Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Özlem’cim çok güzel. Gayette tam uygulamışsın listeyi. Önemli olan beyaz protein olmasıydı. Hindi füme zaten uygun listeye. Herşey dört dörtlük. Ben eminim bu liste sevindirecek seni. Biz arkadaşlarımla 6 kişi bu diyeti aynı anda yaptık. En az kg verenimiz 1.5 kg verdi 3 günde. O da emzirdiği için çayları içmemişti.

İyi akşamlar kızlar yaptığım detoxtan mı yoksa regl olduğumdan mı ya da gerçekten hasta mı oluyorum bilmiyorum ama çok kötü hissediyorum başım çatlıyor bu yüzden erken yatıyorum birşeyler yazmadan uyumak istemedim yarın menüyü yazacağım detox benim için malesef tek günlük oldu benim için

Bugünkü menüm;

Sabah:
-2 dilim peynir
-1 yumurta

Ara:
-Filtre kahve
-7 otlu çay

Öğle:
-Ton balıklı salata

Ara:
-2 ince parça mandalina kurusu
-2 dilim ananas kurusu
-2 tatlı kaşığı şekersiz kakaolu fıstık ezmesi (tatlı krizim geldi dayanamadım)
-7otlu çay

Akşam:
-5 yk zeytinyağlı pırasa
-1yk et kavurma
-1 bardak kefir

Ara:
-Yeşil çay
-7 otlu çay

Bende hindi hslamistim bende hindi yaptim bakalim 2. Gun yarin sonra geri geliyor mu o gidenler asil merak ettigim bu dun 3 anans aldim bugun birtane kalmis benim evdeki maymunlrin ananas yiyecekleri tutmu yemisler yrin yine alicam

Canm kahve icseydin sabh banada olur icmezsem bi kahve ictim toparladim ogleye

Anladım canım o zaman bende panduflarla atlayayım. Yarın sipariş vereyim o zaman teşekkür ederim.

Çok geçmiş olsun canım. Yarın sabah güne iyileşmiş bir halde, sağlıkla başlarsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…