Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamlar herkese
Ne kadar güzellll takım arkadaşımız dereceye girmiş çok çok tebrik ediyorum takyoncum

hoşgeldin bijoux nasılsın uzun zamandır uğramıyordun seni görmek ne güzel .a.s.

hoşbuldukk.. vefasızlık ettimmm çok ama bir sürü kilomla geri dönücem buralara hazırlık yapayım dedim :))) doğuma 23 gün kaldı ve ben hemen ertesinde başlicam dikkat etmeye.. yani kasım başı burdayım ben de :teytey:

erihancigim cok tesekkürler canim.. en önemlisi kafanin hazir olmasi azmetmek gerisi kendiliginden geliyor
banucugum sagol cnim.. pazartesi yada sali bekliyorum diyetime eslik etmeni pisman olmiyacaksin insallaha.s.
bijom cok az kalmis hayirlisi olsun sen bebegini kucakla bizde seni bir yigin kilonla kucaklar sonrada incecik yapariz insallah.. :9 kendime pek faydam olmuyor ama insallah sana olur heheheheheh
gecenlerde seni ziyaret ettim bebeklere aldiginiz esyalari paylastiginiz bir yer.. sana birseyler yazmistim ama görmedin herhalde.. bizim kücük herif varya yürüyor 13 aylik oldu konusuyor tek tük dans ediyor.. cok cabuk büyüyorlar keyfini cikara cikara büyüt bebegini saglikla huzurla insallah..

banucum listen güzel canım ama dediğin gibi oruç olunca ister istemez bi dengesizlik oluyor. kan şekerin düşer tansiyon düşer felan dikkat et kendine birde kulun Rabbine en yakın olduğu zaman ezan okuyupta bi oruçlunun iftarını açtığı zamandır o anda ne dua edilirse reddolunmaz inşallah bizleride dualarından eksik etme olurmu
Selamlar herkese
Ne kadar güzellll takım arkadaşımız dereceye girmiş çok çok tebrik ediyorum takyoncum
teşekkür ederim benbencim takımımızı temsil ettim sadece inşallah son kilolarda gider ondan sonra misafir olarak kalırım yine burda kovulana kadar gitmiycem yani:1rolleyes::1hug:

selamlar herkese günaydın arkadaşlar hepinize azimli mutlu huzurlu ve sağlıklı bir haftasonu diliyorum Allah'a emanet olun

oyy maşallah doğduğu günü hatırlıyorum demek yürüyor haa. yerim ben onu minik herif :) inşallah reyhan ablacım saglıkla huzurla büyütürüm ben de. ziyaretini görmedimm kusura bakma emi..

selamlar arkadaşlar tatil nasıl geçiyor pazar günleri benim için çalışma günü gibi oluyor eşim evde olunca tabi...erkek evde oldumu iş hiç bitmiyor yaaa 4 yaşındaki kızımdan bile daha dağınık :)))

slm canlarımm
size karşı çok mahcubum.cuma gelip kilo bildirimi yapamadım hepinizden çok özür diliyorum paylaşımlarım da azaldı.kendi pc m yok yurdun net cafesi de onarımda.okula gidip geliyorum yoğunum haftasonuda burda değildim ama inanın aklımın bi köşesindeydiniz.bunların hiçbiri bahane olamaz bundan sonra telafi edicem inşallah geçmişi okuyorum şuan.hepinizi çok öpüyorumm:))

geçmişiaz çok okumaya çalıştım ferihancım kesinlikle çok ayıp yaptık.takım olma sorumluluk işi.ama inan arkadaşıma kk şifremi gönderdim gir perşembe dediklerimi yaz diye girememiş sistemin ne zmn bozuk olacağı belli olmuyor zaten.bi de elimde imkan varken giremedim değil.okul -yurt koşuşturmaca yatış.evet günlerdir giremiyorum ama bn kendimi bu takıma ait hissediyorum takımın kapatılmasını da asla istemem.yazın çok da güzel paylaşım yapabiliyodum sonuçta kendi evimdeydim ama şimdi şartlar değişti.böyle takımın kötü üyesi olarak ismimin geçmesi çok üzücü dediğim gibi telafi edicem.seni anlıyorum hepimizin hassasiyet göstermesi gerekiyor.tüm takım arkadaşlarımdan özür diliyorum tekrardan...
takyoncum tebrikler güzel kilo vermişsin bu arada:)

geçen hafta diyet adına hem kötü hem iyi şeyler yapabildim.uzak durmam gerekirken tost,p. kızartması,bisküvi,kola,hamburger ve her türlü fast-food yeniden hayatıma girdi.ama gittim ligtht süt,k-flex,form ve yeşil çay,diyet bisküvi,meyve aldım kendime.ve bu hafta 4 gün yürüyüş yapabildim.spora(fitness,pilates,yüzme) bu hafta içinde kesin yazılcam inşallah.yürüyüş her gün yapcam bi de yediklerime dikkat edersem tamamdır.sizleri çok öpüyorumm
hepinize iradeli bi hafta diliyorum:)
fırsat buldukça hergün girmeye çalışcam
sevgilerimlee..

günaydinlarrrr..
öglenciyim bu hafta..
dün patatesle basladim bugün sebze günüm bakalim insallah bu haftada sonuc güzel olur..
hafataya karbonhidrat diyetine basliyacagim insallah

Günaydın takımım
reyhan abla destekliyorum seni de çok tebrik ediyorum

sağlıkla doğsun inşallah bebişin ondan sonra bekleriz tabiki hep birlikte takım olarak altından kalkamayacağımız kilo yok muhakkak seninde kiloları veririz sen merak etme sabırsızlıkla bekliyoruz hem bebişini hem seni öpüyorum .opuyorumnanaktan

:))) çok güldüm canım harikasın şifreni başkasınamı verdin girsin senin yerine kilo bildirimi yapsın diye çok tatlısın merak etme takım falan kapatılmıyor o gün çok üzülmüştüm o yüzden öyle yazdım ama harika takım arkadaşlarımdan tepkiler gelince sevindim . kimse takımın kötü üyesi falan değil böyle düşünmeyin sakın yaz tatili bitti diye okul açıldı diye diyet tembelliği yok kaydirigubbakcemile3 yurda ve okula uygun besinlerle yine diyetimize sadık kalıcaz . derslerinide ihmal etme tabi aç kalıpta kolay gelsin canım görüşmek üzere . opuyorumnanaktan

günaydinlarrrr..
öglenciyim bu hafta..
dün patatesle basladim bugün sebze günüm bakalim insallah bu haftada sonuc güzel olur..
hafataya karbonhidrat diyetine basliyacagim insallah

ablacım karbonhidrat diyetine başlada bende sana tam teşekküllü eşlik edeyim geçen hafta çok sıkı yapop bırakınca epey kötü oldu bu hafta çok sıkı değil ama yine başladım bakalım ne olacak cuma günü sonuç göreceğiz .

merhaba takımcığım nasılsınız ben haftasonu birazcık bozdum diyeti öyle çok çok abartmadm ama bozdum sonuçta bu sabah special K yedim bir kase üzerine 2 kaşık yoğurt ile ne kadar karbonhidrat ne kadar kaloridir bilmiyorum öğlende yoğurt vardı yanımda ondan yedim akşamada biber dolması yerim büyük ihtimalle canım diyet yapmak istemiyor aslında ama mecburum ipin ucunu kaçırmadan yakalamam lazım yoksa kilo alıcam alıyorumda bir fikriniz varmı arkadaşlar special K nasıl bir besin diyette ne kadadır bunun karbonhidrat miktarı doğrumu yapıyorum bunu yiyerek ve tv lerde günde 2 öğün special K yiyenin kilo verdiği yazıyor bende bunu denesemmi acaba sizce teşekkür ederim canım takımım öpüyorum sizleri yazarım yine görüşmek üzere .

herkese selam arkadaşlar bugün çok hastyaım kızımdan bana bulaştı galiba yataktan kalkamıyorum geçmişi okuyamadım kusura bakmayın hiç halim yok selam vermek için girdim akşama iyi hissedersem paylaşımda bulunurum hoşçakalın kızlar

geçmiş olsun canım bugünlerde herkez grip özellikler çocuklara onlardanda ailelere bulaşıyor herkez hasta Allah acil şifalar versin canım bol bol istirahat et gribin tek çözümü istirahat ve terlemek inşallah çabuk toparlarsın öpüyorum canım .

Günaydın takımım
reyhan abla destekliyorum seni de çok tebrik ediyorum
sagol canim benim. ilk baslayis hep böyle oluyor önemli olan devaminin gelmesi..
ama en zoruda baslamak degilmi?Şeniz

tamam canimsin haftaya pazartesi en gec sali basliyorum ben nedenmi sali? pazartesi bizim sefin yas günü var. büyük kutlama yapar bende saliya baslarim tam tesekküllü karbon diyetine.vereliniortak

selam kızlar herkese iyi akşamlar ayyyy çok kötüyüm yanıyorum ama aynı zamanda donuyorum her tarafım sızlıyor canımın acısı bi yana bide eşime üzüldüm yine istanbula gidecek çarşamba akşamı gidecek bayrama ancak gelir offfff evimden ayrılacam yine yaaaa çok moralim bozuluyor buna işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…