Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrr

canım çok geçmiş olsunn
nelere varmiş senin öyle toleransın yaaa

Sanırım baştan aşağı yanlış besleniyormuşum toplight

Günaydınlar efenimm

balpamuk
Cok gecmis olsun ne degisik testmis yahu ama cok iyi bi testmis gercekten insallah hersy daha gzel olur senin icin sifa blursun ve rahat kilo vermeye devam edersin insallahh

Çok teşekkür ederim azaydidemcim, umarım faydasını görürüm belki hepimizin işine yarar :)

@wendigo da buna benzer birşey söyledi. Ancak son yediğim maddelerden bile intoleransım olanların ayıklanması iyi birşey yine de. En azından deneyeceğim bir rahatlama olacak mı diye bakacağım. Bir çok kişi intolerans çıkan besinleri tüketmediğinde rahatladığını yazmış yorumlarda. Ama gluten ve şeker konusunda haklısın. Söylediğin gibi çok uzun süre tüketmediğim için negatif çıkmış olabileceği bana da mantıklı geldi. Çünkü resmen glutenli yediğimde kaşınıyorum bu net!

Bence de canım izine göre hiç de öyle çık almamışsın günlük bile bazen oluyor o kadar oynamalar, hoşgeldin aramıza :) ben de geçen ay iki haft izine ayrıldım hala dönemedim listeye

Hoşbulduk beyazinci. Aslında bende dönmek istiyorum ancak şu an güvenemiyotum kendime :) yine kontrollü olmaya çalışıyorum. Sende durum ne?

Bu çok iyi olmuş yahu! Gerçekten mutlu oldum emeğimi daha net görmüş oldum. Teşekkürler. Hazırlayanların emeğine sağlık.

günaydınlarrr

canım çok geçmiş olsunn
nelere varmiş senin öyle toleransın yaaa

Sanırım baştan aşağı yanlış besleniyormuşum toplight

Günaydınlar efenimm

balpamuk
Cok gecmis olsun ne degisik testmis yahu ama cok iyi bi testmis gercekten insallah hersy daha gzel olur senin icin sifa blursun ve rahat kilo vermeye devam edersin insallahh

Çok teşekkür ederim azaydidemcim, umarım faydasını görürüm belki hepimizin işine yarar :)

@wendigo da buna benzer birşey söyledi. Ancak son yediğim maddelerden bile intoleransım olanların ayıklanması iyi birşey yine de. En azından deneyeceğim bir rahatlama olacak mı diye bakacağım. Bir çok kişi intolerans çıkan besinleri tüketmediğinde rahatladığını yazmış yorumlarda. Ama gluten ve şeker konusunda haklısın. Söylediğin gibi çok uzun süre tüketmediğim için negatif çıkmış olabileceği bana da mantıklı geldi. Çünkü resmen glutenli yediğimde kaşınıyorum bu net!

Bence de canım izine göre hiç de öyle çık almamışsın günlük bile bazen oluyor o kadar oynamalar, hoşgeldin aramıza :) ben de geçen ay iki haft izine ayrıldım hala dönemedim listeye

Hoşbulduk beyazinci. Aslında bende dönmek istiyorum ancak şu an güvenemiyotum kendime :) yine kontrollü olmaya çalışıyorum. Sende durum ne?

Bu çok iyi olmuş yahu! Gerçekten mutlu oldum emeğimi daha net görmüş oldum. Teşekkürler. Hazırlayanların emeğine sağlık.

Evet en iyi sen farkedersin vucuduna verdikleri zarari. Insallah zamanla duzelir bu durum

Bende bu hafta düşündüm izne ayrilsammi ayrilmasammi grubu düşündügüm için sonra dedim gidersem ne olacak verdiklerimi geri alacagim halbuki daha çok vermek için gitmek istiyorsun ama oda yalan tabiki daha çok yiyecegim ,dedim en iyisi 1 kilo fazla ciksamda burda sabirla daha duzenli beslenerek devam edecegim eninde sonunda gidecek bu kilolar,bu testi nerde yaptirdin i sallah bu sefer faysdasi olur sana canim ellerindeyse deterjanda etkiliyor olabilirmi acaba

Slm hanımlarr
Kilo bildirimi yapmakta biraz gec kaldim ama genede yazayim kabizligimda var solemismiydim nese 74.0 kilo ciktim iftardan once cuma 73.7 di dunku yedigim cısslardanda fazla cikmis olablirim bu hafta artik cıs fln yokkk
Dün bütün cıslardan uzak durdum bende

Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah hafifler ve kilo verirsin
Senin egzamalar vücudun neresinde canim

21 kase tarhana çorbası

Bence muhtesem demeliyiz

Ellerinize sağlık

Böyle hedefler daha çok bağlıyor insanı
Ben de 7 ler görmek istiyorum şimdiden çok heyecanlıyım
valla bırak 7 leri 85 e inemeyecem heralde ben diye deliriyordum diyet yap kilo gitmesin olacak iş mi tabi öncesindeki bir dönemde kitli kaldığım 96 dan uzun bir süre 95 i göremedim..
Çekilen çileler sonuç buluyor çok şükür ramazan pidesine hasret gittim bu sene daha eve alıp ağzıma sürmedim çarşamba perşembe Ankarada oteldeyim ya avuç içi kadar orada nefsimi köreltirim dedim almadım almayacamda.

1gun tbe bir gün pide yiyebilirsiniz diye okumuştum bir yerde
Ben de misafirliklerde veya annemlerde avuç içi kadar yiyorum eskiden olsa nerdeyse yarım pide götürürdüm o kadar çok seviyorum
Bu akşam annemlerde büyük iftar var çok kazalı olmaz inşallah

Yarisamaya basladigindan beri 5 kilo vermisim urada olmasaydim kesinlikle veremezdim
Aynen canım burası iyi geldi banada geçen sene eylülde beri uğraşıyorum 5 kilo bari versem diye nişan yaptık kasımda 2 kiloyu zor verdim. Şimdi temmuz 22 ye kadar 60 olsam diyorum ama bakalım. 2 ayda 5 kilo zor görünüyor birde 63 altına son 5 senedir düşmedim vücudun korumak isteyeceği döneme giriyorum.

valla tatlım geçen ankaraya giderken otogardayım açım da kahvaltı yapmamıştım normalde o dürüm senin bu gözleme benim açmalar poğaçalar simitler den birini seçip bir tane de değil iki tane yiyip bir büyük kare komple çikolata alır onu da yer üstüne meyve suyu içer töhmeleyerek otobüse binerdim bak o denli yerdim ben ..kahvaltı olmasına ragmen sulu yemekçiye girip fırın tavuk but aldım vitamin bardan da havuç suyu sıktırmıştım havuç elma limon tavuğumu yedim ekmeksiz sonra otobüsü beklerken taze sıkılmış havuç suyumu içtim otobüse rahat rahat bindim..obezlik önce beyinde bitecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…