- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #282.621
Gidiyor canim benimde 1 kg fazla çıkmıştıPazartesile bildirimim 75,6
+1 kilo görünüyorum. Umarım regl şişliği ile beraber o da gider.
Bende 79 için öyleyimEve geldik sonunda. Dışarıda insanın düzeni bozuluyor valla. Zararlı birşey yemese de saatleri şaşıyor insanın. Artık yarından itibaren düzene devamcumaya hedefe ulaşırsam çok mutlu olacağım. 75 ve altı için sabırsızlanıyorum
Bu hafta detoks yapanlar acaba kabak mi hurma mi karar veremedim. Simdide pek iyi değilim ama bilemedim yapsammi yoksa muhtemelen 63te 64te takilcam 5 senedir altina inmedim. O zamana mi biraksam..5. Takım 27 Nisan Hedefleri
Üye ismi >> 20 Nisan kg >> 27 Nisan Hedef
balpamuk >> 61,8 >>
fancynancy >> 79,4 >>
Cikilatacanavari >> 86,9 >>86.4
ssyykk123 >> 77,5 >>
Ezgican05 >> 54,4 >>
karabiber01 >> 81 >>
si_bel >> 68 >>67.500
0zlem >> 79,9 >>78,9
hedef38beden >> 74,6 >>
hayalalemiveben >> 75,3 >> 74
violin35 >> 66,4 >>65.9
kardelelen321 >> 91,3 >>
Hayırlı olsun .allah sağlıkla kavuştursun bebegine.Haftasonu kontrolüm vardı cinsiyetimizi gösterdik sonunda. Allah nasip ederse kızım olacak.
Geçen aydan bu yana 1 kilo almışım 66 kiloyum, önümüzdeki 1 ayda da 1 kilo almak hedefim. Her akşam 30 dk yürüyüş yapıyorum.
Sevgiyle ve incecik kalın 5. Takım
Ah Esracım zaten bir becerebilsem onufancynancy Ferah’cım bi alıntılayamadım yazdıklarını yaa...
Diyecektim ki; herşeyin başı önce mideyi küçültmek. Mideyi küçültmedikçe hangi diyeti uygularsan uygula yine başa dönüyorsun. Evet kabul ediyorum ki en sancılı kısmı da bu kısım. Ama biraz acıya katlanırsan sonrası çok iyi gidiyor, istikrarlı gidiyor işte buna odaklanarak acını içine göm birkaç gece:))))) Ben dukanda porsiyonların ölçüsü serbest olmasına rağmen bile yemiyorum ki midem büyümesin. Mide nasıl alışırsa öyle gidiyor.
Glutensiz beslenmeyi ben eşime de önerdim “ben sevmem öyle şeyleri boşver böyle iyiyim” dedi :)))))))))) halbuki bi deneseler rahat edecekler çünkü enerjiyi de çok arttırıyor glutensiz beslenme.
Süpersin Esracım.Arkadaşlar bu sabahki kilom 61.00’dı haberiniz olsun bomba gibi geliyorum cumaya! :))))
Günaydın kızlar..
Günaydınnnn
Günaydın günaydın çok şükür sahalara dönebildim internetsizlik çok kötü birşey ya iyice bağımlı olmuşuz tarifem bir hafta sonra yenilenecek malesefGünaydın herkese...
Bilmiyorum kiAy ferahcımmm mert yine mi hasta oldu yaa... ne çekti yavrucak. Sen de tabii! Çok geçmiş olsun... bir an önce iyileşir inşallah. Üşüttü mü ki acaba?
fancynancy Ferah’cım herkes benim menüm bu kadar eksik değildi yazmış valla brnde 1 gün atlamıçımdır en fazla diye düşünüyorum. Gerçekten o kadar değildi :))) ama olsun iyi oldu çünkü ip atlamaya başlamama vesile oldu bu ceza. O yüzden teşekkür ederim güzel birşeye sebep oldun :))) Bundan sonra seni etiketleyeyim bende menülerimde. Hatta hepimiz etiketlersek sana da zorluk olmaz.
Merhaba kızlar, 2 gündür evdeki işlerle uğrastım. Baza,koltuk altlari,dolaplar ne var ne yok bir gün ihtiyaç olur dediğim şeyler, ceyizden kalanlar,olmayanlar hepsini ayıkladim. Onun dışında supurup sildim ama çok yorgun düştüm.. Kızım sabah zorla uyandirdi acıktım demese daha uyurdum.
Neyse yine onun sayesinde ruh gibide olsam 40 dk birlikte ZUMBAA yaptık.
--
fancynancy Canım geçmiş olsun..
Allah bağışlarım canım kuzunuHaftasonu kontrolüm vardı cinsiyetimizi gösterdik sonunda. Allah nasip ederse kızım olacak.
Geçen aydan bu yana 1 kilo almışım 66 kiloyum, önümüzdeki 1 ayda da 1 kilo almak hedefim. Her akşam 30 dk yürüyüş yapıyorum.
Sevgiyle ve incecik kalın 5. Takım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?