Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sagol canim benim. ilk baslayis hep böyle oluyor önemli olan devaminin gelmesi..
ama en zoruda baslamak degilmi?Şeniz
herkese iyi geceler
evet ferihancım önemli olan başlamak bende de öyledir bi başlasam arkası gelir ama ben bugünlerde çok keyifsizim inanın içimden hiçbişey yapmak gelmiyor
işyerimde bazı sıkıntılarım var cuma günü başlayan onları çözmeden hiçbirşeye odaklanamıyorum lütfen beni mazur görün belki bir süre takımdan izin isteyebilirim bile
verimli olamayınca yer de işgal etmeyim pilatesimi bile yapmak gelmiyor içimden ki ne kadar sevdiğimi söyler dururum.Hepinizi öpüyorum..

iigeceler arkadaşlar
nasılsınız
benim oruç bu gün 6 tamam oldu
yarın bir yakınıma kahvaltıya davetliyim
tabi abartmadan
bu hafta 5gün dietini uygulayayımdemiştim ama
biraz zor görünüyor cuma sabahda 3 günlük bir geziye çıkıcam galiba
galiba diorum daha karar veremedim o yüzden
bakalım kısmet

bu gün iftarda 1 tost sonra eşimle ıspanak yemeği salata 1 dilimekmek

10 gibi meyve 11 gibi 1 dilim kavun bir dilim ıspanaklı böerk
sahur alışkanlığında olsa çok acıktım
dayanamadım
işte böyle
yarında kahvaltı sonrası da hafif olur inşş..
hrs koplay gelsin a e olunn...

tamam ablacım haftaya salı karbon diyetine başlıyoruz ben bu hafta karbon diyeti tam olarak yapmıyorum hesaplayamıyorum yani sabahları special K yiyorum 2 kaşık yoğurt ile öğlen yoğurt genelde bir meyve akşamda az miktarda ne yemek varsa ekmeksiz dün böyle yedim bakalım cumaya kadar verebilirmiyim ama artık tam bir karbonhidrat diyetine başlamalıyım yalnız zor oluyor seninde desteğinle bu işi çözeriz inşallah ablacım öpüyorum seni .

takyoncum canım bol istirahat ve terlemeden bu hastalığı atamazsın canım ve moral herşeyde oldğu gibi hastalıktada moral olarak iyi olmaya çalış yalnız kalacağın için çok üzüldüm hemde bayrrama kadar yalnızsın öylemi inşallah çabuk biter eşinin işleride biran önce döner senin gitme durumun olmazmı canım epey var bayrama daha bir buçuk ay zor geçer ama üzülmemeye çalış lütfen iş sonuçta değilmi elbet bir çaresi olur tekrar geçmiş olsun canım öpüyorum .

canım benim sorun neyse çözülür hiç moralini bozma izin istersende sorun değil nasıl rahat edersen öyle olsun ama eğer izin almadan burada sana biraz olsun motivasyon sağlayabiliyorsak ne mutlu bize buradaki amaç birlikte zayıflamak olabilir ama biribirmize her konuda destekte olmalıyız üzülmemeye çalış elbet sıkıntılar bitecektir . belki bir süre sonra keyfim yerine gelsin diye plates yaparsın illaki zayıflamak incelmek değil sanırım platesin görevi eğlenceli hale getirmek bizlerin elinde öpüyorum canım .

Allah kabul etsin canım bitirdiğine sevindim orucunu hazır alışmışken yeme düzenini ona göre düzenlersin zaten oruç bitti diye sakın salma kendini ben ramazanda almadım ama bayramda kilo aldım mesela benim gibi yaparsan kilo alırsın kolay gelsin canım öpüyorum .

günaydın canım takımım nasılsınız geçmişi okudum bir çırpıda ben bu sabah special K yedim 2 kaşık yoğurt ile bilmiyorum reklamlarda dediği gibi işe yarıyormu acaba sizlerinde bilgisi yok herhalde bu konuda aydınlanmak istiyorum ama bakalım deneyerek göreceğiz sanırım .öğlene kadar tok tutuyor herhangi bir acıkma anında şeker düşmesi gibi şeyler yaşamıyorum bu yönden iyi bir besin bakalım cumaya bir etkisi olacakmı öğlen için yanımda iki salatalık 250 gr yoğurt ve bir armut var akşamda taze fasulye ve çorba var şimdilik hoşçakalın canlarım tekrar yazarım gün içinde herkezi öpüyorum .

günaydın kardeş takım.

nasılsınız,inşallah herkes iyidir ve diyetlere devam edilebiliyordur.
benimde oğlum birkaç gündür ateşli,dün akşam grip oldu. gece uykularımız yok. sersem gibiyim adeta. diyet falan hak getire tabi. bu hafta en azından kilomu koruyayım diyorum.
herkese güzel günler diliyorum. öpüldünüz.

bu arada ferihancım,unutmadan söyliyim hayatım.gerçi biliyorsundur belki ama yinede hatırlatayım dedim.
29 ekimde sonuç listelerini siz hazırlıyorsunuz fıstık. istersen sende bir kontrol et yanlışlık olmasın hayatım. 1 ekimde 1.takım hazırladı. 29 ekim size denk geliyor .aman unutmayın. :)))

slmlarr 5.takımın güzelleri
bugün koştur koştur çıktım okuldan forumdaki arkadaşlarımı ihmal etmeyeyim bişeyler yazayım diye.dün geceye kdr gayet ii gidiyodu diyetim ama arkadaşlarım yine ayarttı yatmadan 1 karışık tost yedim.spor da yapmadım.bugün sabah yeşil çayla başladım güne.1 küçük simit yedim o kadar şimdi bi form çay içicem.akşama da çorba ve ekmeksiz yemek yemeyi düşünüyorumm.yürüyüşe çıkcam bide.bana dua edin lütfen şu kalan 4-5 kilomu da çabucak vereyim haber bekliyorum spora yazılabilmek için.çok istekliyim aksatmadan devam etcem.elbise beğendim ama sabrediyorum önce bi tamamen veriyim şunları sonra diyorum.etrafımda bu kadar çeldirici varken çok zor.hepinize iradeli günler diliyorumm...
takyoncum geçmiş olsunn eşinin gitmesine de üzülme Allah tez zamanda kavuştursun.
benbencim hiçbişeyi kafana takmamaya çalış.inşallah herşey dilediğin gibi olurr.
ad1cim oğluna üzüldüm geçmiş olsun.sağolasın takımımız için çok değerlisin.
banucum Allah kabul etsin oruçlarını...
ferihancım o senin tatlılığın.ilgine ve hoşgörüne çok teşekkür ederimm...
en yakın zamanda görüşmek dileğiyle:)

selam kızlar.
geldim ama hemen kaçıcam canlar.
ferihancım senin şu karbonhidrat listeni tekrar paylaşabilirmisin hayatım. aradım ama bulamadım.çok öpüyorum.bekliyorum.

slm ii akşamlar kızlar nasılsınız

slm verip çıkıcam bu gün bira kırdım dieti
akşam toparlarım inş.

a e olunn

sağol ferihancım teşekkür ederim evet dinlenmeden geçmiyor ama malesef dinlenmete vakit bulamıyorum hem kızım hasta daha iyileşmedi hem eşim için hazırlık yapıyorum kışlıklarını çıkardım yıkandı ütüledim sabahta valizini hazırlıycaz akşama yola çıkıcak kısmetse evet malesef bayrama kadar yalnızım hem eşimden hem evimden ayrıulıyorum malum o yokken kayınvalidemde kalıcam yine benim gitme durumum malesef yok eşim görümcemin yanında kalacak görümcem bekar yalnız ev tuttu istanbulda çalışıyor abiside onun yanında kalacak evi 1 oda zaten o yüzden ne onu rahatsız etmek istiyorum ne ben diken üstünde durmak istemiyorum ayrı ev tutalım desek daha ortada garanti bir iş yok neye güvenerek gidecez dimi sabır diyorum sabır edeyim Allah büyük :Saruboceq:
malum kayınvalidemde net yok hergün giremem nete arada uğramaya çalışırım net gördüğüm yerde girerim muhakkak bide özelden bana numaranı atarmısın canım hani olurda eğer bildirim yapacak net bulamassam mesajla bildiririm sana kilomu

geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum sağolun ne güzel aile gibi olduk :1hug:

bu arada bugün benim doğumgünüm :1rolleyes:

günaydın güzel takımımın çıtır bayanları bugün bi iş görüşmesine gittim çok şükür yarın işe başlıyorum bi medikal firmasında yönetici sekreter olarak işbaşı yapıcam yarın inşallah çok mutluyum Rabbim herkesin kalbindeki niyetini hayırlı bi şekilde tamamına erdirir inşallah

Selamlar
takyoncum eşin sağlıkla gitsin gelsin inşallah emanet gibi durmaktansa bir süre ayrı kalırsınız daha iyi çocuklu insan biryere sığmıyor canım iş bulmuşsun ona da çok sevindim beslenme düzenini aman kaçırmasına müsade etme çünkü iş hayatı bazen dengeyi bozabiliyor. Bu arada sabah yürüyüşlerini bıraktın mı canım? epeyldir yazmıyosun ben de sorayım dedim hep unutuyorum?
Ben de kendimi toparlamaya çalışıyorum işyerimdeki sıkıntım henüz geçmedi keyifsizim çok.
Akşamları koşu bandıma bi atsam kendimi hem bedenen hem ruhen rahatlıycam endorfinim yükselecek ama önce bi çıkabilmem gerekiyor.
Herkesi öpüyorum.

merhaba takımcığım diyetin yine ucu kaçtı üzülerek söylüyorum ama siz bana bakmayın geçen seferde böyle olmuştu bir bozup bir başlamıştım sonra tam başlayınca birdaha bozmamıştım ve 10 kilo gitmişti şimdi yine zamanımı bekliyorum sanırım neyseki çok abartmıyorum . bu sabah yine special K ve 2 kaşık yoğurt yedim öğlen bir meyveli yoğurt ve bisküvi yedim . akşamada evde ne yemek varsa yiyeceğim . bugün çok yoğundum sabahtan öğleden sornaya kadar bitmedi işlerim şimdi müsait olur olmazda buraya koştum :)) geçmişi bir okuyayım tekrar yazarım canım takımım öpüyorum hepinizi görüşmek üzere .

canımcım koşuşturmanı tahmin edebiliyorum . zor oluyordur öncelikle etrafındaki çeldiricilere psikolojik baskı uygulayabilirsin sizde kilo aldınız can simitleriniz epey fazlalaştı diye sonrada hala senin aklını çelmeye gece yarısı tost yemene sebep oluyorlarsa senin iraden devreye girmeli canım bol su ile geçiştirmelisin . gece yarısı tostları insana müthiş kilo aldırır normal olanı akşam 7 den sonra bişey yememektir bizlerde pek başarılı değiliz bu saat konusunda çalışan insanlarız sonuçta ve akşam yemekleri genelde sarkıyor ama yinede çok geç saatte yemek yemeyeye dikkat etmek lazım canım, ne bölümü okuyorsun arescim uzun zamandır aklımda her seferinde unutuyorum . görüşmek üzere canım öpüyorum .

canım öncelikle doğumgünün kutlu olsun nice mutlu senelere ..
olsun üzülme iş olsunda ayrılığa kısa süreliğine katlanılır . doğru çocukla başka bir şehre gitmek zor olur Allah kavuştursun canım güle güle gitsin gelsin eşin inşallah . sende işe başlamışsın çok sevindim hayırlı olsun canım . Telefon numaramı yazarım canım mesajla opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…