Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Insallah ikimizde gireriz canim

Iyi aksamlar

Sabah
1 dilim ekmek
3 zeytin
Yarim domates
1 sivri biber
1 kasik lor

Ara
1 Türk kahvesi

Öğlen
1kase yeşil mercimek salatasi
1 kase yoğurt

Ara
1 elma

Aksam
1dilim ekmek
4 kaşık ispanak kavurmasi
1 kase salata
3 kasik yoğurt

1 buçuk litre su içildi
Sabah aksamda yürüyüşe çıktım

Decathlon'dan bir sayaçlı ip alayım muhakkak. İp atlamak çok faydalı ve etkili kardiyo açısından
aynen canim

Markasını yazabilir misin canım? Yasak değilse tabi.
canim cok enteresan markasi yazmiyor foto aticam simdi

Gercekten birkac yil sonra ozleniyor o yuzden büyüdüklerinde bir bebek daha çok iyi oluyor
biz esimle cok kararsizdik canim sonra oglum cok isteyince tamam 2. Cocuguda apalim dedik tek buyumesini istemedik heleki bu kadar isterken haksizlik etmeyelim dedik. Aslinda zaten bizde istiyomusuzda ikimizden birbirimizden hareket bekliyormuşuz. Insallah en kisa zamanda hayirlisiyla olur

Tamam canım bekliyorum

Öğle yemegini eyveyle gecirmek bence cok hafid cok hosuma gitti. Ben aksamlari isten gelince yiyemiyorum meyve direk kilo yapar diye ya sabahlari kahvalti niyetine yada ikindi is yerine goturebilirsem yiyiyorum. Ama evde olsam kesin oglenleri bende meyveyle gecistirirdim. Cok iyi canim menun

Prenses meyve çiğ sebze ve eti akşam degil öğlen tuketin diyo fevzi ozgonul sindirim zorlaşıyormus birara onun taktikleriyle kuculmustum. Menü iyiydide böylede akşam 11 gibi kuruyemis incir kayısı yemeseydim iyiydi akşam yürüdüm yemekte yemedimdi çayla bebelerde uyuyunca keyifle yedim. Iyi geceler

Kahvaltı
Peynirli omlet
2 dilim tb ekmek
Az zeytinyağıyla birlikte zartar (kekik vb baharatlar karışımı, susamda var içinde sanırsam)
Çay

Ara
Yarım avuç gojiberry
Çay
Filtre kahve
Yarım armut

Öğle
Bol acılı ramen/noodle

Ara
Yeşil çay
Yarım muz

Akşam
2 kepçe mercimek çorbası
2 yk bulgur
5 köfte
1 yk yoğurt

Su: 3 lt
Spor:
30 dk eliptik (bu ramen için)
12 dk zumba (bu +100 gram cezam için)
45 dk callanetics (bu da kendim için )

Ve ben uyur kızlar. Kaçamaklarımı eritecem diye dermanım kalmadı spor yapmaktan. Bir yandan da çocuklarla uğraşıyorum. Onlar da spordan sayılır sanki kanımca

evet 11 gibi kuruyemis olmasaymis iyiymis. Ben isten 8 de geliyorum ve aksam biseyler yemeye korkuyorum gec oldugu icin ki 11 cok gec bi saat. Ah su atistirmaliklar....

sporlar super olmuş tebrik ederim

Gunaydinlar gununuz guzel gecsin kizlarr
gunaydin canim seninde gunun guzel geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…