- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.181
haklısın canım. ama kesin bir sorun vardır. diğer arkadaşları bilemiyorum. ferihanın neti sürekli arızalanıyordu zaten yine öyle olmuşturdiye düşünüyorum.
bu arada resim yorumun çok teşekkürederim canım. orayada yorum yazdım azda olsa ama, çok fotojenik değilim,hatta çok gülmüşüm diye kızıyordum kendime ama sevgiyle atılan bir gülücüktü. yorumlarda güzel olunca benimde hoşuma gidiyor artık.
takyon canım nasıl güzel yazılardır onlar öyle. gözlerimi doldurdun inan. canım benim demekki birbirimize benziyoruz. Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün dilerim çok sağol hayatım. :1hug:
ferihan hoşgeldiin.
canım çok sinirlerim bozuk hem kilo vermemişim bir gram bile oynamamış üstelik çok ciddi şekilde diyet yaptığım halde vermemişim hemde sabah yoğunluğuyla giremedim takıma en azından 12 den sonrada olsa girer kilo bildirimini yapar tekrar bakarım işime demiştim ama nerde iki kişiden başka bugün cuma girelim yada akşamdan bildirimde bulunalım diyen olmamış anlaşılan 2 kişi yürütüyor bu takımı bu işe bir el atmak ve çözüm bulmak lazım diye düşünüyorum ve çok üzüldüm niye bu arkadaşlar takım sorumluluğuna sahip olamadılar diye neyse bu haftalık herkezi aynı geçicem bildirimde bulunmayanları ve kalliste ablayla konuşup ya takımın kapanmasına yada başka bir çözüm için fikir alıcam bu böyle olmaz her hafta bir kişi idare ediyorduk tamam buda yanlış ama epey kişi gelmeyince demekki kimse bir takım olmanın sorumluluğunu alamamış diye düşünmekten başka bişey kalmıyor .
ferihan hemen vermemen normal vücut alışıyor önce bu hafta sıkı olarak başladın vücut yeni alıştı haftaya inşallah vermiş olacaksın bozma moralini
diğer konuda haklısın diyorum sadece bi yorum yapmıycam ama kapatmak olmasın bence çözüm
farihan canım kilo veremedim diye lütfen üzülme.ben sana yazdım,bu hafta veremezsen bile haftaya kesinlikle çok gidecek. bende veremedim.ama pes etmek yok yola devam:)))
bizim listede zaten herkes izinli,kontrol edilecek birşeyyok,sizin listede doğru hayatım. paylaşıma ekle istersen.
inşallah hayatım teşekkür ederim sende gidecek kilolar kalıcı olmayacak tabiki resimlerimizide yayınlarız gururla....5.TAKIM 175. ETAP
ferihann( 91,0 / 91,0 / 0,0 / 0,00 % )
takyon ( 65,2 / 63,0 / 2,2/ 3,37 % )
aresozgur ( 59,0 / 59,0 / 0,0 / 0,00 % )
buebottle ( 58,2 / 58,2 / 0,0 / 0,00 % )
benben ( 65,5 / 65,5 / 0,0 / 0,00 % )
vatan_uğruna ( 71,8 / 71,8 / 0,0 / 0,00 % )
banucan4 ( 85,7 / 85,4 / 0,3/ 0,35 % )
5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 496,4 / 493,9 / 2,5 / 0,50 % )
listemiz hazır arkadaşlar kardeş takımdan kontrol ettirip paylaşıma sunacağım . takyoncum seni çok tebrik ederim bu takımda bu zamana kadar istikrar sağlayan ve yılmadan hedefine ulaşmaya çalışan nadir kişlerdensin istediğin kiloya ulaşacak ve güzelliğine güzellik katan çıtır harika bir hatun olacaksın öpüyorum .
inşallah haftaya veririm canım moralim zaten sıfır oldu sabah tartıda bir gram bile oynamayınca çıldırdım resmen birde işyerinde yoğunluk aklım hep burdaydı giremedim diye çıldırdım resmen neyse çok gecikmeden girdim şükür .
evet bende çözümün kapatmak olmamasını isteyen ve bunun için kalliste ablaya zamanında direnen kişiyim sen üzülme ama takımıda kapatma ben kaptan olurum diyen kişiiyim üstelik bu hafta kimsenin bildirimde yapmamış olması ona karşıda beni mahçup etti şimdi kalliste ablam ben sana demiştim ferihan zamanında bu takım artık toparlanmaz sen boşuna uğraşıyorsun dese yerden göğe kadar haklı. şu varki bu kadar zamanda ssenin kadar azimle kilo vermeye uğraşan kimsede olmadı malesef . her hafta en az bir kişiyi idare ettik aman diskalifiye etmeyelim diye fakat bu durum takımımızı gayri ciddi bir hale soktu demekki kalliste abla en baştan beri çok haklıydı neyse inşallah uğrar ve bu konuyu onunlada konuşuruz elbet diğer arkadaşlardanda yorumlar gelecektir . benbende kilo vermiyor ama her cuma biliyorum ki yoğun çalışsada muhakkak sabahtan uğrayıp kilo bildirimini yapıyor . kilo vermekten çok bu takımın sorumluluğunu almak çok önemli .
inşallah hayatım teşekkür ederim sende gidecek kilolar kalıcı olmayacak tabiki resimlerimizide yayınlarız gururla....
çözüm bulunacak inşallah ama kapatmak olmaz inşallah bu çözüm geçen sefer tek başına mücadele etmişsin ama şimdi yalnız değilsin bizde seninle birlikte mücadele edecez kapanmaması için elimizden gelen gayreti gösterecez canım üzülmek yok yola devam :hooray::dance:
ben temizlik yapıyorum güyaa 3 saattir :)))bi pc ye koşuyorum bi elektrik süpürgesine :)) ben müsedenizle şu işimi bitireyim artık yoksa akşama kadar sürecek hoşçakalın mutlu kalın
Geldim kızlar,
öğleden sonra olmasını bekliyordum takyon la kendimi ekledim listeye ferihancım gelemezsen diye ben yapacaktım listeyi bir baktım başka kimse gelmemiş nasıl da tesadüf herkesin gelemeyeceği tutmuş yani diskalifiye sebebi olabilir bence bu.
Takım olarak pek bağımız yok evet ne yazıkki kg veremesek de birbirimize sonuna kadar destek olmak çok önemli, kilo verme işi beyin işi moral işi, sabır işi, psikoloji işi arkadaşlar irade ikinci planla kalıyor.Ben her seferinde moralmen hazır olmadığım iüçin veremediğimi yazıyorum bu diğer arkadaşlarıma destek olmayacağım anlamına gelmiyor tabiki, takım ruhunu kaybetmemek gerekiyordu, yoksa ben nasıl olsa kilo milo vermiyorum boşveeer deyip takımdan da kulüpten de çıkardım ama bir sürü sayfada yazıyorum yorum yapıyorum en azından moralimi düzeltip bir yerden başlarım hem de desteğimi esirgemem diye düşünüyordum. Zaten kapatılma aşamasında olan bir takımız uğraşmak lazım. Ama bu bir iki kişiyle olcak bişey değil.
Kardeş takımın kaptanı bile daha fazla uğruyor sayfamıza, listeleri takip ediyor, biz kilo bildirimini bile vakitli yapamadık.
Ferihancım kallisteyle görüş, görüşelim daha doğrusu bizi yönlendirecektir.
Belki ikaz alırız ya da başka bir şey söyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?