Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün akşam misafirim vardı dışarıdan pastane işi şeyler ikram etmek zorunda kaldım yemeğimi onlarla geçiştirdim çok geç gittiler pilates yalan oldumafoldumben

hayalım bahçeli bir ev ve köpek çok seviyorum korkuyorum ama bi o kadar da çok seviyorum bir tane dostum olsun istiyorum ki hem korkumu yeneyim hem yoldaş olsun bana ama nerdeeee şehir de binaların içinde iş güç uzak bi hayat gibi görünüyor bana

selam millet benim vazgeçilmezim güzel takımım.yaz sezonu bitmek üzere işlerimi yoluna koyup inşallah en kısa zamanda geri dönecem yuvaya.iznim biraz uzun sürüyor ama yaz boyu girsemde kaliteli bir paylaşım yapamazdım .inşallah haftaya tamamen burdayım.eskilerden kimler kaldı bilmiyorum kalistem sultanım ve reyhan ablamdan başka ama yeni gelenlerlede çok iyi arkadaşlıklar kuracağımıza birbirimize destek olacağımıza inanıyorum.görüşmek üzereee....

benbencim inşallah öyle bir şey kısmet olur diyeyim belki ilerde ne dersin... biz köpek alıp besleme kararını 2 yıl düşündük ailecek.. hiç yabana atılır ihmal edilir bir şık yok yani çocuk gibi bakacaksın aldığın zaman...
ama şu da bir gerçek ki yan eve yeni taşınan komşum arada sesleniyor abla sizin eve imreniyorum her gün kahkahalar yükeliyor diye:roflol: bir kedi ve bir köpek bunun nedeni tabiki.. yaşamın tüm negatifliğini alıyor insanın üstünden..
alkisalkisalkis

cicim hilalde var çikolata yani.. o da artık gelir yaz sezonu kapansın.. başkada yok galiba .. neyse sağlık olsun...akannehir bizim yokluğumuzda takıma sımsıkı sarılan arkadaşlarımız var..

inşallah öyle bi yaşamım olur, size de ayrıca maşallah

çikolatayı unuturmuyum hiç.evet dediğin gibi diğer arkadaşlar takımı boş bırakmamışlar.belki eskilerden dönenlerde olur .tombili vardı mesela odamı yok ortalarda belki yaz bitince toparlanırız tekrar.

maşallah zerrincim listen çok güzel inşallah kısa sürede verirsin kiloları böyle giderse çok kalmaz
teşekkürle canım keşke poğaçalardan uzak durabilsen 1 poğaçada 1 ekmek kalorisinden fazlası varmış ama ne yapacaksın mecburiyetten yiyorsun yinede dikkatli ol
Dün akşam misafirim vardı dışarıdan pastane işi şeyler ikram etmek zorunda kaldım yemeğimi onlarla geçiştirdim çok geç gittiler pilates yalan oldumafoldumben
üzülme benben cim bugün olmazsa yarın olmadı öbürgün sendeki bu azime plates mi dayanır
hoşgeldin mersa inşallah hep birlikte çok güzel dostluklarımız olacak birbirimizin destekçisiyiz herzaman görüşmek üzere

herkese iyi akşamlar kızlar bügünki menüm şöyle oldu ;
sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 bardak çay içtim
öğlen 3 kaşık pilav 4 kaşık türlü yedim
akşam hafif bir kahvaltı yaptım
gün içinde sporumuda yaptım ama bu 2 gündür şekerimmi düşüyor nedir anlamadım canım şekerli çay ve çikolata istiyor zor tutuyorum kendimi hatta bugün dayanamadım yarım kibrit kutusu kadar çikolata yedim gün geçtikçe iştahım açılıyor sanki bilmiyorumkismile:uhm:

MERSACIM TOMBİLİNİN YAPTIĞINI HİÇ Mİ HİÇ ANLAMADIM CANIM BİR GÜN GİTTİ HABERSİZ VE DÖNMEDİ.. ayy büyük yazmışım..sempatiksalakcinni

ben dünden beri karbonhidrat diyetime başladım ne açlık ne başka bir şey hissetmiyorum ve 0 karbonhidrat yapmayı başardım yarınıda böyle 0 karbonla geçirip 4. gün meyve ve sebze ekliycem...

selamlarrrrrrrrr.
amanin mersacigim gelmis.. kacak mersa :))
hadi ne zaman döneceksin artik ya..
burasi mustur yolu yokustur giden gelmiyor bu nasil istir..kaydirigubbakcemile3

masallah kallisime bir basladin tam basladin. insallah kisa zamanda atarsin izin kilolarini üzerinden.
ben 0 karbon yapamiyorum söyle diyeyim 0 karbon +meyva aslinda buda fena degil. haftasonlarindada bunu uygulayabilirsem ki uygulayacagim baska yolu yok.. 1 kasima kadar izine giderkenki ulastigim kiloya inmek istiyorum insallah

ay mersaaaaaaaaaaklava:klava:klava:
iki saattir mesaj yaziyorum. tam gönderecegim olmuyor. özel mesaj kutun doluymus.
gitti benim güzelim mesajim.:dilcikar:

günaydınnn herkes ii mi ben iyiyim bugün çok enerjik kalktım
çocukları okula gönderdim
annem ev taiıdı ona yardıma gidicem
sabah kahvaltıda 1 haşl. yumurta az ekmek ve neskafe vardı bakalım ilerleyen saatlerde neler olucak
sebze yemeği ve dolma olur herhalde
dünde fena sayılmazdı
bakalım cumaya verebilecekmiyim
herkese kolay gelsin...

günaydın sevgili takım arkadaşlarım,

iş yoğunluğu ve yorgunluğuyla eve gidince ben de bu hafta içi 3 gündür pilates yapamadım benbencim. bugüne inşallah diyelim, canını sıkma nasıl olsa yaparız ve rayına oturturuz inşallah. ben telafi etmek amacıyla haftasonları 2 kere yapmayı düşünüyorum en azından 1 gün hem sabah hem akşam şeklinde. haftaiçi hakkaten zor oluyor. mesela benim de misafir gelecek diye dün biraz ortalığı topladım tozu aldım vs derken baktım saat 10 olmuş. eşim film izleyelim dedi, izlerken uyumuşum yaa..bi de uyku müptelası oldum bu ara kaydirigubbakcemile3

umarım yarın hepimiz kilo vermiş oluruz, benim çok umudum yok istediğim kadar iyi bi hafta geçirmedim..

kalliste ablaaa sana arada yazıyorum ama bana hiç cevap yazmıyorsun, neyse sanırım yoğunsun..kedinizi ve köpeğinizi çok sevdim köpekleri pek sevmem ama sizinki çok tatlıymış. büyük bi sorumluluk hakkaten çocuk kadar zor olsa gerek...

hepinizi öpüyorum, gün içinde görüşmek üzere... esen kalınız opuyorumnanaktan

bluecum ben de dün güzelce yaptım pilatesimi ama ebruyu değil winsor'u yaptım, ben o kadını da çok seviyorum ve çok çeşitli pilates videoları var, incele bi istersen.20-25 dak. pilates yaptım (bacak-kalça), sonra pilates çemberiyle bacak içi çalıştırdım iyi oldu kaslar yanarken içim açıldı nefesim düzeldi, dedim ne beklemişim bu kadar, akşama yine yapacağım kısmetse, öncesinde 20 dk. yürüyüm diyorum kardiyo yağ yakımında çok önemli ardından bölgesel pilates hımm yapasım geldizemuszemus

merhaba arkadaşlar ayy iki gündür siteye girmeye çalışıyorum hep sorun var yazıyor bugün artık dedim herhalde giremeyeceğim şükürler olsun girdim inşallah bir daha sorun olmaz benbencim yarın için sende takip edermisin canım kilo bildirimlerini ben yine sorun yaşarda giremezsem seninde bilgin olsun canıım teşekkür ederim . bu hafta diyete istediğim gibi güzel şekilde devam edeyim derken şu kaza bütün dengemi yine altüst etti neyse biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum gerçi tam anlamıyla değil ama neyse olucak inşallah geçmişe bir göz atayım arkadaşlar öpüyorum hepinizi görüşmek üzere .

herkese selam.

inşallah iyisinizdir. bizlerde iyiyiz. takyoncum dünkü ziyaretin ve güzel dileklerin için teşekkürederiz hayatım,her zaman bekliyoruz.

bu arada ben gelesiye kadar ferihancım sen çoktan gelmişsin bile. kusurabakma canım,msn den de yazamadım fazla,başımda kalabalık,yetiştirmem gereken iş vardı. yarın bende elimden geldiği kadarıyla buralarda olmaya çalışırım.amahenüz bir yardımcım yok,oyüzden sizden ricam bizim takımıda kontrol edermisiniz canlar. aslında aklıma gelmedi hiç,gelseydi yardımcı seçimi yapıp listeleri nasıl yapacağını öğretirdim ya neyse.işlerimde yoğun bu haftayıda böyle atlatalım haftaya hemen seçim yaparız. oluda bende siteye girmekte zorlanırsam diyorum.
hepinize sağlıklı,huzur dolu bir gün vede günler diliyorum. opuyorumnanaktan

inşallah canım şimdilik vakit buldukça gelmeye çalışıyorum.inşallah tam gelip yerleşecem.haaa bu arada kimse ipin ucunu bırakrım sanmasın .yaz boyu hiç kilo almadımmmm...şimdi yürüyüşlerde başladım.

canım belki oda döner gelir yuvaya .baktıki kendi kendine yapamıyor .buranın tadını lezzetini alan kolay kolay bırakamaz burayııııı.....

selamlarrrrrrrrr.
amanin mersacigim gelmis.. kacak mersa :))
hadi ne zaman döneceksin artik ya..
burasi mustur yolu yokustur giden gelmiyor bu nasil istir..kaydirigubbakcemile3

döndüm say reyhan ablammmmmmm....

ay mersaaaaaaaaaaklava:klava:klava:
iki saattir mesaj yaziyorum. tam gönderecegim olmuyor. özel mesaj kutun doluymus.
gitti benim güzelim mesajim.:dilcikar:

hemen boşaltıyorum ablacımmm...

geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim . gerçekten tırnak acısı çok kötüymüş bu sabahki kontrolde doktor parmak ucumunda yarıldığını o yüzden bu kadar çok ağrı yaptığınıda söyledi . inşallah biran önce iyileşirde Allah kimseyi sağlığından etmesin işinii sekteye uğratıyor malesef .

kalliste ablam tebrik ederim seni 0 karbonhidratla diyete başladın maşallah banada bir örnek liste verirmisin nasıl 0 karbonhidrat yapıyorsun benimde sıkı bir şekilde devam etmem lazım .

reyhan ablacım maşallah inşallah bir haftaya kadar istediğin kiloya düşeceksin .

takyoncum üzülme canım uzun süredir çok sıkı yapıyordun zaten diyeti yinede porsiyonlarını küçülterek yemeye devam ediyorsun bir sefer eşini kırmayıp yemişsin tatlı çok sorun olmaz sanırım . sanki bana birazcık eşin artık senin kilo vermeni istemiyormuşta senin diyetini sabote ediyormuş gibi geldi :))

benbencim ve bluecum vallahi bravo siz diyet listesinden çok spor ve platesle bu kilolardan kurtulucaksınız sanırım başarılarınızın devamını dilerim .

benbencim canım ben siteye girmekte epey zorlanıyorum canım iki gündür yarın bildirim günü ben giremezsem sorun yaşarsam sen takipte olurmusun canım üstelik kardeş takımımızın kaptanıda yalnız arada orayada göz atalım belki bir işi yoğunluğu olur teşekkür ederim canım öpüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…