- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #282.641
Karabibercim Cuma cumartesi menü yazmış mıydın canım? Listeyi güncelliyorum da ancak gelebildim foruma.fancynancy bugunki menüm
Sabah
1 dilim ekmek
4 zeytin
3 dilim domates
3 dilim salatalim
1 açık cay
1 yemek kaşigi lor peyniri
Ara
Herzamanki gibi Türk kahvesi
Öğlen
1 dilim ekmek
1 kase kuru fasulye
1 kase yogurt
1 kuru sogan
Ara
1 armut
Akşam
1 dilim ekmek
3 tavuk köftesi
1 kase yogurt
4 kaşık taze fasulye
Aksamda 30 dakika yürüdüm
Günaydın kızlar..
Günaydınnnn
Günaydın herkese...
Bu miskinligimi üzerimden atmam lazımdı.Taktım kulaklığı,açtım hareketli müzik hızlı bir şekilde dans ederek 40 eliptik yaptım..
5 dk dinlenip jillian veya zumba yapicam..
SüpersinBu miskinligimi üzerimden atmam lazımdı.Taktım kulaklığı,açtım hareketli müzik hızlı bir şekilde dans ederek 40 eliptik yaptım..
5 dk dinlenip jillian veya zumba yapicam..
Geçmiş olsun canım..günaydınlarr
güzel bir gün olsun bizim ufaklık haftasonu hava değişiminden üşütmüş gece ateşliydi gecemiz ayakta geçti ama gene gönderdim okula
Çok geçmiş olsun Şahnurum. Dinlenseydi miyd evde acaba?günaydınlarr
güzel bir gün olsun bizim ufaklık haftasonu hava değişiminden üşütmüş gece ateşliydi gecemiz ayakta geçti ama gene gönderdim okula
inşallah tatlımGeçmiş olsun canım..inşallah okulda ateşlemez..
ferahım güzel diyon da evde kim bakacak benim izin alma durumum olmadığı için mecburen gitti öğretmenine haber bıraktım ateşlenirse gideceğiz artık çalışan anne olmak böyle işteÇok geçmiş olsun Şahnurum. Dinlenseydi miyd evde acaba?
Evet Ferahcım dedim ya çok birikemedi maalesef :) Neyse artık biriktirelim yavaştanBende oku oku bitmez demiştim amaaaa herkes haftasonu rehavetinden çıkamamış demek ki ördekim
Çok geçmiş olsungünaydınlarr
Çoğunlukla da bu yüzden kendi diyetimizde yapıyoruz galiba sonuçlarında paylaş istersen ben bugünde yapmıyorum baklagil eklendiği içinmedusa38 bozmadım dukanı regl olduğum için başka birseylere saldırmamak adına porsiyonları biraz büyük tuttum ama başkasının kuralları bana göre değil sanırım kendimi baskı altında hissettim resmen yarın son gün benim için yalnızca şekersiz günlere devam edeceğim
Haklısın Şahnurcum. Allah kolaylık versin canım benim. İnşallah ateşi de çıkmaz yavrunun.inşallah tatlım
ferahım güzel diyon da evde kim bakacak benim izin alma durumum olmadığı için mecburen gitti öğretmenine haber bıraktım ateşlenirse gideceğiz artık çalışan anne olmak böyle işte
Benim için de yayar mısın lütfeeennnnGünaydınnn herkese tatilden 400 grcık fazlalikla geri geldim bu sabah 75.7 kiloydum bgun saf proteinle aticam uzerimden onu insallah
Ben listede degilim ama cumaya kadar hedefim 73.5 görmek olucak insallah
Bgun zumbaaa yapıcam evrene yayıyorummm zumba yapicammmm
Ben dört dörtlük uygulayamadim malesef. Ama bugün daha dikkatliydim canım. Böyle naparsam yapim kilo veremeyecem psikolojisine girdim yine.Selam kızlar
Araya tatil girince bizim ekspresste kaynadsı galiba kizlardan haberde alamadım
Hafta içine denk geldiği için son iki günü yapmayıp farklı bir program uygulayabilirsiniz çünkü son iki günde fazla yeniyor biraz
Bende yapmayacağım
Bugün protein ağırlıklı yapıyorum
Kızlar sonuçlarınızı paylasirsak arkadaşlara da fikir olur
Ezgican
Balpamuk
Özlem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?