- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #279.241
Ama çok az degilmi rahatsiz olmadinmi basin döner canimGunaydin kizlar dunku menüm
Sabah
1 hurma+ 1 minik poğaça ev yapimi gunden kalan
Ara
Sade nescafe
Öğle
Tost+ ayran
Ara
Sade nescafe
Form cay
1 hurma
Aksam
Activia yoğurt
Su 2 lt
Spor 500 ip atladim
10 dk kadar karin egzersizleri yaptim artik tek derdim minik göbeğim
Ozaman iyiymiş bizim burda kal8n pideyle yaparlar çoğu yer
Yok canım dürüm ince ve küçüktü.
Bekliyorum soğudu ama yine yaparimKahvaltımı yapayım alırım canım
Bende duramazdim kahve yoksada ben koyardim zorla içineGünaydın kızçeler Kızlar bugün ananaslı Detoks a başladım ama bu Menunun içerisinde Hiç çay kahve Yok ben çay kahve içmeden duramam Acaba bir Kahve içsem nasıl olur menüye ekstra bir şey eklesek ki fark etmez sanırım
ramen nedir?Benim kizlar bir kore dizisi hastasi olarak ramen hadtasi diyebilirim çok seviyorlar değişik değişik yapmaya çalışırlar içine neler neler katiyorlar
Kolay gelsin ciklatım, nobetler baya yoğun geçiyor senin. Zaten spor yerine geçiyordur onlar da..Kızlar mens oldum ben 89.9 geldim nobetteyim o yüzden bu saatte bildirebildim. Çok kötü bi nobet geçiriyorum
Normalde öyle yapıyorum ordekim ama akşam kayınvalidemlerdeydim yemedim diye çok üzüldü ondan yedim
Bugün daha şimdiden 6bin adım oldu yarım saatlik cezamın yerine geçer sanırım
Bide +geldim diye ceza dicen sen yarın kangoya gidicem yeterli olur sanırım
Oh oh fazla fazla yürüyüşler de yapılmış ne güzel :)Sabah aç karnına limonlu su 2 adet Altın çilek kahvaltı
bir haşlanmış yumurta
bol yeşillik
4 zeytin
Bir kibrit kutusu peynir
bir incir
bir kayısı
6 badem
öğlen
bir bardak süt
bir kucuk muz
ara
bir elma
iki bardak bitki çayı
akşam
mercimekli yeşillik salata
Chiali yarim bardak yoğurt
Spor
65 mekik
2.15 dk saat yürüyüşmorordek fazla fzla
2 litre su
Canım sabah kahvaltını baya az geçiştirmişsin, daha doyurucu şeyler mi yesen gün içerisinde de tutar? Tabi artık hedefine çok yaklaştığın için sanırım yediklerini de baya azaltmışsın.Gunaydin kizlar dunku menüm
Sabah
1 hurma+ 1 minik poğaça ev yapimi gunden kalan
Ara
Sade nescafe
Öğle
Tost+ ayran
Ara
Sade nescafe
Form cay
1 hurma
Aksam
Activia yoğurt
Su 2 lt
Spor 500 ip atladim
10 dk kadar karin egzersizleri yaptim artik tek derdim minik göbeğim
Bugunde detoksa basldim canm bakalim cuma sabahina bomba gibi ikma planlarim var ilk 200 gram eksiyi gordum dun 60 lara dusecegim insallahGünaydınlar
Dün öğleden sonra ve akşam hiç giremedim kızlar kusura bakmayın, oğlum diş çıkarttığı için baya huysuzdu.
Kolay gelsin ciklatım, nobetler baya yoğun geçiyor senin. Zaten spor yerine geçiyordur onlar da..
Oh oh fazla fazla yürüyüşler de yapılmış ne güzel :)
Canım sabah kahvaltını baya az geçiştirmişsin, daha doyurucu şeyler mi yesen gün içerisinde de tutar? Tabi artık hedefine çok yaklaştığın için sanırım yediklerini de baya azaltmışsın.
hadi bakalım senin kg direnmişti gecen hafta bu hafta bomba olacaksın kesinBugunde detoksa basldim canm bakalim cuma sabahina bomba gibi ikma planlarim var ilk 200 gram eksiyi gordum dun 60 lara dusecegim insallah
Çok önce kilo verdiğimde de olmuştu belli bir kilo verdikten sonra kilo kendini sabitledi ne yaptıysam verememiştim Ay insallahhadi bakalım senin kg direnmişti gecen hafta bu hafta bomba olacaksın kesin
darısı benim başıma bende öğle tatilinde yürümeyi düşünüyorumÇok önce kilo verdiğimde de olmuştu belli bir kilo verdikten sonra kilo kendini sabitledi ne yaptıysam verememiştim Ay insallah
Kizi yolldm oglanida gondereyim ben bir yuruyus yapyim
Hadi bakalım cumaya listelerin tozunu attır. Belli mi olur bireysel derece yaparsın belki deBugunde detoksa basldim canm bakalim cuma sabahina bomba gibi ikma planlarim var ilk 200 gram eksiyi gordum dun 60 lara dusecegim insallah
70 hedefimmmmŞunu da tekrar öne getireyim.evlaefe senin bu haftaki hedefin neydi, bulamadım mesajlarda. Ya da sürpriz mi olacak?
5. Takım 30 Mart Hedefleri
Üye ismi >> Cuma kilosu >> Hedef
bluedolphin >> 86 >> 85
prensesss016 >> 55,3 >>54,8
besbb9 >> 72,4 >> 72
balpamuk >> 61,4 >> 60,5
fancynancy >> 81,1 >> 79,7
evlaefe >> 71 >>
beyazinci >> 58 >> 56,9
Cikilatacanavari >> 89,5 >> 88,4
ssyykk123 >> 81 >> 79,5
Hedef48 >> 56,8 >> 56,3
karabiber01 >> 83,9 >> 82,5
si_bel >> 71,3 >> 70,8
Ya kızlar evde nasıl İp atlıyor sunuz ben anlamıyoreehttps://www.decathlon.com.tr/sayacli-atlama-ipi-id_8313024.html
1000 ip cezası alınca ben almak isteyenler için linkini bıraktım :)
koltuk minderini yere atıp üstünde zıplıyorum ben aşağıya %50 ses gitmesini önlüyorYa kızlar evde nasıl İp atlıyor sunuz ben anlamıyoree
Oturma odasının halısını kaldırınca mutfakta atlamaya basladim. Bazen de egsersiz minderinin (mat) üzerinde atliyorum.Ya kızlar evde nasıl İp atlıyor sunuz ben anlamıyoree
Ay evet çokta lezzetli birşey meret. Bende severim Kore dizilerini ama arada izliyorum, kızlarına benden kocaman öpücüklerBenim kizlar bir kore dizisi hastasi olarak ramen hadtasi diyebilirim çok seviyorlar değişik değişik yapmaya çalışırlar içine neler neler katiyorlar
Et suyuyla yapılan Çin eriştesi kaptaniçemramen nedir?
Ben atlarkeneeee salonda halının üstünde ince tabanlı bir spor ayakkabı ile atlıyordum. Burda ses olmamasını önleyen parmak uçlarına inmek atlarken kuzular. Topuklar yere değmicek, dizler kilitli olmıcek, hafif kırık olcek. Bu epey önlüyor bi de halı da yumuşatıyor kuzular.Ya kızlar evde nasıl İp atlıyor sunuz ben anlamıyoree
noddle dan farkı ne şekerim bunun benim oğlanlar noddle ı çok seviyorlarEt suyuyla yapılan Çin eriştesi kaptaniçem
Ben atlarkeneeee salonda halının üstünde ince tabanlı bir spor ayakkabı ile atlıyordum. Burda ses olmamasını önleyen parmak uçlarına inmek atlarken kuzular. Topuklar yere değmicek, dizler kilitli olmıcek, hafif kırık olcek. Bu epey önlüyor bi de halı da yumuşatıyor kuzular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?