- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #283.921
Keten tohumu iyi bir şey ben cam öğütmë tuzlukta oguturum herseye katarim salata yumurta omega3 depisuymus balık yerine geçiyorMuş nerdeyse. Tuzluk gibi benim için elimin altında hep
Canım ödemdir bence o. Bol su ve spor çözer sorununuSabahki sonucum fena!
Cuma: 72,7
Bugün: 74,5
Menümü gördünüz. Bu kadar artılık ne yapmış olabilirim? Öneriler var mı?
hedef38beden , bir de saf zeytinyağı. gece yatarken veya sabah aç karnına bir yemek kaşığı zeytinyağı içersen bağırsakları yumuşatıyor. o da çok etkili canım
Keten tohumu iyi bir şey ben cam öğütmë tuzlukta oguturum herseye katarim salata yumurta omega3 depisuymus balık yerine geçiyorMuş nerdeyse. Tuzluk gibi benim için elimin altında hep
Canım ödemdir bence o. Bol su ve spor çözer sorununu
ben onu yaptım işe yaramadı maalesef hatta zeytinyağında bekletilmiş incir bile yedim aç karna o da pek etkili değil seninki de benim gibi oldu desenehedef38beden , bir de saf zeytinyağı. gece yatarken veya sabah aç karnına bir yemek kaşığı zeytinyağı içersen bağırsakları yumuşatıyor. o da çok etkili canım
Görünmez olurmu canim adini tikla orda yaziuor en son saat kacta girdiginVay vay görünüyor mu öyle herseyimiz dedektif. .. ördek iş başında
Evet canim biliyorum bu aralar 1 gun yazdiysam 2 gun yazamiyorum bu gun yazacağım canimBenden kaçmaz
O zamaaan ekstra dikkattt
Dünkü menün de yok karabibercim
senle ben ayni zamanda oluyoruzBende bugün öğlen tartıldım. 1 kg yukarıda gözüküyorum. Bugün regl oldum. gecikmişti baya bi. Bakalım cumaya nasıl olacak
Sabahki sonucum fena!
Cuma: 72,7
Bugün: 74,5
Menümü gördünüz. Bu kadar artılık ne yapmış olabilirim? Öneriler var mı?
Canım o tür detoks diyetleri kilon takılınca mı yapsan? Sen şu an diyete yeni başlayacağın için biraz dikkatle verirsin diye düşünüyorum ama sen bilirsin tabi ki.Kizlar bende dün nette çaresizce zayıflama yolları ararken daha once de bildiğim fakat hic uygulamadigim lahana diyetiyla karşılaştım ve hemen harekete geçip çorbayı yaptım. Yorumlara baktım müthiş sonuçlar var. Hafta da 5 kg verenler. 15 gu de 9.bucuk verenler. Cok heveslendim hemen icecektim fakat cok igrenc bir tasi var içemedim
Kaçamak oldugu icin mi pekiiii?Evet canim biliyorum bu aralar 1 gun yazdiysam 2 gun yazamiyorum bu gun yazacağım canim
Bence de iyi atlatmışsın tek kaçamak kurabiye olmuş. Akşam da yoğurt falan ye istersen acıkacak olursanBugun misaffirlerim geldi. Ben yapmistim biseyler. Sagolsunlar onlarda yapip getirmisler. Oldu mu sana 10 cesit
Ama yine de kendimi tuttum diye dusunuyorum. Hemen yazayim bugunku menumu
Sabah
1 haslanmis yumurta
Salatalik domates
Az peynir
Ogleden sonra
3 4 tane sarma
3 tane mercimek kofte
1 kase kadar tavuklu patlicanli salata
1 kurabiye
Cay sekersiz
Aksam yok tokum
2 lt ye tamamlayacagim su
Spor olarakta kardiyo yapacagim bugun.
Sen bence gayet iyi biliyorsun neden oldugunuMerhaba kızlar
Kahvaltınlet ,domates,salatalık,zeytin
Öğle :ciğer şiş, salata,dondurmalı irmik tatlısı
Ara:5hurma
Akşam:şehriye çorba, et sote
Su:2lt, spor yok
Kızlar ua 12gündğr düzenli program uyguluyordum mekik squat ve ip atlama olan ama göbeğim azalacağı yerde arttı sanki mekik göbeği küçükltmez mi ya, yoksa kaçamaklardan mı öyle oldu
ben onu yaptım işe yaramadı maalesef hatta zeytinyağında bekletilmiş incir bile yedim aç karna o da pek etkili değil seninki de benim gibi oldu desenehedef38beden canım bir ara botanik ecza da satılan ozon kapsülü vardı o iyi gelmişti ama üretimden kaldırdılar maalesef probiyotik hap da kullanıyorum ama sıkıntılı
Az yediğin için vücut korumaya mı aldı acaba hedefcim?
Canım o tür detoks diyetleri kilon takılınca mı yapsan? Sen şu an diyete yeni başlayacağın için biraz dikkatle verirsin diye düşünüyorum ama sen bilirsin tabi ki.
Hedefcim cok az degil mi yediklerin. Biraz corba sebze ve yogurt gibi besinleri alsan vucut kendjni toplar. Hic yemeyince de vucut kendjni kilitliyor vucufumuzhn calusmasi vucut dengemizin saglikli calismasi icin gerekli olan besinleri asgari de olsa almamız gerekiyor. Yanlis anlama canim hani sadece tavsiye okarak soykedimMenümü yazayım
Sabah
2 dilim ekmekten sucuklu
Akşam
1 kaşık mantı
Orman meyveli kefir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?