Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen bi görseydin bendeki yeme aşkını az bile yedim valla tmm 40 puan bende

hepimiz bi donem bole kotu seyler yasiyoruz bende begeimi 8 haftalikken kalp atislarinida duymustum icimde olmus 1 ay o sekilde yasamisim icimde 1 ay sonra kanama ve sanciyla gttim 13 haftalik olmasi lazmdi ama 8 haftalikken olmus icimde insana cok koyuyo ama Allahtan gelen bsey smdi alistik artik rabbim dusmanimin basina bile vermesin aci seyler bunlar cunku artik onumuze bakma zamani rabbim butun cocuklarimiza uzun saglik hayirli omurler versin bizleri onlarsiz onlar bizlersiz birakmasin heleki bu dunyada hic bi cocuk öksüz kalmasin sahipsiz kalmasin

Bostancıdayım canım ben. Sen?
bana braz uzaksin ama bende tuzladayim canim ben kayinvalidem ve kaynatamla birlikte oturdugum icin 5 sene once emlak konutlarindan ev aldik yari borcumuz bitti bile hala borc oduyoruz ama kira vemiyoruz en azindan bosa gitmiyo suanda benim oturdugum yerden smdi ev almaya kalksak hayatta alamazdim heryer artik cok bahali rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

wawwww superrrmis dahada motive edici olucaktir bu bizim ocin
Bu arada 60 puan cezama boynum kıldan ince bi kac gune yayabilirim ama dimi

Selam kızlar mutlu hafta sonları
Daha nice 1. Liklere inşallah
Bende ramazanda öncesi protein günleri yapacağım azcik eşim balık tutmaya gitmişti arkadaşlarıyla
Daha çok balık ve tavuk yiyeceğim bi hafta olacak dukanın ilk çıktığı hali yanında yuruyus ve spora devam inşallah

Oy canım benim bizimde hikayelerimiz benziyor. İnsan başına gelince aslında ne kadar çok insanın aynı sorunları yaşadığını anlıyor. Sen mutlu sona ulaşmışsın. Acılar artık geride kalsın. Yavrularına sizinle uzun ve sağlıklı bir yaşam diliyorum. Bende çok iyi kilo verdiğim dönemde hamile kalmıştım. Herşey o kadar güzeldi ki. Kalp atışı oluşmayana dek. Sonra tepetaklak oldum ve verdiğim kilonun çoğunu geri aldım. Bu kadar uzun süre uğraşınca insan bazen aman olmasın ne yapayım diyor. Sonra da diyorum ki biz elimizden geleni yapalım ki ilerde pişman olmayalım. Bakalım ne olacak sürecin sonuna yaklaştığımı düşünüyorum. Hayırlısı...

Fanycim, kiloların nedenlerinin hatırladığımız ya da hatırlamadığım psikolojik durumlara bağlı olduğuna çok inanıyorum ben. Gerçekten zor zamanlar yaşamışsın ama şükür ki geçmiş. Şimdikiler tatlı uğraşlar.

Ya bide internetten L beden bir elbise aldım kumasi esnek değil iki parca elbise. Etek kismi oldu hatta azcık bol bile ama üst tarafin fermuarı bir karış acil kaldı. Uff yani altım M-L arası üstümde XXL mı ne bilemedim. Yoksa bende değilde elbisede mi problem var.
Çok zor gibi görünüyor ama inşallah 2 aya kadar kapanır o fermuar.

Geçmiş olsun. Mutlaka kapanir güzel spor yapıyorsun. Maşallah. Vücudun güzel toparlancaktir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…