- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.161
canım benim, gelmek banada iyi geliyor. hoşuma gidiyor ne yalan söyliyim. diyetinde inşallah çok güzel sonuçlar alırsın.gerçi bu hafta veremesen bile yılmak yok,kesinlikle haftaya güzel sonuş alacağını düşünüyorum. ama inşallah bu haftada vermişsindir kilo.bu arada diyeti bi ara yazarsan bana hayatım yada nette falan baktıysan siteyi yazarsan en azından bir arkadaşım daha var onunla yapmayı düşünüyoruz. bu arada senlede yarışıcaz unutmadım baak olumunekankayizsmilereyhan ablam evet haklısın herkeze bir diyet şekli yarıyor sen zaten çok sevmiştin yaptığn diyeti ama şu varki uzun vadedee yapılmıyor değilmi bir iki haftada çözersin belki bir haftada inanıyorum halledicez kurban bayramına ben 80 kilo sende istediğin bir kiloya ulaşmış gireceğiz inşallah tabi kalliste ablam ve diğer arkadaşlarda . öpüyorum ablacım .
adcim canım gelmiş takımımıza hiç ihmal etmez bizleri sağolsun canım arkadaşım yarın uğrarım sizin takım artık kh diyetini senin içinde yapıyorum canım kilo verdiğimi görünce sende yapmak isteyeceksin eminim öpüyorum .
oh oh maşallah kuzucuğa,daha iyi olacak inşallah annesi. önemli olan senin ayakta durabilmen,biz iyi olmazsak yavrularımız nasıl iyileşecek. kendine dikkat et hayatım. :teselli:Allah razı olsun canımm atlatıyoruz çok şükür bugün daha iiyi ilaçlar etki göstermeye başladı çok şükür
sanada geçmiş olsun canım bol bol vitamin alıp dinlenmen gerek ancak bu şekilde atlatabilirsin bu arada Allah kabul etsin canım iftar yaparken bizlerede dua et emi
maşallah tebrikler ferihan valla süpersin bence bir iki kilo verirsin sen bu hafta iyi gidiyorsun çünkü
ad1 cim sağolasın düzeliyor şükür ilaçlar etki etmeye başladı daha iyi şimdi dualarına içtenlikle amiiiiinnnn diyorum sağol canım
iyi akşamlar kaptan görüşürüz :)
takyon canım sen güzel kilo veren arkadaşlarımızdansın. gerçi birkaç hafta durmuştu ama,inşallah bu haftada güzel kilo verirsin canım. yediklerinde bende fikrimi paylaşayım istedim. aslında güzel beslenmişsin ama öğlen yemeğinde pilav 2 kaşık olsaydı yada hiç olmasaydı ama akşam öğünün olsaydı canım. öğün atlamak metabolizmayı yavaşlatıyor. ama yinede akşam yemeğin olmayınca dengelemişsindir diye umuyorum. (nacizane fikrim) opuyorumnanaktans.a. arkadaşlar bugünki menüm şöyleydi
sabah kahvaltıda
1 bardak şekersiz çay
1 dilim ekmek
1 k k peynir
3 kaşık domates kavurma yedim
öğlen değilde ikindin
yarım tabak taze fasulye
3 kaşık pilav yedim
akşam
yemedim zaten ikindin yemiştim o yüzden şimdi 1 salkım üzüm yiyorum
abartmamışımdır umarım herkese iyi akşamlar
hoşbulduk canım.fırsat buldukça gelirim inşallah. yavrunun iyi olmasına sevindim. inşallah kreşede alışacak.bazı çocuklar hemen alışamıyor işte ne yapsın yavrucakta. kıyamam ben ona ya. dilerim kısa zamanda alışır. ileride çok seveceğine eminim.hoşgeldin sayfamıza adcım oğlum bugün daha iyiyidi dün de ağlamıştı ama yavaş yavaş ilerliyor biraz daha zamanı var sanırım, ateş de çok az sürdü canım çok şükür hafif bir üşütmeyle atlattık.Allah yavrularımızı korusun, iyi insanlarla karşılaştırsın (amin).
Sporu ben de yapamıyorum çok sevmeme rağmen yapamıyorum yapacak psikolojide değilim öncelikle beyinen hazır olmalıyım ki enerjim de gelsin..
takyon harika bir menü, üzümden sonra biraz da şekersiz süt içseydin çok iyi olurdu canım çünkü üzüm epey şekerli ve anında kan şekerini yükseltiyor sütle birlikte olunca daha yavaş oluyor ve çok da sağlıklı yerimseniben
amin canım inşallah.
sporu bakalım önümüzdeki ay halledebilecekmiyim. gitmeyi çok istiyorum ama bakalım şartlar elverişli olurmu. kesinlikle hayatım kendini hazır hissedince başlarsın.
canım sıkıntıların inşallah biraz olsun dinmiştir. hakkında herşyin hayırlısını diliyorum 8cümlemiz için) balık hafiftir hayatım yağlısı mideni yormasın yeter. afiyet olsun.ben pek verebilmiş olduğumu düşünmüyorum. malesef sıkıntılı bir hafta geçirdim ne pilates yapmak geldi içimden ne de dikkat etmek. ama bugün yine de fena değildi. sabah bahsettiklerimden sonra elma yicek zamanım olmadı. sonra da öğlen balık yedim. o da malesef yağlıydı biraz. ben adet öncesinde değil sonrasında şişlik yaşayanlardanım. vücudum acayip şiş 2 gündür. inşallah yarın kilo almış çıkmam.