- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #284.621
Öğleden sonra bayaa bişey yedim sonra vicdan azabı.... Akşam yemeği yemedim 1 bardak ayran içtim. Yarın da oruç. Bakalım ne olacak bu işin sonuEvet canım bazı şeyler insana iyi gelmeyebiliyor ama bunu da denemeden anlayamazdık. Ne yaptın peki kendini durdurabildin mi?
En azından akşam yememişsin canım. Bu dönemler geçici oluyor genelde. Seninki de bir an önce geçer umarımÖğleden sonra bayaa bişey yedim sonra vicdan azabı.... Akşam yemeği yemedim 1 bardak ayran içtim. Yarın da oruç. Bakalım ne olacak bu işin sonu
Senin detoks nasıl giyo canım zorluyo muEn azından akşam yememişsin canım. Bu dönemler geçici oluyor genelde. Seninki de bir an önce geçer umarım
Öğleden sonra bayaa bişey yedim sonra vicdan azabı.... Akşam yemeği yemedim 1 bardak ayran içtim. Yarın da oruç. Bakalım ne olacak bu işin sonu
Aaa çiklatım düğün fotosu paylaşmıştın yaaaa albümüne ekleyip. Cık cık cık. Eski mesailerimizi mi unuttun yoksamTekrardan hoşgeldin aramıza
Nerden biliyorsun bakim sen benim saçlarımı?
aa bilmiyodum canim oda zor ama yaa gece calismak rabbim kolaylik versinHemsireyim cnm ben dün de nobetciydim o yüzden
Aynen canım ya. Moralim de çok bozuk. Ne güzel kilo veriyordum neden böyle maceralara atıdıysam. Senin yaşadıklarını aynen yaşıuorum, seni çok iyi anlıyorum hedefçimKardelen aman dikkat et, ben kabalık detoksundan sonra fena artışlarla karşılaştım ve şu an vücut durdu. Ayrıca canım bir sürü şey istedi.
Ben turşu kuruyordum omlardan ördekimNapıcam diyo bi de
spor yapacaksın tabi ki. O cezaları size saklayın diye mi yazıyorum ben
yok canim ama haklisin sanirim ben daha cezalarimi bitiremeden uzerine yenilerini ekliyorum bakalim nasil biticek
Kilo verince benim gibi havaya mı giriyorsun sende, girme bebeyim girme. Sonu hüsran oluyor.Kaçamakların dibine vurmuş durumdayım, kendime engel olamıyorum
Benim burda kargalar yer kesin. Üstünü uygun bişiyle kaptırsam yapabilirim bende. Ama bu kargalarda yemin ediyorum maymun zekası var, bir yolunu bulup yine yerler.Aklınıza gelen tüm meyveleri denedim.
Elma, şeftali, incir, üzüm, kavun, armut ananas gibi.
Bugün şeftali pek güzel geldi özellikle.
1-2 cm olacak şekilde dilimledim.
Balkonda direkt güneş alacak şekilde yağlı kağıdın üzerine sererek kuruttum.
Günde 2 kere falan derslerini çevirdim.
Meyvelerin su oranına göre 3-15 gün arasında değişti kuruması.
Ne olduysa detokstan sonra oldu tatlım. Bütün cısları yemek isteği var sürekli. İnşallah sahurda cozutmam.Kilo verince benim gibi havaya mı giriyorsun sende, girme bebeyimgr
Geçmiş olsun. Aman dikkat et, bol bol uzatıp buz koyup dinlendir ayağını canım.Bugunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
3 siyah zeytin
5 yesil zeytin
Domates salatalik
Arada annemde cekme helva yedim 2 tane
Nescafe
5 tane cilek
Aksam
1 haslanmis tavuk but
2 tane naget
Arada1 10 tane erik
Su 2lt
3 kupa odem attirici cay
Spor yok malesef ayagim kotu cunku yapamadim aksama kadar annemin evini temizledim camlar kapilar baya kol calismis sayilirim bence
Valla hurma da kabakta benim tüm düzenimi bozdu. Şimdi bildiğim gibi takılıyorum.Ne olduysa detokstan sonra oldu tatlım. Bütün cısları yemek isteği var sürekli. İnşallah sahurda cozutmam.
Yaaa benimki de yolda. Şişirdi karnımı fazlasına çok ihtiyacım varmış gibi.Allah kızlar kabaklar bizi fena çarptı herhalde .4 5 gündür bende konsantre olamadım diyete. Gerçi bende adet srndromuda var bakalım cuma ne olcak. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?