- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.021
haftada 4 gün yapacaksın o zaman ben sana katılmayı çok istiyorum da henüz kendimde o enerjiyi bulamıyorum biraz şevkim kırık bu aralar moralimi düzeltmem lazım, aslında bi başlasam hemen arkası gelir.
fotoların bazılarını ekledim yarın devam edicem.. verdiğim sayfaya ve bir sayfa sonraya bakabilirsiniz yeni fotolar buralarda var..
http://www.kadinlarkulubu.com/dostlarimizin-kosesi/217753-labrador-kizim-siyam-oglum-23.html
selam ad1 cim iyiyiz şükür inşallah sende iyisindir sanada iyi günler
ferihancım listen çok güzel ama tok tutacak hiçbirşey yok bu şekilde kıvranırsın valla açlıktan en azında şu kepekli diyet bizküvilerden de 1 paket ye hep sıvı şeyler yemişsin dayanamazsın bak halsiz düşersin Allah korusun
rica ederim canım ne kusuru hayırlısıyla vereyim de kiloları tabiki yazarım başarı öykümü desteğiniz için çok teşekkür ederim takım olmasaydık mümkün değil veremezdim kesinlikle takımımı çok seviyorum hepinizi öptüm kızlarrrr:1hug::sm_cool:
günaydın kızlar
dün saatlerce otobüsteydm sabah hafif bi kahvaltı yapıp çıkmıştım evden.yurduma ulaştım 4 ay sonra temizlikti valiz yerleştirmekti epey yoruldum.annemin hazırladığı poğaça,pasta,böreklerden yedim dün malesef=( akşamı form bisküviyle geçiştirdim.tam düzeni kuramadık henüz burda bilemiyorum nolacak.birazdan hafif bi kahvaltı yapmayı düşünüyorumm.hepinizi öptümm iyi günler=)
benbencim aslında hedefim her gün yapmak yani 4 video bitince tekrar başa dönmek ama çalışırken bazen çok zor oluyor. mesela dün yemekten sonra saat 9 buçukta uzandım uyumuşum. o kadar yorgun hissediyordum ki kendimi.. bugün yediklerimi daha bi hizaya çektim, eskisi gibi kayısı ve fındıklarıma geri döndüm :) 1 saat kadarsonra yemek yiyeceğim, akşama et olacağı için öğlen sebze yicem bi aksilik olmazsa..
moralin neden bozuk? bi başlarsan gerisi gelir, ben senden çok destek alıyorum, herzaman destek olmaya hazırım arkadaşım olumunekankayizsmile
sanada iyi günler arescim Allah kolaylık versin canım takma kafana arada olur böyle kaçamaklar inşallah düzenini kurarsın biran öncegünaydın kızlar
dün saatlerce otobüsteydm sabah hafif bi kahvaltı yapıp çıkmıştım evden.yurduma ulaştım 4 ay sonra temizlikti valiz yerleştirmekti epey yoruldum.annemin hazırladığı poğaça,pasta,böreklerden yedim dün malesef=( akşamı form bisküviyle geçiştirdim.tam düzeni kuramadık henüz burda bilemiyorum nolacak.birazdan hafif bi kahvaltı yapmayı düşünüyorumm.hepinizi öptümm iyi günler=)
geçmiş olsun ferihancım Allah şifa versin tırnak acısı çok kötüymüş yaşamadım ama öyle diyorlar geçen hafta ailece yemeğe davetliydik görümcemler felan hep beraber bindik arabaya görümcem öne bindi kızıyla bana kapıyı kapatırmısın dedi bende bakmadan kapattım küt diye kızın parmağı kapının arasına sıkışmış tırnak mosmor oldu eli 2 kat şişti onunda tırnağını çekmediler kendiliğinden düşer demişler Rabbim şifa versin hepinizemerhaba arkadaşlar tam diyetime geri döndüm mutluyum derken dün akşam iş çıkışı küçük bir kaza geçirdim ayak parmağımın tırnağı çıktı tamamen çıkmadı ama kendisi düşer dedi doktor acısı içime oturdu tabiki eve gider gitmez hastaneye gittik temizlediler tırnağı çekmediler şuan bandajlı üzerine mecbur basıyorum izin alma imkanım yoktu işler yoğun zorlanarak işe geldim bir hafta pansuman yapılıp sarılı kalıcakmış ayağım ben ayak tırnaklarımdan çok çekiyorum malesef daha bitmedi bu çilem dua edin banada kurtulayım en yakın zamanda bu işkenceden bu sabah iki dilim börek yedim mecburen canımın acısıyla kahvaltı hazırlayamadım . öğlen ne yiyeceğim bilmiyorum bakalım artık neyse öpüyorum hepinizi arkadaşlar tekrar yazmaya çalışırım .
rica ederiz canım hoşgeldinherkese iyi günler ben cuma sabahı karsıyakaya dondum yazlıktaydık,netımızı buraya naklettırmemız 3-4 gün sürdü bu sebeble paylaşımlarda bulunamadım herkesten çok özür dilerim bu aksamdan ıtıbaren düzenli paylaşım yapıcam
sağol reyhan abla iyiyiz şükür iyi diyetler.....allahim cok sükür rahatca girebildim bugün. günlerdir neydi o öyle ya..
nasilsiniz güzeller? ben dünden beri basladim diyetime artik bakalim hayirlisi.
slm
nasılsınız arkadaşlar
okullar açıldı nasıl bir yoğunluk anlatamam
kızım ilkokul1 e oğlan 8. sınıfa başladı
geçen hafta hep alışveriş hazırlık
bu haftada servis sorunu yaşıyoruz servis 2 saatte getirdi kızı olurmu yaaa
bugünde hala bekliyorum...
diete gelince fene sayılmam
dahada toparlıycam inş.
spor salonuna gidip bir kayıt yaptıramadım
birde onu halletsem süper olacak ama haftaya ancak oturur herşey rayına
kendinize ii bakın arkadaşlar...
ablacım muhteşem bir aşk öyküsü harikalar çok taatlılar inşallah bebişlerinin fotoğraflarınıda görürüz . devamınıda görmek isteriz sabırsızlıkla .opuyorumnanaktan
olum 2.5 yaşını bitirdi yakında 3 olacak, kreşe başlamadan önce babaannesi yanımdaydı o bakıyordu rahattım açıkçası yemeğimi evimi hallediyordu, o gidince saltanat bitti her iş bana bakıyo:bbo:.Buna rağmen bişeyler yapmaya çalışıyorum işte kendimdce.anladım yaa tabi bu yoğunlukta bi de çocuk olsa ne yaparım bilmiyorum sen yine çocukla beraber diyete zayıflamaya vakit ayırabiliyorsun gayet başarılı çalışan bir annesin demekki benbencim :)) yazık bu çocuklara yaa benim de olursa aynen böyle şeyler olacak kreşler ayrılıklar.. oğlun kaç yaşında? kreşe kadar kim bakıyordu? umarım en kısa zamanda işleriniz rayına oturur canım..
ben hergün pilates diye hedefledim ama her gün olamıyor tabi. mesela temizlik yaptığım gün çok zor.
ferihann çok geçmiş olsun, ayak tırnak sıkıntısı zor. en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inş.
gayett iyi akşamı bozmuşsun ama olsun bugün şekerli şeyler yememeye çalış.selam kızlar bugün kahvaltıda yine bir dilim ekmek atıştırdım kepekli 1 bardak şekersiz çay içtim
öğlen 3 kaşık pilav 2 kaşık bezelye yedim
arada 5 6 adet üzüm yedim
akşam ......daha olmadı
Olsun canım düzenini kurunca beslenmeni de oturtursun şu telaşını bir atlatgünaydın kızlar
artık benim hazır,kuru ve dışardan yeme dönemi başladı çok temkinli davranmalıyım.sürekli hareket halindeyim valiz,koli taşıma,temizlik,yerleştirme falan nerdeyse 2 gündür hiç oturmuyorm.kahvaltıda poğaça ikindin çiğköfte(dürümü) akşamda yarım küçük poaça +bol yeşillik yedim.1 fincan yeşil çay içebildim:)inşallah bugün diyet açısından daha güzel geçer..
ferihancımm tatlım Allah acil şifalar versin geçmiş olsun canım..
5.takım üyelerine iradeli günler diliyorumm hoşçakalınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?