Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım benim, gelmek banada iyi geliyor. hoşuma gidiyor ne yalan söyliyim. diyetinde inşallah çok güzel sonuçlar alırsın.gerçi bu hafta veremesen bile yılmak yok,kesinlikle haftaya güzel sonuş alacağını düşünüyorum. ama inşallah bu haftada vermişsindir kilo.bu arada diyeti bi ara yazarsan bana hayatım yada nette falan baktıysan siteyi yazarsan en azından bir arkadaşım daha var onunla yapmayı düşünüyoruz. bu arada senlede yarışıcaz unutmadım baak olumunekankayizsmile
oh oh maşallah kuzucuğa,daha iyi olacak inşallah annesi. önemli olan senin ayakta durabilmen,biz iyi olmazsak yavrularımız nasıl iyileşecek. kendine dikkat et hayatım. :teselli:
takyon canım sen güzel kilo veren arkadaşlarımızdansın. gerçi birkaç hafta durmuştu ama,inşallah bu haftada güzel kilo verirsin canım. yediklerinde bende fikrimi paylaşayım istedim. aslında güzel beslenmişsin ama öğlen yemeğinde pilav 2 kaşık olsaydı yada hiç olmasaydı ama akşam öğünün olsaydı canım. öğün atlamak metabolizmayı yavaşlatıyor. ama yinede akşam yemeğin olmayınca dengelemişsindir diye umuyorum. (nacizane fikrim) opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım.fırsat buldukça gelirim inşallah. yavrunun iyi olmasına sevindim. inşallah kreşede alışacak.bazı çocuklar hemen alışamıyor işte ne yapsın yavrucakta. kıyamam ben ona ya. dilerim kısa zamanda alışır. ileride çok seveceğine eminim.
amin canım inşallah.
sporu bakalım önümüzdeki ay halledebilecekmiyim. gitmeyi çok istiyorum ama bakalım şartlar elverişli olurmu. kesinlikle hayatım kendini hazır hissedince başlarsın.
canım sıkıntıların inşallah biraz olsun dinmiştir. hakkında herşyin hayırlısını diliyorum 8cümlemiz için) balık hafiftir hayatım yağlısı mideni yormasın yeter. afiyet olsun.

selamlar..
insallah iyisinizdir.. bencok fazla gelemiyorum.. isler yogun ve ben cok cbuk yoruluyorum..
yarin insallah herkesler cok cok kilo vermis olur..Şeniz

evet haklısın benbencim hiç aklıma gelmedi valla bol bol su içtim bende şekersiz su :)))
ferihancım bu hafta çok azimliydin sen eminim vermişsindir şişlik ve diğer problem için ben hamileyken doktorum bi ilaç önermişti becunis diye tamamen bitkisel bi ilaç bu sorunlara birebir çok faydasını görürsün tavsiye ederim canım
ben sanden daha beterim iştah konusunda ferihan bakma sıkıyorum kendimi bi bıraksam varya yarım dünya gibi olurum :)))
meraba canım bizde iyiyiz şükür sende benim gibi kısır hastasısın galiba hergün olsun yok demem bende sahurda bile yadiğine göre baya çok seviyosun demek :)) dikkat et midene dokunmasın :)

teşekkür ederim ad1 cim ne demek tabiki fikrini söyle arkadaşım haklısın ama aslında ben öğün atlamak istedim şartlar öyle oldu o saat yedikten sonrada tekrar akşam yemeyim dedim ilk başlarda evet güzel gitti kilolar arada bi duraklama oldu sonra tekrar başladı anlamıyorum bi geliyo bi gidiyo şimdi gene duraklama dönemine girdim galiba......

selam arkadaşlar sabah belki erken açamam pc yi o yüzden şimdi söyleyeyim kilomu

KİLOM 63.0

arkadaşlar nerdesiniz yaaaa saat 12 ye geliyor kimse gelmemiş unuttunuzmu cuma olduğunu :)

ayy unutuyodum sabah da tartıldım oysa
kilom: 65.5 aynıyım değişmedim

takyonum kızlardan bir bilgim yok hayatım ama herkesin kilosu tamamsa ben listeleri toparlarım şimdi. bu hafta listenize girecek yeni arkadaş varmıydı. gerçi paylaşıma hemen vermeyiz hayatım . biraz daha bekleriz.

Son düzenleme:
takyonum kızlardan bir bilgim yok hayatım ama herkesin kilosu tamamsa ben listeleri toparlarım şimdi. bu hafta listenize girecek yeni arkadaş varmıydı. gerçi paylaşıma hemen vermeyiz hayatım . biraz daha bekleriz.

yok canım yeni kimse yok bildiğim kadarıyla

tamam takyoncum ben buralardayım. ares, vatan ve blue da bildirim yaparlarsa listeyi paylaşıma eklerim ama benben canım sen yardımcıydın,bende buralardayım hallederiz beraber.

tamam takyoncum ben buralardayım. ares, vatan ve blue da bildirim yaparlarsa listeyi paylaşıma eklerim ama benben canım sen yardımcıydın,bende buralardayım hallederiz beraber.

sağolasın canım ferihanda bildirim yapmadı galiba oda kilo vermiş olası lazım çünkü bu hafta baya sıkı bi diyet yaptı muhakkak bi problem vardır giremiyordur bide kilo verdiyse giremiyorum diye çıldırıyordur kesin

kesinlikle kilo verdiyse çok üzülür,az önce msn yi açmadığımı farkettim belki oradan yazar diye ama msn si kapalı.
bu arada sen nasıl kilo verdin öyle, akannehir diyet yapmışmıydın hayatım. vallahi bravo. birde ben ''şunu fazla yemişsin bunu fazla yemişsin'' diyorum. :mymeka: hatun almış başını gitmiş anacuum. sempatiksalakcinni

evet diyet yapıyorum adcım ama belli bi düzenden gitmiyorum eskiden bir tabak yiyorsan şimdi 2 kaşık yiyorum tatlı hariç bişeyden kısdığım yok beyin gücüne çok inanıyorum adcım kilo vericem diye beyne emrettiğin zaman vallahi diyet yapmasan bile gidiyor kilolar çok hıslandım ben hiçbir kıyafetim olmuyordu arkadaşlarım çıtır ben hantaldım mafoldumben bununda büyük etkisi oldu tabi :roflol: 75 le başlamıştım aslında hedefim 65 de bitirmekti ama niye dedim kendi kendime 58 olacam işte inşallah tabi :jeyyar: :1hug:a.s.

benben cim ne yapayacaksın liste nolacak diğerleri aynımı geçeceksin kilolarını 1 yada 2 kişi deil kimse bildirim yapmamış yaaa :):))))

benben cim ne yapayacaksın liste nolacak diğerleri aynımı geçeceksin kilolarını 1 yada 2 kişi deil kimse bildirim yapmamış yaaa :):))))

vallahi harikasın hayatım.keşke bende bu kadar hırslı olabilsem. vermem gereken 3-5 kilo var o yüzden zorlanıyorum. azminden dolayı tebrik ederim canım seni.
listenizi buraya ekleyeyim olmazsa herkesi aynı geçeriz.

mecburen öyle yapıcaz olmazsa niye böyle oldu yaaa biz birinci olmak için uğraşıyoruz arkadaşlarım biraz daha sorumlu davransalar çok daha iyi olurdu napalım vardır muhakkak bir sebebi yada unuttular
ad1 cim sen hiçte kilolu değilsin kompleks yapma kendine resmini gördüm valla çıtırsın maşallah

Son düzenleme:
5.TAKIM 175. ETAP

ferihann( 91,0 / / % )
takyon ( 65,2 / 63.2 / 2.20 / 3.37 % )
aresozgur ( 59,0 / / % )
buebottle ( 58,2 / / % )
benben ( 65,5 / 65.5 / 0.0 / 0.00 % )
vatan_uğruna ( 71,8 // % )
banucan4 ( 85,7 / 85.4 / 0.3 / 0.35 % )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 496,4 / / % )

arkadaşlar kusura bakmayın bugün ayın 1 i olduığu için işler felaket yoğun ancak gelebildim şimdi kilo bildirimlerine bakıp listeyi yapıyorum benbencim buralardaysan canım kardeş takımınlistesi hazırdır büyük ihtimalle onukontrol edermisin bizi beklerken gecikmesinler .öpüyorum hepinizi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…