- 12 Temmuz 2006
- 1.290
- 1.280
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #28.241
hoşgeldin bijoux nasılsın uzun zamandır uğramıyordun seni görmek ne güzel .a.s.
banucum listen güzel canım ama dediğin gibi oruç olunca ister istemez bi dengesizlik oluyor. kan şekerin düşer tansiyon düşer felan dikkat et kendine birde kulun Rabbine en yakın olduğu zaman ezan okuyupta bi oruçlunun iftarını açtığı zamandır o anda ne dua edilirse reddolunmaz inşallah bizleride dualarından eksik etme olurmuii geceler arkadaşlar
nasılsınız bu gün yediklerim 1 kepçe tarhana çorbası
4 5 kaşık pilav biraz kuşbaşı etle salata yedim iftarda
çay karpuz ve üzüm çokaz ama
sahur da da yani 1 gibi 3 4 kaşık pilav salata 1 avuç badem
1 tana kurabiye
bu kadar kurabiyeyi yemesem olurdu ama kan şekerim düştü:)
hrs kolay gelsinn arkadaşlar
haa bu arada reyhan abla tbrlerr
bende orucum bitsin başlarım belki seninle pztsi son
çok zor bir diet değil bakalım
takyon tbrlerr canımmmm
a e olunnn...
teşekkür ederim benbencim takımımızı temsil ettim sadece inşallah son kilolarda gider ondan sonra misafir olarak kalırım yine burda kovulana kadar gitmiycem yani:1rolleyes::1hug:Selamlar herkese
Ne kadar güzellll takım arkadaşımız dereceye girmiş çok çok tebrik ediyorum takyoncum
oyy maşallahbijom cok az kalmis hayirlisi olsun sen bebegini kucakla bizde seni bir yigin kilonla kucaklar sonrada incecik yapariz insallah.. :9 kendime pek faydam olmuyor ama insallah sana olur heheheheheh
gecenlerde seni ziyaret ettim bebeklere aldiginiz esyalari paylastiginiz bir yer.. sana birseyler yazmistim ama görmedin herhalde.. bizim kücük herif varya yürüyor 13 aylik oldu konusuyor tek tük dans ediyor.. cok cabuk büyüyorlar keyfini cikara cikara büyüt bebegini saglikla huzurla insallah..
hoşbuldukk.. vefasızlık ettimmm çok ama bir sürü kilomla geri dönücem buralara hazırlık yapayım dedim :))) doğuma 23 gün kaldı ve ben hemen ertesinde başlicam dikkat etmeye.. yani kasım başı burdayım ben de :teytey:
geçmişiaz çok okumaya çalıştım ferihancım kesinlikle çok ayıp yaptık.takım olma sorumluluk işi.ama inan arkadaşıma kk şifremi gönderdim gir perşembe dediklerimi yaz diye girememiş sistemin ne zmn bozuk olacağı belli olmuyor zaten.bi de elimde imkan varken giremedim değil.okul -yurt koşuşturmaca yatış.evet günlerdir giremiyorum ama bn kendimi bu takıma ait hissediyorum takımın kapatılmasını da asla istemem.yazın çok da güzel paylaşım yapabiliyodum sonuçta kendi evimdeydim ama şimdi şartlar değişti.böyle takımın kötü üyesi olarak ismimin geçmesi çok üzücü dediğim gibi telafi edicem.seni anlıyorum hepimizin hassasiyet göstermesi gerekiyor.tüm takım arkadaşlarımdan özür diliyorum tekrardan...
takyoncum tebrikler güzel kilo vermişsin bu arada:)
günaydinlarrrr..
öglenciyim bu hafta..
dün patatesle basladim bugün sebze günüm bakalim insallah bu haftada sonuc güzel olur..
hafataya karbonhidrat diyetine basliyacagim insallah
herkese selam arkadaşlar bugün çok hastyaım kızımdan bana bulaştı galiba yataktan kalkamıyorum geçmişi okuyamadım kusura bakmayın hiç halim yok selam vermek için girdim akşama iyi hissedersem paylaşımda bulunurum hoşçakalın kızlar
sagol canim benim. ilk baslayis hep böyle oluyor önemli olan devaminin gelmesi..Günaydın takımım
reyhan abla destekliyorum seni de çok tebrik ediyorum
ablacım karbonhidrat diyetine başlada bende sana tam teşekküllü eşlik edeyim geçen hafta çok sıkı yapop bırakınca epey kötü oldu bu hafta çok sıkı değil ama yine başladım bakalım ne olacak cuma günü sonuç göreceğiz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?