- 12 Temmuz 2006
- 1.290
- 1.280
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.261
herkese iyi gecelersagol canim benim. ilk baslayis hep böyle oluyor önemli olan devaminin gelmesi..
ama en zoruda baslamak degilmi?Şeniz
sagol canim benim. ilk baslayis hep böyle oluyor önemli olan devaminin gelmesi..
ama en zoruda baslamak degilmi?Şeniz
tamam canimsin haftaya pazartesi en gec sali basliyorum ben nedenmi sali? pazartesi bizim sefin yas günü var. büyük kutlama yapar bende saliya baslarim tam tesekküllü karbon diyetine.vereliniortak
selam kızlar herkese iyi akşamlar ayyyy çok kötüyüm yanıyorum ama aynı zamanda donuyorum her tarafım sızlıyor canımın acısı bi yana bide eşime üzüldüm yine istanbula gidecek çarşamba akşamı gidecek bayrama ancak gelir offfff evimden ayrılacam yine yaaaa çok moralim bozuluyor buna işte
herkese iyi geceler
evet ferihancım önemli olan başlamak bende de öyledir bi başlasam arkası gelir ama ben bugünlerde çok keyifsizim inanın içimden hiçbişey yapmak gelmiyor
işyerimde bazı sıkıntılarım var cuma günü başlayan onları çözmeden hiçbirşeye odaklanamıyorum lütfen beni mazur görün belki bir süre takımdan izin isteyebilirim bile
verimli olamayınca yer de işgal etmeyim pilatesimi bile yapmak gelmiyor içimden ki ne kadar sevdiğimi söyler dururum.Hepinizi öpüyorum..
iigeceler arkadaşlar
nasılsınız
benim oruç bu gün 6 tamam oldu
yarın bir yakınıma kahvaltıya davetliyim
tabi abartmadan
bu hafta 5gün dietini uygulayayımdemiştim ama
biraz zor görünüyor cuma sabahda 3 günlük bir geziye çıkıcam galiba
galiba diorum daha karar veremedim o yüzden
bakalım kısmet
bu gün iftarda 1 tost sonra eşimle ıspanak yemeği salata 1 dilimekmek
10 gibi meyve 11 gibi 1 dilim kavun bir dilim ıspanaklı böerk
sahur alışkanlığında olsa çok acıktım
dayanamadım
işte böyle
yarında kahvaltı sonrası da hafif olur inşş..
hrs koplay gelsin a e olunn...
takyoncum canım bol istirahat ve terlemeden bu hastalığı atamazsın canım ve moral herşeyde oldğu gibi hastalıktada moral olarak iyi olmaya çalış yalnız kalacağın için çok üzüldüm hemde bayrrama kadar yalnızsın öylemi inşallah çabuk biter eşinin işleride biran önce döner senin gitme durumun olmazmı canım epey var bayrama daha bir buçuk ay zor geçer ama üzülmemeye çalış lütfen iş sonuçta değilmi elbet bir çaresi olur tekrar geçmiş olsun canım öpüyorum .
günaydinlrrrrr
takyoncugum dogum günün kutlu olsun canim benim.Şeniz
yeni isinde hayirli olsun
slmlarr 5.takımın güzelleri
bugün koştur koştur çıktım okuldan forumdaki arkadaşlarımı ihmal etmeyeyim bişeyler yazayım diye.dün geceye kdr gayet ii gidiyodu diyetim ama arkadaşlarım yine ayarttı yatmadan 1 karışık tost yedim.spor da yapmadım.bugün sabah yeşil çayla başladım güne.1 küçük simit yedim o kadar şimdi bi form çay içicem.akşama da çorba ve ekmeksiz yemek yemeyi düşünüyorumm.yürüyüşe çıkcam bide.bana dua edin lütfen şu kalan 4-5 kilomu da çabucak vereyim haber bekliyorum spora yazılabilmek için.çok istekliyim aksatmadan devam etcem.elbise beğendim ama sabrediyorum önce bi tamamen veriyim şunları sonra diyorum.etrafımda bu kadar çeldirici varken çok zor.hepinize iradeli günler diliyorumm...
takyoncum geçmiş olsunn eşinin gitmesine de üzülme Allah tez zamanda kavuştursun.
benbencim hiçbişeyi kafana takmamaya çalış.inşallah herşey dilediğin gibi olurr.
ad1cim oğluna üzüldüm geçmiş olsun.sağolasın takımımız için çok değerlisin.
banucum Allah kabul etsin oruçlarını...
ferihancım o senin tatlılığın.ilgine ve hoşgörüne çok teşekkür ederimm...
en yakın zamanda görüşmek dileğiyle:)
sağol ferihancım teşekkür ederim evet dinlenmeden geçmiyor ama malesef dinlenmete vakit bulamıyorum hem kızım hasta daha iyileşmedi hem eşim için hazırlık yapıyorum kışlıklarını çıkardım yıkandı ütüledim sabahta valizini hazırlıycaz akşama yola çıkıcak kısmetse evet malesef bayrama kadar yalnızım hem eşimden hem evimden ayrıulıyorum malum o yokken kayınvalidemde kalıcam yine benim gitme durumum malesef yok eşim görümcemin yanında kalacak görümcem bekar yalnız ev tuttu istanbulda çalışıyor abiside onun yanında kalacak evi 1 oda zaten o yüzden ne onu rahatsız etmek istiyorum ne ben diken üstünde durmak istemiyorum ayrı ev tutalım desek daha ortada garanti bir iş yok neye güvenerek gidecez dimi sabır diyorum sabır edeyim Allah büyük :Saruboceq:
malum kayınvalidemde net yok hergün giremem nete arada uğramaya çalışırım net gördüğüm yerde girerim muhakkak bide özelden bana numaranı atarmısın canım hani olurda eğer bildirim yapacak net bulamassam mesajla bildiririm sana kilomu
geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum sağolun ne güzel aile gibi olduk :1hug:
bu arada bugün benim doğumgünüm :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?