- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #279.181
Çok teşekkür ederim umarım sağlıklı bir şekilde hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırızeminim sende kediciğin hakkını vererek bir an önce mezun olursun
Evet. Fiyatı bize de uygun geldi. Orada çocuklara yüzme dersleri veren bir bayan vardı. Onunla konuştum. Anıttepe'deki yüzme havuzu yılıdı ya, oranın ihalesi biterse oraya da güzel bir Olimpik Yüzme Havuzu yapılacakmış. Orası çok merkezi idi gerçekten.çok güzel ama ümitköy bize çok uzak yaa
fiyatı da çok uygunmuş
İnşallah listeye girdiğimizde sorumluluk daha çok artıyor bu bilinç ile çok daha dikkat edip daha iyi kilolar vereceğiz eminim şimdi yaptığım beni etkiliyor listeye girince grubun yarışma sonucunu etkileyecekhem bu haftasonu katılımın güzel olursa listeye gireceksin güzel bir sonuçla gir bakalım
sagol canim yoldayin inceleyemedim eve gidince bakicamİnşallah canım inşallah çok teşekkür ederim :))
Ben yazdım canım pazar gününden ve reglden dolayı salı çarş perş detoxtayım linki bırakıyorum ayrıntılı şekilde anlatıyor yapmak istersen mutlaka izlesin küçük küçük tavsiyeler de veriyor :))
canim ilk zamanlar bende oyleydim ama simdi 10 dakikada 500 atliyorum zorlanmadan cok iyi geliyor zamanla arttirirsinIp çok zorlandim hakikaten nefes alış verişi beceremiyorum yada hamlik var 150 zor yaptım
yok canim buralardayim insallah. Ben mezuniyeti sadece listenin verdigi stresi ve sorumlulugu atmak icin istiyorum. Zaten kendimce hedefime ulastim ben mezun olayim korucam inşallahİşi öğrendiğine göre bence kalırsın canım. Zaten kalmak istediğimiz kiloyu en az 1 yıl korumalıyız ki otursun. Şimdi hedeflerimize ulaşınca işimiz bitmiyor, başka bir yolumuz başlıyor. Korumada da burda kiste dışı takılmaya devam
evet canim malesef misafirlerim oldugu ge kosturdugum için duzgun beslenemedim ceza vermesende ben ipimide atlicam tk 500 de yapicam insallah bu aksamNice mutlu yıllarınız olsun
Öğleni yazmayacak kadar bir kaçamakmış demek, o zaman 500 ip oraya bi gelsin. Pazartesi bildirimi yapmış mıydın ben mi göremedim? Eğer artı gelmişsen ona göre bi ceza daha keselim.
Akşamki ara öğün bence çok olmuş Çiklatım..
Meyveyi akşam saatlerine bırakmayın diyorlar zaten ama bence miktarlar da fazla. Muz, portakal ve 1 avuç fındık akşam için kalorili kaçmış
Oh oh sporlar çok güzel :)
Ben cumartesi menünü beğenmedim ama ceza yazılacak bi şey de yok. Az yemişsin dengesiz yemişsin. Misafirin var diye oldu sanırsam o yüzden bu kez görmezden geliyorum :)
Sizin kilo vermeniz bizi de mutlu ediyor, daha çok eksiler görün diye uğraşıyoruz
100 gr fazlaya sadece 100 ip olsun madem
Aa ama dur ip atlamıyordun sen o zaman 1 milcik Leslie olabilir ya da ne istiyorsan işte onun ayarlarında bi şeyler yap
Artı da gelinmiş
Haşlanmış yumurta yemekten bıktıysan omlet şeklinde yap şekerim. Kaymak çikolata yiyeceğine.. Bak sonuçları böyle oluyor işte..
canim ben evde atlıyorum disarda hic atlamadım ama disarda ortamin varsa atla sen canim aldırış etme kimseye niyet önemli olan kim ne diyebilirDecathlon'dan sayaçlı ipten almayı çok istedim.
Aşağı kat komşuma çok ses gider endişesiyle ip alamadım.
Bizim apartman biraz ses geçirgen maalesef.
Aslında havalar güzelleşmeye başladı.
İp alsam da parkta veya uygun bir açık mekanda ip atlasam mı acaba diye düşündüm.
Böyle yapan arkadaşlar var mı?
Ne dersiniz?
ben n11 den aldim canim 18 liraya elektronik sayacli sen atladikca o sayıyor cok keyifli iyiki almisim çok memnunumBende şu ip konusunu çok merak ediyorum. Bir ara çok araştırdım ama karar verememiştim. Siz hangi ipi kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz arkadaşlar?
Decathlon'dan bir sayaçlı ip alayım muhakkak. İp atlamak çok faydalı ve etkili kardiyo açısındansagol canim yoldayin inceleyemedim eve gidince bakicam
canim ilk zamanlar bende oyleydim ama simdi 10 dakikada 500 atliyorum zorlanmadan cok iyi geliyor zamanla arttirirsin
yok canim buralardayim insallah. Ben mezuniyeti sadece listenin verdigi stresi ve sorumlulugu atmak icin istiyorum. Zaten kendimce hedefime ulastim ben mezun olayim korucam inşallah
evet canim malesef misafirlerim oldugu ge kosturdugum için duzgun beslenemedim ceza vermesende ben ipimide atlicam tk 500 de yapicam insallah bu aksam
canim ben evde atlıyorum disarda hic atlamadım ama disarda ortamin varsa atla sen canim aldırış etme kimseye niyet önemli olan kim ne diyebilir
ben n11 den aldim canim 18 liraya elektronik sayacli sen atladikca o sayıyor cok keyifli iyiki almisim çok memnunum
Markasını yazabilir misin canım? Yasak değilse tabi.sagol canim yoldayin inceleyemedim eve gidince bakicam
canim ilk zamanlar bende oyleydim ama simdi 10 dakikada 500 atliyorum zorlanmadan cok iyi geliyor zamanla arttirirsin
yok canim buralardayim insallah. Ben mezuniyeti sadece listenin verdigi stresi ve sorumlulugu atmak icin istiyorum. Zaten kendimce hedefime ulastim ben mezun olayim korucam inşallah
evet canim malesef misafirlerim oldugu ge kosturdugum için duzgun beslenemedim ceza vermesende ben ipimide atlicam tk 500 de yapicam insallah bu aksam
canim ben evde atlıyorum disarda hic atlamadım ama disarda ortamin varsa atla sen canim aldırış etme kimseye niyet önemli olan kim ne diyebilir
ben n11 den aldim canim 18 liraya elektronik sayacli sen atladikca o sayıyor cok keyifli iyiki almisim çok memnunum
Gayret güzel menü26.03.2018, Pazartesi günü menüm:
Sabah
3 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara Öğün:
1 fincan sade Türk kahvesi
Öğle Yemeği
1 kase mercimek çorbası
3 ızgara köfte
1 bardak ayran
Akşam yemeği
Mantar sote
Yağsız salata
1 bardak ayran
Ara Öğün:
1 fincan Türk kahvesi
Yürüyüş: 1,5 saat
Su: 2 lt
Güzel menü, güzel sporSabah aç karnına limonlu su 2 adet Altın çilek kahvaltı
bir haşlanmış yumurta
bol yeşillik
4 zeytin
Bir kibrit kutusu peynir
bir incir
bir kayısı
6 badem
öğlen
bir bardak süt
bir kucuk muz
ara
bir elma
iki bardak bitki çayı
akşam
mercimekli yeşillik salata
Chiali yarim bardak yoğurt
Spor
65 mekik
2.15 dk saat yürüyüşmorordek fazla fzla
2 litre su
Menü ve spor çok güzel26.03.2018, Pazartesi günü menüm:
Sabah
3 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara Öğün:
1 fincan sade Türk kahvesi
Öğle Yemeği
1 kase mercimek çorbası
3 ızgara köfte
1 bardak ayran
Akşam yemeği
Mantar sote
Yağsız salata
1 bardak ayran
Ara Öğün:
1 fincan Türk kahvesi
Yürüyüş: 1,5 saat
Su: 2 lt
Biraz zaman gecince insan ozliyorMaşallah nice seneler sağlıkla 3 çoçuk bende istiyorum ama pilim bitti gibi bakalim 1kix 1 oglan her iki cins var düşünüyorum olsami olmasa mi yas 33
Ben yapmak istiyen bir arkadas vardi lisyeyi istemistim canim ben daha onceleri lapa diueti yapoyordum tarti gununden iki gun onceDeniz ve Kum canim sendin sanirim yeni bi detoks programi yapicak olan rica etsem burda paylasirmisin bende sali carsamba persembe bisey yapmak istiyorum. Gecen hafta cok iyi gelmisti detoks yapmak
Gercekten birkac yil sonra ozleniyor o yuzden büyüdüklerinde bir bebek daha çok iyi oluyorAyrica kizlar cumartesi günde herkesin 2 lafindan biri benim cok zayifladigimdi cok vermişsin dediler cok iyi olmussun dediler cok mutlu oldumbidaha insallah 57 nin uzerini görmek istemiyorum. Neler yaptigimi falan anlattirdilar bana zaten artik kurtarma yollarini bildigim icin hamile kalmadigim surece korurum insallah ama kalayim bence
aaaaa kaptanim ben giremiyormuyum amahem bu haftasonu katılımın güzel olursa listeye gireceksin güzel bir sonuçla gir bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?