- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #281.081
senin sporlarini çok kiskaniyorum canim taş gibi oldun. sizede danisayim duyduğum birseyi. bana çok mantıklı gelmedi ama kiloluyken yapılan spor yaği kasa dönüşturdugu icin olmasi gerekenden daha kilolu görünulur.biraz zayiflayip spor yapılmali ne dersiniz
Cnm biryere gitmiyorum sadece sorumlulugum olmayacak ben daha huzurlu hissedecegim
Hilal cim biliyorum tatlim sen de benim icin ozelsin seneler var tanisiyoruz yuzyuze gorusemesek de
Kaptanım bak ben ikna etmesem takım edecek :) ben hep diyorum halimden memnunum, sen dur başımızda diye. Gitmeyeceğini zaten biliyorum da kaptan diyince aklıma sen geliyorsungönüllerin kaptanicesi
Ilac igne vs ilaca basladi dr tekrar sinir sikismasi yuzunden o yapiyor baslangicta elim ayagim ates gibi yandi bugun
çok uğrayamadım kuzular foruma. Kızkardeşimin Doğum gününü kutladıkta bugün. Çocuklar vs koşuşturma ancak bakabiliyorum. Hatta oğlumu da uyutmaya çalışıyorum bir yandan.
Birazdan geçmişten yola çıkarak geliciiimmmm.
Harikasın valla. bir iyileşeyim hem fiziken hem de ruhen, yapacağım listemi. Enerjim emildi resmen şu son birkaç haftada.
Ama tabi malzemeleri almam lazım hemen yarın başlayamam. cumartesi başlıciiiimmm.
Sizdede oluyormu ben forum yazmakta cok zorlaniyorum okuyorim ama yazamiyorum ya telde bi sikinti var miyadi dold
kızçelerim resmi olarak da artıkmorordek yeni kaptanınız hayırlı olsun canım benim ben gene buralardayım hep yanınızda istemeseniz bile gidemem zaten
tesekkürler medusa cım kabak detoksu sen daha yeni yapmamışmıydın nilaykeçeci ayda 1 iyi olur fazla yapmayın diyor
instagramdan nilay keçeci diye aratırsan veya google amcaya sorarsan kabak detoksu nilay keçeci diye bir araBu kabak detoksu nasıl bir şey?
Bir de ben denesem haftaya uygun bir zamanda.
Menun güzel canimMenum
Sabah
1 bardak sekersiz cay
2 haslanmis yumurta
1kk peynir
Oglen
1 kahve
1 enginar ciğ
3 hurma
Aksam
mantar corbasi
Sulu kofte
2 litre suyu gectim
30dk yuzme
10km yuruyus
instagramdan nilay keçeci diye aratırsan veya google amcaya sorarsan kabak detoksu nilay keçeci diye bir aramedusa38 eklemişti buraya 3 günde 3 kg civarı ve yağdan veriliyormuş
Evet yolculuk ödem yapabilir ama olsun birkaç güne atarsın :)66.5 benim hedefim. Ama 12 saatlik bir yolculuga ciktik. Nasil olur bilmem. Belki biraz siskinlik olur
Hedefcim cok teşekkür ederimmÖrdeğim senin hakkın da ödenmez. Kilonu verdin, bitti ama sürekli burada her şeyle uğraşıyorsun. İyi ki varsın şekerim.
Valla neden kurduğumu ben biliyormuyumki acaba esmerde değilimKarabiberim vur kadehlereeee hadi içeliiimmm. senin nickini gördükçe aklıma bu şarkı geliyor
Kalorisi de harikaymış, yoksa bende çok severim kendisini
Benimde haftaya kaldi regl oldum 1kg fazla gosteriyordu 2 gün önceahhh bebeyim ben hala hastayım. yatak döşek değilim ama göğüs tıkanıklığımla bir öksürüğüm var ki, yaka silkiyorum. ne yalan söyleyeyim çok dikkat edemedim.bakalım cuma ne olacak... off yaa 8 li rakamlardan kurtulurum diyordum ama hayaller ve hayatlar oldum. Haftaya kaldı benim hayaller....
2 gün ama ben birgün yaptim ama tartilmadim bugün daha az yedimki en azindan geçen haftayla ayni çıkayım sevinecegimhiç değilse yarın için en azından bir şey yapayım diyorum. lapa mı yapsam acaba bende. kaç gün yapılıyor o acep? bir bakayım paylaşımlara.
Eskiden bende yaptim lahana diyeti çorbası belki haftaya isvec diyetine baslarim birkere yapmistimay ya da lahana diyeti mi yapsam acaba? sonra da bunu yaparım.... ne dersiniz kızlar?
Şuan okadar dikkat ediyorumki az çikmak İçin insallah işe yarar moralim bozulmasin diye basküle çıkamıyorumGünaydın herkesee
Dükkanı fensim kapatmış ben de açayım o zaman
Bugün perşembe, o yüzden ekstra dikkat edelim lütfen. Bol bol su içilsin, yeşil çay icebilenler yeşil çay içsinler. Odemlerimizi atalım, hafif beslenerek yarına güzel eksiler görelim
Bendede oluyor harfler karisiyor surekli ve donuyorSizdede oluyormu ben forum yazmakta cok zorlaniyorum okuyorim ama yazamiyorum ya telde bi sikinti var miyadi dold
Hayili olsun mor ordekkızçelerim resmi olarak da artıkmorordek yeni kaptanınız hayırlı olsun canım benim ben gene buralardayım hep yanınızda istemeseniz bile gidemem zaten
Yaaa ben yarin 81.5 ciksam sevinecegim iki gün önce 82.5 geliyordum hedefime bu hafta ulasamiyorum gibi5. Takım 13 Nisan Hedefleri
Üye ismi >> Geçen cuma >> Hedef >> Bu cuma
besbb9 >> 70,6 >> mezun olacak
balpamuk >> 62,5 >>
fancynancy >> 80,4 >>79,9
evlaefe >> 69,2 >> 68,5
beyazinci >> 58,3 >> 57
Cikilatacanavari >> 88,4 >> 88
ssyykk123 >> 80,1 >> 79,5
Ezgican05 >> 55,8 >> 55,2
karabiber01 >> 81,5 >> 80,5
si_bel >> 69,4 >>
0zlem >> 80 >> 79
hedef38beden >> 76,5 >> 75,5
hayalalemiveben >> 78,2 >> 77
violin35 >> 67,2 >>
@balpamuk
@si_bel
@violin35
Kızlar sizlerin hedefleri eksik, hadi yazın bakalım yarına hedefiniz nedir
Hedefim ne yaptın öyle?Dünkü menümü yazıp cezamı bekliyorum.
Sabah:
2 dilim ekmek
2 yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
Ara:
2 kuru kayısı
Akşam:
3 dilim börek
Aslında akşama normal yemek vardı. Eşimin canı börek istemiş. Hadi yapalım dedik. Ben de 1 dilim yer akşam yemeği yerine sayarım dedim. Sonra o anda neler yaşandı bilmiyorum. En son 3 dilimi hüpletmiştim.
Cezaman razıyım.
Ödem atıcı bitki çayları icseydin karabibercim. Lapa detoksu da iyi gelir umarım. Regl dönemi oluyor böyle maalesef.Şuan okadar dikkat ediyorumki az çikmak İçin insallah işe yarar moralim bozulmasin diye basküle çıkamıyorum
Teşekkür ederimHayili olsun mor ordek
Hedefim ne yaptın öyle?hadi 1 dilimi yedin diğer 2'yi neden yedin? Ahh ahh.. 1 saat eliptik veriyorum sana ceza olarak.
Ödem atıcı bitki çayları icseydin karabibercim. Lapa detoksu da iyi gelir umarım. Regl dönemi oluyor böyle maalesef.
Teşekkür ederim
Bence deeeÖrdekcim, ben de kendime aynı soruyu sordum ama 3'ü de bittikten sonra.
Bir de cuma yaklaşmışken hiç olmadı. Ben kalkayım da eliptik takılayım bari.
3 borekten sonra haftaya benceBence deee
Yarın seni listeye alıyoruz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?