- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #284.681
Aman aman Özlemcim bak sürekli artıya gidiyor. Ramazan'da iftarları iyi tutarsan iyi kg verebilirsin aslındaYeterince kaçmıştı ipin ucu canım 83-84ü falan gördüm. Sizsiz olmuyor zaten herzaman eksiklik hissediyorum buraya girmeyince.
Nasılsın ördeğim? Ben aşırı etkilenmedim aalında yemeğim de hazırdı çok uğraşmadım ama lüzum huysuzdu hep öğleden sonra sür kalması herhalde mememi ısırdı sık sık, yarın da yemeğe de misafirim var bir daha denicem bakalım orucu alışır belki sütümSahurda mı içiyordun Sibelcim?
Beni susuzluk çok zorluyor asıl
Ilk gün çok heyecanlıydi çocuklar bende zorlanmadim canim insallah herzaman öyle geçerBen de henüz zorlanmadim normalde başımın ağrıdan çatlaması lazım. Bide uzun süre aç kalınca mide bulantısı oluyor yemek yiyemiyorum. Bakalım bugün nasıl olacak.Menü paylaşırım.
Yeterince kaçmıştı ipin ucu canım 83-84ü falan gördüm. Sizsiz olmuyor zaten herzaman eksiklik hissediyorum buraya girmeyince.
Canım sahurda 1 şişe maden suyu içersen hiç susamazsın.Sahurda mı içiyordun Sibelcim?
Beni susuzluk çok zorluyor asıl
Benim de menümde kuru fasulye pilav var bu akşam :)Şuan saat 5 ve daha oruç zorlamadı bakalim
Yenek olarakta kuru fasulye pirinç pilavi ve manti yapıyorum
Mantiyi kizlar istedi son dakka
Yemeği yedikten sonra anladım aslında baya etkilenmisimNasılsın ördeğim? Ben aşırı etkilenmedim aalında yemeğim de hazırdı çok uğraşmadım ama lüzum huysuzdu hep öğleden sonra sür kalması herhalde mememi ısırdı sık sık, yarın da yemeğe de misafirim var bir daha denicem bakalım orucu alışır belki sütüm
Ciddi misin? Maden suyu da beni daha çok aciktirir gibi geliyor hep. Onu da bi deneyeyimCanım sahurda 1 şişe maden suyu içersen hiç susamazsın.
Canım senin bebiş henüz çok minik, seneye tutarsın inşallahIyi aksamlar herkese. Allah oruclarinizi kabul etsin. Ben tutamiyorum bu yil.Ramazan kilo vermek icin cok ideal. Ama yine irade gerek bunun icin
Yemeği yedikten sonra anladım aslında baya etkilenmisim
Benim de aksama doğru sütüm etkilendi sanki, seninki gibi oğlum da bi huysuzlandı, çekiyor çekiyor pek gelmiyor gibiydi. Bilemedim o yüzden yaa alışır mı dersin... 1 gün tutup 1 gun tutmasam mı dedim cok etkilenmemesi için, kimisi öyle yapıyormuş
Ciddi misin? Maden suyu da beni daha çok aciktirir gibi geliyor hep. Onu da bi deneyeyim
Canım senin bebiş henüz çok minik, seneye tutarsın inşallah
Tutturmusuz canim ne güzel simdiden yarina ne yapsam diye düşünüyorumBenim de menümde kuru fasulye pilav var bu akşam :)
Hem bakliyat hem mantı bir arada olmamış sanki karabibercim1 kase kuru fasulye
5 kasik manti
2 su bardağı su
Yarim cay bardagi kola
Biliyorum ama oruc olunca tercih yapamadim hatta pirinc pilavida vardi ondan hic almadim ekmekte almadim mantiyi ekmek yerine saydim alakasiz yemek menusu oldu ama kizima soz verince mantiyi pisirmek zorunda kaldimHem bakliyat hem mantı bir arada olmamış sanki karabibercim
Ah ah neyse ramazanın ilk günü diyelim. Pisirdigin seyleri protein ağırlıklı yapmaya çalış madem ya da sebze yemeği de olabilir. Mantı tabi kızın istediği için olmuş onun yanında bir de pilav yesen intihar gibi artıkBiliyorum ama oruc olunca tercih yapamadim hatta pirinc pilavida vardi ondan hic almadim ekmekte almadim mantiyi ekmek yerine saydim alakasiz yemek menusu oldu ama kizima soz verince mantiyi pisirmek zorunda kaldim
Sahurda da iftarda da proteini arttır Ozlemcim kh ağırlıklı olmuşMenüm;
Sahurda bir parça ekmek arasına peynir ve domates koyup yedim.
iftar;
1 kase çorba
Salata
1 dilim ekmek
Bide karışık Kızartma vardı ondan da biraz yedim.
Bu gece sahurda daha özenli olucam inşallah.
İftardan sonra da 1 saat yürüyüş yaptım.
Şimdi de t.kahvesi içiyorum. Su iftardan bu yana 1 litre oldu.
canim pilavi yermiyim hic sunmadim bile bugun ilk gün insallah gun gectikce daha duzene girecek inşallah yarin sebze piserecegim patlican kebabiAh ah neyse ramazanın ilk günü diyelim. Pisirdigin seyleri protein ağırlıklı yapmaya çalış madem ya da sebze yemeği de olabilir. Mantı tabi kızın istediği için olmuş onun yanında bir de pilav yesen intihar gibi artık
Aaa ben bir 30u yaptım. Sonra da bir 30um var sanıyorum. Hangi ara yemişim onuAlırım 60 puanını çift 30luk cezan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?