- 29 Ocak 2017
- 4.499
- 8.595
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #284.701
Evet aslında gün aşırı tutmak da bir yöntem öyle de yapabilirsin canım yarın da denicem ben bakalım nasıl olacak bugün ekstradan 80cc de süt bırakmıştım ona rağmen kızım aç kaldı yarın sağılmoş sütüm de yok öyle bakalım nasıl olacak olmadı ben de günaşırı tutarım ben daha kötü oluyorum bayılacak kıvama gelebilirim diye düşünüyordum öyle olmadım çok şükür ,açıkçası gereksiz atıştırmalarımı da aldı iyi oldu bir yandan kaçamak ihtimalim azaldı böylece midem alışır belkiYemeği yedikten sonra anladım aslında baya etkilenmisim
Benim de aksama doğru sütüm etkilendi sanki, seninki gibi oğlum da bi huysuzlandı, çekiyor çekiyor pek gelmiyor gibiydi. Bilemedim o yüzden yaa alışır mı dersin... 1 gün tutup 1 gun tutmasam mı dedim cok etkilenmemesi için, kimisi öyle yapıyormuş
Ciddi misin? Maden suyu da beni daha çok aciktirir gibi geliyor hep. Onu da bi deneyeyim
Canım senin bebiş henüz çok minik, seneye tutarsın inşallah
Evet canım sahurda içmek değilde yemek sutlac gibi seviyorum elma armut ta dogruyorum corba niyetine yiyorum. Kuru incir üzüm ne varsa koyuyorum. Onu yaptığım zaman günüm rahat geçiyordu. Tost hamurisi susuzluk yapıyor acikiyorum. 1 lt re de su tüketiyordum. Birde hurma yiyorum mutlaka sahurda enerji içinSahurda mı içiyordun Sibelcim?
Beni susuzluk çok zorluyor asıl
Yulaf ezmesi ni tavsiye ederim. Kuruincir kuru üzüm dut kurusu sut yapan gıdalar. .Nasılsın ördeğim? Ben aşırı etkilenmedim aalında yemeğim de hazırdı çok uğraşmadım ama lüzum huysuzdu hep öğleden sonra sür kalması herhalde mememi ısırdı sık sık, yarın da yemeğe de misafirim var bir daha denicem bakalım orucu alışır belki sütüm
hmm ozman fitarla sahur arasinda iki kat daha suya dikkat etmen lazim senin eger sutun etkilenirse tutmaya bilirsin bence bi kac gun dene bakalimHemen hemen o kadar etmiştir. Ekmek yiyemeyince kendimi cevize verdim
Daha sık gel Özlemcim ipin ucunu kaçırma sakın
Hoşgeldin canım ben de bi sana sesleneyim diyordum bugün neyse ki dönmüssün
Güzel menü olmus Didemcim.
Emzirmek zorladı sanki beni... Zaten çok susardım emzirip sıvı kaybedince daha çok susadım serseme döndüm iyice. Sende durumlar nasıl?
Ceza turşusu hedefcim
Evet canım öyle oldu alışverişe çıkmıştık geç kalınca çok ozenemedim yemeklere.Sahurda da iftarda da proteini arttır Ozlemcim kh ağırlıklı olmuş
Takılıyordum ördekime hedefcim. Cezalardan turşu kürüyorum diyeSelam şekerler, umarım herkes iyidir.
Ben, tartıdan hiç memnun değilim ama biraz kafamı rahat bırakıp bol bol kitap okuyup güzel zaman geçirmeye çalışıyorum. İnanıyorum kafam rahatlayınca kilo olayı daha kolay olacak.
Ne turşusu Fancycim?
Muhtemelen üstü kapalı olunca olmaz gibi geliyor. Güneş önemli ama eğer imkanın varsa camın iç tarafına koyabilirsin diye düşünüyorum. Yine güneş vurur.
Bu detoks bir sana yaradı sanırım suzicim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?