- 29 Ocak 2017
- 4.453
- 8.503
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #279.521
Olsun canım dikkat ettikten sonra dirense de gider o kilolarYok canım regli dönemim bitti. Menülerim aynen yazdığım gibi. Hani kaçamak yapsam ona yoracağım. Çok sinir oldum. Bende anlayamadım. İşte sınırlı yemeye çalışmama yordum ama. Bakalım haftaya da böyle olmaz umarım. Bu hafta çok iyi olmak istedim ama olmadı
Hormonlardsn cnm daha tam ergen olamadik bi de olsak ne olacak allahimOy maşallah. Doktor durdurmazsın diyor iyi diyor da bunun vardır illaki bir çözüm yolu Şahnurum. Hormonal dediği farklı bir durum mu yoksa bluğ çağı falan diye mi?
Cnm yiyen cocuk yemeyenden cok daha zor maalesefsağol canım böyle ayrıntılı anlattığın için alıp denicem
yapacak bişey yok gelsin cezalar
ah canım yaaa kıyamam kaç yaşında oğlun bilmiyorum ama çocukların böyle sıkıntılar çekmesine çok üzülüyorum. onlardan yemeyi içmeyi kısıtlamak haksızlık geliyor. ama işte sağlı söz konusu olunca yapacak bişey yok. çok geçmiş olsun umarım tez zamanda sağlığına kavuşurda herşey yer içer. oğlum yemek yiyince ben doyuyorum o açkende ben açım ölüyorum sanki
bk oda güzel fikirakıl akıldan üstün
aynı şeyi düşünüyorum diziyi çok beğendim ama kadın kadrosu güçsüz kalmış daha iyi oyuncular olabilirdi.
Canim sen elinden geleni yaptin sikma canini bozma moralini lutfenMerhabalar herkeseyarın bence çok iyi sonuçlar alacaksınız arkadaşlar. Maalesef kendimden yarın için umudum yok. + gelmezsem sevineceğim. O kadar canım sıkkın ki neden böyle oldu anlamıyorum da. Umarım haftaya da böyle gitmez
Canım kilo verme grafiğimizin her zaman ekside olması mümkün değil, zaman zaman duraksamalar olabiliyor diyetimize uysak da. Örneğin bende spor yaptığım zamanlarda kas artışı oluyor, yağdan kaybediyorum, tartıda az bir eksi görüyorum belki; ama sıkılaşıyorum çok. Yakın zamanda 1 beden küçüldüm örneğin. 1 beden küçük pantalon alıyorum kendime. Diyetisyen kontrolünde olunca anca onun tartısında bu durumu görebiliyorum. Evdeki tartılarda bunu anlayamıyoruz maalesef.Yok canım regli dönemim bitti. Menülerim aynen yazdığım gibi. Hani kaçamak yapsam ona yoracağım. Çok sinir oldum. Bende anlayamadım. İşte sınırlı yemeye çalışmama yordum ama. Bakalım haftaya da böyle olmaz umarım. Bu hafta çok iyi olmak istedim ama olmadı
Gaza getirdin beni duşa gircektim önce az daha zumba yapayım.
Ohhhh süpersin35 dk daha zumba yapıldı...
Valla bende de durum aynı. Eskiden çok kaçamak yapardım, yapmadığım halde dün sabah artı çıkmıştım. Bugün tartılmadım canım sıkılmasın diye. Bakalım yarın nasıl olacak...Yok canım regli dönemim bitti. Menülerim aynen yazdığım gibi. Hani kaçamak yapsam ona yoracağım. Çok sinir oldum. Bende anlayamadım. İşte sınırlı yemeye çalışmama yordum ama. Bakalım haftaya da böyle olmaz umarım. Bu hafta çok iyi olmak istedim ama olmadı
İnşallah canım. Hiçbirimiz artı gelmeyiz umarım.Süpersiniz kızlar yarın güzle eksiler göreceksiniz inşallah, ben de artı çıkıp ortalamayı düşürmem inşallah bu hafta pek iyi geçmedi bugün elma kürü yapıyorum bir günde etki eder inşallah
1 tane yeseydin bari canımcım. Karnabahar ve fasulye ikisi de şişkinlik yapıp su tutabilecek yiyecekler. Öğleyle akşam yer değiştirse daha iyi olurdu.Kahvaltı: ev yapımı 2 poğaça,labne, sütlü khv
Öğle: mercimek çorbası, köz patlıcan salatası,kahvem
Ara:1elma
Akşam:etli kuru fasulye,yoğurtlu kereviz salata, karnabahar salatası
2,5-3lt su, 20dk bölgesel,600 ip
2lt elma ve tarçınlı su yaptım yarın öğlene kadar bitecek o da
Kahvaltını geçte olsa yapsaydın canım.iyi akşamlar
Menümü yazayım canlarım
Sabah yagmur yağıyordu yürüyüşe çıkamadım 6 buçukta kalktım baktım uykum var yattım uyumuşum saat ona kadar geçoluncada kahvaltı yapmadım direk ara öğün yaptım
Ara 1 elma
öğlen
1 kase yeşil mercimek salatası
1 kase yoğurt
ara
kahve
akşam
1 dilim ekmek
4 yemek kaşığı patlican kebabı
1 kase çorba
saat 6 buçuktada yürüyüş akşam
ay çok iyi olur dur hemen söylicem haber veririm sana canım,Kuzum sizi aska getirip daha cok yazin diye etiketledim sizde gunduz durup durup gece yaziyonuz ben tavuk gibi erkenden yatinca sohbete dahil olamiyorum gunduzde bakiyorum sayfalar ilerlememis sopayi gosteriyorum gunduz katilan uok mu yaa
Bu arada arkadasina soyle kizi bizim gruba girsinhemen uye de buldum bak
bu sefer öğlen yemeyi saati kayar diye yapamadım bende meyveyle geciştirdimKahvaltını geçte olsa yapsaydın canım.
gözümün önüne 1 buçuk litre su doldurup koyum akşama kadar bitiriyorum göz önünde olunca güzel oluyorAynen bende sevmiyorum hiçKızlar bu havalar ödem yapabilir bol bol su içelim bugün
ah bu çocuklar canım yeme desekde daha çok küçükler onların sağlığı çok önemli kaç yaşında annesi ancak biraz daha büyüdüğünde kendi isteğiyle yapabilir diyetiniCanim ne ararsan var benim oglanda 3 sene once bir endokrin docenti bu cocugun istahina engel olamazsiniz demisti hormonal demisti 1.5 sene icinde 12 kg almis dusun o kafar dikkat etmemize ragmen paketli gida fast food yok dusun yani
Canim 13 yasinda bugun hastaneye yatma korkusu ile biraz dikkat etti insallah devami gelirah bu çocuklar canım yeme desekde daha çok küçükler onların sağlığı çok önemli kaç yaşında annesi ancak biraz daha büyüdüğünde kendi isteğiyle yapabilir diyetini
ne bulsa yiyor abur cubur bulsa onu da yiyecekİnşallah güzel sonuçlar alırsınız yine canım. Abur cubur mu yedikleri yoksa genel olarak yemeği mi fazla yiyor? Atıştırmalıkların önü bir şekilde kesilir de diğeri nasıl olur bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?