- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.981
Ferihancım, bizim listemize de bakabilir misin canım? İnşallah hata yapmamışımdır, ara verdim ya :)
kontrol ettim canım takıma yazdım ellerine sağlık ... opuyorumnanaktan
kaptanım özür dilerim yaaaaa net yok sabahtan beri giremiyorumn kafayı yedim şimdi geldi net bilmiyorum yararı olurmu ama kilomu söyleyim yinede geçen hafta 69 kiloydum bu cuma 67 kiloyum
merhaba arkadaşlar,
bugün yediklerimi yazayım kahvaltı normal diyet kahvaltı bugün yumurta yemedim.
ara öğün yapamadım vakit olmadı
öğlen de balık yedim, mezgit. hafif güzel bi balık. haftada 2 gün balık yemeye gayret göstericem hem sağlıklı hem hafif hem doyurucu..bu hafta kilo verebildiğim için çok mutlu oldum ya, Allah sebat ve azim versin hepimize..
kaptanım özür dilerim yaaaaa net yok sabahtan beri giremiyorumn kafayı yedim şimdi geldi net bilmiyorum yararı olurmu ama kilomu söyleyim yinede geçen hafta 69 kiloydum bu cuma 67 kiloyum
kızlar, şalgam suyu kilo aldırır mı diye baktım da, bi sürü faydası varmış, bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara karşı koruyormuş anne sütünü artırıyormuş, bağırsakları çalıştırıyormuş,B grubu vitaminleri, süt asidi fosfor kalsiyum potasyum içerdiğinden dolayı stresi önlüyormuş, ve en güzeli fazla kiloların atılmasına yardımcı oluyormuş :) daha bi çok faydası var da kopyalanamıyor okuduğum sayfadan... seviyorsanız bol bol içiniz :)
sağlıklı ve hayırlı günler...
oo takyon çok tebrik ederim seni bir haftada 2 kg hem de araya bayram girmesine rağmen sen çok istikrarlısın canım tekrar tebriklerkaptanım özür dilerim yaaaaa net yok sabahtan beri giremiyorumn kafayı yedim şimdi geldi net bilmiyorum yararı olurmu ama kilomu söyleyim yinede geçen hafta 69 kiloydum bu cuma 67 kiloyum
bluecum sen de çok iyisin kg vermişsin bu hafta arkası gelecek inşallahkızlar, şalgam suyu kilo aldırır mı diye baktım da, bi sürü faydası varmış, bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara karşı koruyormuş anne sütünü artırıyormuş, bağırsakları çalıştırıyormuş,B grubu vitaminleri, süt asidi fosfor kalsiyum potasyum içerdiğinden dolayı stresi önlüyormuş, ve en güzeli fazla kiloların atılmasına yardımcı oluyormuş :) daha bi çok faydası var da kopyalanamıyor okuduğum sayfadan... seviyorsanız bol bol içiniz :)
sağol canım ya çok anlayışlısın keşke hiç olmasa böyle problemler çıldırdım resmen net var görünüyor fakat bağlanamıyorum cepten nete girmeyi denedim yine olmadı son bildirim saati geçtikten sonra açıldı net sinir oldumcanım en son haftanın bildirimini aynı geçtim haftaya bildirimde bulunursun artık bu internet büyük sıkıntı oluyor gittiği zaman olsun başka dert olmasın haftaya olur opuyorumnanaktan
inşallah canım teşekkür ederim elimden geleni yapıyorum ideal kiloma dönmek için şimdi az kaldı kalan son 5 kiloda gidince misafir olarak kalırım ama dimi ?takyoncum tebrik ederim canım çok isterdim bu hafta listede bu verilen 2 kilonun görünmesini ama kısmet artık haftaya seni bireyselde birinci bile görebiliriz bu azimle inşallah opuyorumnanaktan
kızlar, şalgam suyu kilo aldırır mı diye baktım da, bi sürü faydası varmış, bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara karşı koruyormuş anne sütünü artırıyormuş, bağırsakları çalıştırıyormuş,B grubu vitaminleri, süt asidi fosfor kalsiyum potasyum içerdiğinden dolayı stresi önlüyormuş, ve en güzeli fazla kiloların atılmasına yardımcı oluyormuş :) daha bi çok faydası var da kopyalanamıyor okuduğum sayfadan... seviyorsanız bol bol içiniz :)
oo takyon çok tebrik ederim seni bir haftada 2 kg hem de araya bayram girmesine rağmen sen çok istikrarlısın canım tekrar tebrikler
bluecum sen de çok iyisin kg vermişsin bu hafta arkası gelecek inşallah
ben şalgam suyuna bayılırım hatta balıkla çok iyi gider bi de acılı oldu mu tamam hımmm
tebrik ederim canım hepimiz istediğimiz kilolara gelip mezun olacağız inşallah .balık gerçekten çok doyurucu merak ettim canım neden yumurta yemiyorsun zararlımı acaba iki seferdir gözüme çarptıda merakımı bağışla :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?