Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

13.TAKIM 173. ETAP

Ad1 (55.8 /55.8 / 0/0 %)
Bhr.87 (79.7 / / / %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Dosba (69.3 /69.5/-0.2 /-0.28 %)
ela26yeni (61.0/62.2 /-1.2 /-1.9 %)
Greendreams (95.0 ///%) (geri dönmek üzere ayrıldı)
nur_84 ( 64.9 /64.5/0.4 /0.6 %)
Uzaktandunyalı (74.0 /73.0 /1 /1.35 %)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 325 /325 /0 / 0 %)

kaptanım özür dilerim yaaaaa net yok sabahtan beri giremiyorumn kafayı yedim şimdi geldi net bilmiyorum yararı olurmu ama kilomu söyleyim yinede geçen hafta 69 kiloydum bu cuma 67 kiloyum

kaptanım özür dilerim yaaaaa net yok sabahtan beri giremiyorumn kafayı yedim şimdi geldi net bilmiyorum yararı olurmu ama kilomu söyleyim yinede geçen hafta 69 kiloydum bu cuma 67 kiloyum

canım en son haftanın bildirimini aynı geçtim haftaya bildirimde bulunursun artık bu internet büyük sıkıntı oluyor gittiği zaman olsun başka dert olmasın haftaya olur opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar,
bugün yediklerimi yazayım kahvaltı normal diyet kahvaltı bugün yumurta yemedim.
ara öğün yapamadım vakit olmadı
öğlen de balık yedim, mezgit. hafif güzel bi balık. haftada 2 gün balık yemeye gayret göstericem hem sağlıklı hem hafif hem doyurucu..bu hafta kilo verebildiğim için çok mutlu oldum ya, Allah sebat ve azim versin hepimize..

tebrik ederim canım hepimiz istediğimiz kilolara gelip mezun olacağız inşallah .balık gerçekten çok doyurucu merak ettim canım neden yumurta yemiyorsun zararlımı acaba iki seferdir gözüme çarptıda merakımı bağışla :kedi:

takyoncum tebrik ederim canım çok isterdim bu hafta listede bu verilen 2 kilonun görünmesini ama kısmet artık haftaya seni bireyselde birinci bile görebiliriz bu azimle inşallah opuyorumnanaktan

kızlar, şalgam suyu kilo aldırır mı diye baktım da, bi sürü faydası varmış, bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara karşı koruyormuş anne sütünü artırıyormuş, bağırsakları çalıştırıyormuş,B grubu vitaminleri, süt asidi fosfor kalsiyum potasyum içerdiğinden dolayı stresi önlüyormuş, ve en güzeli fazla kiloların atılmasına yardımcı oluyormuş :) daha bi çok faydası var da kopyalanamıyor okuduğum sayfadan... seviyorsanız bol bol içiniz :)
sağlıklı ve hayırlı günler...

paylaşımın için teşekkür ederim canım sevmiyorum şalgam suyunu ama sanırım bu kadar çok faydası varsa içilebilir gibi mecbur seveceğim gıdalar arasında yerini aldı mecburen boshayallersmile opuyorumnanaktan

oo takyon çok tebrik ederim seni bir haftada 2 kg hem de araya bayram girmesine rağmen sen çok istikrarlısın canım tekrar tebrikler

bluecum sen de çok iyisin kg vermişsin bu hafta arkası gelecek inşallah
ben şalgam suyuna bayılırım hatta balıkla çok iyi gider bi de acılı oldu mu tamam hımmm

canım en son haftanın bildirimini aynı geçtim haftaya bildirimde bulunursun artık bu internet büyük sıkıntı oluyor gittiği zaman olsun başka dert olmasın haftaya olur opuyorumnanaktan
sağol canım ya çok anlayışlısın keşke hiç olmasa böyle problemler çıldırdım resmen net var görünüyor fakat bağlanamıyorum cepten nete girmeyi denedim yine olmadı son bildirim saati geçtikten sonra açıldı net sinir oldum
takyoncum tebrik ederim canım çok isterdim bu hafta listede bu verilen 2 kilonun görünmesini ama kısmet artık haftaya seni bireyselde birinci bile görebiliriz bu azimle inşallah opuyorumnanaktan
inşallah canım teşekkür ederim elimden geleni yapıyorum ideal kiloma dönmek için şimdi az kaldı kalan son 5 kiloda gidince misafir olarak kalırım ama dimi ?

kaptanım mesajını yeni gördüm kusura bakma, diyetisyenim kahvaltıda bi gün peynir bi gün yumurta ye demişti de ondan..

günaydın sevgili takım arkadaşlarım,

kalliste abla desteklenen şey nedir bir de linke tıklayınca destekliyorum diye bişey çıkıyor sonra facebook a mı grmek gerekiyor oy vermek için?

benbencim canım sağolasın haftaya hepimiz en az 1 kilo vermiş oluruz inş.

az önce pilatesimi yaptım 230 nolu video felaket yaaa kalçayı süper çalıştırıyor, 29 aralık videosundan daha beter, bu sefer belim ağrımadı demekki belime yüklenmemeyi başardım, ya bir de sırtımı şöyle omuzlarımı arkaya doğru çevirdiğimde kıtır kıtır ses çıkar ya hiç bi ses çıkmadı :)) sırtıma belime çok iy geldi pilates. valla ebru şallıyı takdir ettim:))

herkese selamlar arkadaşlar hepinize mutlu huzurlu bir akşam diliyorum bu sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek ve 1 bardak şekersiz çay içtim fırsatım olmadı
öğlen yarım kase cacık yarım tabak makarna yedim
akşam yarım kase çorba içtim
gün içinde sporumuda yaptım
hepinize iyi akşamlar sizler ne yaptınız nasıl gidiyor ?

tombiliyi özledim ama gelmemiş daha reyhan abla nasısın candy zamanında kardeş kuzunuzdum hatırladınızmı onuda özledim ama hiç uğramadı dimi oda bijox naptı bebişi doğdumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…