıkla kucağına al inşallah canım.

Nice mutlu yıllarınız olsun
Öğleni yazmayacak kadar bir kaçamakmış demek, o zaman 500 ip oraya bi gelsin. Pazartesi bildirimi yapmış mıydın ben mi göremedim? Eğer artı gelmişsen ona göre bi ceza daha keselim.
Akşamki ara öğün bence çok olmuş Çiklatım..
Meyveyi akşam saatlerine bırakmayın diyorlar zaten ama bence miktarlar da fazla. Muz, portakal ve 1 avuç fındık akşam için kalorili kaçmış
Oh oh sporlar çok güzel :)
Ben cumartesi menünü beğenmedim ama ceza yazılacak bi şey de yok. Az yemişsin dengesiz yemişsin. Misafirin var diye oldu sanırsam o yüzden bu kez görmezden geliyorum :)
Cuma gününden pazartesiye 300 gr verdigine sevinirmi ama sevinirmis suan okadar mutlu oldumki inanin bunlar kaptanlarimin bizleri sıkı şekilde kontrol etmesindeen oluyor çok tesekkur ederim her birinize
Sizin kilo vermeniz bizi de mutlu ediyor, daha çok eksiler görün diye uğraşıyoruz
Bende tartıldım 81,2
Ya sporlardan ya da reglin yan etkileri herhalde. Neyse 100 gr fazla geldim cumaya göre ama çok sinirlendim.
100 gr fazlaya sadece 100 ip olsun madem
Aa ama dur ip atlamıyordun sen o zaman 1 milcik Leslie olabilir ya da ne istiyorsan işte onun ayarlarında bi şeyler yap

morordek fancynancy beni öldüreceeeek
58,5çıktım cuma 58dim

Artı da gelinmiş
Haşlanmış yumurta yemekten bıktıysan omlet şeklinde yap şekerim. Kaymak çikolata yiyeceğine.. Bak sonuçları böyle oluyor işte..

Yine döndüm yumurtaya

cezalar kesilmiş ellerinize sağşlık

26.03.2018, Pazartesi sabahı kilom sabit: 86 kg
Kurumumuzun Bölge Müdürleri Toplantısı Açılış Töreni'ndeydim.
Uzun süredir üzerinde çalıştığım sunu da başkanımızın bu toplantının ilerleyen günlerindeki sunumuydu.
Toplantıdan yeni çıktım.
Onun için kilo bildirimi şimdi yapıldı morordek
Artık yoğunluğum azaldı. Buradaki bildirimlerime ve mesajlarımı ihmal etmemeye azami özen göstereceğim toplight
Anlayışınız için teşekkürler.
Sevgiler hepinize.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…