- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #283.941
Evet canım geliyor, ıslak kekler yenmiş maşallahCikilatacanavari 60 pua cezam vardi bgun 20 dakika zumba ve 10 dakika leslie yaptim 20 dakikalik zumba 60 puan yapiyo cezami bitirdim yani ama yeni ceza gelicek sanirim yolda morordek
selamun hellooo eski takımım nasılsınız
Aaaaa kimler gelmiiiişşş :) Cok sevindim senin adınaaa :)selamun hellooo eski takımım nasılsınız
ben kendimce bir sistem kurdum yavaş yavaş ilerliyorum ,bu takımda 90 ları devirmeye uğraşırken şu an 700 lerdeyim Allahın izniyle..
hepinize bol başarılar diliyorum..
bir ce eeee yapıp kaçayım dedim
düşünürüm kabul eder misinizAaaaa kimler gelmiiiişşş :) Cok sevindim senin adınaaa :)
Eee kendi sistemini de kurmussun bak, geri gelmeyi düsünmez misiiinnn canımm? :)
Ordekimizin kolları hepimizi alır sarar sarmalardüşünürüm kabul eder misiniz
Kolay gelsin canım sana misafir deyince korkuyorum artık zararlı şeyler dusuyor aklımaGünaydın herkese misafir bekliyorum beklerken size bakayım dedim
evet ama telafi ettim diye dusunuyordum dunle beraber nese bgun spor yapamam ama yarin cezami yapicam soz
Günaydın munaydin millet nabersiniz biri benim yagimi etim den ayirabilir mi
morordek ordekim etim benim yağım senin olsun
Etmez miyiiiizzzdüşünürüm kabul eder misiniz
Yok, bu ara çok kaçamaklı menülerin o yüzden telafi etmiş saymıyorum :)evet ama telafi ettim diye dusunuyordum dunle beraber nese bgun spor yapamam ama yarin cezami yapicam soz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?