- 15 Mart 2018
- 341
- 1.361
- 28
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.061
Ben çıkarmıstım zeytinyağını salatalardan eklesem iyi olacak her gün en az 3 lt su içiyorum hatta coğu zaman geciyorum günde mutlaka bir öğünde sebze bir öğünde çiğ sebze yiyorum ama hala aynı vucut meselesi galibacanım bende kronik kabızlık var probiyotik ap kullanıyorum çok iyi olmasa da işe yarıyor suyu bol içiyormusun sebze salata bol yiyormusun? bunlar önemli şeyler kabızlık için salatana 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koyabilirsin
Ah keşke benimde öyle olsa bana kahve daha çok kabız yapıyorBen yoğun sebze beslenmesi yaptığım için kabız olmuyor um ama ben tavuk falan yiyincede kabız olmam bünye meselesi galiba
Bende en hızlı en etkili olan kahve kahvenin yanında kuru erikte yersem daha bitmeden wc koşuyorum
salatalara katıyorum elma sirkesi her yemek öncesi bunu deneyeyimElma sirkesi bence faydali yada yeşil cay ama elma sirkesi iyi geliyor gibi yemek öncesi tatlı kaşığı içip peşine su içiyorum sıkıntı yok.hafta sonu kötüydüm çayda çok ictim. Chiada fayda ediyormu bilmiyorum.
Gün kurusunu nasıl kullanıyorsun extra etki etmesi için bir yöntemi var mı?Canim bende senin gibi ayni sorunu yaşıyorum hemde yıllardır artık günkurusu hayatıma girdi bol sıvı ama yediklerinde ağırlık sıvı olsun öğünlerin hep çorba kıvamında olsun Ben ancak o şekilde tedavi olabiliyorum başka türlü dayanamıyorum yine bir bulgur pilavı yiyeyim diyorum yediğim zaman 2 gün şişiyorum ağırlık her şeyi sıvı ve sulu meyveler ye canım
Form Çay şu 5'li olan çaylar mı yoksa kayısılı olanlar falan mı hangisi iyi geliyor?
Cevizli su içemiyorum ben ya içim kalkıyor( Dorisin kitabını almayı düşünüyorum ben ama bir türlü fırsatım olmadı şu an bootcampte olduğumuz için planlı bir spor aktiviesini sürdürmek daha kolay oluyor
aralarda mesela tüketiyorum yiyorum üzerine bir bardak su içiyorumBen çıkarmıstım zeytinyağını salatalardan eklesem iyi olacak her gün en az 3 lt su içiyorum hatta coğu zaman geciyorum günde mutlaka bir öğünde sebze bir öğünde çiğ sebze yiyorum ama hala aynı vucut meselesi galiba
Ah keşke benimde öyle olsa bana kahve daha çok kabız yapıyor
salatalara katıyorum elma sirkesi her yemek öncesi bunu deneyeyim
Gün kurusunu nasıl kullanıyorsun extra etki etmesi için bir yöntemi var mı?
Bende merakla cumayı bekleyeceğim. Şimdi kabağımı yiyorumİnşallah hadi bakalım cuma günü sonucu alırız artik
Tadı güzel en azından afiyet olsunBende merakla cumayı bekleyeceğim. Şimdi kabağımı yiyorum
canım suyun çok az olmuş yaaaDün ben menü yazmayı unutmuşum
Nobetten gelince direk yattım 2 saat sonra kalkıp 50 dk kango jumps yaptım
Spordan 40dk sonra 1 armut
17.00 gibi
1 bardak sut içine yarım tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı ceviz attım
19.30 gibi
1kase yayla çorbası
Firinda 5kofte 3elma dilim patates
Salata
1 bardak ayran
Yogurtlu kabak salatası 4-5 kaşık
1 litre anca şu icmisimdir
Menün çok güzel2 Nisan 2018, Pazartesi
Menüm
Sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim beyaz peynir
Öğle:
Yoğurtlu havuç mezesi (3 y.k.)
Yoğurtlu kereviz mezesi (3 y.k.)
1 y.k. patlıcan salatası
3 y.k. kısır
Ara öğün:
1 fincan Türk kahvesi
1 fincan yeşil çay
Akşam:
100 gr ızgara biftek
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
* 1 saat yürüyüş
* 3 lt su
Hemen not ettimİyi geceler kızlar ancak gelebildim misafirim vardı akşam
Tek tek alintilayamadim ama saolun
Bırakacak olsam glutensiz hiç başlamzdim yaşam tarzı haline getirmeye çalışıyorum ayda bir belki yasağı delerim ama şimdilik sorun yok ramazanaa kadar böyle devam
Sürekli detoksu yapmıyorum ki tek kabağı yaptım
Kabak detoksu nün menüsü 3 gün aynı instegramda sayfasının goruntusu vardı onu atayim size Eki Görüntüle 2132141
Teşekkürler paylaşımın için canım.İyi geceler kızlar ancak gelebildim misafirim vardı akşam
Tek tek alintilayamadim ama saolun
Bırakacak olsam glutensiz hiç başlamzdim yaşam tarzı haline getirmeye çalışıyorum ayda bir belki yasağı delerim ama şimdilik sorun yok ramazanaa kadar böyle devam
Sürekli detoksu yapmıyorum ki tek kabağı yaptım
Kabak detoksu nün menüsü 3 gün aynı instegramda sayfasının goruntusu vardı onu atayim size Eki Görüntüle 2132141
Oooo kaptanim 6 bucukta kalkildi yürüyüşe gidildiGunaydinlarr kizlar saat 8 oldu nerdesiniz hadi bakalim erken kalkin
Evde olanlar spora
Teşekkürler evet tadı güzel. Ben bunu havuç ekleyerekte yapıyordum. Çok severek yerdim. Tek başına kabakta çok güzel olduTadı güzel en azından afiyet olsun
Şuan gülmekten öldüm diyorum niye birşey anlamadım kadin spikeride ne dedimHahahahaha ya bu telefondaki öngörücü Benim iki üç gündür başımın fena halde derde sokuyor hangi çocuk Sarımsaklı sirkeli yoğurt yemeyi sever Allah aşkına demek istemiştim
Ben bu tarifi ramazanda bolbolda salta olarak kullanirim havuç bende severim ama şekeri olduğu için fazla kullanmiyorumTeşekkürler evet tadı güzel. Ben bunu havuç ekleyerekte yapıyordum. Çok severek yerdim. Tek başına kabakta çok güzel oldu
Umarım işinize yarar canimTeşekkürler paylaşımın için canım.
2:30 u buldu bebeyim yaaa. Hatta bir ara uyandırdı yine 3ü görmüştüm.Günaydın hanımlar
Ben de kendine gelemeyenlerdenim. Oglumun ateşi hala tam olarak düşmedi.
Menülerin çok iyi canım kısa zamanda mezun edeceğiz seni sanırım :)
Hatırlamaz mıyım :)
Kaçta uyudunuz?
Yine kaçamaklı bir menü
500 ip daha
Ateslenmemis galiba kaptanım hadi geçmiş olsun.
Ben sabahları kuru incir yediğimde kabızlığa iyi geliyor
Bende alıp deneyeyim mademAhahahahgalalardan evin yolunu bulamam hiç evet canm kan surubu kullandım uzun süre O zaman da çok kilo alıyorum ama dediğin gibi gece içersem Belki farklı etki edebilir Bugün doktora da danışacağım kan düşüklüğünün dışında Ferritin seviyem çok düşük kan bağlama kapasitem her şeyim çok düşük Bakalım ne diyecek doktorumuz bu arada Şimdi kahvaltımı yaptın kızlar o arada Profesör Saraçoğlu bir şeyi Açıklıyor inanılmaz tatlı ve şeker ihtiyacı olanlara yasemin çiçeğinin çayını öneriyor yasemin çiçeğinin çayını içenler hakikaten şeker ve çikolata ya tatlıya karşı olan istekleri tamamen gideceğini söylüyor bugün aktardan alıp deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?