- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #284.581
Ilk sayfada spor tablomuz var ben ceza puanı yazdığımda o puana denk gelecek şekilde spor yapmak gerekiyor. Kaçamakları sporla cezalandırıyoruz yani. Puanı neye göre veriyorsun dersen de kaçamağın miktarına ve üst üste kaçamak yapılma durumuna göre kafamdan veriyorumPuanlar neye göre belirleniyor kızlar? Bir de cezalardaki puanlar neye denk geliyor?
Evet ya haklısın ördeğim birkaç kiloyu veremedim kaç aydın kaçamaklar yüzünden
En çok öğle yemeği akşam yemeği arası kaçamak yapıyorum oruç sayesinde kendimi tutmayı öğrenirim belki
Burdayım canım ama dediğim gibi okul yoğunluğundan sık giremiyorum.Nerelerdesiniiiizz???
Hadi bakalım detokstan güzel sonuclar alırsın umarımBurdayım canım ama dediğim gibi okul yoğunluğundan sık giremiyorum.Ben detoksa devam ediyorum
Nerelerdesiniiiizz???
Kızlarr selam bugün çok uyumuşum az önce daha yeni uyandım başım ağrımış
Siz neler yapıyorsunuz bakalım
Ben de yapayım istiyorum ama başım çok ağrıyorArka plandayım ben ördekcim
Spor öncesi hazırlık modu cikiltacım
Cuma gün artı geldiğini düşün canım kötü hisset kendiniKaçamakların dibine vurmuş durumdayım, kendime engel olamıyorum
Aşırı derecede vicdan azabı çekiyorum şu andaCuma gün artı geldiğini düşün canım kötü hisset kendini
Teşekkür ederim Ördekciğim. İlk sayfayı okuyayım o zamanIlk sayfada spor tablomuz var ben ceza puanı yazdığımda o puana denk gelecek şekilde spor yapmak gerekiyor. Kaçamakları sporla cezalandırıyoruz yani. Puanı neye göre veriyorsun dersen de kaçamağın miktarına ve üst üste kaçamak yapılma durumuna göre kafamdan veriyorum
Kaçamakların dibine vurmuş durumdayım, kendime engel olamıyorum
Ramazan için menü tavsiyeleriniz nedir kızlar? Nelere dikkat edelim
Kaçamakların dibine vurmuş durumdayım, kendime engel olamıyorum
Canım bende 2-3 gündür öyleydim. Çok can sıkıcı birşey. Hemen bugün detoksa başladım şimdi eski halime döndüm. Sen kendini daha iyi bilirsin sana ne iyi geliyorsa iştahını ne kesiyorsa onu yap bence.Kaçamakların dibine vurmuş durumdayım, kendime engel olamıyorum
Umarım canım. Şimdiye kadar hep yüzümü güldürdü ama bakalım nasıl olacak sonuç.Hadi bakalım detokstan güzel sonuclar alırsın umarım
Kimse yazmayınca bi dürteyim dedim :)
Ben de yapayım istiyorum ama başım çok ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?