- 29 Ocak 2017
- 4.499
- 8.595
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #284.601
Balkonda gölgede mi kuruttun canım? Hangi meyveler meselaKızlar, geçen yaz bir sürü meyve kurutmuş ama doğru dürüst tatlarına bile bakmamıştım.
Spor sonrası onlardan atıştırdım. Mutlaka denemenizi öneriyorum.
Nasıl yaptın cnm çok merak ettimKızlar, geçen yaz bir sürü meyve kurutmuş ama doğru dürüst tatlarına bile bakmamıştım.
Balkonda gölgede mi kuruttun canım? Hangi meyveler mesela
Nasıl yaptın cnm çok merak ettim
Firinda da yapılır mı ki 50 60 derecede kısa sürede olması için soruyorumAklınıza gelen tüm meyveleri denedim.
Elma, şeftali, incir, üzüm, kavun, armut ananas gibi.
Bugün şeftali pek güzel geldi özellikle.
1-2 cm olacak şekilde dilimledim.
Balkonda direkt güneş alacak şekilde yağlı kağıdın üzerine sererek kuruttum.
Günde 2 kere falan derslerini çevirdim.
Meyvelerin su oranına göre 3-15 gün arasında değişti kuruması.
Eline sağlık canım, eminim çok lezzetli olmuştur. Yalnız kuru meyve yerken dikkatli olmak lazım. Normalde 1 öğünde 4 tane taze kayısı yiyebilirken kurusundan 2 tane yiyebilirsin. Taze meyveyle kuru meyve tüketiminde fark var.Kızlar, geçen yaz bir sürü meyve kurutmuş ama doğru dürüst tatlarına bile bakmamıştım.
Firinda da yapılır mı ki 50 60 derecede kısa sürede olması için soruyorum
Eline sağlık canım, eminim çok lezzetli olmuştur. Yalnız kuru meyve yerken dikkatli olmak lazım. Normalde 1 öğünde 4 tane taze kayısı yiyebilirken kurusundan 2 tane yiyebilirsin. Taze meyveyle kuru meyve tüketiminde fark var.
Haklısın canım hemen toparlamam lazım olmaz böyle
Kardelencim senden beklenmeyecek bir durum aslında. Hemen sporla telafi et yoksa geliyor cezalar
kaptanim valla bgun cok yoruldum arti ip atlamistim gecenlerde o gunden beri ayagim agriyodu bgun cok fena oldu ayagim incilmis gbi sanki spor yapamicam bgunNapıcam diyo bi de
spor yapacaksın tabi ki. O cezaları size saklayın diye mi yazıyorum ben
Insallah canimAynen öyle yapacağım ördeğim.
Gün içerisinde ya kuru meyve, kuru yemiş ya da smoothie falan tüketeyim biraz diyorum.
O günler de gelir umarım bir an önce
canim gece cok mu gec yatiyosun cok gec kalkiyosun cunkuKızlarr selam bugün çok uyumuşum az önce daha yeni uyandım başım ağrımış
Siz neler yapıyorsunuz bakalım
cok guzel bi tarifmis canim bende denicemAklınıza gelen tüm meyveleri denedim.
Elma, şeftali, incir, üzüm, kavun, armut ananas gibi.
Bugün şeftali pek güzel geldi özellikle.
1-2 cm olacak şekilde dilimledim.
Balkonda direkt güneş alacak şekilde yağlı kağıdın üzerine sererek kuruttum.
Günde 2 kere falan derslerini çevirdim.
Meyvelerin su oranına göre 3-15 gün arasında değişti kuruması.
Hemsireyim cnm ben dün de nobetciydim o yüzdenkaptanim valla bgun cok yoruldum arti ip atlamistim gecenlerde o gunden beri ayagim agriyodu bgun cok fena oldu ayagim incilmis gbi sanki spor yapamicam bgun
Insallah canim
canim gece cok mu gec yatiyosun cok gec kalkiyosun cunku
cok guzel bi tarifmis canim bende denicem
Detoks bana iyi gelmedi canım ya. Detoks sonrası herkesin beni uyardığı gibi çok kritik. Yapmasaydım belki bu denli tatlı krizine girmezdim. Bakalım inşallah cuma artı gelmemCanım bende 2-3 gündür öyleydim. Çok can sıkıcı birşey. Hemen bugün detoksa başladım şimdi eski halime döndüm. Sen kendini daha iyi bilirsin sana ne iyi geliyorsa iştahını ne kesiyorsa onu yap bence.
Çok güzel bilgiler yazmışsın canim TeşekkürlerEvettt kızlar ben de diyet konusunda dikkat edilecek birkaç konuyu yazayım. Belki işinize yarar, tavsiyelerin hepsi diyetisyenine aittir.
1) Et yemeğinin yanında yoğurt tüketilmemeli. Yoğurt etin sindirimini zorlaştırıyor.
2) Salatalarda limon ve nar ekşisi yasak. İkisinin de meyve şekeri oranı çok yüksek. Salatalara sirke, yağ ve tuz ekleniyor.
3) kahvaltıda yumurtayı yağda pişiriyorsanız zeytin yemeyeceksiniz. Almanız gereken yağı yumurtadan almış oluyorsunuz.
4) Yemeklerden 5 dk önce 1 bardak su için. Bu sayede yemeği daha az tüketecek ve doyma hissini daha çabuk yaşamış olacaksınız.
5) Bir şey yiyeceğiniz zaman öğünler arasında 2 ile 4 saat olmalı.
6) Yemek esnasında ve yemekten 20 dk sonrasına kadar sıvı bir şey tüketmeyin. Mide kendi suyuyla yiyecek içindeki suyu ayırt etmeliymiş.
7) Uyumadan iki saat öncesinde yeme işini bitirmeniz lazım.
8) İnsülin direnci olanlar meyveyi asla tek başına tüketmemeli. Yanında 2 kaşık yoğurt ya da 1 bardak süt tüketmeli.
9) öğlen yemeğinde 8 kaşık etsiz yemek ya da 6 kaşık etli yemek yiyebilirsiniz. Akşam yemeğinde bunu 2 kaşık azaltın.
10) kırmızı et yetecekseniz avuç içiniz kadar tüketin.
11) Beyaz eti ise eliniz boyutunda tüketin.
Aklıma gelen bunlar kızlar. Hatırladıkça yazarım.
Çok heyecanlıyımYarın oruç tutcaz ya ben de kendimi çok aç hissediyorum
Evet canım bazı şeyler insana iyi gelmeyebiliyor ama bunu da denemeden anlayamazdık. Ne yaptın peki kendini durdurabildin mi?Detoks bana iyi gelmedi canım ya. Detoks sonrası herkesin beni uyardığı gibi çok kritik. Yapmasaydım belki bu denli tatlı krizine girmezdim. Bakalım inşallah cuma artı gelmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?