- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #279.281
Dur tahmin edeyim. UTC ve kadın mı?Iki dizi arsind mekik dokuyorum
Bugün güne erken başladım ve erken kapattım.
Menüm;
06:40
1,5 yk lor peyniri
2 dilim ananas
Ara: 10 badem + 400 ml ayran
11:00
1 peket hindi fümeli salata
Ara:
15 badem + 400 ml ayran
17:00
1 parça süzme peynir
2 dilim ananas
Gün içinde 2 yeşil çay ve 2 t.kahvesi içtim.
3 L su
Aksam da 1 t.kahvesi daha ve 1 bardak açlık otu çayı içerim.
Sabah 50 dk yürüyüş yapmıştım.
balpamuk Sevgili Esra'nın detoksunu yapmaya çalıştım.
Öğlen acelem vardı elimin altında hindi füme vardı. O yüzden böyle oldu. Yoksa tavuk veya tonbaligi olmasi gerekiyordu.
Bide 15 yerine 10 badem olması gerekiyordu.
Umarım güzel sonuç alabilirim.
He kadin dogru cnim da utc ne kiz kan tahlili gibiDur tahmin edeyim. UTC ve kadın mı?
Niye ki yaa diyip durdu ne detoksu diyor cumayi bekle dedim susAhahah tartı günü deseydintelafi etmek için 6 günümüz oluyor
Erkekler dram sevmiyor benimkide gelsin kapatir icim sisti ya bu ne hasta olurum sende olursun izleme diyorKadını eşim izlemiyor, arada Mehmet e bakıyoruz bizde. Ben yarın tekrarını izliciimmm
Bende hindi hslamistim bende hindi yaptim bakalim 2. Gun yarin sonra geri geliyor mu o gidenler asil merak ettigim bu dun 3 anans aldim bugun birtane kalmis benim evdeki maymunlrin ananas yiyecekleri tutmu yemisler yrin yine alicamÖzlem’cim çok güzel. Gayette tam uygulamışsın listeyi. Önemli olan beyaz protein olmasıydı. Hindi füme zaten uygun listeye. Herşey dört dörtlük. Ben eminim bu liste sevindirecek seni. Biz arkadaşlarımla 6 kişi bu diyeti aynı anda yaptık. En az kg verenimiz 1.5 kg verdi 3 günde. O da emzirdiği için çayları içmemişti.
Canm kahve icseydin sabh banada olur icmezsem bi kahve ictim toparladim ogleyeİyi akşamlar kızlar yaptığım detoxtan mı yoksa regl olduğumdan mı ya da gerçekten hasta mı oluyorum bilmiyorum ama çok kötü hissediyorum başım çatlıyor bu yüzden erken yatıyorum birşeyler yazmadan uyumak istemedim yarın menüyü yazacağım detox benim için malesef tek günlük oldu benim için
Anladım canım o zaman bende panduflarla atlayayım. Yarın sipariş vereyim o zaman teşekkür ederim.canim ip evet plastik a hafif kalmiyor rahat atlaniyor. Dolanmiyor. Ayrica boya göre ayarlanabiliyor. Tek sorun ayakkabısız atlayamazsin cunku ayagina carpinca cok canini acitiyor parmaklarinin. Ben ayakkabiyla degilde ponduflarimla atliyorum o zaman sikinti olmuyor
canim artik bemim yediklerim azalmazsa veremiyorum malesef.
Canim bu hafta bi toparlayamadim kendimi hafta sonu yorgunlugumdan sonra 2 gundur menulerim kötü toparlicam insallah yarin
canim benim alt katimda kimse oturmuyor ve evim büyük cok rahat atliyorum ponduflarimla halinin üzerinde atliyorum
Süper spor70 dk eliptik
40 squat temamdur
Onlarda sana yolladilar öpücük canim evet dizileri çok güzel arada bende baktımAy evet çokta lezzetli birşey meret. Bende severim Kore dizilerini ama arada izliyorum, kızlarına benden kocaman öpücükler
Ufak tefek cinayetlerrrHe kadin dogru cnim da utc ne kiz kan tahlili gibi
Ftih sultan mehmed basldiya yeni bayildim
Aferin çekirgeNiye ki yaa diyip durdu ne detoksu diyor cumayi bekle dedim susdun aksam gelmis 1 kg dondurma ay nsil yiyorlar babali cocuklu yaptim pitki cayimi ictim
Ahahaha aynı kafa demek hepsi.Erkekler dram sevmiyor benimkide gelsin kapatir icim sisti ya bu ne hasta olurum sende olursun izleme diyor
Çok geçmiş olsun canım. Yarın sabah güne iyileşmiş bir halde, sağlıkla başlarsın inşallah.İyi akşamlar kızlar yaptığım detoxtan mı yoksa regl olduğumdan mı ya da gerçekten hasta mı oluyorum bilmiyorum ama çok kötü hissediyorum başım çatlıyor bu yüzden erken yatıyorum birşeyler yazmadan uyumak istemedim yarın menüyü yazacağım detox benim için malesef tek günlük oldu benim için
Hangi diziIki dizi arsind mekik dokuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?