Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüne yorum yapıldı mu bilmiyorum canım, gerilerden geliyorum.
Leblebinin beyaz olduğunu düşünüyorum, sarıysa daha yeme, beyaz leblebi ye şekerim. Ayrıca 1 kase de yeme, 1 avuç yeter
Ay evet sarı yedim Yanlış mı oldu beyaz daha mı zararsız aman hic yemesem de olur zaten.

Teşekkür ederim. Bence de tahin-pekmez arada kaynamıştır. Hele o jilliandan sonra o nasıl zor bir antreman. Daha da 1. leveldeyim Zaten ilk yaptığımda 3 gün her tarafım ağrımıştı. Ama yaparken çok zevk alıyorum

Aynen yaa ben de Jillian'ı çok seviyorum ama insanın canı cıkıyor. Jillian candır

H hayalalemiveben nerelerdesin canım siteye girmissin ama takıma 2 gündür yazmıyorsun? Menülerini de göremedim.

Kaptanım günaydın. Siteye giriyorum ama 2 gündür misafirim vardı yazamadım. Malesef hafta sonu çok iyi geçmedi bende.( Menülerimi yazzam mı emin olamadım. her türlü cezaya razıyım.

Bende kg bildirimi yapacak mıyım bugün canım morordek
Canım bugun zaten kontrol amaclı bildirim yapıyoruz sen henüz yeni başladın bildirim yapmana gerek yok. Asıl bildirim günümüz cuma sabahı
Kaptanım günaydın. Siteye giriyorum ama 2 gündür misafirim vardı yazamadım. Malesef hafta sonu çok iyi geçmedi bende.( Menülerimi yazzam mı emin olamadım. her türlü cezaya razıyım.

Kafadan 250 puan ceza yazayım sana madem. Menülerini paylaşma kararını sana bırakıyorum.
Ayrıca menü yazmasan da yine de takıma yaz canım. Paylaşım yaptıkça daha motive olunuyor

Bence hangi detoks olursa olsun başarılı olursun canım. Kolay gelsin

Tamamdır kaptanım. Burdayım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…