- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #282.661
Amin canım inşallah
Allah bağışlarım canım kuzunu
Çok teşekkür ederim. Inşallah.Hayırlı olsun .allah sağlıkla kavuştursun bebegine.
Teşekkür ederim canım inşallah.Sağlıkla kucağına al kızını canım
Sizede geçmiş olsun bizde usuttuk biraz kolum kalkmiyor midem bulanıyor acı su geliyor ağzıma bebelerde öksürük kızım kurup gibj gece çok öksürdu. Şu havalar dün kaynar sıcak vardı sanki akşam esti piknikte ne giydircem bilemedim. Dikkat edin kendinize...günaydınlarr
güzel bir gün olsun bizim ufaklık haftasonu hava değişiminden üşütmüş gece ateşliydi gecemiz ayakta geçti ama gene gönderdim okula
size de geçmiş olsun hakkaten insan ne giyeceğini şaşırıyor bu havalardaSizede geçmiş olsun bizde usuttuk biraz kolum kalkmiyor midem bulanıyor acı su geliyor ağzıma bebelerde öksürük kızım kurup gibj gece çok öksürdu. Şu havalar dün kaynar sıcak vardı sanki akşam esti piknikte ne giydircem bilemedim. Dikkat edin kendinize...
Dükan banAda zor geldi en az 6 ay yapabilmeli. Yag tuz yok diyo çok zor .en iyisi paketli gida ve biraz ekmegi kesip hareketlenmek. Yaşam tarzı haline getirmek beslenmeyi.
Bende şekersiz 21 güne başlıyorum an itibariyle kızlar.
Bu miskinligimi üzerimden atmam lazımdı.Taktım kulaklığı,açtım hareketli müzik hızlı bir şekilde dans ederek 40 eliptik yaptım..
5 dk dinlenip jillian veya zumba yapicam..
günaydınlarr
güzel bir gün olsun bizim ufaklık haftasonu hava değişiminden üşütmüş gece ateşliydi gecemiz ayakta geçti ama gene gönderdim okula
Jillian 30 day shred 1 de şimdi bitti.
Sizede geçmiş olsun bizde usuttuk biraz kolum kalkmiyor midem bulanıyor acı su geliyor ağzıma bebelerde öksürük kızım kurup gibj gece çok öksürdu. Şu havalar dün kaynar sıcak vardı sanki akşam esti piknikte ne giydircem bilemedim. Dikkat edin kendinize...
Dükan banAda zor geldi en az 6 ay yapabilmeli. Yag tuz yok diyo çok zor .en iyisi paketli gida ve biraz ekmegi kesip hareketlenmek. Yaşam tarzı haline getirmek beslenmeyi.
Bende bugün kendi diyetime döndüm çok değil dengeli yiyorum baklagil kısmını ekledim ama ekmek yemiyorum yulaf kepeği yetiyor bol protein hep alıyordum zaten regl olduğum içinde farkı malesef göremedim hatta moralim bozulmasın diye tartılmadım bile korkudan artık cumaya kısmetÇoğunlukla da bu yüzden kendi diyetimizde yapıyoruz galiba sonuçlarında paylaş istersen ben bugünde yapmıyorum baklagil eklendiği için
Canım ağzından bal damliyor hepimiz için 1 ayda olur inşallah o dediğin. .Oyy, büyük karar. Tebrikler şekerim.
Maşallah maşallah..
Geçmiş olsun kaptanım. Yine bir salgın var sanırım.
Özlemcim, 1 günde 5 kilo hedefliyor gibisin. Harikasın.
Geçmiş olsun Sibelcim.
Elleri görelim, kimler burada?
Ben de buradayim. Bugun piknige gittik deniz kenarina. Deniz havasi carpti.kendimize geelmeye calisiyoruzElleri görelim, kimler burada?
Hoşgeldin ben Burdayımmmm
Ben de buradayim. Bugun piknige gittik deniz kenarina. Deniz havasi carpti.kendimize geelmeye calisiyoruz
Tamamdır Ezgicimmorordek Kaptanım benim hedefim 54 olmak azda olsa ekside olayım istiyorum hedef koyunca dikkat etmek kendime haki olmak daha kolay oluyor
Ben de bugün yoğunluktan pek Bakamadım amaa burdayımmmŞştttt kızlar nerdesiniz bakiyim.
Tatil bittiii, geri dönün bakalım 5.takımın civcivleri ya da ördekimin piscikleri.
Bugünü sayma. Son iki gün cumaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?