- 11 Nisan 2012
- 521
- 132
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #283.881
Ay evet sarı yedimMenüne yorum yapıldı mu bilmiyorum canım, gerilerden geliyorum.
Leblebinin beyaz olduğunu düşünüyorum, sarıysa daha yeme, beyaz leblebi ye şekerim. Ayrıca 1 kase de yeme, 1 avuç yeter
Teşekkür ederim. Bence de tahin-pekmez arada kaynamıştır. Hele o jilliandan sonraBence de sana ders olsun ciklatım, yeme öyle cıs şeyler
Eveeet takımımız diye demiyorum çok sevecenizdirKısa süre adapte olacaksındır zaten
Bu menüye 200 puan ceza
İlk gün için güzel menü canım
Bir Sibel klasiği ile karşı karşıyayız
100 puan cezaCikilatacanavari
Sporun süper Ferahcım
Şu 2 menüye de bir 100 puan ceza yazalım Cikilatacanavari
Spor mikemmelTahin-pekmez arada erimiştir zaten miktarı da çok az
Aynen yaa ben de Jillian'ı çok seviyorum ama insanın canı cıkıyor. Jillian candırTeşekkür ederim. Bence de tahin-pekmez arada kaynamıştır. Hele o jilliandan sonrao nasıl zor bir antreman. Daha da 1. leveldeyim Zaten ilk yaptığımda 3 gün her tarafım ağrımıştı. Ama yaparken çok zevk alıyorum
H hayalalemiveben nerelerdesin canım siteye girmissin ama takıma 2 gündür yazmıyorsun? Menülerini de göremedim.
Canım bugun zaten kontrol amaclı bildirim yapıyoruz sen henüz yeni başladın bildirim yapmana gerek yok. Asıl bildirim günümüz cuma sabahıBende kg bildirimi yapacak mıyım bugün canımmorordek
Kaptanım günaydın. Siteye giriyorum ama 2 gündür misafirim vardı yazamadım. Malesef hafta sonu çok iyi geçmedi bende.( Menülerimi yazzam mı emin olamadım. her türlü cezaya razıyım.
Vay vay görünüyor mu öyle herseyimiz dedektif. .. ördek iş başındaH hayalalemiveben nerelerdesin canım siteye girmissin ama takıma 2 gündür yazmıyorsun? Menülerini de göremedim.
Benden kaçmazVay vay görünüyor mu öyle herseyimiz dedektif. .. ördek iş başında
O zamaaan ekstra dikkatttCanlarim 1 kg artidayim regl oldum
Bence hangi detoks olursa olsun başarılı olursun canım. Kolay gelsinGünaydın herkese..
Ben de bi değişiklik yok sabitim.
Yalnız bu hafta ben de detoks yapanlar kervanına katılıyorum. Geçen hafta detoks yapanlara özendim.
Kabak detoksu değil farklı. 3 günlük. Bakalım başarılı olursam tarifi paylaşırım
Olsun canım regl olduğuna göre cumaya toparlarsın. Ben Perşembe yada cuma olacağım o yüzden işim zor bakalım.Canlarim 1 kg artidayim regl oldum
Teşekkür ederim canım inşallahBence hangi detoks olursa olsun başarılı olursun canım. Kolay gelsin
Canım bugun zaten kontrol amaclı bildirim yapıyoruz sen henüz yeni başladın bildirim yapmana gerek yok. Asıl bildirim günümüz cuma sabahı
Kafadan 250 puan ceza yazayım sana madem. Menülerini paylaşma kararını sana bırakıyorum.
Ayrıca menü yazmasan da yine de takıma yaz canım. Paylaşım yaptıkça daha motive olunuyor
Ne zaman ki rahat tuvalete çıkıyorum kilo veriyorum ama ne zaman ki kabızim hep artı bugün tarti +700
Açlık otu iç canım arada ben öyle yapmaya çalışıyorumBen de aynen oyleyim. Dogumdan sonra cok sıkıntı yasıyorum bu konuda. Bu yuzden midir bilmem dogru duzgun eksi goremiyorum hic.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?