Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım yoğunluğunu anlıyorum . guruptan ayrılmanı niye isteyelim hep birlikte bir hedef için buradayız beni yanlış anlamanada ayrıca üzüldüm düşüncelerimi istediğim gibi ifade edemedim sanırım senin paylaşımına söylediğim bir söz yoktu kilo bildirimindeki hassasiyetimide anlamanı , herkezin anlamasını ve hassasiyet göstermesini rica ettim sadece neyse sana iyi tatiller dileyeyim canım iyice dinlenir gelirsin görüşmek üzere hoşçakal . a.s.

banucum sana oruç yaradı hakikaten oruçla 300 gr gittiyse diyetle hafta 1 kg kesin gider oruçtan sonra bence yeme düzenini bozmadan bir diyet listesi hazırla canım hazır vermeye başlamışken tam gaz devam et derim . Allah kabul etsin orucunu keşke bende tutabilsem ama ramazan haarici ben oruç tutamıyorum zaten bayramdan sonra tansiyon sorunum yine başladı sürekli yükseliyor . tutabilenlere ne mutlu .a.s.

tabiki kilolar değil biz kazanıcaz ablacım bu hafta sonu diyetimi biraz esnettim belki vücudum kendini korumaya almıştır diye azcık şaşırtayım dedim inşallah pazartesi itibariyle tekrar 0 kh almaya devam edicem bakalım cumaya yine bir azimle diyet yapayım ne olacak gerçekten sana yaradı bu diyet çok merak ediyorum kilo verdinmi diye inşallah vermişsindir çünkü gram bile oynasa insan motive oluyor daha bir azimle devam ediyor . verememişsende sakın üzülme ablacım bir hafta daha yapar vücudunu az yemeye alıştırırsın . vitaminleri unutmam teşekkürler ablacım bitkisel bir vitamin tableti var onu alıcam bakalım içinde bir sürü çeşit vitamin var zaten tek sıkıntı saç dökülmesi başka bir problemim yok bu diyetle öpüyorum ablacım görüşmek üzere .

günaydın takımım yine günaydın demeden diğer arkadaşlara cevap verdim dün gece gece yarısına kadar mutfakta kurabiye yaptım kardeşim iş yerine götürecek diye iki tepsi hazırladım insan diyette olunca mis gibi kokular yayan kurabiyeyi pişirmek tabiki zor oldu sabah bir tane yedim gerisinide kardeşimle gönderdim . yine sabah bir armut yedim tüm hafta meyve yemediğim için haftasonu meyve ve sebzeye ağırlık vermek istiyorum . bakalım haftasonu nasıl geçecek herkeze güzel bir haftasonu dilerim . mutlu ve diyetle kalın hepinizi çok çok öpüyorum .

Günaydıııınnnnnnnn
Herkes iyidir inşallahhh
H.sonu miskinlik yapıyorum oysa ne çok işim var
Sabah kahvaltımı yaptım oğlumla abartmadan
Ev işi koşturmacayla geçecek h.sonum
herkese iyi tatiller

günaydıın kardeş takımın güzelleri inşallah herkesler iyidir.

ferihancım,uğramış güzel dileklerde bulunmuşsun çok sağol canım. sizlerinde günü aydınlık ve neşe dolu olsun dilerim hepinizi öpüyorum.

ayrıca takyon canım dereceye girmişsin çok ama çok tebrikediyorum seni. a.s.

Son düzenleme:
selamlarrrrrrr..
ferihancigim sana müjde vermek icin geldim .yoksa yorgunluktan ölüyorum calistim bugün uykusuzum.
78.7 kilom bu sabah.. tm 3,9 kg vermisim 5 günde.. tabiki pek cogu su ödem ama olsun. olsun dimi banane ben simdi 78,7 yimya kaydirigubbakcemile2 yuhhuu
bugün normal yiyecegim yarin yine patatesle baslamayi düsünüyorum. önümüzdeki hafta bir kilocuk gitse ne olur biliyormusun? izin kilomdanda asagi inerim. 78 ile gitmistim biliyorsun.:lepi:
bak iste bir zaman geliyor. insan umdugundanda cok veriveriyor önemli olan almamak inan bana canim. bak ben izinden sonra kilomu tutsaydim simdi 75 lerde olacaktim.. ama olsun cok sevindim bu kiloyada

reyhan ablacım seni çok ama çok tebrikediyorum. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis 3.900 gr ne demektir yaa. akannehir ama verdiğin kilodan ziyade gösterdiğin azimden dolayı tebrikederim seni. buyrunnnnnnnnn bir işe istekli başlamak gibisi yok. inşallah sağlıklı birşekilde istdiğin kiloya gelirsin.ama sende bu istek oldukça ben başaracağına eminim ablacım. :lepi: sahi sen ne rejimi yapıyordun. :jeyyar:

ay canim cok tesekkür ederim.. insallah hepimizde istedigimiz kilolra gelecegiz önemli olan azim dogru diyorsun.
ben bes gün bes kilo diyeti yapiyorum cnim. hergün sadece bir cesit yeniyor. ilk gün bir kilo haslanmis patates baharatla sadece. ikinci gün sebze cig yada haslanmis baharat ve otlarla zenginlestirilmis. ücüncü gün haslanmis yada izgara et. dördüncü gün muz haric her türlü meyva. besinci günde sadece süt yogurt ben peynirde yedim. ben bu diyetle güzel kilo veriyorum izinden öncede 14 kilo verdim. ama saclarimda dökülme oldu simdi korkarak yapiyorum yani haberiniz olsun vitamin takviyesi sart. giden 4 kiloda tabiki cok ödem var ama olsun cok mutlu oldum sabahki kilomu görünce. insan hic birakmak istemiyor böyle basarili olunca.:lepi:

selam ferihancım sabaha kadar iyi dayanmışsın valla ben olsam akşamdan yerdim bi tane dayanamazdım inşallah haftasonunda güzel geçer hoşçakal canım
Günaydıııınnnnnnnn
Herkes iyidir inşallahhh
H.sonu miskinlik yapıyorum oysa ne çok işim var
Sabah kahvaltımı yaptım oğlumla abartmadan
Ev işi koşturmacayla geçecek h.sonum
herkese iyi tatiller
sağol canım iyi tatiller bende okuldaydım tümgün haftasonu dersleri başladı bugün ilk ders vadrı .pazar günleride matemetik ve geometri kursuna yazıldım oraya gidicem napim evde tek başıma üstesinden gelemedim matematiğin :)
ayrıca takyon canım dereceye girmişsin çok ama çok tebrikediyorum seni. a.s.
teşekkür ederim adcım sağolasın inşallah başarı hikayesi bölümünede giricem kısmet olursa :)))
takyoncum 3. olmuşsun bireyselde tebrik ederim canım . alkisalkisalkisa.s.
sağol ferihancım teşekkür ederim

kutlarım reyhan abla tebrikler keşke daha önce başlasaydın bek ne güzel sonuç almışsın inşallah tez zamanda inersin istediğin kiloya

selam arkadaşlar bugün sabah kahvaltıda küçük bi dilim pide ekmek yedim 1 yumurta 1 k k peynir yedim
öğlen 4 adet köfte yedim
akşam içinde salata veya yoğurtla geçiştiririm diyorum

ablacım bu aldığım en güzel haber çok çok çok tebrik ediyorum maşallah diyebiliyorum ancak nazar deymesin ablama inşallah haftayada bir kilo bile gitse dediğin gibi izin öncesi kilona döneceksin hatta geçeceksin bile ablacım azminden dolayı kutluyorum seni gerçekten bu diyet sana yaradı ama ancak bir kaç hafta işe yarıyor işte bu yönden kötü malesef sonrası sıkıcı oluyor ve bünyede alışıyor ama olsun iki haftada bile izin öncesi kilona dönmek çok güzel öpüyorum ablacım .

inş. ferihan
havalar serinlediği için çok kolay tutuluyor oruç
inş. bu dfa kararlıyım
hep birlikte başarıcaz bu işi:enbuyukkk:

ii geceler arkadaşlar
nasılsınız bu gün yediklerim 1 kepçe tarhana çorbası
4 5 kaşık pilav biraz kuşbaşı etle salata yedim iftarda
çay karpuz ve üzüm çokaz ama
sahur da da yani 1 gibi 3 4 kaşık pilav salata 1 avuç badem
1 tana kurabiye
bu kadar kurabiyeyi yemesem olurdu ama kan şekerim düştü:)

hrs kolay gelsinn arkadaşlar
haa bu arada reyhan abla tbrlerr
bende orucum bitsin başlarım belki seninle pztsi son
çok zor bir diet değil bakalım

takyon tbrlerr canımmmm

a e olunnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…