- 6 Nisan 2010
- 4.390
- 15.810
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #279.301
Bende mehmeti izlemeye basladim hatta muhtesem yüzyıli tekrar izlemeye basladim tarihi dizileri çok severimKadını eşim izlemiyor, arada Mehmet e bakıyoruz bizde. Ben yarın tekrarını izliciimmm
O filmi bir turlu anlamiyordum kardesim israrla izle dedi kac kişi daha söyleyince 1nci bölumden basladim internetten izlemeye gecen haftayi izlemedigim icin televizyondan bakmiyorum anlamim diye konuyuUfak tefek cinayetlerrraaaa bilmeyen var aramızdaaaa
Canim çaylar derken yeşil çay ve form çayı dimi?Özlem’cim çok güzel. Gayette tam uygulamışsın listeyi. Önemli olan beyaz protein olmasıydı. Hindi füme zaten uygun listeye. Herşey dört dörtlük. Ben eminim bu liste sevindirecek seni. Biz arkadaşlarımla 6 kişi bu diyeti aynı anda yaptık. En az kg verenimiz 1.5 kg verdi 3 günde. O da emzirdiği için çayları içmemişti.
o zaman zor canim atlamanYaaa ben 5. Kattayim aşağı kattaki öksürüğe ben duyuyorum
rica ederim iyi atlamalar canimAnladım canım o zaman bende panduflarla atlayayım. Yarın sipariş vereyim o zaman teşekkür ederim.
Günaydın Herkese :))Gunaydinlar guzel bir gun sizlerle olsun
Denedim ama sanırım Ateşim de var ayakta bi hastalık gecirmisim bu sabah iyiyim :)Canm kahve icseydin sabh banada olur icmezsem bi kahve ictim toparladim ogleye
Teşekkür ederim canım benim öyle oldu çok şükür bu sabah iyiyimÇok geçmiş olsun canım. Yarın sabah güne iyileşmiş bir halde, sağlıkla başlarsın inşallah.
canım perşembe gün dikkatli beslenirsen gider o kg da sen takılma bunlar son kilolar zorlayacak seniGünaydın kizlar
2 gündür menulerimi toparyamamistim bugün artı ciktim malesef 55.6
Bugün yemegimi yanima aldim umarim 2 gune toparlarim
geçmiş olsun tatlımGünaydın Herkese :))
Denedim ama sanırım Ateşim de var ayakta bi hastalık gecirmisim bu sabah iyiyim :)
Teşekkür ederim canım benim öyle oldu çok şükür bu sabah iyiyim
Evet canım fazla zorluyor. ben artık izne çıkmak istiyorum canım biraz yoruldum galiba kendimce hedefimede ulaştım. zaten bebek düşünüyoruz şimdi olsa kilo almaya başlıcam tekrar o yüzden mezuniyetimi ve kepimi doğum sonrasına saklıyorum. listeyide etkilemek istemiyorum. ama elimden geldiğince buralardayım. sadece daha fazla stres yapmak istemiyorum kendimecanım perşembe gün dikkatli beslenirsen gider o kg da sen takılma bunlar son kilolar zorlayacak seni
Saolun teşekkür ederim :)geçmiş olsun tatlım
Geçmiş olsun canımGünaydın Herkese :))
Denedim ama sanırım Ateşim de var ayakta bi hastalık gecirmisim bu sabah iyiyim :)
Teşekkür ederim canım benim öyle oldu çok şükür bu sabah iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?