Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selammm.
zalimi tombisi bizde özledik ama bir gitti birdaha sesi cikmadi.. kac ay oldu en azindan 2 ay olmustur belki dahada fazla.. candynin evlendigini duydum sadece ben izindeydim .oda bir daha gelmedi.
bijonun daha birkac haftasi var saniyorum ama cok degil yakinda alir bebisini kucagina insallah hayirlisiyla.
sen nasilsin neler yaptin kilon cizelgedeki gibiyse masallah diyelim iyi gidiyorsun.. beni sorma inip cikip duruyorum dikis tutturamadim. ama yarin kesin basliyorum söz. karbonhidrat diyetine insallah..

takyon bayrama ramazana izine ragmen iki kilodan kurtulmussun masallah canim cok sevindim senin icin.yakinda biter senin kilo cilen. darisi bizim basimiza.:Saruboceq:

takyon bayrama ramazana izine ragmen iki kilodan kurtulmussun masallah canim cok sevindim senin icin.yakinda biter senin kilo cilen. darisi bizim basimiza.:Saruboceq:

inşallah ablacım inşallah hepimiz kurtulacaz kilolardan
evet geriye bakınca gerçekten çok mutlu oluyorum ilk başladığımda 75 kiloydum şimdi 67 kiloyum idealim 60 olmak inşallah oda olacak zamanla:1hug:a.s.

slm biricik takımım nabersiniz?
uzun bi aradan sonra dönebildim.tatilim bitti.hiç nete girme imkanım olmadı giremedim takıma pardon..yarın inşallah iradeli ve azimli olarak diyetime başlıyorum.tatilde hiç sıkmadım kendimi herşey serbestti ve sonuç 60 oldum yine=(
istedikten sonra hepimizin hedeflerine ulaşabileceğimize inanıyorumm
hepinizi öpüyorum
görüşmek üzeree,,mutlu pazarlarr

sağol arescim iyiyiz bizde toparlanmaya çalışıyoruz takımca üzülme gider bu kilolar sanada iyi pazarlar canım

haerkese iyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidir ben çok şükür idare ediyorum
bu sabah kahvaltıda 3 lokma omlet 2 bardak şekersiz çay 1 k k peynir 3 dilim domates 1 dilim ekmek yedim (malum pazar kahvaltısı abarttım biraz )
öğlen değilde ikindin 1 tabak makarna yedim bugün başka birşey yemedim bide akşam 2 bardak çay 6 tane çubuk kraker yedim :)

canım ben üç tane video indirmiştim onlar evde 21 nisan, 24 aralık diğerini hatırlamıyorum kafam karıştı hangisini yapacağız biz? kısa sürede 3-4 cm incelen arkadaşın videolarını da yazdım tam arapsaçı oldu neyi ne zaman yapcaz bilemedimbilmiyorumkismile

hoşgeldin canım

günaydın sevgili takım arkadaşlarım

benbencim cecily şu şekilde yazmıştı forumda;

Karın Günü:15 Nisan 2010 ve 212 no'lu video
Kalça Günü:24 Aralık 2009 ve 230 no'lu video
Selülit Günü:21 Nisan-5 Mayıs-6 Mayıs 2010
Karın-Kalça Günü:5 Şubat 2010
Uzama Günü(Stretch):6 Nisan 2010 ve 13 Nisan 2010
Pilates Plus(Tüm Vücut):197 ve 204 no'lu videolar

direkt kopyalayıp yapıştırdım.
bu videoları sırasıyla yapmayı düşünüyorum. 24 aralık diyeceğime 29 aralık demişim yaa kusura bakma aklını karıştırdım böyle :kedi:

Sağol bluecum kaydettim hepsini daha önce de almıştım ama unutmuşumyerimseniben
Sen bu sırayla mı yapacaksın yoksa kalça günlerini mi yapacaksın sadece

hepsini yapıcam canım sırayla, 2 kere kalça çalışmış oldum ama normalde sırayla mesela önce 1 kalça 1 karın 1 tüm vücut 1 uzama, sonra yine sırayla 2.videoları yapıcam. bir de her hafta 1 gün yüzmeye gidicem, bu cumartesi gittim, bacaklarımın arkaları hala müthiş ağrıyor, dün temizlik yaptım biraz. yeme konusunda çok iştahım açık bu ara, adet öncesindeyim sanırım o yüzden. kendimi frenlemem zor oluyor biraz. ama kararlıyım kurban bayramında 51 kilo olacağım inş.

selam kardeş takımım,inşallah herkesler iyidir.

sağlıklı, huzurlu günler diliyorum.
kendinize iyi bakın. öpücükler.

ferihan canım,yapmış olduğun yardımlardan dolayı çok teşekkürederim hayatım. hiçbirşey yapmadım deme,ogün sürekli topiği kontrol ettiğini biliyorum. sağolsun nachtigall arkadaşım halletmiş.ama sende tanıdığım ve bildiğim kadarıyla takipteydin.çok sağol canım. olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

merhaba takımcığım nedir bu sorun anlamadım bir türlü giremedim siteye hep sorun oldu neyse girdiğime ve sizii gördüğüme sevindim ben bugün itibariyle yeniden sıkı bir diyete başladım yine kararlıyım demek istemiyorum çünkü her bu sefer kararlıyım bozmayacağım diyeti dediğimde akşamında bozuyorum . sabah bir parça peynir 3 dilim domates yedim . öğlen bir kase yoğurt ve bir salatalık yedim . 2 dilimde gofret yedim ikram olduğu için geri çeviremedim malesef akşamada yine yoğurt yada yumurta düşünüyorum artık hangisi uygun olursa yarın söylerim zaten neler olmuş bakalım gerilere doğru hafta sonu giremedim bir türlü takıma cumartesi çok yoğundum . pazarda evde işlerim vardı . bugünde sitede bakım vardı ancak girdim neyse artık sorun yaşamayız inşallah . öpüyorum hepinizi .

haftada 4 gün yapacaksın o zaman ben sana katılmayı çok istiyorum da henüz kendimde o enerjiyi bulamıyorum biraz şevkim kırık bu aralar moralimi düzeltmem lazım, aslında bi başlasam hemen arkası gelir.

güveniyoruz sana kaptanım sen bu anlamda başarmış bi insansın zatenolumunekankayizsmile

selam fıstıklar... bu gün rahat bir uyku çekip yarın da size sohbete geleceğimi bildirmek istedim :)) yarışmalarımız bitti bunu da kazandık çok şükür...kaç gecedir uykusuzdum 3 saat uykuyla kalktım hep...enerjimi toplayıp döneyim size :)

reyhan ablayada mesaj bırakayım ablacım iki gündür yırtığın sevgilisi ile uğraşıyoruz.. tam anlamıyla ilk görüşte aşk oldu hepimiz çok heyecanlıyız hem biz hem diğer aile.. damat almanyadan gelmiş bayan almanyada savcı yada hakimmiş yeni evlenip buraya yerleşmiş köpeğinide ordan getirmiş işte.. her şeyi foto çektik gece konuya eklerimde sizede haber veririm bakarsınız süper bir aşk yaşadık :))

ablacım çok sevindim sohbete geleceğine iyice dinlen uykunu çek yarın bol bol görüşürüz inşallah . yeni bir aşk doğdu demekki bu yırtıkta pek çapkınmış maşallah fotoğrafları merakla bekliyoruz . öpüyorum ablacım . opuyorumnanaktan

canım kusura bakma yeni cevap verebiliyorum yazdıklarınıza .

sen hele bütün kilolarını ver seni hem mezun eder hemde başarı öykünü yayınlarız . yazarsın sanırım bize yaptıklarınla ilgili bir başarı öyküsü değilmi misafir olarak kalırsın tabiki ne demek seni bırakmayız azmin bize yeter opuyorumnanaktan

bluecum ve benbencim harikasınız hakikaten bakalım ne kadar incelme olacak bu videolar sayesinde paylaşın bizimle olur mu ..

arescim hoşgeldin tatilin umarım güzel geçmiştir bol bol dinlenmişsindir kilo almadın dimi :))

reyhan ablam başladınmı diyete neler yedin fırsat buldukça yazarmısın bana senden destek almak istiyorum yoksa sapıtıyorum ona göre öpüyorum ablacım .

selam kardeş takımım,inşallah herkesler iyidir.

sağlıklı, huzurlu günler diliyorum.
kendinize iyi bakın. öpücükler.
selam ad1 cim iyiyiz şükür inşallah sende iyisindir sanada iyi günler
ferihancım listen çok güzel ama tok tutacak hiçbirşey yok bu şekilde kıvranırsın valla açlıktan en azında şu kepekli diyet bizküvilerden de 1 paket ye hep sıvı şeyler yemişsin dayanamazsın bak halsiz düşersin Allah korusun

rica ederim canım ne kusuru hayırlısıyla vereyim de kiloları tabiki yazarım başarı öykümü desteğiniz için çok teşekkür ederim takım olmasaydık mümkün değil veremezdim kesinlikle takımımı çok seviyorum hepinizi öptüm kızlarrrr:1hug::sm_cool:

selam arkadaşlar bende yediklerimi yazayım sabah kahvaltısında yine vaktim olmadığı için
1 dilim ekmek yedim daha sonrasında 1 bardak şekersiz çay içtim
öğlen 4 kaşık patates yemeğiyle 3 kaşık pilav karıştırıp yedim
akşam 1 adet küçücük patlıcan karnıyarık yedim 1 dilim kepek ekmek
biliyorum biraz abarttım anneme yemeğe davetliydik sofrada kıramadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…