- 12 Temmuz 2006
- 1.290
- 1.280
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.041
hayalım bahçeli bir ev ve köpek çok seviyorum korkuyorum ama bi o kadar da çok seviyorum bir tane dostum olsun istiyorum ki hem korkumu yeneyim hem yoldaş olsun bana ama nerdeeee şehir de binaların içinde iş güç uzak bi hayat gibi görünüyor banateşekkürler ferihancımmopuyorumnanaktan
damat dün akşam biz de kaldı sabahın berinden beri oynuyorlar şimdi uyudularsempatiksalakcinni allahım böyle bir zevk yok valla süperler herkese tavsiye ederim bakabilecek durumdaysanız sorumluluğu üstlenirseniz mutlaka çocuklarınızı bir köpekle yan yana büyütünyerimseniben
bende dün nihayet başlayabildim diyete karbon diyeti yapıyorum dün sıfır karbonla bitirdim günü hiçte zorlanmadım 3 gün sıfır yapıp sonra meyve ve sebze ekleyeceğim bakalım tatilde aldıklarımı yollayabilecekmiyim bu yöntemleaklinialirimsmile
yavaş yavaş adapte olucam mesajları halen gelip düzenli okuyamıyorumaklinialirimsmile
benbencim inşallah öyle bir şey kısmet olur diyeyim belki ilerde ne dersin... biz köpek alıp besleme kararını 2 yıl düşündük ailecek.. hiç yabana atılır ihmal edilir bir şık yok yani çocuk gibi bakacaksın aldığın zaman...hayalım bahçeli bir ev ve köpek çok seviyorum korkuyorum ama bi o kadar da çok seviyorum bir tane dostum olsun istiyorum ki hem korkumu yeneyim hem yoldaş olsun bana ama nerdeeee şehir de binaların içinde iş güç uzak bi hayat gibi görünüyor bana
selam millet benim vazgeçilmezim güzel takımım.yaz sezonu bitmek üzere işlerimi yoluna koyup inşallah en kısa zamanda geri dönecem yuvaya.iznim biraz uzun sürüyor ama yaz boyu girsemde kaliteli bir paylaşım yapamazdım .inşallah haftaya tamamen burdayım.eskilerden kimler kaldı bilmiyorum kalistem sultanım ve reyhan ablamdan başka ama yeni gelenlerlede çok iyi arkadaşlıklar kuracağımıza birbirimize destek olacağımıza inanıyorum.görüşmek üzereee....
benbencim inşallah öyle bir şey kısmet olur diyeyim belki ilerde ne dersin... biz köpek alıp besleme kararını 2 yıl düşündük ailecek.. hiç yabana atılır ihmal edilir bir şık yok yani çocuk gibi bakacaksın aldığın zaman...
ama şu da bir gerçek ki yan eve yeni taşınan komşum arada sesleniyor abla sizin eve imreniyorum her gün kahkahalar yükeliyor diye:roflol: bir kedi ve bir köpek bunun nedeni tabiki.. yaşamın tüm negatifliğini alıyor insanın üstünden..
alkisalkisalkis
benbencim inşallah öyle bir şey kısmet olur diyeyim belki ilerde ne dersin... biz köpek alıp besleme kararını 2 yıl düşündük ailecek.. hiç yabana atılır ihmal edilir bir şık yok yani çocuk gibi bakacaksın aldığın zaman...
ama şu da bir gerçek ki yan eve yeni taşınan komşum arada sesleniyor abla sizin eve imreniyorum her gün kahkahalar yükeliyor diye:roflol: bir kedi ve bir köpek bunun nedeni tabiki.. yaşamın tüm negatifliğini alıyor insanın üstünden..
alkisalkisalkis
cicim hilalde var çikolata yani.. o da artık gelir yaz sezonu kapansın.. başkada yok galiba .. neyse sağlık olsun...akannehir bizim yokluğumuzda takıma sımsıkı sarılan arkadaşlarımız var..
maşallah zerrincim listen çok güzel inşallah kısa sürede verirsin kiloları böyle giderse çok kalmaziyi geceler hanımlar bugun ki menum
sabah:sosisli sandwich(okullar acıldı bı kaç boyle gıder sonra evden kepeklı tost yapmayı dusunuyorum),limonlu ice tea
ara:sade nescafe
öğlen:2 kasık pilav,3 kasık bezelye,1 kasık yoğurt
ara:sade nescafe
aksam:1 tane armut,1 dilim kavun
teşekkürle canım keşke poğaçalardan uzak durabilsen 1 poğaçada 1 ekmek kalorisinden fazlası varmış ama ne yapacaksın mecburiyetten yiyorsun yinede dikkatli olgünaydın kızlar
artık benim hazır,kuru ve dışardan yeme dönemi başladı çok temkinli davranmalıyım.sürekli hareket halindeyim valiz,koli taşıma,temizlik,yerleştirme falan nerdeyse 2 gündür hiç oturmuyorm.kahvaltıda poğaça ikindin çiğköfte(dürümü) akşamda yarım küçük poaça +bol yeşillik yedim.1 fincan yeşil çay içebildim:)inşallah bugün diyet açısından daha güzel geçer..
ferihancımm tatlım Allah acil şifalar versin geçmiş olsun canım..
5.takım üyelerine iradeli günler diliyorumm hoşçakalınn
üzülme benben cim bugün olmazsa yarın olmadı öbürgün sendeki bu azime plates mi dayanırDün akşam misafirim vardı dışarıdan pastane işi şeyler ikram etmek zorunda kaldım yemeğimi onlarla geçiştirdim çok geç gittiler pilates yalan oldumafoldumben
hoşgeldin mersa inşallah hep birlikte çok güzel dostluklarımız olacak birbirimizin destekçisiyiz herzaman görüşmek üzereselam millet benim vazgeçilmezim güzel takımım.yaz sezonu bitmek üzere işlerimi yoluna koyup inşallah en kısa zamanda geri dönecem yuvaya.iznim biraz uzun sürüyor ama yaz boyu girsemde kaliteli bir paylaşım yapamazdım .inşallah haftaya tamamen burdayım.eskilerden kimler kaldı bilmiyorum kalistem sultanım ve reyhan ablamdan başka ama yeni gelenlerlede çok iyi arkadaşlıklar kuracağımıza birbirimize destek olacağımıza inanıyorum.görüşmek üzereee....
çikolatayı unuturmuyum hiç.evet dediğin gibi diğer arkadaşlar takımı boş bırakmamışlar.belki eskilerden dönenlerde olur .tombili vardı mesela odamı yok ortalarda belki yaz bitince toparlanırız tekrar.
maşallah zerrincim listen çok güzel inşallah kısa sürede verirsin kiloları böyle giderse çok kalmaz
teşekkürle canım keşke poğaçalardan uzak durabilsen 1 poğaçada 1 ekmek kalorisinden fazlası varmış ama ne yapacaksın mecburiyetten yiyorsun yinede dikkatli ol
üzülme benben cim bugün olmazsa yarın olmadı öbürgün sendeki bu azime plates mi dayanır
hoşgeldin mersa inşallah hep birlikte çok güzel dostluklarımız olacak birbirimizin destekçisiyiz herzaman görüşmek üzere
MERSACIM TOMBİLİNİN YAPTIĞINI HİÇ Mİ HİÇ ANLAMADIM CANIM BİR GÜN GİTTİ HABERSİZ VE DÖNMEDİ.. ayy büyük yazmışım..sempatiksalakcinni
ben dünden beri karbonhidrat diyetime başladım ne açlık ne başka bir şey hissetmiyorum ve 0 karbonhidrat yapmayı başardım yarınıda böyle 0 karbonla geçirip 4. gün meyve ve sebze ekliycem...
selamlarrrrrrrrr.
amanin mersacigim gelmis.. kacak mersa :))
hadi ne zaman döneceksin artik ya..
burasi mustur yolu yokustur giden gelmiyor bu nasil istir..kaydirigubbakcemile3
ay mersaaaaaaaaaaklava: klava: klava:
iki saattir mesaj yaziyorum. tam gönderecegim olmuyor. özel mesaj kutun doluymus.
gitti benim güzelim mesajim.:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?