- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.221
kilo bildirimi konusunda akşam müsait olsaydım tabiki akşam yapardım ama mesajımda da belirttiğim gibi gece 1 buçukta yatabildim. ne derece yoğun olduğumu (bu dönemsel oluyor) bu şekilde izah ettim ben de.
ben buraya hergün mutlaka uğruyorum kim ne yazmış bakıyorum, hergün en az 1 mesaj da atmaya çalışıyorum. senin kadar olmasa da diğer 2 arkadaş kadar katılımım var. ben de bu nedenle yazma ihtiyacı duydum. ancak hem çalışan hem de evli biriyim, ha evet çalışan da var evli olan da var ama herkesin iş yoğunluğu da aynı değil, ev ortamı da. o nedenle eğer engel oluyorsam kendi adıma tekrar ediyorum gruptan ayrılabilirim..
şimdiden belirteyim, bu hafta önümüzdeki pazara kadar şehir dışında tatilde olacağım ve internete girme imkanım olmayacak. dolayısıyla önümüzdeki hafta kilo bildiriminde bulunamayacağım. paylaşımda da bulunamayacağım. hepinize güzel haftalar dilerim.
İİ GECELER ARKADAŞLAR
nasılsınız dün baya bir aksiyon olmuş takımda
haklısın ferihan emek veriyosun karşılığınıda
bekliyosun haklı olarak
bende sabah giremeyebilirim die bir gün önce bildirdim kilomu
valla sizler arkadaşım gibisiniz hepinizi tanıyoor gibiyim
hadi yılmak yok
ferihan neden kilon kıpırdamadı vücudun direniyor sanırım
şaşırt biraz bence
hasta moduna girmiş olabilir vücudun
senin kadar sıkı tutabilsem ben acaip verirdim azmine hayranım
takyon valla tebrikler aşırı bir kilon da yok ama tıkır tıkır iniyosun
maşaallllahhh...
bugün 3. günümdü oruç
yediklerim 2 3 kaşık bulgur pilavı
taze fasulye,1 köfte
kavun gece 1 mandalina,çay kahve şekersiz sahurdada tarhana çorbası içicem yağsız
bende vitamin olarak gnc nin dbt formüla die bir htabletini kullanıyorum
b vit. krom, demir,magnezyum,çemen tohumu var içeriğinde metebolizmayı hızlandırıyor
tatlı krizinide önlüyor yemekten 10 dk önce alıyorum
deneyin isterseniz diyetisyen vermişti
reyhan abla sanada öneririm
hadi kızlar bozmayalım moralimizi sonsuz destekle tam gaz devam..
öpüyorum hepinizi...
ben geldimmmmmmmm zemuszemus
bugün besinci günüm ferihancigim.. yarin yazarim faydasi ne kadar olmus canim benim.
üzülme bizim yaptigimiz bir sinir harbi bakalim kim kazanacak. kilolarmi bizmi?
ben önümüzdeki haftayida bu bes gün diyeti yapmak istiyorum.. hani bes güncük cabucak geciyor ve hergün degisik seyler yenebiliyor. kisa sürdügü icin seviyorum bu diyeti. ama ayin 11inden itibaren karbon diyetine gececegim. bak güzelim tekrar söyliyeyim ne olur vitamin tabletlerini ihmal etme. centrum aliyorum ben centrum generation 50+ priorin tabletim bitiyor bu hafta. ondan sonra rausch firmasinin bir tableti var ona basliyacagim sac tirnak ve cilt icin iyiymis
selamlarrrrrrr..
ferihancigim sana müjde vermek icin geldim .yoksa yorgunluktan ölüyorum calistim bugün uykusuzum.
78.7 kilom bu sabah.. tm 3,9 kg vermisim 5 günde.. tabiki pek cogu su ödem ama olsun. olsun dimi banane ben simdi 78,7 yimya kaydirigubbakcemile2 yuhhuu
bugün normal yiyecegim yarin yine patatesle baslamayi düsünüyorum. önümüzdeki hafta bir kilocuk gitse ne olur biliyormusun? izin kilomdanda asagi inerim. 78 ile gitmistim biliyorsun.:lepi:
bak iste bir zaman geliyor. insan umdugundanda cok veriveriyor önemli olan almamak inan bana canim. bak ben izinden sonra kilomu tutsaydim simdi 75 lerde olacaktim.. ama olsun cok sevindim bu kiloyada
reyhan ablacım seni çok ama çok tebrikediyorum. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis 3.900 gr ne demektir yaa. akannehir ama verdiğin kilodan ziyade gösterdiğin azimden dolayı tebrikederim seni. buyrunnnnnnnnn bir işe istekli başlamak gibisi yok. inşallah sağlıklı birşekilde istdiğin kiloya gelirsin.ama sende bu istek oldukça ben başaracağına eminim ablacım. :lepi:sahi sen ne rejimi yapıyordun. :jeyyar:
selam ferihancım sabaha kadar iyi dayanmışsın valla ben olsam akşamdan yerdim bi tane dayanamazdım inşallah haftasonunda güzel geçer hoşçakal canımgünaydın takımım yine günaydın demeden diğer arkadaşlara cevap verdim dün gece gece yarısına kadar mutfakta kurabiye yaptım kardeşim iş yerine götürecek diye iki tepsi hazırladım insan diyette olunca mis gibi kokular yayan kurabiyeyi pişirmek tabiki zor oldu sabah bir tane yedim gerisinide kardeşimle gönderdim . yine sabah bir armut yedim tüm hafta meyve yemediğim için haftasonu meyve ve sebzeye ağırlık vermek istiyorum . bakalım haftasonu nasıl geçecek herkeze güzel bir haftasonu dilerim . mutlu ve diyetle kalın hepinizi çok çok öpüyorum .
sağol canım iyi tatiller bende okuldaydım tümgün haftasonu dersleri başladı bugün ilk ders vadrı .pazar günleride matemetik ve geometri kursuna yazıldım oraya gidicem napim evde tek başıma üstesinden gelemedim matematiğin :)Günaydıııınnnnnnnn
Herkes iyidir inşallahhh
H.sonu miskinlik yapıyorum oysa ne çok işim var
Sabah kahvaltımı yaptım oğlumla abartmadan
Ev işi koşturmacayla geçecek h.sonum
herkese iyi tatiller
teşekkür ederim adcım sağolasın inşallah başarı hikayesi bölümünede giricem kısmet olursa :)))ayrıca takyon canım dereceye girmişsin çok ama çok tebrikediyorum seni. a.s.
sağol ferihancım teşekkür ederimtakyoncum 3. olmuşsun bireyselde tebrik ederim canım . alkisalkisalkisa.s.
selamlarrrrrrr..
ferihancigim sana müjde vermek icin geldim .yoksa yorgunluktan ölüyorum calistim bugün uykusuzum.
78.7 kilom bu sabah.. tm 3,9 kg vermisim 5 günde.. tabiki pek cogu su ödem ama olsun. olsun dimi banane ben simdi 78,7 yimya kaydirigubbakcemile2 yuhhuu
bugün normal yiyecegim yarin yine patatesle baslamayi düsünüyorum. önümüzdeki hafta bir kilocuk gitse ne olur biliyormusun? izin kilomdanda asagi inerim. 78 ile gitmistim biliyorsun.:lepi:
bak iste bir zaman geliyor. insan umdugundanda cok veriveriyor önemli olan almamak inan bana canim. bak ben izinden sonra kilomu tutsaydim simdi 75 lerde olacaktim.. ama olsun cok sevindim bu kiloyada
takyoncugum ücüncülügünü kutluyorum.. ne kadar güzel yamasallah
selamlarrrrrrr..
banucum sana oruç yaradı hakikaten oruçla 300 gr gittiyse diyetle hafta 1 kg kesin gider oruçtan sonra bence yeme düzenini bozmadan bir diyet listesi hazırla canım hazır vermeye başlamışken tam gaz devam et derim . Allah kabul etsin orucunu keşke bende tutabilsem ama ramazan haarici ben oruç tutamıyorum zaten bayramdan sonra tansiyon sorunum yine başladı sürekli yükseliyor . tutabilenlere ne mutlu .a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?