Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

slm canlarımm
bugün çok mutluyum nihayet yazıldım spora.haftasonu başlıyorum kısmetse=) çarşamba,cumartesi ve pazar haftada 3 gün gidicem.pilates,step(aeorobic) ve fitness seçtim.sıkılaşıcam bayrama müthiş forma gircem inşallah.kahvaltıda yine tost yedim yazarken bile çok utanıyorum ama inanın elimden bişey gelmiyor akşamı inşallah çorba veya sulu yemekle tamamlıycam.ve yürüyüş yapcam.
ferhancım ingilizce öğretmenliği okuyorm 2.sınıfım:)devlet yurdunda kalıyorum.sağolasın önerilerin için evet dikkat etmem gerekiyo.k-flekse bende başlamayı düşünüyorum bu arada
takyoncum öncelikle yeni yaşın dileyipte ulaşamadığın herşeyi getirsin sana...nice mutlu senelere.yeni işin hayırlı olsun.
benbencim iş yerindeki sıkıntın en kısa zamanda geçer inşallah
hepinizi çok öpüyorumm
esen kalın:)

selam kardeş takımın güzelleri,inşallah herkesler iyilerdir.
bende oğlmda iyiyiz çok şükür.
ferihancım link için teşekkürederim hayatım, senide yordum.sonradan aklıma geldi netten bakabilirdim aslında. malum kafam biraz meşguldü. bende diyeti bu hafta yaparım dedim ama nerdeee. haftaya uykusuz ve yorgunbaşladım,öyle olunca diyet falan görmedi gözüm. sende toparlan hayatım bırakmak yok. haftaya kesinlikle başaracaksın.ayrıca kaptanlık konusunda bende inanın sizden destek alıyorum, biliyorumki aksaklık olmucak.iyiki varsınız.

arescim sporun hayırlı olsun hayatımen iyisini yaptın.sporsuzolmuyor darısı başıma diyorum.

takyon canım nice mutlu senelere hayatım. ayrıca yeni işinhayırlı olsun dilerim. ne çok yoğun duygular yaşıyorsundur kimbilir. eşinde gidiyormuş,Allah kavuştursun hayatım.güle güle gitsin gelsin. inşallah kayınvalidenin yanındahuzurlu olsun. :))) ayrıca kuzucuğunun iyileşmemiş olmasına üzüldüm canım.hayırlısı ile iyileşsin dilerim.

kızlar daha yazmak isterdim ama çıkmak zorundayım.hepinizi öpüyorum.hayırlı akşamlar.

ii geceler arkadaşlar nasıl gidiyorbu gün çok kötü geçti benim saat 4 e kadar hiçbirşey yemedim
çok yanlış ama yiyemedim içim almadı akşamda 1 dolma sulu .köfte ,domates çorbası abartmadım ama gece halley yedim hemde 2 tane
bune böyle anlamadım işte gündüzün cezası nolcak
oofff..
sinir oluoyrum kendime...

aresci hadi hyrlı olsun sporun darısı başıma
takyonseninde işin hyrlı olsun canım
ferihan sen naptın bozdum dediğin fazla değil bozma moralini..

hrs koly gelsin..

selam kardeş takımın güzellerş inşallah iyisinizdir. bugün gelen giden olmamış inşallah sıkıntı yoktur.
bizlerde iyiyiz,idare ediyoruz.

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii.html

banucan canım vede kızlar,artık bir kaçamak ihbar hattımız var,kaçamak yapmadan önce yazın belki birileri sizi durduruz.
aresözgür canım yazdıklarını yeni farkettim.sağolasın canım.sizlerde değerlisiniz kesinlikle.

kızlar umarım iyisinizdir.
hadi birşeyler yazın.
motivasyon + azim = kilo kaybı.
hepinizi çok öpüyorum. kolaygelsin.

benbencim sağol güzelim evet insanın evi gibisi yok kim olursa olsun hiçbiyerde rahat edemiyorum yürüyüşlerimi bırakmadım sadece biraz azalttım hergün değilde gün aşırı çıkıyorum artık kilodan değil sağlık için yürüyüş yapıyorum bugün başladım işe malum ilk gün yoğun geçiyor beslenme düzenim nasıl olacak bilmiyorum alışacam artık
teşekkür ederim ferihancım sağolasın tamam özelden alırım no yu
ne güzel arescim keşke benimde böyle spora gitme imkanım olsa bizde evde elimizden geleni yapmaya çalışacaz artık iyi dileklerin için teşekkür ederim canım
sorma adcım hemde nasıl duygular karmakarışığım vallahi bi yandan eşime üzülüyorum bi yandan işime seviniyorum bi yandan ilk defa bu sektöre girdim stres yaşıyorum önümde koskoca bi kitap var sanki sayfa sayfa çevirip öğrenmeye çalışıyorum huzur konusunda evimden başka biyerde bulamayacağımı biliyorum ama mecburen katlanmak idare etmek zorundayım fedakarlık yapmam gerekiyor başka çarem yok malesef dua et bana canımsın

sağol banucum teşekkür ederim canım

selam arkadaşlar bugün iş başı yaptım rahatım çok şükür işi kaptım biraz ama tam reçetelerin ayrıntılarını ödemeleri felan öğrenmeye çalışıyorum zamanla olacak tabi hepsi diyet konusunda aynıyım bu sabah kahvaltı yapamadım
öğlen 4 kaşık pilav ve malesef 3 adet kızartılmış köfte yedim
akşam hafif geçirecem salata veya yoğurt aldığım kaloriyi telafi etmem lazım

arkadaşlar be çıkmadan kilomuda bildireyim sabah belki yoğun olu bildiremeyebilirim

kilom 63

slm kızlar kimseler uğramamış dünden beriares ve takyondan başka
nasıl gidiyor
yarın belki giremem kilom 85.3
adet dönemmim şişlik çok
sabah domates çorbası öğlen sulu köfte ekemeksiz çok az
akşam 1 dolma 2 kaşık pilav 2 mandalina ıhlamur 1 gevrek

bukadardı menüm
acaip bel ve sırt ağrım var havalar yağmurlu boyun fıtığım ilerledi galiba kolum uyuşuyor
a e olun

iyi geceler canım takımım
2 gündür akşam yarım saat yürüyüş yapyorum inşallah sıkılaşırım faydasını görürüm.bugün çok ama çok kötü kaçamaklar yaptım.ipin ucunu kaçırmaktan çok korkuyorum.ee bu kadar yemeye haliyle almışım kilo bu sefer telafi edicem inşallah.spora daha fazla ağırlık vermeyi düşünüyorum.derslerim yoğun yarın giremeyebilirim hepinize sevgiler.kilom, tok karnına hassas tartıda:60
60

günaydın canım takımım bu hafta sabahları hep special K yedim yoğurtla birlikte bu sabahta yedim kilo almış çıktım nedendir bilmiyorum hani kilo verdiriyordu bu gıdalar birdaha yemeyeceğim neyseki pazartesi tekrar karbonhidrat diyetine dönüyorum sevgili reyhan ablamla o yüzden birazdaha mutluyum ben kurbana 10 kilo veririm diyordum ama 5 kilo almış giricem galiba ipin ucu kaçtıkça kaçıyor hadi hayırlısı artık . geçmişi okur gereken cevapları yazarım canlarım birde liste vereyim hemen öpüyorum herkeze bol kilo vermiş bir hafta dilerim .

kilom 92

dün giremediğim için üzgünüm arkadaşlar çok yoğun bir gündü bugününde yoğun olmasından çok korktum halada korkuyorum inşallah listeleri yapana kadar hatta sonrasındada yoğun olmazda bu gün bari biraz nefes alırım işler yoğun olunca ne yediğimden ne içtiğimden nede yaptığm işten bişey anlamıyorum . görüşmek üzere canlarım .

5.TAKIM 176. ETAP

ferihann( 91,0 /
takyon ( 63,0 /
aresozgur ( 59,0 /
buebottle ( 58,2 /
benben ( 65,5 /
vatan_uğruna ( 71,8 /
banucan4 ( 85,4 /

5. TAKIM TOPLAM KİLO (

listemizin bu haftaki hali arkadaşlar kilo bildirimleri tamamlandığında listemizi hazırlayacağım benbencim buralardaysan sende bir göz atarmısın canım listemize teşekkür ederim .

Son düzenleme:

arescim spora başlıyormuşsun canım tebrik ederim bundan sonrası daha kolay olacak senin için istediğin kiloya sporla çokdaha çabuk inersin . yurtta yemek sorunu çok olur bilirim artık en uygun şekilde nasıl uyarsa öyle besleneceksin çok bozma moralini herşeyden önce keyfin yerinde olsun zaten sporla gidecek kilolar . bölümünde çok güzelmiş canım bu azimle mesleğini en güzel şekilde yapacağına inanıyorum görüşmek üzere öpüyorum .

banucum oruçtan sonra malesef adaptasyon sorunu oluyor ben hala toplayamadım kendimi bir hafta güzel gidiyor diyet sonra sapıtıyorum ama inşallah başarıcam sende başarıcaksın yeme düzenini yavaş yavaş oturtacaksın eminim kolay gelsin canım .

canım hayırlı olsun işinde rahat olmak severek çalışmak herşeyden önemli başarı kaçınılmaz oluyor o zaman . yediklerinde gayet güzel azmine hayramın maşallah canım nazar deymesin öpüyorum . opuyorumnanaktan

geçmiş olsun banucum yağmurlar insanı hem yorgun düşürüyor hemde var olan hastalıkları tekrar yeniliyor dikkat et kendine bende çok yorgunum ne uykuya doyuyorum nede eski canlılığım var inşallah çabuk geçer bu yorgunluk .opuyorumnanaktan

arescim seni kaçamak ihbar hattına yönlendiricem canım arada bir kaçamak yaptığımızda uğrayalım oraya belki faydası olur merak etme bende seninle aynı durumdayım bir hafta dikkat edip diğer hafta sapıtıyorum bir çözüm bulmak gerek buna bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…