- 29 Ocak 2017
- 4.499
- 8.595
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #285.121
Suyu biraz arttırmalısın canımGünaydın herkese
dünkü menumu paylasiyorum
Sahur
1 haşlanmış yumurta,
iftardan artan az ciğer kavurma,
peynir,
zeytin,
domates, salatalik ve az pide
Iftar
yarim kase yayla corba,
1 tabak patlıcan musakka ve fırında karışık sebze garnitür
1 kase cacik
Su: 1 lt
Spor yok
bnce yaparsinTesekkur ederim canim. Insallah bugunde tutabilirim.
Ya ne gzel 400 gr fark var sadece benim bazen 1 bazen 1 bcuk kilo farkim oluyo dunku iftr oncesi kilomla ve sabh ki kilom arasintabi amsama kdr her seferinde gdyo yerimde sayiyorum resmn o ayriBu arada dünkü tartı sonucum. Dün iftardan önce 70.4 geldim. Bugün sabah ise 70,8 geldim. perşembeye iftar öncesi hedef 70 inşallah
Ben bgunde saf protein yapicam sanirim canim hatta yarinda 3 gune tamamlicam ayni kiloda sayiklamaktan cok skıldımInsallah gorursun canim istedigin kiloyu. Bugun de uyalim diyete
Ooo o kadar yemiş miyim yaAhahah evet bak nasıl da bildin ceza geliyordu neyse kalanı da ona sayalım sadece menünü puanlayayım
Esracim test yaptırman çok iyi olmuş. Baksana bilmediğin nelere intoleransın varmış meğer... Umarım bunlara dikkat edince başta egzama problemin olmak üzere hepsinden kurtulursun.
21 kase tarhana çorbası mı
Suyu biraz arttırmalısın canım
Günaydın canımGüzel takımım Günaydın
Kilo bildirimleriniz gayet güzel cumaya güzel eksiler göreceğiz sanırım. Menulerinizi de genel olarak beğendim. Biliyorum ramazan, insan tüm gün aç durunca iftarda kaçamak yapası geliyor ama inanın ki hiçbir faydası olmuyor bize. En azından sadece tadımlık olarak bırakabilirseniz super olur
Dun tartilamamistim canim. Sen tartildin mi?
Ben bgunde saf protein yapicam sanirim canim hatta yarinda 3 gune tamamlicam ayni kiloda sayiklamaktan cok skıldım
dun aksam iftardan once 74 kiloydum demin tartildim 74.7 ciktim iftardan once tartilicam bakalim ne ckicak ama eminim aksma kadr 1 kilo gidiyo hep ole oluyo cunku bazen daha fazla gidiyo bakalim 73.5 gorsem ya keskemmmTartilmis miydin canim fayda etmedi mi?
Ben de bugün 82 yi kenardan göreyim istiyorumdun aksam iftardan once 74 kiloydum demin tartildim 74.7 ciktim iftardan once tartilicam bakalim ne ckicak ama eminim aksma kadr 1 kilo gidiyo hep ole oluyo cunku bazen daha fazla gidiyo bakalim 73.5 gorsem ya keskemmm
dun aksam iftardan once 74 kiloydum demin tartildim 74.7 ciktim iftardan once tartilicam bakalim ne ckicak ama eminim aksma kadr 1 kilo gidiyo hep ole oluyo cunku bazen daha fazla gidiyo bakalim 73.5 gorsem ya keskemmm
dun aksam iftardan once 74 kiloydum demin tartildim 74.7 ciktim iftardan once tartilicam bakalim ne ckicak ama eminim aksma kadr 1 kilo gidiyo hep ole oluyo cunku bazen daha fazla gidiyo bakalim 73.5 gorsem ya keskemmm
Ben de bugün 82 yi kenardan göreyim istiyorum
Esracim tabi ki bahsedeceksin! İnsanın neresi acıyorsa canı oradadır derler, senin de doğal olarak tek odağının bu olması çok normal. Ayrıca ben sayende çok şey öğreniyorum :) umarım artık bir çözüm olurÇok teşekkürederim Şeyma’cım. Ah inşallah yaa... Ne çektim ve size de çektirdim! :)))))Umarım hep birlikte kurtuluruz artık benim bu egzama yakınmalarımdan. :))))))
Ama ne yapayım, sürekli yazma amacım da nir yerde ben şifa bulursam bu dersi çekenler de şifa bulsun diye. Umarım bir çözüm bulurum artık...herşeyi deniyorum....
Bence cok normal, hiç almamışsın diyebilirizBu sabah kilom 62.7 çıktı bu arada. 62.4’le izne ayrılmıştım. Bıraktım sanmayın! :))) Normalde sıkı diyet yaptığımda bile 1-2 kg arası dalgalanmalar oluyordu. İzindeki biri için 62.7 gayet normaldir herhalde...:)))
Ahahah tarhana detoksuOoo o kadar yemiş miyim ya
1 kase yedim canım şaka bi yana.
Yeni bi şok diyete başkadım 21 kase tarhana içiyorsun diyo muşum
Teşekkür ederim canım darısı başınızaGünaydın canım
mor kep çok yakışmış
Ciklatim taşımış bile
Açıklama:
- Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
- DÖNEM BAŞI sütunu; 553. etap bitiş kilosudur.
- DÖNEM SONU sütunu; 570. etap bitiş kilosudur.
- Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
- İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
- İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.
Notlar:
- Suzi1704: 561. etap yarışma kayıt ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
- balpamuk: 554. etap yarışma kayıt ve 568. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- morordek: 569. etap yarışma kayıt (mezuniyet sonrası dönüş) ve 570. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
- hayalalemiveben: 567. etap yarışma kayıt ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
- besbb9: 553. etap ve 565. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
- Cikilatacanavari: 561. etap izinden dönüş ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
- kardelelen321: 567. etap yarışma kayıt ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
- evlaefe: 560. etap yarışma kayıt ve 566. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- si_bel: 567. etap yarışma kayıt ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
- karabiber01: 563. etap yarışma kayıt (ayrıldıktan sonra dönüş) ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
- prensesss016: 553. etap bitiş ve 563. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
- Ezgican05: 563. etap yarışma kayıt ve 568. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- nilsub: 554. etap izinden dönüş ve 560. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- lydznp: 553. etap bitiş ve 560. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
- beyazinci: 560. etap yarışma kayıt ve 565. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- fancynancy: 560. etap izinden dönüş ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
- violin35: 569. etap yarışma kayıt ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
- gben: 553. etap bitiş ve 561. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- 0zlem: 554. etap izinden dönüş ve 562. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- wendigo: 554. etap izinden dönüş ve 560. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- hedef38beden: 564. etap izinden dönüş ve 570. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- melampusefe: 569. etap izinden dönüş ve 570. etap bitiş kilosu alındı.
Kaç gündür analizi bekliyorum bu şekilde ayrıntılı görmek beni mutlu ediyorEsracim tabi ki bahsedeceksin! İnsanın neresi acıyorsa canı oradadır derler, senin de doğal olarak tek odağının bu olması çok normal. Ayrıca ben sayende çok şey öğreniyorum :) umarım artık bir çözüm olur
Bence cok normal, hiç almamışsın diyebiliriz
Ahahah tarhana detoksu
Tahmin ettim, maksimum 2 kasedir dedim ama görünce takılmadan edemedim
Teşekkür ederim canım darısı başınıza
Ciklatim taşımış bile
Aynen ben de bekliyordum takımda paylaşayım herkese motivasyon olur diye :)Kaç gündür analizi bekliyorum bu şekilde ayrıntılı görmek beni mutlu ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?