Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sahurda mı içiyordun Sibelcim?
Beni susuzluk çok zorluyor asıl
Nasılsın ördeğim? Ben aşırı etkilenmedim aalında yemeğim de hazırdı çok uğraşmadım ama lüzum huysuzdu hep öğleden sonra sür kalması herhalde mememi ısırdı sık sık, yarın da yemeğe de misafirim var bir daha denicem bakalım orucu alışır belki sütüm

Ilk gün çok heyecanlıydi çocuklar bende zorlanmadim canim insallah herzaman öyle geçer

Yemeği yedikten sonra anladım aslında baya etkilenmisim
Benim de aksama doğru sütüm etkilendi sanki, seninki gibi oğlum da bi huysuzlandı, çekiyor çekiyor pek gelmiyor gibiydi. Bilemedim o yüzden yaa alışır mı dersin... 1 gün tutup 1 gun tutmasam mı dedim cok etkilenmemesi için, kimisi öyle yapıyormuş
Canım sahurda 1 şişe maden suyu içersen hiç susamazsın.
Ciddi misin? Maden suyu da beni daha çok aciktirir gibi geliyor hep. Onu da bi deneyeyim
Iyi aksamlar herkese. Allah oruclarinizi kabul etsin. Ben tutamiyorum bu yil.Ramazan kilo vermek icin cok ideal. Ama yine irade gerek bunun icin
Canım senin bebiş henüz çok minik, seneye tutarsın inşallah

Insallah canim

Hem bakliyat hem mantı bir arada olmamış sanki karabibercim
Biliyorum ama oruc olunca tercih yapamadim hatta pirinc pilavida vardi ondan hic almadim ekmekte almadim mantiyi ekmek yerine saydim alakasiz yemek menusu oldu ama kizima soz verince mantiyi pisirmek zorunda kaldim

Hanımlar duyurumu tekrarlayayım, sonra aman efendim ben duymadım olmasın:

Oruç tutan arkadaşlar yarın iftar öncesi tartılmayı lütfen unutmayın. Cuma sabahki bildiriminiz sahur sebebiyle fazla çıkacaktır. Cuma akşamına beklememiz de imkansız listeyi yetistirmemiz için. O yüzden lütfen unutmayın.

Diğer arkadaşlar cuma sabahı her zamanki gibi bildirimlerinizi yapabilirsiniz. Yarın perşembe olduğu için ekstra dikkat lütfen!!

Biliyorum ama oruc olunca tercih yapamadim hatta pirinc pilavida vardi ondan hic almadim ekmekte almadim mantiyi ekmek yerine saydim alakasiz yemek menusu oldu ama kizima soz verince mantiyi pisirmek zorunda kaldim
Ah ah neyse ramazanın ilk günü diyelim. Pisirdigin seyleri protein ağırlıklı yapmaya çalış madem ya da sebze yemeği de olabilir. Mantı tabi kızın istediği için olmuş onun yanında bir de pilav yesen intihar gibi artık

Menüm;
Sahurda bir parça ekmek arasına peynir ve domates koyup yedim.

iftar;
1 kase çorba
Salata
1 dilim ekmek
Bide karışık Kızartma vardı ondan da biraz yedim.

Bu gece sahurda daha özenli olucam inşallah.

İftardan sonra da 1 saat yürüyüş yaptım.

Şimdi de t.kahvesi içiyorum. Su iftardan bu yana 1 litre oldu.

Sahurda da iftarda da proteini arttır Ozlemcim kh ağırlıklı olmuş

canim pilavi yermiyim hic sunmadim bile bugun ilk gün insallah gun gectikce daha duzene girecek inşallah yarin sebze piserecegim patlican kebabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…