Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kesinlikle katılıyorum cnm sana kafada bitmesi çok önemli

Ben de bugün 82 yi kenardan göreyim istiyorum
ayy insallah ikimizde hedefledgimiz kiloyi gruruz bgun

Insallah gorursun canim

Hadi inşallah canlar..
Ayy insallahhh
Dün bütün cıslardan uzak durdum bende
cok gzel bgunde aynen devam et canim

bu arada sabah uyandığımda tartıldığım zaman +1 iftara 1 saat kala tartıldığımda -1 çıkmak nasıl bir vücut ürünüdür çözemedim
ayni bende oleyim isde oyuzden yerimde sayıklayip duruyorum suanda iftari iple cekiyorum hemn tartilmak istiyorum

Listede olunca daha çok dikkat ediyor insan ben listeye gitmek istiyorum da hatta bayrama kadar mezun olmak istiyorum artık 58-59arası gezinip duruyorum sürekli iki geri bir ileri şeklinde 58,1le izine ayrılmıştım geçen cuma tam ulaşmışken bu kiloya dün 59,1çıktım cumaya kadar eksi çıkmaya çalışıcam bakalım iki hafta izin kullandım dönüşte kaç haftadır o kiloma gelemedim , sorun bende ama kaçamak çok yapıyorum

Bence de kal ve diren!
Testi Biruni Laboratuarlarında yaptırdım. Deterjan da dokunuyor tabii. Mutfakta sıvı bulaşık deterjanı yerine kefir sabunu kullanıyorum zaten. Ama ellerin, sadece suya girmesi bile işkence resmen....

Hadi bir azimle asılalım şu işe karabibercim, kalan kiloları verelim artık. Sen kaç kilodasın şu an ve hedefin kaç?

Yarisamaya basladigindan beri 5 kilo vermisim urada olmasaydim kesinlikle veremezdim

Ben diyetisyenle diyet yapıyordum ve aürekli iki ileri bir geri bıkmıştım artık. Ne zaman takıma girdim o zaman kilo verdim! :))))) Tek ihtiyacım olan şey farklı bir motivasyon, ortak olacak arkadaşlar ve rekabetmiş sanırım.

Hah! Tam da o iki ileri bir geri olayını yazmıştım karabibere. Senin hedefin kaç inciitanesi ? Hadi birlikte yapalım bi gayret ne dersin? Birisiyle beraber ilerleyince daha motive oluyor insan. Ben 58 hedefliyorum da daha en fazla 61.00 gördüm. 62.7 çıktım sabah ancak tabii ipin ucu kaçtı biraz. Hadi toparlanalım ne dersin?

morordek ;
sevgili vakvakcığım yarın nasipse Ankara ya gidiyorum yine bildirimim de aksama olursa affedin..Cuma iftar öncesi tartılır akşam uygulamaya girer kesin yazarım nasipse..ama gün içinde hem eğitim hem bakanlıklar yine beni bekliyor.

not:bu hafta listede miyim?

Son düzenleme:
5 Haziran’a kadar benimle kimler şekersiz 21 yapar? :)) Sıfır şeker besleneceğiz ne diyorsunuz? inciitanesi @karabiber01 fancynancy ve daha adını sayamadıklarım....... :))) Başlayalım mı? Tatlı krizi gelince herkes buraya yazacak ama... Önerilerde bulunup birbirimizi motive edeceğiz. ?

Geçmiş olsun canım. Mutlaka faydası olacaktır bu testin.

Gayet iyi çıkmış kilon canım. Daha da yukarı çıkmasın yeter

Haklısın canım. Normal zamanlarda 3 lt yi bulkuyor ama bu ramazan da akşam su ile orucu açötıktan sonra çay falan içince canım hiç istemiyor. Zorlamam lazım biraz bakalım
Çay içmek su içimini çok azaltıyor gerçekten. Ben normalde çok su içerim. çay içtiğimde susuzluğum giderildiği için suyu az içiyorum. O yüzden bende eskisi kadar çay içmiyorumki suya yer kalsın

Nelere karşı çıktı intoleransın pamukcum?

Çok çok şaşırdım. Sonuçlarını merakla takipteyim.

Çok güzel olmuş. Yapanın ellerine sağlık

Ramazan sonuna 75 hedefim var 77 ye indim inşaallah olur
Bence böyle gidersen kesinlikle verirsin

Oy oy kolay gelsin sana. Cumayı düşünüp motive ol bence canım

Diyetisyenden bile daha iyiyiz deseneeee v
Cuma iftar öncesi çok gecikmemeye çalış canım listeye yetişmek için. Perşembe tartılma imkanın yok sanırım?
Listeye girme durumun da bildirimine bağlı eksi gelirsen listedesin
Aa hadi yapın böyle bi sey ben destekliyorum tabikisi :)

-Tüm süt ve süt ürünleri(yoğurt-kefir hariç)(şiddetli)
-Brokoli (şiddetli)
-Yumurta ve içinde yumurta bulunan herşey (şiddetli)
-Avokado (şiddetli)
-Kurufasulye
-Badem
-Fındık
-Hurma
-İncir
-Kavun

Ne kadar sağlıklı diye yediğin şeylere çıkmış. İlginç cidden ama umarım şu egzama için çözüm olur. Kilo da yanında artı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…