Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ama çok az degilmi rahatsiz olmadinmi basin döner canim

Bende duramazdim kahve yoksada ben koyardim zorla içine

Günaydınlar
Dün öğleden sonra ve akşam hiç giremedim kızlar kusura bakmayın, oğlum diş çıkarttığı için baya huysuzdu.

Kolay gelsin ciklatım, nobetler baya yoğun geçiyor senin. Zaten spor yerine geçiyordur onlar da..
Oh oh fazla fazla yürüyüşler de yapılmış ne güzel :)
Canım sabah kahvaltını baya az geçiştirmişsin, daha doyurucu şeyler mi yesen gün içerisinde de tutar? Tabi artık hedefine çok yaklaştığın için sanırım yediklerini de baya azaltmışsın.

Bugunde detoksa basldim canm bakalim cuma sabahina bomba gibi ikma planlarim var ilk 200 gram eksiyi gordum dun 60 lara dusecegim insallah

Şunu da tekrar öne getireyim. evlaefe senin bu haftaki hedefin neydi, bulamadım mesajlarda. Ya da sürpriz mi olacak?

5. Takım 30 Mart Hedefleri

Üye ismi >> Cuma kilosu >> Hedef

bluedolphin >> 86 >> 85

prensesss016 >> 55,3 >>54,8

besbb9 >> 72,4 >> 72

balpamuk >> 61,4 >> 60,5

fancynancy >> 81,1 >> 79,7

evlaefe >> 71 >>

beyazinci >> 58 >> 56,9

Cikilatacanavari >> 89,5 >> 88,4

ssyykk123 >> 81 >> 79,5

Hedef48 >> 56,8 >> 56,3

karabiber01 >> 83,9 >> 82,5

si_bel >> 71,3 >> 70,8

70 hedefimmmm

Et suyuyla yapılan Çin eriştesi kaptaniçem

Ya kızlar evde nasıl İp atlıyor sunuz ben anlamıyoree
Ben atlarkeneeee salonda halının üstünde ince tabanlı bir spor ayakkabı ile atlıyordum. Burda ses olmamasını önleyen parmak uçlarına inmek atlarken kuzular. Topuklar yere değmicek, dizler kilitli olmıcek, hafif kırık olcek. Bu epey önlüyor bi de halı da yumuşatıyor kuzular.

noddle dan farkı ne şekerim bunun benim oğlanlar noddle ı çok seviyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…