- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.301
olumunekankayizsmile ne demek canımbenbencim çok sağol yokluğumu aratmıyorsun canım arkadaşım a.s.
evet kötüüü bir listee ama güzel günler gelecek kızlar umutluyummm hem de çokk5.TAKIM 176. ETAP
ferihann( 91,0 / 92,0 / -1,0 / -1,09 % )
takyon ( 63,0 / 63,0 / 0,0 / 0,00 % )
aresozgur ( 59,0 / 60,0 / -1,0 / -1,69 % )
buebottle ( 58,2 / 58,2 / 0,0 / 0,00 % )
benben ( 65,5 / 65,5 / 0,0 / 0,00 % )
vatan_uğruna ( 71,8 / 71,8 / 0,0 / 0,00 % )
banucan4 ( 85,4 / 85,3 / 0,1 / 0,11 % )
5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 493,9 / 495,8 / -1,9 / -0,38 % )
arkadaşlar listemiz hazır kardeş takımdan kontrol isteyip paylaşıma sunuyorum . çok kötü bir hafta kilo veren olmamış aksine bir çoğumuz kilo almışız . inşallah bir an önce toparlanırız .
selam arkadaşlar bugün giremedim sayım felan yapıldı exelde çalışmam vardı neti açamadım sizler iyisiniz umarım bugün kahvaltı
2 bardak çay azıcık şekerli
1 dilim ekmek
1 k k peynir
öğlen
yarım tabak makarna
yarım kase cacık
akşam için pek bişi diyemiycem kayınvalidem ne yaptıysa artık azıcık yerim
hepinizi öpüyorum canlarım Allah'a emanet olu
ferihan aldım mesajını canım
burasi neresi ferihancigim? bugün bende sapittim ve kendimi cok kötü hissediyorum. iki haftadir ac gezip 4,8 kilo verdim ve bugün sapittim.arescim seni kaçamak ihbar hattına yönlendiricem canım arada bir kaçamak yaptığımızda uğrayalım oraya belki faydası olur merak etme bende seninle aynı durumdayım bir hafta dikkat edip diğer hafta sapıtıyorum bir çözüm bulmak gerek buna bilmiyorumkismile
Merhaba kardeş takımm :)
burasi neresi ferihancigim? bugün bende sapittim ve kendimi cok kötü hissediyorum. iki haftadir ac gezip 4,8 kilo verdim ve bugün sapittim.
nereye ugriyalim neresi burasi?
merhaba masal hosgeldin canim
Merhaba kardeş takımm :)
iyi geceler takımdaşlarım
3 gündür akşamları tıkınıp tıkınıp yarım saat aletlerle spor yapıyorum.yarın sabah da step var inşallah bütün vucudum kaskatı kesilmez.hamlayabilirim.Allahım nolur bana irade ver artık kaçamak yapmayayım:) hepinizi öpüyorumm
ben açgözlü,pis boğazlı,koca göbekli iradesiz buyüzdende istediğim kıyafetleri giyemeyen bir şişkoyum.kilo olacağını bildiğim halde yedim ve 800 gr kadar kilo aldım..
bu hafta 2.takımın yüzkarasıyım..:çok üzgünüm:
ablacım burası ihbar hattı kaçamak yapmadan önce buraya yaazıyorsun oradaki arkadaşlar seni engelliyor hemde eğlenceli girmeni tavsiye ederim öpüyorum .
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?