- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #279.541
Olsun menülerin çok iyiydi. Arada olur öyle :)Yok canım regli dönemim bitti. Menülerim aynen yazdığım gibi. Hani kaçamak yapsam ona yoracağım. Çok sinir oldum. Bende anlayamadım. İşte sınırlı yemeye çalışmama yordum ama. Bakalım haftaya da böyle olmaz umarım. Bu hafta çok iyi olmak istedim ama olmadı
Canım sen kür falan yaparken dikkat mi etsen? Malum emziriyorsunSüpersiniz kızlar yarın güzle eksiler göreceksiniz inşallah, ben de artı çıkıp ortalamayı düşürmem inşallah bu hafta pek iyi geçmedi bugün elma kürü yapıyorum bir günde etki eder inşallah
Ama canım benim o 2 poğaça nedir? Hem de perşembe perşembe..Kahvaltı: ev yapımı 2 poğaça,labne, sütlü khv
Öğle: mercimek çorbası, köz patlıcan salatası,kahvem
Ara:1elma
Akşam:etli kuru fasulye,yoğurtlu kereviz salata, karnabahar salatası
2,5-3lt su, 20dk bölgesel,600 ip
2lt elma ve tarçınlı su yaptım yarın öğlene kadar bitecek o da
Evet canım eninde sonunda gidecekte böyle görmek can sıkıyor. Güzel güzel kilo veriyorken birden durunca canım sıkıldı.Olsun canım dikkat ettikten sonra dirense de gider o kilolar
Hayırlı olsun İyi günlerde kullan :))Selam kızlar kaç gündür girmedim telefonun bozulmuştu yenisini aldım bugun
Teşekkür ederim. Moralim bozuldu ama toparlayacağım kendimi.Iyi aksamlar kizlar cok kosturdum bugun yeni oturdum yaa
Hormonlardsn cnm daha tam ergen olamadik bi de olsak ne olacak allahim
Cnm yiyen cocuk yemeyenden cok daha zor maalesef
Canim sen elinden geleni yaptin sikma canini bozma moralini lutfen
Saol canım daha yenisi sana olsunHayırlı olsun İyi günlerde kullan :))
Evet kilo vermeye fazla odaklandım galiba. Dünden beri kendimi rahat bıraktım ama bu seferde gözüm sürekli tartıda. Yapabilirsem sadece pazartesi ve cuma tartılmaya çalışacağım. Umarım başarırım.Canım kilo verme grafiğimizin her zaman ekside olması mümkün değil, zaman zaman duraksamalar olabiliyor diyetimize uysak da. Örneğin bende spor yaptığım zamanlarda kas artışı oluyor, yağdan kaybediyorum, tartıda az bir eksi görüyorum belki; ama sıkılaşıyorum çok. Yakın zamanda 1 beden küçüldüm örneğin. 1 beden küçük pantalon alıyorum kendime. Diyetisyen kontrolünde olunca anca onun tartısında bu durumu görebiliyorum. Evdeki tartılarda bunu anlayamıyoruz maalesef.
Bir de stres kilo vermeyi çok olumsuz etkiliyor. Tüm diyetisyenler aynı şeyi söylüyor.
Bir tek kilo vermeye odaklanmıyorum bundan dolayı, sağlıklı yaşam ve fit olmak ilk hedef.
Sen kaçamaksız bir şekilde aynen diyetine ve sporuna devam et, haftaya güzel eksiler görürsün tartıda inşallah.
Ben bugünde tartıldım bir umut diye. Ama maalesef olmadı. İnşallah diğer arkadaşlar çok iyi sonuçlar alır da takımı kötü etkilemem. Buna da üzüldüm.Ohhhh süpersin
Valla bende de durum aynı. Eskiden çok kaçamak yapardım, yapmadığım halde dün sabah artı çıkmıştım. Bugün tartılmadım canım sıkılmasın diye. Bakalım yarın nasıl olacak...
İnşallah canım. Hiçbirimiz artı gelmeyiz umarım.
1 tane yeseydin bari canımcım. Karnabahar ve fasulye ikisi de şişkinlik yapıp su tutabilecek yiyecekler. Öğleyle akşam yer değiştirse daha iyi olurdu.
Yarın da tartıldık bitti diye gevşemeyelim, cuma, cumartesi ve pazar aktif katılım yapıp birbirinizi kollayalım kızlar. Foruma iki dakika açıp bakalım olur mu? Hepimizin hayrına
Ama kg vermek psikoloji ile cok ilgili sen elinden geleni yaptin kg veremedim dersen veremezsinBen bugünde tartıldım bir umut diye. Ama maalesef olmadı. İnşallah diğer arkadaşlar çok iyi sonuçlar alır da takımı kötü etkilemem. Buna da üzüldüm.
Teşekkür ederim canım. Bir daha olmaz umarım.Olsun menülerin çok iyiydi. Arada olur öyle :)
Canım sen kür falan yaparken dikkat mi etsen? Malum emziriyorsun
Ama canım benim o 2 poğaça nedir? Hem de perşembe perşembe..
600 ip daha
Yarın ola hayrola arada herkesin vücudu direniyor zaten sürekli verilse kısa sürede verilir biterdi birkaç gün daha bak değişme olmazsa suyunu sporunu artirirsin menulerinide diyetin neye izinliyse ona göre ayarlarsinBen bugünde tartıldım bir umut diye. Ama maalesef olmadı. İnşallah diğer arkadaşlar çok iyi sonuçlar alır da takımı kötü etkilemem. Buna da üzüldüm.
Dün akşam yapmıştım poğaçayı eşim karşımda bir sürü yedi saat geç oldu diye yiyememiştim ondan çok canım çekmişti, ama perşembe periembe hiç olmadı, sonra suçluluk duydum zaten bir haftalık şeker un diyetine girdimOlsun menülerin çok iyiydi. Arada olur öyle :)
Canım sen kür falan yaparken dikkat mi etsen? Malum emziriyorsun
Ama canım benim o 2 poğaça nedir? Hem de perşembe perşembe..
600 ip daha
Sen böyle şeyler değilde şekersiz beslenmeyi deneyebilirsin bu sıra o trend bir hafta yapar duruma bakarsın güzel kiloda veriliyor hem onlamorordek şu kürü yapayım bir günlük dedim elma ve tarçın var sadece bol su tüketmiş oluyorum zararı Olmaz herhalde diye düşündüm ama baya sık tualete gittim devam etsem mi bıraksam mı bilemedim
Haklısın şekersiz beslensem zaten gidecek kilolar yemekleri aşırı yemem ama tatlıya zaafım büyük. 21günde 4-5kilo verenleri gördüm ya uygulayabilirsem gelsin mezuniyetSen böyle şeyler değilde şekersiz beslenmeyi deneyebilirsin bu sıra o trend bir hafta yapar duruma bakarsın güzel kiloda veriliyor hem onla
Hosgeldin tekrar Medusa senin nasil gidiyor glutensiz laktozsuz beslenme devam ediyormusunYarın ola hayrola arada herkesin vücudu direniyor zaten sürekli verilse kısa sürede verilir biterdi birkaç gün daha bak değişme olmazsa suyunu sporunu artirirsin menulerinide diyetin neye izinliyse ona göre ayarlarsin
Hoş bulduk arada ufak tefek kacamaklar olsa da devam ediyorum genelde uyuyorumda arada yoğurt yiyorum yoğurdu serbest bıraktım bende çok sıkmak kötü oluyorHosgeldin tekrar Medusa senin nasil gidiyor glutensiz laktozsuz beslenme devam ediyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?